Νέα

Είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τελικα τι πρεπει να κανει μια γυναικα για να θεωρειται πουτανα?

• αρκει που ειναι γυναικα

Ψήφοι: 92 48,2%
  • αρκει να ριξει χυλοπιττα

Ψήφοι: 10 5,2%
  • αρκει να κυκλοφορει ντυμενη προκλητικα

Ψήφοι: 35 18,3%
  • αρκει να παιρνει πρωτοβουλια στο σεξ

Ψήφοι: 1 0,5%
  • αρκει να ειναι εναντια στο γαμο

Ψήφοι: 2 1,0%
  • αρκει να μην ειναι μονογαμικη

Ψήφοι: 35 18,3%
  • αρκει να εκδιδεται

Ψήφοι: 72 37,7%
  • αρκει να της αρεσει πολυ το σεξ

Ψήφοι: 12 6,3%
  • αρκει να εχει πολλους εραστες

Ψήφοι: 68 35,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    191

Επισκέπτης
οοοχιιι δεν ειμαστε ολες πουτανες.καποιες ειμαστε καργιολες.εχει διαφορα....

Επισκέπτης
Ρε συλβα για πες εσυ....εισαι πουτανα η οχι..νιωθεις πουτανα? :think:

μια παλιά μου γκόμενα (τότε αυτή 26 εγώ 22) μου είχε πει ότί είχε "κοιμηθεί" περίπου με 20 γκόμενους.
Και της λέω "δηλαδή είσαι πουτάνα", μεταξύ αστείου σοβαρού. Μου λέει "ξέρω γω; λες;"

Μετά από χρόνια για αστείο το λέω σε μια παρέα, στη μέση σχετικής συζήτησης, και ήταν μια γκόμενα και μου λέει "αλήθεια, της το είπες αυτό;" και μ έκανε να νιώσω άσχημα, πολύ περισσότερο από όταν το είχα πει στην ίδια. Άσε φίλε δε βγάζεις άκρη.
Τελικά δεν έμαθα:
1. Ήταν πουτάνα;
2. Έπρεπε να της το πω;
3. Έπρεπε να το πω σε άλλη γκόμενα ότι της το είπα;

Άβυσσος η ψυχή...της πουτάνας

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Όταν λέει: "Κάνε με να νιώσω πουτάνα" πιάνεται ή είναι "εν τη ρύμη του λόγου"..?  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το μέγα ερώτημα που προκύπτει, και παρακαλώ να απαντήσουν οπωσδήποτε τα κορίτσια της παρέας:

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ (πχ παρθένα στα 30) ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 99 %  ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πάντως αυτή που μας ρίχνει χυλόπιτα δεν την λέμε πουτάνα νομίζω αλλά μαλακισμένη :think: επίσης μαλάκας θεωρείται εκ προοιμίου εκείνος που τελικά θα τα φτιάξει μαζί της :think:

Επισκέπτης
Το μέγα ερώτημα που προκύπτει, και παρακαλώ να απαντήσουν οπωσδήποτε τα κορίτσια της παρέας:

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ (πχ παρθένα στα 30) ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 99 %  ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ;
επειδη ειναι παρθενα στα 30 δεν ειναι πουτανα?ποσα εχεις να μαθεις για τις γυναικες.....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μια παλιά μου γκόμενα (τότε αυτή 26 εγώ 22) μου είχε πει ότί είχε "κοιμηθεί" περίπου με 20 γκόμενους.
Και της λέω "δηλαδή είσαι πουτάνα", μεταξύ αστείου σοβαρού. Μου λέει "ξέρω γω; λες;"

Μετά από χρόνια για αστείο το λέω σε μια παρέα, στη μέση σχετικής συζήτησης, και ήταν μια γκόμενα και μου λέει "αλήθεια, της το είπες αυτό;" και μ έκανε να νιώσω άσχημα, πολύ περισσότερο από όταν το είχα πει στην ίδια. Άσε φίλε δε βγάζεις άκρη.
Τελικά δεν έμαθα:
1. Ήταν πουτάνα;
2. Έπρεπε να της το πω;
3. Έπρεπε να το πω σε άλλη γκόμενα ότι της το είπα;

Άβυσσος η ψυχή...της πουτάνας
Απαντω...1...και ειναι..οχι γιατι εχει γαμηθει με 20..100..αλλα γιατι της αρεσε η ερωτηση σου..
2....φεν της ειπες κατι που δεν το γνωριζε..καλα εκανες η σωστη γυναικα οταν την λεσ πουτανα φτιαχνεται της αρεσει...3...εκανες αυτο που γουσταρες ..της το ειπες..στα παπαρια σου...

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στον τοπο μου το μ.....ι το λενε και "πουτι" !!!
Αρα αν θεορισουμε οτι ολες εχουν "πουτι" τοτε ολες ειναι πουτανες.
Τωρα θα μου πεις πουτανα ειναι αυτη που εχει "πουτι" ή αυτη που περνει τα φυλλα και τα δεντρα ??????
.................... τι ανα σου πω ................. τα συμπερασματα δικα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :- :- :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom