sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε συλβα για πες εσυ....εισαι πουτανα η οχι..νιωθεις πουτανα?γκομενα σου ομως ποτε, σωστα?
ακομα ενα θρεντ για τις ελεηνιδες..
Ρε συλβα για πες εσυ....εισαι πουτανα η οχι..νιωθεις πουτανα?γκομενα σου ομως ποτε, σωστα?
ακομα ενα θρεντ για τις ελεηνιδες..
λιγο απ'ολα οταν και οπου πρεπει.Ρε συλβα για πες εσυ....εισαι πουτανα η οχι..νιωθεις πουτανα?
σιχαμενες καριολες ολες. ασε ασε.
βελβω εσυ αισθανεσαι πουταναριο καθολου?σιχαμενες καριολες ολες. ασε ασε.
σιχαμενες καριολες ολες. ασε ασε.
λιγο απ'ολα οταν και οπου πρεπει.
esy κοσμα νιωθεις πουτανακαμάρια μου
Ρε συλβα για πες εσυ....εισαι πουτανα η οχι..νιωθεις πουτανα?
Προσποιητο δηλαδη...πουτσες μπλε...οοοχιιι δεν ειμαστε ολες πουτανες.καποιες ειμαστε καργιολες.εχει διαφορα....
esy κοσμα νιωθεις πουτανα
Εξπλειν μωρο...οοοχιιι δεν ειμαστε ολες πουτανες.καποιες ειμαστε καργιολες.εχει διαφορα....
ειναι παλια ρηση.η πουτανα παει με ολους.η καργιολα παει με ολους πλην εσου...Εξπλειν μωρο...
επειδη ειναι παρθενα στα 30 δεν ειναι πουτανα?ποσα εχεις να μαθεις για τις γυναικες.....Το μέγα ερώτημα που προκύπτει, και παρακαλώ να απαντήσουν οπωσδήποτε τα κορίτσια της παρέας:
ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ (πχ παρθένα στα 30) ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 99 % ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ;
Απαντω...1...και ειναι..οχι γιατι εχει γαμηθει με 20..100..αλλα γιατι της αρεσε η ερωτηση σου..μια παλιά μου γκόμενα (τότε αυτή 26 εγώ 22) μου είχε πει ότί είχε "κοιμηθεί" περίπου με 20 γκόμενους.
Και της λέω "δηλαδή είσαι πουτάνα", μεταξύ αστείου σοβαρού. Μου λέει "ξέρω γω; λες;"
Μετά από χρόνια για αστείο το λέω σε μια παρέα, στη μέση σχετικής συζήτησης, και ήταν μια γκόμενα και μου λέει "αλήθεια, της το είπες αυτό;" και μ έκανε να νιώσω άσχημα, πολύ περισσότερο από όταν το είχα πει στην ίδια. Άσε φίλε δε βγάζεις άκρη.
Τελικά δεν έμαθα:
1. Ήταν πουτάνα;
2. Έπρεπε να της το πω;
3. Έπρεπε να το πω σε άλλη γκόμενα ότι της το είπα;
Άβυσσος η ψυχή...της πουτάνας
ειναι παλια ρηση.η πουτανα παει με ολους.η καργιολα παει με ολους πλην εσου...