Νέα

Είναι οι μικροκαμωμένες κοπέλες πιο θηλυκές?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν είναι απόλυτο, αλλά ισχύει! Τουλάχιστον τέτοιες εμπειρίες έχω εγώ! Η κοντή αν έχει και κόμπλεξ με το ύψος της θα προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω. Χώρια που τα κοντοπούτανα τα σηκώνεις, τα πετάς ψηλά, τα γυρνάς ανάποδα...!!! Και φαίνεται κι ο πούτσος σου τεράστιος σε σχέση με το ύψος της!!! :)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όλες οι ωραίες γυναίκες μ'αρέσουν είτε ψηλές είτε κοντές. Πιστεύω για τη συντριπτική πλειοψηφία το τελευταίο που κοιτάμε στις γυναίκες είναι το ύψος. Ωστόσο δουλεύει αντίθετα στις γυναίκες που πραγματικά το ύψος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των ανδρών.. Στην Ελλάδα τουλάχιστον δίνουν ακραία σημασία σε αυτό..

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όλες οι ωραίες γυναίκες μ'αρέσουν είτε ψηλές είτε κοντές. Πιστεύω για τη συντριπτική πλειοψηφία το τελευταίο που κοιτάμε στις γυναίκες είναι το ύψος. Ωστόσο δουλεύει αντίθετα στις γυναίκες που πραγματικά το ύψος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των ανδρών.. Στην Ελλάδα τουλάχιστον δίνουν ακραία σημασία σε αυτό..

Γι'αυτο εγω που δεν ειμαι ψηλος δινω πουτσοσκαμπιλα στα κοντοπουτανα

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
κοντες και αν ειναι δυνατον μουγγες

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
+1 vote στα κοντοπουτανα...!!!
Συνι8ως ειναι κ πιο παιχνιδιαρικα στο κρεβατι....
Τα βαζεις πανω στον πουτσο σου.. και αρχιζεις την βολτιτσα...
στο τραπεζι..  στην κουζινα... στο πασο... στο μπανιο...  στο μπαλκονι... :grin:  κλπ....

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
και οι περισσότερες κοντές είναι σε σχέση και βλέπεις κάτι διμετρα ελεύθερα. Τώρα ίσως κάνω λάθος. Γι' αυτο έθεσα ερώτημα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
παρατηρω οτι η κοντες κοπελες ειναι πιο σεξυ απο της ψιλες μιλαω για κοπελες ψηλες δηλαδη απο 1.75 και πανω και οι μικροκαμωμένες μου φαινονται να εχουν ολοι την καυλα του κοσμου? μηπως μονο σε εμενα φαινεται αυτο ?
Μαζί σου

αν κρινω απο τα callgirls που εχω παρει, ναι οι κοντες ειναι αυτες που δινουν περισσοτερα στο κρεβατι, δεν υπαρχει αμφιβολια.
οσες ψηλες εχω παρει ηταν παγοκολώνες ...και επιπλεον και ξανθιες.

κι αν θελουμε να μιλησουμε και για εθνικοτητα...οτι εχει ελληνικο αιμα ειναι απαιχτο.

την καβλα που εχουν οι ελληνιδες (οταν γουσταρουν και την βγαλουν) δεν την εχει καμια αλλης εθνικοτητας

εξ ιδιων μιλαω παντοτε
Μαζί σου.

Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και καυλιάρες ψηλές έχω δει μόνο 2 στη ζωή μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και οι περισσότερες κοντές είναι σε σχέση και βλέπεις κάτι διμετρα ελεύθερα. Τώρα ίσως κάνω λάθος. Γι' αυτο έθεσα ερώτημα

Πιστεύεις ότι είναι ίδια αίσθηση και καύλα να έχεις μία γυναικάρα 1,80 με ποδάρες πάνω στο κρεβάτι να πιάνει κάθε γωνιά του κρεβατιού και ένα πόκεμον κρυμένο σε μια γωνιά στο σουμιέ;
Τώρα το τι βλέπεις στο δρόμο και το ποιος μπορεί να τις έχει, και τις τάχα προτιμήσεις του (όχι το τι ΜΠΟΡΕΙ να έχει) είναι άλλη συζήτηση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιστεύεις ότι είναι ίδια αίσθηση και καύλα να έχεις μία γυναικάρα 1,80 με ποδάρες πάνω στο κρεβάτι να πιάνει κάθε γωνιά του κρεβατιού και ένα πόκεμον κρυμένο σε μια γωνιά στο σουμιέ;
Τώρα το τι βλέπεις στο δρόμο και το ποιος μπορεί να τις έχει, και τις τάχα προτιμήσεις του (όχι το τι ΜΠΟΡΕΙ να έχει) είναι άλλη συζήτηση
Koντέ γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα...ο ύπνος θρέφει τα παιδιά...παίζει να ρίξεις μπόι κ να έχεις τις 1.80 με ποδάρες που ονειρεύεσαι τώρα. :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Koντέ γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα...ο ύπνος θρέφει τα παιδιά...παίζει να ρίξεις μπόι κ να έχεις τις 1.80 με ποδάρες που ονειρεύεσαι τώρα. :birdman:

Γιατί με κυνηγάς όλη μέρα σήμερα σαν την ηχώ ρε πούστη;  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί με κυνηγάς όλη μέρα σήμερα σαν την ηχώ ρε πούστη;  :birdman:
Δεν είμαι η ηχώ...είμαι η συνείδησή σου κ γι'αυτό πρέπει να με ακούσεις...πάψε να ορέγεσαι αυτό που ποτέ δεν θα αποκτήσεις (δηλαδή τις 1.80 με ποδάρες να) κ βρες ένα κοντοπούτανο. :birdman:

Μάθε να λες και πως η ψηλή είναι για παρέλαση κ η κοντή για κρεβάτι. :birdman:  

κοντέ. :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όχι.
Πώς γίνεται να μην λατρεύει κάποιος τα μακριά πόδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom