kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.016
- Πόντοι
- 7.885
Φίλε εσύ μια χαρά είσαι ;) ;).Απλά οι φίλοι σου είναι όλοι πιρφόροι .Είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα .Ιδού και οι αποδείξεις :o :o :o
ο μαλακας ο αλβανος ειναι
καραφλοδυναμιτης τυπε?ιδιος με τον γκουσγκουνη ειμαι, καμπριο και γαμικος
για ποιο απτα 2 λες?αδερφε κατσε φρονιμα εγω δε σε εβρισα
Φίλε εσύ μια χαρά είσαι ;) ;).Απλά οι φίλοι σου είναι όλοι πιρφόροι .Είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα .Ιδού και οι αποδείξεις :o :o :o
αδερφε κατσε φρονιμα εγω δε σε εβρισα
για ποιο απτα 2 λες?
ρε τυπε εχει το θρεντ του, δε χρειαζεται να περιφερεις τη σκατομηχανη παντου.
Είσαι Μονογαμικός=μόνο γαμάς
καραφλοδυναμιτης τυπε?
Απολύτως φυσιολογική η συμπεριφορά σου, η ανθρώπινη τάση είναι υπέρ των αλλαγών.Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:
Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!
Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να ?
Απολύτως φυσιολογική η συμπεριφορά σου, η ανθρώπινη τάση είναι υπέρ των αλλαγών.
Γι' αυτό κάθε μέρα τρώμε διαφορετικό φαγητό ή τα ρούχα μας είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Αλλιώς, θα είτανε όλα στην ζωή μας, ομοιόμορφα.
Επαγγελματικά, θα ήθελες να μας παρουσιάσεις την πορεία σου, αν εργάζεσαι, από τότε που ξεκίνησες μέχρι τώρα που είσαι 41?
τυπε μπας και εισαι ο δαραβιγκας?γυαλιστερος και σεξι
φιλε το συναισθημα δε σε ενδιαφερει καθολου?γιατι ρωτας ρε φιλε, εφοριακος εισαι? Η ψυχολογος? Να σου πω και για τα παιδικα μου χρονια μηπως?
γιατι ρωτας ρε φιλε, εφοριακος εισαι? Η ψυχολογος? Να σου πω και για τα παιδικα μου χρονια μηπως?
τυπε μπας και εισαι ο δαραβιγκας?
φιλε το συναισθημα δε σε ενδιαφερει καθολου?
εγω θελω να μου πει ο εκτορ λοπεζ αμα καθοταν
η τυχη και περνουσε εκεινη την ωρα και εβλεπε τον δημητρακη
να χεζει τι θα του εκανε.... και φορουσε και σκαρπινι
αυτο λεω ρε παιδια, εγω μονο να γαμαω θελω, ειναι κακο?