Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να ξεκαθαρισω,ο Αχμαντινετζαντ μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθης.

Το ιδιο και οι ταλιμπαν.Οι οποιοι ταλιμπαν ομως αμυνονται σε ξενη εισβολη και κατοχη...

Οποτε θεωρω οτι ειναι ΟΚ οταν αμερικανοι και λοιποι ΝΑΤΟικοι στρατιωτες σκοτωνονται στο Αφγανισταν και το Ιρακ,η ακομα καλυτερα γυρνανε πισω σακατεμενοι...

Με αλλα λογια οσο αντιπαθης και αν ειναι ο Αχμαντινετζαντ ΔΕΝ προεδρευει μιας χωρας που εισεβαλε σε μια αλλη χωρα κατι χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα...

:rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απαντήσεις 33, 35 μουνίτσας - πλήρης υποστήριξη στον Αχμ... σαν ιρανό ηγέτη ...

Συνεχίζω να αναρωτιέμαι - δεν έχει ακούσει τίποτα για τη μοίρα των γυναικών στο Ιράν ?

Η καθε χωρα εχει το δικο της συστηνα αξιων, θρησκειων και πολιτισμου...Εμενα η δουλεια μου δεν ειναι να ανακατευτω σε αυτο...Κρινω μια πολιτικη αποψη και οχι την κατασταση στο Ιραν αυτη τη στιγμη...Με παρηγορει η ελπιδα οτι το Ιραν καποτε ισως επιστρεψει στην προηγουμενη του κατασταση μακρυα απο Αχμαντινετζαν και Χομεινηδες...Οσο τραγικη μπορει να ειναι η μοιρα των Ιρανων γυναικων αλλο τοσο τραγικη μοιρα εχουν για μενα τα Αμερικανακια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι κύριε ΣΤΕΦΑΝΕ κάνετε λάθος..

Εγω δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εχμ...Αυτη που πουλαει Ο ΓΑΠ και τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. ;)

Ο Ανμαντινετζαντ ειναι Αλλοθρησκος και δεν τον κρινεις με τα κριτηρια σου...ΑΓΑΠΗΤΕ  :cheesy:
και δεν με απασχολει καθολου τι κανει με τις
Παντεμενες που ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ μπορω να σου πω οτι και στην Ελλαδα παλαιοτερα τις σπαγανε στο ΞΥΛΟ  :uglystupid:

Τωρα αν εσυ γουσταρεις να σου ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γυναικα ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ αυτο :uglystupid: :uglystupid:  :2funny:
Μην πας στο ΙΡΑΝ  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(πλακα κανω μην το παρεις προσωπικα)

Αλλα....

Αγαπητε κυριε στεφανε  :cheesy: επισης θα ηθελα να σου πω οτι..
Ο τροπος σερβιρουν τα αμερικανακια την καινουρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ δεν μου αρεσει καθολου

Βασικα ΞΕΡΝΑΩ...

Και προτιμώ Αχμαντινετζαντ με ΧΙΛΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]ΔΟΞΑ Και τιμη στον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ...[/size]

Διοτι προτιμω ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τα λεει χυμα και σε ΓΑΜΑΕΙ αν το θελεις
Παρα ενα που σου πουλαει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και σε ΓΑΜΑΕΙ χειροτερα..

ΤΕΛΟΣ (δεν εχω κατι αλλο να πω)

ανατριχιαζω στη σκεψη και μονο οτι ομολογω πως συμφωνω μαζι σου σε αυτο το ποστ....  :o :o :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλο τοσο τραγικη μοιρα εχουν για μενα τα Αμερικανακια...
στα ριπαπά μου τι έχουν τα γιανκάκια.
όταν στον πόλεμο του ΙΡΑΚ σκοτώθηκαν 25 χιλιάρια Ιρακινάκια εξαιτίας του Μπους έχω πρώτη προτεραιότητα να τον δω ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Μετά έχει σειρά ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΖΑΝΤ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στα ριπαπά μου τι έχουν τα γιανκάκια.
όταν στον πόλεμο του ΙΡΑΚ σκοτώθηκαν 25 χιλιάρια Ιρακινάκια εξαιτίας του Μπους έχω πρώτη προτεραιότητα να τον δω ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Μετά έχει σειρά ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΖΑΝΤ.

χαχαχαχαχα....πα μαλ...πα μαλ....

ο αχμαντινετζαντ δε με ενοχλει ρε περσονα...κανει κουμαντο στη χωρα του εν πασει περιπτωσει και δε με ενοχλει...μπορει να ειναι δικτατορας, μπορει να ειναι εκλεγμενος, μπορει να στερει πολιτικα ή ανθρωπινα στοιχειωδη δικαιωματα ΑΛΛΑ τα κανει στη χωρα του...ή εκει που τον παιρνει εν πασει περιπτωσει...
οι αλλοι οι ρουφιανοι μπορεις να μου πεις γιατι πρεπει να κανουν κουμαντο και να τους ανεχομαι? κουμαντο στην Ασια, στις αραβικες χωρες, στην Ευρωπη...δεν τους γουσταρω και δεν τους ανεχομαι...και ναι εχω κομπιουτερ και μαικροσοφτ...οταν θα βγουν ελληνικα λογισμικα θα τα προτιμησω...μεχρι τοτε δεν εχω αλλη επιλογη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ο αχμαντινετζαντ δε με ενοχλει ρε περσονα...κανει κουμαντο στη χωρα του εν πασει περιπτωσει και δε με ενοχλει...μπορει να ειναι δικτατορας, μπορει να ειναι εκλεγμενος, μπορει να στερει πολιτικα ή ανθρωπινα στοιχειωδη δικαιωματα ΑΛΛΑ τα κανει στη χωρα του...ή εκει που τον παιρνει εν πασει περιπτωσει...
οι αλλοι οι ρουφιανοι μπορεις να μου πεις γιατι πρεπει να κανουν κουμαντο και να τους ανεχομαι? κουμαντο στην Ασια, στις αραβικες χωρες, στην Ευρωπη...δεν τους γουσταρω και δεν τους ανεχομαι...και ναι εχω κομπιουτερ και μαικροσοφτ...οταν θα βγουν ελληνικα λογισμικα θα τα προτιμησω...μεχρι τοτε δεν εχω αλλη επιλογη...

το ίδιο λέμε.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α οκ....κατι δεν παει καλα τελευταιως....συμφωνω με σενα...τον ραφ...μεχρι και με τον ανατολ...τι μου ριξατε στο πουτοοοοοοοο???????? somebody put smthng in my drinkkkkkkkkkkkkkkk
τίποτα δε σου ριξαν.
απλά το σοσιαλιστικό???? μοντέλο με καπιταλιστικούς μανατζαρέους έχει αρχίσει και μπαζει από παντού.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αυτές είναι τρείς βασικές πολιτικές θέσεις σου , με τις οποίες πολλοί θα συμφωνήσουν . Ωστόσο , αυτές οι θέσεις αντιστρατεύονται εντελώς το  ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ

Κάτι πολύ πρακτικό . Στο Ιράν αυτή τη στιγμή δολοφονούνται απο το καθεστώς άνθρωποι για λόγους γνώμης και συμπεριφοράς . Αυτό το αποδέχεσαι ?

Κυριε Στεφανε..

εγώ δεν είπα οτι στο ΙΡΑΝ είναι όλα τέλεια  :cheesy:  Hello.. :cheesy:

Αλλά και στην Αμερική δεν είναι τέλεια, και στην Ελλαδα μπορει να μην σε δολοφονουν
για την συμπεριφορα σου.... Αλλα σε δολοφονεί η συμπεριφορα τους (αν με καταλαβαίνεις)

Εγω δεν αποδεχομαι την συμπεριφορα  (των Ελληνων "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ") που ειναι
πουλημενοι στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ και πανε εκει για να ξεπουλησουν οτι ΑΠΕΜΕΙΝΕ  ;)

Για την συμπεριφορά των Ιρανών στη χώρα τους δεν μου πέφτει και πολύς λόγος.

Αλλά δεν πέφτει και στα Αμερικανάκια λόγος..

Επειδη όμως αν θέλεις έχει τύχει να τους κάνω και παρέα (εκτός Ελλάδος)
σε πληροφορώ ότι δεν είναι καθόλου Εχθρικοί μαζί σου ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ μαλιστα.

και κατι αλλο....... ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.... γιατι μαλλον ειναι ΔΥΣΝΟΗΤΟ :cheesy:

Αυτος που καταπατεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τα Ανθρωπινα δικαιωματα και ΛΕΗΛΑΤΕΙ..στο ονομα του τροπου ζωης του..
και που επίσης (κανει ακομη εκελεσεις με ενεσεις)

δεν εχει δικαιωμα να κρινει τον Αλλο για την παραβιαση των ανθρωπινων δικαωματων...στις Μοιχαλιδες

Γιατι το θέατρο του είναι ΦΤΗΝΟ.

ΕΓΩ ΛΕΩ.... ΣΚΑΤΑ στα μουτρα του.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Το βρηκαν τωρα ολοι οι συνωμοσιολογοι και λενε οτι οι Διδυμοι Πυργοι ηταν σκηνοθετημενο να πεσουν απο τους ιδιους τους Αμερικανους . Λες και αμα οντως θελανε να το κανουν ετσι , ειναι τοσο χαζοι οι ιδιοι οι Αμερικανοι ωστε θα αφηναν και το παραμικρο στοιχειο να φανει οτι ειναι δουλεια απο μεσα . Το μονο που εκανε παραπανω αυτος , ηταν να το δηλωσει δημοσια και μαλιστα μεσα στην ιδια την Αμερικη , αυτο ομως δεν τον κανει ουτε στο ελαχιστο κατι παραπαπανω απο τον τελευταιο τροχο της αμαξης . Αντε ,τωρα ισως πιστευει οτι μετραει λιγο περισσοτερο σαν ηγετης...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τίποτα δε σου ριξαν.
απλά το σοσιαλιστικό???? μοντέλο με καπιταλιστικούς μανατζαρέους έχει αρχίσει και μπαζει από παντού.

αααα...ποτε δεν ημουν φαν αυτου του μοντελακίου....ευτυχως για μενα υποθετω...

Μουνιτσα  :grin:

Θελω να σε πιασω ΓΚΟΜΕΝιτσα  :2funny:

φοβαμαι οτι θα πιασουμε ψειρες :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το βρηκαν τωρα ολοι οι συνωμοσιολογοι και λενε οτι οι Διδυμοι Πυργοι ηταν σκηνοθετημενο να πεσουν απο τους ιδιους τους Αμερικανους . Λες και αμα οντως θελανε να το κανουν ετσι , ειναι τοσο χαζοι οι ιδιοι οι Αμερικανοι ωστε θα αφηναν και το παραμικρο στοιχειο να φανει οτι ειναι δουλεια απο μεσα . Το μονο που εκανε παραπανω αυτος , ηταν να το δηλωσει δημοσια και μαλιστα μεσα στην ιδια την Αμερικη , αυτο ομως δεν τον κανει ουτε στο ελαχιστο κατι παραπαπανω απο τον τελευταιο τροχο της αμαξης . Αντε ,τωρα ισως πιστευει οτι μετραει λιγο περισσοτερο σαν ηγετης...

νομιζω οτι το νοημα δεν ηταν το αν τελικα ηταν πραξη υποκινουμενη απο τους Αμερικανους ή οχι αλλα πισω απο τις λεξεις...ουσιαστικα τους πεταει το μπαλακι μες τα μουτρα...το αν ηταν αμερικανικη συνωμοσια δε νομιζω να το μαθουμε αμεσα...το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ενα τοσο μεγαλο ποσοστο ανθρωπων πιστευει ή έστω υποψιάζεται κατι τετοιο...και νομιζω σε αυτο πατησε ο Αχμα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Και σε αυτά θα συμφωνήσουμε αν θες ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ

και στα μπλε και στα Κόκκινα  :uglystupid:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Εσυ που εισαι μη συνομοσιολογος

μπορεις να μου πεις γιατι τα αμερικανακια ενω βρηκαν το ΣΑΝΤΑΜ στο ΠΗΓΑΔΙ και τον εδωσαν για ΚΡΕΜΑΣΜΑ :cheesy:

που είχε και 100 σωσίες  :grin:

δεν βρηκαν σε καμια ΣΠΗΛΙΑ το ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ Ακομη...  :uglystupid:

Ρε το κουτόχορτο ειναι για τα ΠΡΟΒΑΤΑ  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Προσωπικά, μου αρκεί να ακούω ηγέτες κρατών να βγαίνουν και να τα χώνουν χύμα στην Αμερική περιφρονώντας την κραταιά της θέση στο Παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα. Όταν είδα το βιντεάκι με τους εκπροσώπους των κρατών να αποχωρούν σαν βρεγμένες γάτες απο την αίθουσα της συνδιάσκεψης μπορώ να πω ότι καύλωσα, τρόπον τινά...
Η αλήθεια των λεγομένων του Αχμαντινετζάντ ουδόλως με απασχολεί.
Λες και τόσα χρόνια τα διαγγέλματα των Αμερικανών και οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούσαν για να παρέμβουν ενόπλως στην επικράτεια τρίτων κρατών ήταν αληθείς... :jerking:
Δεν τους χάλασε που πλέον βρέθηκαν κάποιοι να προπαγανδίζουν εναντίον τους... :birdman:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
είναι τόσο που πολλές φορές ΔΕ μπορείς να το πιστέψεις.

Ναι , για αυτο βρισκονται εκει που ειναι τωρα ...

Οτι οι Ταλιμπαν και η Αλ Καιντα δηλαδη , ντρεποντουσαν να παρουν 2 αεροπλανα και να τα ριξουν στους Διδυμους Πυργους ,ειναι καλα παιδια αυτοι δεν τα κανουν αυτα, η περιοριζονται μονο στη χωρα τους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom