gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φυγε να σωθεις τυπε οσο προλαβαινειςτι στο διαολο σε φορουμ ψυχολογων επεσα, ο ενας θελει να του πω για την επαγγελματικη μου πορεια, ο αλλος για ψυχολογικα τραυματα![]()
φυγε να σωθεις τυπε οσο προλαβαινειςτι στο διαολο σε φορουμ ψυχολογων επεσα, ο ενας θελει να του πω για την επαγγελματικη μου πορεια, ο αλλος για ψυχολογικα τραυματα![]()
τι στο διαολο σε φορουμ ψυχολογων επεσα, ο ενας θελει να του πω για την επαγγελματικη μου πορεια, ο αλλος για ψυχολογικα τραυματα![]()
τι στο διαολο σε φορουμ ψυχολογων επεσα, ο ενας θελει να του πω για την επαγγελματικη μου πορεια, ο αλλος για ψυχολογικα τραυματα
αν προσέξεις , θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα του φόρουμ
είναι ότι μπαίνουν γυναίκες ....
Αγορινα, κατι μου λεει οτι τωρα θα φρικαρει περισσοτερο ο τυπος με την απαντηση σου...αν προσέξεις , θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα του φόρουμ
είναι ότι μπαίνουν γυναίκες ....
φυγε να σωθεις τυπε οσο προλαβαινεις
θα γλιστραγε ευκολα μεσα το δαχτυλακιxaxaxxaxa gl η διχαλωτη παντοφλιτσα - στρινγκ
του εκτορουη θα έπαιζε σουμπούτεο με τα κουράδια
του δημητράκη!!!!!!!!!!!!!!!1
Η επιχειρηση σκουπα ξεκινησε....Αρχισαμε να πρασινιζουμε μια μια......
θα γλιστραγε ευκολα μεσα το δαχτυλακι![]()
![]()
Αγορινα, κατι μου λεει οτι τωρα θα φρικαρει περισσοτερο ο τυπος με την απαντηση σου...
Αγαπητέ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, θα σου πρότεινα να πιείς και ένα δύο ουισκάακια,
αλλά να απαντάς και σε μια δύο ερωτήσεις γισ να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Αλλιώς?
Μην ξεχνάς ότι είναι δωρεάν η εξέταση σου.
Eδώ σε άφησα,εδώ σε βρίσκω.Μερικοι ανθρωποι ειναι τελειως αχαριστοι...... :-
Eδώ σε άφησα,εδώ σε βρίσκω.![]()
Μερικοι ανθρωποι ειναι τελειως αχαριστοι...... :-
Και Αγενής ! ! !
Εσύ προσπαθείς να τους "ερμηνέυσεις" επιστημονικά και αυτοί σου ζητούν κόλοαγαπητή
Rythm.
Το ξέρω καρδιά μου αλλά δεν ήταν απαραίτητο. :-*Σε περιμενα αγορινα μου...... :-*