Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
η τουρκια λαδωνει το μισο αμερικανικο κογκρεσο...ειναι η μιση αληθεια οτι η ΗΠΑ ελεγχουν την τουρκια αγνοωντας και το αντιστροφο...
Αυτά που δίνει η Τουρκία είναι πίνατς που θα λεγαν και οι Αμερικάνοι σε σχέση με αυτά που δίνουν άλλοι.Η Τουρκια δεν ελέγχει τις ΗΠΑ.
Απλα σε θέματα της περιοχής προσπαθει να αρθρωσει λόγο η να διατηρησει αξιοπρέπεια οπως με την αρνηση έλευσης των αμερικανων στρατευματων για την οποία βέβαια την περιποιηθηκαν αργότερα καταλλήλως οι Αμερικάνοι.
Δεν σου ειπα να συγκρινεις το τουρκικο στρατο εναντι των αμερικανων αλλα το τουρκικο στρατο εναντι των στρατων των γειτονικων χωρων προς την τουρκια.
Εχεις υπερτιμησει την ικανότητα του Τουρκικου στρατού σαν να πιστευεις οτι θα κινηθει μονος του απεναντι στους άλλους στρατούς σε συρραξη στη περιοχή.Εις την οποία μαλιστα δε θα εμπλακούν στρατιωτικά ή πολιτικά(κρυφά η φανερά) οι μεγάλες δυνάμεις.
το βιβλιο του νταβουτογλου το στρατιγικο βαθος  δεν λεει για ειρηνη αλλα για αναβιωση της οθωμανικης αυτοκρατοριας
Με τι τρόπο?Βίαιο?
σαουδαραβες πολιτες δινουν λεφτα για τζαμι οχι η επισημη σαουδικη αραβια..οι οποιοι πλουσιοι σαουδαραβες το παιζουν πιστοι μουσουλμανοι στο λαο τους για να μην πεσει η σαουδικη μοναρχια...
Πλούσιοι Σαουδάραβες πολίτες.Το ιδιο πράμα λέμε.
ΟΙ ΑΡΑΒΕς μουζαχεντιν του βοσνιακου πολεμου του 96 εχουν μεινει σε βοσνια εχουν παντρεφτει με βοσνιες ...αριθμουν σε 20.000 χιλιαδες και ειναι βεχαμπιτες...εαν ψαξεις να δει ο βεχαμπιτισμος στα βαλκανια παρουσιαζει ανοδο
Tον οποίο προσπάθησαν να φυτέψουν στα Βαλκανια χρηματοδοτωντας τον,ποιοι?
ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ=ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ;)Το Ιραν δε ξέρω που κολλάει?
Και φιλικά στο λέω έτσι για να το μάθεις οι Βάαμπι κληθηκαν απο τον  Ιζεμπεκοβιτς με τις ευλογίες των Δυτικών το 90 και ΄σο υπήρχε ο πόλεμος γινόντουσαν ανεκτοι.Τωρα πια επειδη αποτελουν  ξένο σωμα,ενα είδος αποτυχημενου πολυπολιτισμικου πειραματος στους κολπους των Βαλκάνιων Μουσουλμάνων,εχουν περιθωριοποιηθει και αφομοιωθει στα τοπικα ηθη και έθιμα.
Αγαπητε δεν ειναι ο Αχμεντινετζαντ το προβλημα μας άλλα η γαμημενη πολυπολιτισμικη Αμερικη που χωνει τη μύτη της παντού ;)

Επισκέπτης
ΕΔΩ ο γκλετσος εχει βγει γυμνος στο θεατρο...με την δικαιολογια οτι το επιτασσει ο ρολος, τι να λεμε τωρα!
Εσύ εχείς ανοίξει κ θέμα για τις ερωτικές ταινίες ως τεχνή κ κάνεις αυτό το σχόλιο τρομάρα σου!!! :headbang:

Το πρόβλημα δεν είναι η γύμνια ως τέχνη αλλά η γυμνή τέχνη κ τρόπος ζωής γενικά!!!

Έχει απασχολήσει αρκετά νεότερος μεσημεριανά με τους γκλάμουρ γάμους,διαζύγια κτλ...

Ακρώς κομμουνιστικό!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?
Αποκλείεται !
Εδώ οι ΗΠΑ έχουν χάσει τόσα πολλά μετά την κατάρευση των 2 πύργων του 2001,.
Μαζί με τους πύργους έχασαν άνθρωπους έχασαν στρατιώτες στους πολέμους , έχασαν ακριβά όπλα που θα τα πουλούσαν σε τρίτες χώρε όπως η Ελλάδα.
Κερδος λοιπόν ).

Πετρέλαιο,ορυκτός πλούτος, παγκόσμιο ντανβατζιλήκι?
Τι είναι αυτα ρε δε ντρεπόμαστε.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αυτά που δίνει η Τουρκία είναι πίνατς που θα λεγαν και οι Αμερικάνοι σε σχέση με αυτά που δίνουν άλλοι.Η Τουρκια δεν ελέγχει τις ΗΠΑ.
Απλα σε θέματα της περιοχής προσπαθει να αρθρωσει λόγο η να διατηρησει αξιοπρέπεια οπως με την αρνηση έλευσης των αμερικανων στρατευματων για την οποία βέβαια την περιποιηθηκαν αργότερα καταλλήλως οι Αμερικάνοι.Εχεις υπερτιμησει την ικανότητα του Τουρκικου στρατού σαν να πιστευεις οτι θα κινηθει μονος του απεναντι στους άλλους στρατούς σε συρραξη στη περιοχή.Εις την οποία μαλιστα δε θα εμπλακούν στρατιωτικά ή πολιτικά(κρυφά η φανερά) οι μεγάλες δυνάμεις.Με τι τρόπο?Βίαιο?Πλούσιοι Σαουδάραβες πολίτες.Το ιδιο πράμα λέμε.Tον οποίο προσπάθησαν να φυτέψουν στα Βαλκανια χρηματοδοτωντας τον,ποιοι?
ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ=ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ;)Το Ιραν δε ξέρω που κολλάει?
Και φιλικά στο λέω έτσι για να το μάθεις οι Βάαμπι κληθηκαν απο τον  Ιζεμπεκοβιτς με τις ευλογίες των Δυτικών το 90 και ΄σο υπήρχε ο πόλεμος γινόντουσαν ανεκτοι.Τωρα πια επειδη αποτελουν  ξένο σωμα,ενα είδος αποτυχημενου πολυπολιτισμικου πειραματος στους κολπους των Βαλκάνιων Μουσουλμάνων,εχουν περιθωριοποιηθει και αφομοιωθει στα τοπικα ηθη και έθιμα.
Αγαπητε δεν ειναι ο Αχμεντινετζαντ το προβλημα μας άλλα η γαμημενη πολυπολιτισμικη Αμερικη που χωνει τη μύτη της παντού ;)

Χώσε..

:rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ότι πιο ακραία φανατικό και ανόητο έχω διαβάσει. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω, δεν αντέχω! Απλά την άποψή μου λέω.

Υ.Γ. Επειδή είμαι στο σάιτ καιρό ξέρω πως ο συντάκτης του ποστ αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιός, αν δεν το ήξερα θα πίστευα πως το είχε γράψει κάποιος σαν τον υπερποντικό (που έχει χαθεί αυτός;)

Τώρα ξέρω τί θα ακούσω! Για αστούς λαπάδες, δήθεν φιλελεύθερους ψευτοδημοκράτες. Να παραδεχτώ πως είμαι όλα αυτά. Δεν είμαι όμως φασίστας ούτε μαύρος ούτε κόκκινος, όχι πως έχουν σπουδαία διαφορά...

Π. Κωνσταντίνου. Αυτό που έχεις κάτω από τα ποστς σου για τον Αντωνάκη πολύ το γουστάρω!!
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κατά τα άλλα δικό μου ποστ παράθεσες, όχι του Λεονόρο και στα λοιπά δεν θα συμφωνήσουμε.

Προσωπικά θεωρώ τα θεοκρατικά ισλαμιστικά καθεστώτα ότι απεχθέστερο και αναχρονιστικότερο υπάρχει σήμερα στον πλανήτη. Στην Ευρώπη για να συναντήσουμε τέτοιο φανατισμό και απαξίωση της ζωής και της ελευθερίας, θα πρέπει να πάμε πίσω στον μεσαίωνα.

Λοιπον επιδη και εγω πιστευω οτι αυτα που λες ειναι απλα ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ και για να εχουμε α λεμε..
θα σου πω το εξης..

Στον πολεμο ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ ποιος χρηματοδοτουσε τον ΣΑΝΤΑΜ και μετα τον ΕΦΑΓΕ ---> To θεοκρατικό ισλαμιστικό καθεστώς;;;
Στην "Δημοκρατικη" αμερικη ποιος έκανε και κάνει Εκτελέσεις ακομη και σήμερα ---> To θεοκρατικό ισλαμιστικό καθεστώς;;;
Οι Σταυροφοροι που εσφαξαν εκατομυρια ηταν το ---> To θεοκρατικό ισλαμιστικό καθεστώς;;;
Στις χωρες που εχει παει το ΔΝΤ και εξαθλιωσε φταιει ---> To θεοκρατικό ισλαμιστικό καθεστώς;;;
Στο τελος του πολεμου (ΒΠΠ) οι επιστημονες ΝΑΖΙ που πηγαν Αμερικη για να τελειώσει το Manhattan Project ηταν απο ---> To θεοκρατικό ισλαμιστικό καθεστώς;;;

Τι παπαρούνες μας λες και δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ :cheesy:

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις οτι ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" φοραει πολλα φουστανακια... αλλά εσύ βλέπεις όποιο σου αρέσει προφανώς

Τώρα με αυτά που σου λέω μπορείς να πεις και ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ αλλά στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ....

Και η αλήθεια ξέρεις ποια είναι....

ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠHΡΞΕ DEMOCRACY και ας τρως το παραμυθακι...

Υπαρχει μια διαβαθμισμενη ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ παντου και την ζεις καθημερινα.
Και αυτο που ερχεται συντομα παγκοσμια  θα ειναι χειροτερο απο τους κακους ΝΑΖΙ (πιστεψε με)

Τελος Ο Αχμαντινετζαντ δεν ειναι το προβλημα μας....κατ εμε ;)

Το προβλημα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ομως ειναι ο οποιοσδηποτε δεν ειναι πουλημενος σε αυτους..

Ε.. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...

Δεν με ενδιαφερει πως ο καθε ενας αντιμετωπίζει τις μοιχαλίδες.. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ..για να έχουμε να λέμε

Τι δουλεια εχει ο αμερικανος να επιτηρεί τα ανθρωπινα δικαιώματα αφου αυτος πρώτος τα καταπατει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;;;;;
επιλεκτικές Ευαισθησίες δηλαδη..

και μην πεταξεις καμια μαλακια....οτι δεν είναι ετσι..

Και η Shell και η BP... έχουν Πράσινες ευαισθησίες... ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΡΩΜΕ

Ενα πράγμα σαν το ΠΑΠΑΚΙ δηλαδη (επιλεκτικές Ευαισθησίες)

Αλλά εγώ δεν εχω καθόλου επιλεκτικές ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ...

ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ...

και δεν είμαι πιόνι κανενός... (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) :cheesy:

και τέλος...

[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ[/size]

Τιμη και δοξα στην αλήθεια   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μην παρασυρεσαι...γκαζωσε εαν θες να βγαλεις το αχτι σου...αλλα η καθε υπερδυναμη δεν κυβερναει το κοσμο με βαση την ηθικη αλλα με βαση την δυναμη.

Μα αυτο λεω και εγω.. στην ουσια..

Οτι αλλαζει φουστανακι του εκαστοτε ΦΑΣΙΣΜΟΥ και στην ουσια σκωτωνει τον κοσμακι με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ

Απλα οι κατασκευασμενες δικαιολογιες με χαλανε ;)

ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... ;)

Εναι φτηνο το θεατρο τους (ουτε μισο ευρω δεν δινω)

και χαιρομαι οταν καποιος τους τα χωνει στην ΕΔΡΑ του ΘΕΑΤΡΟΥ ---> ΟΗΕ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ΒΡΗΚΑ τιμη σε πρακτορειο 8 μερες σε παταγια 525 ευρω, ειναι καλη τιμη?..με αιρ τάι

Κοιτα η τιμη ειναι σχετικα NORMAL αλλα ρωτα το πρακτορειο και για τους ΦΟΡΟΥΣ γιατι στα πρακτορεια
οι τιμες ειναι χωρις φορους.

αν σου βαλουνε δηλαδη και 250 ευρω Φορους φιλοδωρηματα etc (δεν λεει μετα :cheesy:)

Η τιμη βεβαια εχει να κανει και με το τι περιλαμβανει...

Μην σε πανε σε κανενα ξενοδοχειο στυλ Sawasdee Sabai - Sawasdee Pattaya e.t.c
γιατι μετα δεν λεει παλι  :uglystupid: (θα εισαι με ΙΝΔΟ-ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΑ παρεα)  :uglystupid:

Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι δωσε περισσοτερα στοιχεια να σου πω αν πραγματι αξιζει ή οχι η προσφορα ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
1.Προφανώς δεν καταλαβαίνεις οτι ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" φοραει πολλα φουστανακια... αλλά εσύ βλέπεις όποιο σου αρέσει προφανώς

2.ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠHΡΞΕ DEMOCRACY και ας τρως το παραμυθακι...

3.Υπαρχει μια διαβαθμισμενη ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ παντου και την ζεις καθημερινα.

[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ[/size]

Αυτές είναι τρείς βασικές πολιτικές θέσεις σου , με τις οποίες πολλοί θα συμφωνήσουν . Ωστόσο , αυτές οι θέσεις αντιστρατεύονται εντελώς το  ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ

Κάτι πολύ πρακτικό . Στο Ιράν αυτή τη στιγμή δολοφονούνται απο το καθεστώς άνθρωποι για λόγους γνώμης και συμπεριφοράς . Αυτό το αποδέχεσαι ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Πριν τον κρεμασουν φαγαν κατι αμελετητα...Που ο Νατζιμπουλαχ κρατησε και κανα τριαρι χρονια δλδ.,ο Καρζαι ζητημα θα ειναι να κρατησει τρεις βδομαδες με τους μπαφακηδες...

Κράτησε ο Νατζιμπουλαχ γιατί η ΕΣΣΔ έστελνε στρατιωτική βοήθεια και μετά την αποχώρηση της από το Αφγανιστάν.
Και οι ΗΠΑ  προσπαθούν να φτιάξουν εθνικό στρατό που θα αναλάβει τον έλεγχο της χώρας, αν και ακόμα τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. 

Το ζητημα στο Αφγανισταν δεν ειναι γενικα και αοριστα η"ειρηνη"...ειναι κατ'αρχην η εισβολη και κατοχη αμερικανων και ΝΑΤΟικων,η οποια εισβολη και κατοχη προκαλει και αντιδρασεις απο τον πληθυσμο...οσους απο αυτους εχουν αυτοσεβασμο τουλαχιστον...Στο πλευρο των παπαδοπληκτων,αλλα ΑΥΤΗ ειναι η επιλογη των Αφγανων που δεν ανεχονται κατοχη στην πατριδα τους,ειτε αμερικανικη,ειτε σοβιετικη:Μη μου πεις οτι οι μουτζαχεντιν στα 80's ηταν τιποτε κοσμικοι τυποι...

Αυτοί που αντιστάθηκαν στους Σοβιετικούς (με την υποστήριξη των ΗΠΑ) είναι οι ίδιοι που σήμερα αντιστέκονται στους αμερικανούς, για μένα αυτό είναι Θεία Δίκη. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους.
Την εισβολή στο Αφγανιστάν την κατανοώ, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί η επίθεση της 11/9 και φυσικά επικροτώ την ανατροπή των Ταλιμπάν.
Όμως η συνέχεια ήταν εντελώς λάθος.
Οι ξένες δυνάμεις θα έπρεπε να αποχωρήσουν και να σταλεί ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ που θα βοηθούσε στην ασφάλεια, διανομή  βοήθειας και στην εγκαθίδρυση δημοκρατικών θεσμών.   

Γιατι εαν εχεις προβλημα με το οτι οι ταλιμπαν ειναι κατ'αρχην μουσουλμανοι, εαν ΑΥΤΟ ειναι το κριτηριο σου,τοτε θα επρεπε να ειχες στηριξει στα 80's τους Σοβιετικους και τον Νατζιμπουλαχ...

Έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε φανατικό που προσπαθεί να επιβάλει την ιδεολογία του με τα όπλα, είτε αυτός είναι μουσουλμάνος, είτε κομμουνιστής, είτε φασίστας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε φανατικό που προσπαθεί να επιβάλει την ιδεολογία του με τα όπλα, είτε αυτός είναι μουσουλμάνος, είτε κομμουνιστής, είτε φασίστας.

Φαντάζομαι η υπογραφή σου ΚΡΕΜΑΣΤΕ τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ δεν έχει καμμιά σχέση με τις πρακτικές των φανατικών και του Αχμαντινεζάντ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Φαντάζομαι η υπογραφή σου ΚΡΕΜΑΣΤΕ τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ δεν έχει καμμιά σχέση με τις πρακτικές των φανατικών και του Αχμαντινεζάντ.

Ασφαλώς όχι. Η υπογραφή μου μπήκε με το θάνατο των 3 αθώων της Μαρφίν...

Το ίδιο θα χαιρόμουνα αν έβλεπα στη κρεμάλα τον  Αχμαντινεζάντ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασφαλώς όχι. Η υπογραφή μου μπήκε με το θάνατο των 3 αθώων της Μαρφίν...

Το ίδιο θα χαιρόμουνα αν έβλεπα στη κρεμάλα τον  Αχμαντινεζάντ......

κατά τα άλλα δεν είσαι φανατικός.
Και γω θα χαιρόμουνα τότε να έβλεπα στην κρεμάλα τον Μπους, τον πατέρα του, την Κοντολίζα, τον Μόνικα, και τον Ράμσφελντ

Ξέρω ξέρω δε χόουμ οφ δε μπρέιβ εντ δε λαντ οφ δε φρι.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
κατά τα άλλα δεν είσαι φανατικός.
Και γω θα χαιρόμουνα τότε να έβλεπα στην κρεμάλα τον Μπους, τον πατέρα του, την Κοντολίζα, τον Μόνικα, και τον Ράμσφελντ

Ξέρω ξέρω δε χόουμ οφ δε μπρέιβ εντ δε λαντ οφ δε φρι.

ME THN διαφορα οτι ο μπους ηταν εκλεγμενος και οι αναρχικοι ειναι παρακρατος και δεν εχουν λαικη εντολη να σκοτωνουν πολιτες..

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ME THN διαφορα οτι ο μπους ηταν εκλεγμενος και οι αναρχικοι ειναι παρακρατος και δεν εχουν λαικη εντολη να σκοτωνουν πολιτες..
Ενω ο Βush που εκλέχθηκε απο το 10% του αμερικανικου λαου ξεκληριζει κοσμο βασει λαικης εντολης ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε;
με λιγότερες συνολικά ψήφους στην επικράτεια;
ψάξτε λίγο τις παπαριές σας.
η Φλόριντα καθόρισε την εκλογή του και μάλιστα έγιναν όργια νοθείας σε αυτή την πολιτεία τότε.
επόμενος.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Όποια κι αν είναι η αλήθεια λέμε,
όταν βλέπεις κάποιον να υποστηρίζει με τέτοια θέρμη τους Ιρακινους,
με τα εγκλήματα που έχουν κάνει τα τελευταία 10 χρόνια,
δεν μπορεί παρά να είναι είτε πληρωμένος, είτε ηλίθιος, είτε να τρώει Ιρακινή πουτσα.
τι λες μωρη μαλακο??? εχεις μπλεξει τις βουρτσες με τις πουτσες??
αλλο ιραν κι αλλο ιρακ (αυτοι καποτε ειχαν και πολεμο μεταξυ τους)

μιλας για εγκληματα οταν τα μπασταρδια που υποστηριζεις εχουν κατασφαγιασει ολο τον πλανητη....για αυτους που εριξαν ατομικες βομβες???? για ποιους???? ...για αυτους που εφτιαξαν και οπλισαν τους ταλιμπαν???....για αυτους(μπους-ραμσφελντ) που κανανε μπιζνες με την οικογενεια μπιν λαντεν????

μπας κ εχεις βρει κανα αμερικανο γαμια μωρη κ για αυτο τους υποστηριζεις???

αιντε ξυπνα βοδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom