Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω ξερω επισης οτι στις ΗΠΑ , επι Μπους  και κατα τον Πολεμο στο Ιρακ, ειχε συσταθει υπουργειο προπαγανδας , στα προτυπα του αντιστοιχου επι Σοβιετικης Ενωσης. Ειναι ωραιο βεβαια να σε αφηνουν να ζεις στον παραδεισο σου και ας μην εχει 72 παρθενες :grin:

Κοίτα, για μαλάκες τους έχω τους Αμερικανούς.

Πολύ γαμάτο το υπουργείο που αναφέρεις.

www.imdb.com/title/tt0361596/]Fahrenheit 9/11 (2004)[/url] και τα www.imdb.com/title/tt0361596/awards]βραβεία[/url] του.

Μιλάμε ότι ο αντίλογος είχε μηδενική επιτυχία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
*το Αφγανιστάν είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα. Στο υπέδαφος του Αφγανιστάν υπάρχουν πετρέλαιο, γαιάνθρακες, μεθάνιο, σίδηρος, μόλυβδος, θείο, ορυκτό αλάτι, χρυσός.

Τώρα αν μετά τον πόλεμο όλες οι εταιρίες εκμετάλλευσης είναι αμερικάνικες όχι δεν κερδίσανε τίποτα...

Ποιες εταιρείες εγκαταστάθηκαν και εκμεταλλεύονται τι? Και ήταν ανάγκη να γίνει πόλεμος για να πάνε να τα εκμεταλλευτούν ε? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΣΙ φυσικά...

Επισκέπτης
α)Ποιες εταιρείες εγκαταστάθηκαν και εκμεταλλεύονται τι? β)Και ήταν ανάγκη να γίνει πόλεμος για να πάνε να τα εκμεταλλευτούν ε? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΣΙ φυσικά...
Α)Δεν ξέρω,πάντως κ το επιχείρημα που έχεις ότι ο πόλεμος έγινε για την ασφάλεια της Αμερικής μου φαίνεται άκυρο εντελώς.

Β)Για την αποκλειστικότητα χωρίς ανταγωνισμό ναι.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω ότι στις ΗΠΑ και στην πολιτισμένη Ευρώπη, μπορείς να ασκήσεις κριτική, μπορείς να κράξεις, μπορείς να πάρεις μέχρι και Όσκαρ κράζοντας την πολιτική και τους πολιτικούς, μπορείς να επηρεάσεις και να "πολεμήσεις" για το σωστό.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...

ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...

Αλλα με αυταπατες δεν γινεται τιποτα...

Π.Χ

Οι "δημοκρατες μας" θα επρεπε να σε ρωτησουν για να βαλουν μεσα το ΔΝΤ..

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ  :cheesy:

Αντε κανε τωρα αγωνες να διωξεις τα τετελεσμενα..

ΜΠΟΡΕΙΣ  :cheesy:

Επισκέπτης

Δεν ειμαι Αντιαμερικανακι χαλαρωσε.Ουτε ομως ειχα ποτε την αναγκη για γλυψιμο :2funny:

Κοίτα, για μαλάκες τους έχω τους Αμερικανούς.

Πολύ γαμάτο το υπουργείο που αναφέρεις.

www.imdb.com/title/tt0361596/]Fahrenheit 9/11 (2004)[/url] και τα www.imdb.com/title/tt0361596/awards]βραβεία[/url] του.

Μιλάμε ότι ο αντίλογος είχε μηδενική επιτυχία.

Εγω παλι δεν τους εχω για μαλακες. Σε πολλα πραματα μου αρεσουν , αν και θεωρω οτι τα λαμπροτερα μυαλα εχουν κλειστει στα κολεγια και διαγουν ασκητικο βιο :2funny:

Ο Μουρ μ'αρεσει. Αν μη τι αλλο ειναι αστειος :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...

Π.Χ

εσυ με αυτα που λες για το Γιωργο κινδυνευεις να δεις τα ραδικια αναποδα?
ΟΧΙ.

για παγαινε στο Ιρακ και πες κατι κακο για την κυβέρνηση...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...

Π.Χ

Sorry, αλλά το λινκ που παρέθεσα το διάβασες?

Ο Moore δλδ νόμιζε ότι εκείνη την ώρα έκανε κριτική???? Για την συγκεκριμένη ταινία τον έχει βραβεύσει η μισή Αμερική!!!!

Σε ότι αφορά το ΔΝΤ, μπορεί και να συμφωνώ με την επιβολή του, οπότε δεν με αγγίζει η ερώτησή σου.

Επισκέπτης
ΟΧΙ.

Τώρα αυτό είναι επιχείρημα που δικαιώνει την Αμερική για τον ιμπεριαλισμό της;;;

Αν έχεις όλα τα ΜΜΕ πληρωμένους ρουφιάνους να λενε ότι θέλεις όπως συμβαίνεις στις Η.Π.Α.,Ελλάδα ως ένα σημείο κ σε άλλες δημοκρατίες είσαι οκ;;;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
οταν μου γραφεις οτι λέω παπαριές λέω οτι απο το στομα σου ακούγεται σαν κοπλιμάν!

Καλα..

ΓΡΑΨΕ και ΑΛΛΕΣ  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΠΛΑΚΑ δεν εχεις ΠΑΝΤΩΣ..

ΞΥΝΗ ΕΙΣΑΙ

ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ :uglystupid:

αφιερωμένο

It is plastic its fantastic  :boobies: :boobies: :boobies:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Sorry, αλλά το λινκ που παρέθεσα το διάβασες?

Ο Moore δλδ νόμιζε ότι εκείνη την ώρα έκανε κριτική???? Για την συγκεκριμένη ταινία τον έχει βραβεύσει η μισή Αμερική!!!!

Σε ότι αφορά το ΔΝΤ, μπορεί και να συμφωνώ με την επιβολή του, οπότε δεν με αγγίζει η ερώτησή σου.

Εγώ όμως δεν συμφωνώ... καθόλου. ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΟΧΙ.

FYI: Πιο άνετα πάω στο ΙΡΑΝ παρά στη NEW YORK  ;)

ξερεις δεν το γουσταρω το AMERICAN DREAM  :cheesy:

PS: Εσυ δεν ξερεις ουτε που πεφτει ΜΑΛΛΟΝ :cheesy:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Τι να λεμε ρε μαγκες...

Οταν δεν εχουμε στοιχεια τα κατασκευαζουμε γιατι ο ΣΚΟΠΟΣ αγιαζει τα μεσα....

και ο σκοπος ειναι Η ΛΗΣΤΕΙΑ  :cheesy:

Τα λεμε αργοτερα... κάνω break για διαφημίσεις  :cheesy:

και για να μην ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

[size=20pt]ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]

καλά τους εξηγήθηκε..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΟΧΙ.

Δηλαδη επειδη αμα πεις κατι για την κυβερνηση στο Ιραν ενδεχεται να σε λιθοβολησουν εχουν καποιοι το δικαιωμα να εμπλεκονται στα της χωρας σου? Με την ιδια λογικη εαν και η Ελλαδα κανει κατι το οποιο δεν αρεσει στις ΗΠΑ εχουν το δικαιωμα να εμπλακουν? και εσυ το δεχεσαι αυτο? Μην κοιτας που τοσο καιρο ειμαστε ass kissers αγγλιστι και δεν παρεκλινουμε των εξ αμερικης οδηγιων....εαν και οποτε γινει κατι τετοιο θα χαρεις και συ τις συνεπειες οσων συμμεριζεσαι ...
Και σε καποιες πολιτειες των ΗΠΑ επιτρεπεται η θανατικη ποινη ενω στην Ελλαδα απαγορευτηκε πλεον...αυτο σημαινει οτι αν ειχαμε τη δυναμη θα μπορουσαμε να τους την πεσουμε???Σιγα που ολοι την ειδαν ουμανιστες και αλτρουιστες και ξεκινανε πολεμους για το κοινο καλο...μα που ζειτε???Χεστηκε ο Ομπαμα και ο Μπους για τα δικα μου ανθρωπινα δικαιωματα...μονο εφοσον θιγεται το δικο τους συμφερον θα κοφτουν για αυτα....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη επειδη αμα πεις κατι για την κυβερνηση στο Ιραν ενδεχεται να σε λιθοβολησουν εχουν καποιοι το δικαιωμα να εμπλεκονται στα της χωρας σου? Με την ιδια λογικη εαν και η Ελλαδα κανει κατι το οποιο δεν αρεσει στις ΗΠΑ εχουν το δικαιωμα να εμπλακουν? και εσυ το δεχεσαι αυτο? Μην κοιτας που τοσο καιρο ειμαι ass kissers αγγλιστι και δεν παρεκλινουμε των εξ αμερικης οδηγιων....εαν και οποτε γινει κατι τετοιο θα χαρεις και συ τις συνεπειες οσων συμμεριζεσαι ...
Και σε καποιες πολιτειες των ΗΠΑ επιτρεπεται η θανατικη ποινη ενω στην Ελλαδα απαγορευτηκε πλεον...αυτο σημαινει οτι αν ειχαμε τη δυναμη θα μπορουσαμε να τους την πεσουμε???Σιγα που ολοι την ειδαν ουμανιστες και αλτρουιστες και ξεκινανε πολεμους για το κοινο καλο...μα που ζειτε???Χεστηκε ο Ομπαμα και ο Μπους για τα δικα μου ανθρωπινα δικαιωματα...μονο εφοσον θιγεται το δικο τους συμφερον θα κοφτουν για αυτα....

Μουνιτσα εισαι ΜΕΓΑΛΗ καυλα λεμε  :smitten:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:grin:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom