on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Γιατί κίνδυνος με τους άλλους στο άλλο ημισφαίριο σχεδόν δεν νομίζω να υπάρχει...
11/9
Γιατί κίνδυνος με τους άλλους στο άλλο ημισφαίριο σχεδόν δεν νομίζω να υπάρχει...
Την ασφαλεία τους σε πόρους εννοείς φαντάζομαι...
Να σκοτώνεις μήπως σου επιτεθούνε,πολύ λογικό!!!
Να σκοτώνεις μήπως σου επιτεθούνε,πολύ λογικό!!!
Ποιοι οι υπεύθυνοι τελικά για αυτό αλήθεια;;;
Ποια πετρέλαια ρε ηλίθιοι γαμώ τα μυαλά μου ξεκολάτε! 100 πλάσια ξοδεύουν από αυτά που υποτίθεται κερδίζουν! Και τι διάολο πετρέλαια έχει στο Αφγανιστάν?
Γιατί αποδείχθηκε ποτέ ότι ήτανε οργανωμένο χτύπημα από το Ιράκ ή το Αφγανιστάν;;;Τους επιτεθήκανε ήδη. Τι να τους επιτεθούνε? Α ναι το καναν οι αμερικάνοι την 11/9. Συνεχίστε, έχετε πλάκα....
Άριστα 10!!!Οι Νεφελίμ
Εγώ λέω ότι δεν ξέρω. Έκαναν για την ασφάλειά τους. Για να μη κινδυνεύουν από κάθε τρελό. Ειδικά στο Αφγανιστάν. Δηλαδή δεν είναι λογικό να κάνει κάποιος πόλεμο για την ασφάλειά του?
Στο δε Ιράκ ΕΙΚΑΖΩ πάντα ότι τελικός αποδέκτης ήταν η Ευρώπη. Ο Σαντάμ άρχισε κολλεγιές με Γαλλίες και Γερμανίες και είπαν να το κόψουν. Αυτό το ενισχύω με το ότι τη μεγαλύτερη αντίδραση σε αυτό τον πόλεμο έφερε η Γαλλία και κατά δεύτερον η Γερμανία. Και το μόνο που πέτυχαν ήταν να αφήσουν το Ιράν στην περιοχή να αλωνίζει μόνο του.
Γιατί αποδείχθηκε ποτέ ότι ήτανε οργανωμένο χτύπημα από το Ιράκ ή το Αφγανιστάν;;;
Στο Βιετνάμ παλί γιατί,για την δημοκρατία πάλι;;;
Η Αλ κάιντα το παραδέχτηκε. Και είχε δεσμούς με τους Ταλιμπάν. Λένε οι αμερικάνοι φέρτε τους αλλιώς σας την πέφτουμε. Λένε και οι άλλοι μολών λαβέ.
Στο βιετνάμ η ιστορία είναι διαφορετική. Λένε όλοι για τους κακούς αμερικάνους, αλλά για το Βόρειο Βιετνάμ που την έπεσε στο Νότιο, την Καμπότζη και το Λάος και την υποστήριξη των Κινέζων κανείς δεν μιλάει. Στο κάτω κάτω μόνοι τους αποσύρθηκαν από το Βιετνάμ εφόσον είχε γίνει συμφωνία. Συμφωνία που ευθύς αμέσως όταν έφυγαν οι Αμερικάνοι, οι βορειοβιετναμέζοι παραβίασαν εισβάλλοντας στο Νότο ΚΑΙ στην Καμπότζη, εγκαθιστώντας εκεί τους Ερυθρούς Χμερ με όλα τα ωραία που επακολούθησαν.
Σημειωτέων ότι ήταν απαίτηση των Νότιων να παραμένουν οι Αμερικάνοι εκεί, όσο έμεναν.
Η Αλ κάιντα κ Ταλιμπάν=κράτος Του Ισραήλ/Αφγανιστάν δηλαδή;;;Η Αλ κάιντα το παραδέχτηκε. Και είχε δεσμούς με τους Ταλιμπάν. Λένε οι αμερικάνοι φέρτε τους αλλιώς σας την πέφτουμε. Λένε και οι άλλοι μολών λαβέ.
Ζητώωωωω!!!Και για να προστατεψει τα "συμφεροντα της" μια χώρα οπώς η Αμερικη
το θεωρεις εσυ λογικο να εισβαλει στην ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ με πλαστα στοιχεια..και να γαμαει δηθεν για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
και να αποφασιζει μεσα στον ΟΗΕ οτι πρεπει να δρασει και μονοπλευρα.. (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ)
και με αυτο τον τροπο ΓΕΜΙΣΑΜΕ εμεις ευρωπη με ΠΑΚΙΑ και ΑΦΓΑΝΑ που βρισκονται σε εμπολεμη ζωνη.
και πρεπει να δωσουμε ασυλο εμεις
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ κατα σενα..για την δραση των ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ των Αμερικανων;;
Σαμπως σημερα ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΗΡΩΙΝΗΣ στον κοσμο δεν ειναι το Αφγανισταν;;
ΔΗΛΑΔΗ ετσι νομιμοποιουμε την ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ οπου βλεπουμε συμφεροντα να πηγαινουμε μα την ΒΙΑ
και να καταληστευουμε τον πλουτου της καθε χωρας.. (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΝ)
Με προσχημα να μην διαταραξουμε το ΜΟΝΤΕΛΟ του ΔΥΤΙΚΟΥ Πολιτισμου ετσι..;;
AYTO EINAI το AMERICAN DREAM προφανως... (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΝ)
τι να πω...... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΤΕ
Εσενα ποια ειναι η θεση σου ΟΛΑ ΚΑΛΑ ή ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ...;;
PS: Εμ.. βεβαια αφου τα Αμερικανακια κατασφαξαν τος γηγενείς Iνδιανους θα κολλησουν στους ΑΦΓΑΝΟΥΣ....
ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... Χαρμα λεμε..
Εγώ λέω ότι δεν ξέρω. Έκαναν για την ασφάλειά τους. Για να μη κινδυνεύουν από κάθε τρελό. Ειδικά στο Αφγανιστάν. Δηλαδή δεν είναι λογικό να κάνει κάποιος πόλεμο για την ασφάλειά του?
Γεγονός είναι ότι σίγουρα το Αμερίκα δεν σφάζει για την δημοκρατία,την ειρήνη κ την ελευθερία των λαών αλλά για τα συμφεροντά του.Όπως και να χει δεν κερδίζουν τίποτα οι Αμερικάνοι με αυτές τις μεγάλες οικονομικές αιμοραγίες. Ειδικά στο Αφγανιστάν έχουν μπλέξει πολύ άσχημα. Στο Ιράκ έδιωξαν ένα πολύ καλό δυνάμει στήριγμά τους. Τώρα έχει πατήσει γερά το πόδι του το Ιράν, στο Ιράκ, μέσω των σιιτών που έχουν ισχυρό λόγο στο νέο καθεστώς.
Δε βγάζουμε λάδι τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Αλλά να λέμε γεγονότα, όχι ότι μας κατεβαίνει στην κούτρα.
Η Αλ κάιντα κ Ταλιμπάν=κράτος Του Ισραήλ/Αφγανιστάν δηλαδή;;;
Οπότε ας τους εξοντώσουμε.
Γεγονός είναι ότι σίγουρα το Αμερίκα δεν σφάζει για την δημοκρατία,την ειρήνη κ την ελευθερία των λαών αλλά για τα συμφεροντά του.
Δηλαδη αυτο κατα σενα ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ.. :'(
Πιστευεις πραγματικα οτι η αμερικη κυνδυνευε απο τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ.. ;;