Νέα

Ειναι ανωμαλια να θες μονο να γαμας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Ετσι....

Χαιρομαι που εστω κ ενας αναγνωρισε τις αγνες προθεσεις μου παντως.....    :)
Προφανώς, το να ασχολήσε με έναν άνθρωπο δείχνει αγαπητή Rythm, αγνές προθέσεις και επιθυμία για ειλικρινή προσφορά.
Αλήθεια Rythm, τι άλλο θα μπορούσες να προσφέρεια για την περίπτωση του φίλου μας?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφου ξερεις οτι θελω να σου λεω την καληνυχτα μου απο δω μεσα......    :-*

Πως περασες μικρ εμου καλλιτεχνη?????
Ντάξει,ικανοποιητικά.....

Άντε κκαληνύχτα λοιπόν γιατι τα χω πιει λιγάκι κ δεν είμαι για ξουνύχτι :-*

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προφανώς, το να ασχολήσε με έναν άνθρωπο δείχνει αγαπητή Rythm, αγνές προθέσεις και επιθυμία για ειλικρινή προσφορά.
Αλήθεια Rythm, τι άλλο θα μπορούσες να προσφέρεια για την περίπτωση του φίλου μας?

Εγω μονο ηθικη και ψυχολογικη συμπαρασταση....Το σωμα μου ειναι δοσμενο αλλου......    :)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Εγω μονο ηθικη και ψυχολογικη συμπαρασταση....Το σωμα μου ειναι δοσμενο αλλου......     :)

Που το έδωσες Rythm και δεν θέλεις να το πάρεις πίσω? Κακώς πάντως, κόβεις την τύχη σου.

Στην ουσία τώρα, επιστημονικώς θα έπρεπε να το ξέρεις, μία αλλαγή, τονώνει μια μακροχρόνια σχέση, που θέλουμε να διατηρήσουμε. Σκέψου το! ! !  :idiot:

Ή διαφωνείς?

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Που το έδωσες Rythm και δεν θέλεις να το πάρεις πίσω? Κακώς πάντως, κόβεις την τύχη σου.

Στην ουσία τώρα, επιστημονικώς θα έπρεπε να το ξέρεις, μία αλλαγή, τονώνει μια μακροχρόνια σχέση, που θέλουμε να διατηρήσουμε. Σκέψου το! ! !  :idiot:

Ή διαφωνείς?
μη βαζεις φυτιλιες αλκινοε :grin: :grin: :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
μη βαζεις φυτιλιες αλκινοε :grin: :grin: :grin:
Εγώ φυτίλια? Δεν νομίζω.
Επιστυμονική προσέγγιση έκανα για την "συνάδελφο" Rythm.
Αλλά μάλλον πάει νωρίς αύριο στην δουλειά της.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
:2funny:Σε λιγο,θα ελθη,και ο lagoydakis!!!θα μπη μια σειρα! Τωρα ασχωλειτε,με εναν,ΚΩΛΟ/ΞΥΛΟ!!Ελλα ρε lagoydakis,να πης και εσυ στο παιδι!! :lheel:

Γαμώ Την Ατυχία Μου !!! Διαβάζω Οκτώ Σελίδες Thread Για Να "Πετύχω" Τον lagoudakis & Τα Σχόλια Του Αλλά Πουθενά Ο lagoydakis !
Χαμένος Χρόνος !!!  Κρίμα.....

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246
Γαμώ Την Ατυχία Μου !!! Διαβάζω Οκτώ Σελίδες Thread Για Να "Πετύχω" Τον lagoudakis & Τα Σχόλια Του Αλλά Πουθενά Ο lagoydakis !
Χαμένος Χρόνος !!!  Κρίμα.....

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:rockon:Ναι,ρε φιλε, ο lagoydakis!ο φιλος μου,που ειναι??? Χαμενος,απο εχθες! Μαλλον,καπου,τον :fuck1:και περναει,καλλα,ο μπαγασας!! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom