loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι.ενα κλασσικο μπουκετο σταχια.η λουκρητια τι κραταει;μολοτοφ;![]()
![]()
![]()
![]()
οχι.ενα κλασσικο μπουκετο σταχια.η λουκρητια τι κραταει;μολοτοφ;![]()
![]()
![]()
![]()
Για μένα όμως έχει καταντήσει Κινέζικο βασανιστήριο. Άντε πίσω στο 2004 είχε πλάκα. Στη "λάσπη" ήμουν είμασταν σε ένα δωμάτιο καπεταναραίοι, μηχανικάτζες, Κινεζούλες, είχε πλάκα. Και στην Ιαπωνία τη πρώτη φορά έμεινα μαλάκας (και ακόμα πιο μαλάκας όταν μας ήρθε και ο λογαριασμός) αλλά μετά καταντάει μαλακία. Συν ότι όλοι πιστεύουν πως έχουν φωνάρα, αλλά ΔΕΝ έχουνμε μενα ειναι απολαυση...![]()
σε καποια φαση ερωτευεται την (θεαρα)Ρανια και γινεται αλλος ανθρωπος.προσπαθει να αλλαξει χαρακτηρα γ να την πεισει να ειναι μαζι...κοινως πεφτει στα πατωματα.
με τον περιστερο δεν εγινε ετσι ομως...και μετα απο αυτο τον εκτιμησα περισσοτερο...χααχαχαχχαα αυτο το ξερω απο τωρα ρε...
καλα ξηγιεται. Γιατι οχι?
Και εγω το χω παθει αυτο... πριν 4-5 χρονια βεβαια...
με εκανε σκυλακι και μετα την εριξα... μετα την εκλασα και εγινε αυτη
στο τελος κερδισα εγω γιατι και γαμησα και εκανα το κεφι μου και εγινε και αυτη σκυλακι![]()
![]()
![]()
Συν ότι όλοι πιστεύουν πως έχουν φωνάρα, αλλά ΔΕΝ έχουν
ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω καμηλοπόδαρη![]()
Εσύ όχι, το στραπ ον σου όμως;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τον περιστερο δεν εγινε ετσι ομως...και μετα απο αυτο τον εκτιμησα περισσοτερο...
χααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω σε ολα εξω επεσες στο σκιτσο... :S
η λουκρητια τι κραταει;μολοτοφ;![]()
![]()
![]()
![]()
βλημα?!παντελονια βρισκεις???ειχα ακουσει μια φορα την αννα μαρια παπαχαραλαμπους(1.8κατι)να λεει οτι ολα κοντα τα φοραει γτ δε βρισκει ευκολα.
τι να κάνουμε.... i love ψηλές κι αν τα δίδυμα πυροβόλα είναι ικανού βεληνεκούς...
Είδες που τα έλεγα. Εσύ μια χαρά φρόνιμη μπορεί να είσαι, το σταπ ον σου όμως όχι.
λες να κυκλοφορει και ξεβρακωτη;βλημα?!παντελονια βρισκεις??
Επειδη ειμαι παχια βρισκω...
Βεληνεκούς; Μήπως εννοείς διαμέτρου και όγκου γενικά;τι να κάνουμε.... i love ψηλές κι αν τα δίδυμα πυροβόλα είναι ικανού βεληνεκούς...
Είδες που τα έλεγα. Εσύ μια χαρά φρόνιμη μπορεί να είσαι, το σταπ ον σου όμως όχι.
Και να αλήθεια που βρίσκεις ρούχα ρε συ; Στα αντρικά; Και για να είσαι και τόσο ψηλή ΛΟΓΙΚΑ θα φοράς και ένα σεβαστό νούμερο παπούτσι.
μουλαροκωλη :S
Αδυναμιες![]()