Νέα

Ειναι ανωμαλια να θες μονο να γαμας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Φίλε εσύ μια χαρά είσαι ;) ;).Απλά οι φίλοι σου είναι όλοι πιρφόροι :jerking: :jerking:.Είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα :headbang: :headbang:.Ιδού και οι αποδείξεις :o :o :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φίλε εσύ μια χαρά είσαι ;) ;).Απλά οι φίλοι σου είναι όλοι πιρφόροι :jerking: :jerking:.Είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα :headbang: :headbang:.Ιδού και οι αποδείξεις :o :o :o

ρε τυπε εχει το θρεντ του, δε χρειαζεται να περιφερεις τη σκατομηχανη παντου.

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

αυτος τι καπνισε και μιλαει πιο αργα και απο τον χατζινικολαου?

:lheel:για ποιο απτα 2 λες?

για το αλβανος, μαλακες ειμαστε ολοι

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο  :jerking:  οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη  :headbang:  και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!

Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να  :knockinb: ?
Απολύτως φυσιολογική η συμπεριφορά σου, η ανθρώπινη τάση είναι υπέρ των αλλαγών.
Γι' αυτό κάθε μέρα τρώμε διαφορετικό φαγητό ή τα ρούχα μας είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Αλλιώς, θα είτανε όλα στην ζωή μας, ομοιόμορφα.

Επαγγελματικά, θα ήθελες να μας παρουσιάσεις την πορεία σου, αν εργάζεσαι, από τότε που ξεκίνησες μέχρι τώρα που είσαι 41?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω θελω να μου πει ο εκτορ λοπεζ αμα καθοταν

η τυχη και περνουσε εκεινη την ωρα και εβλεπε τον δημητρακη

να χεζει τι θα του εκανε.... και φορουσε και σκαρπινι  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γυαλιστερος και σεξι  :rockon:

Chuck+Storm+Gets+Beat+Gif+-+Chuck+Storm+Gets+Beat.gif

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Απολύτως φυσιολογική η συμπεριφορά σου, η ανθρώπινη τάση είναι υπέρ των αλλαγών.
Γι' αυτό κάθε μέρα τρώμε διαφορετικό φαγητό ή τα ρούχα μας είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Αλλιώς, θα είτανε όλα στην ζωή μας, ομοιόμορφα.

Επαγγελματικά, θα ήθελες να μας παρουσιάσεις την πορεία σου, αν εργάζεσαι, από τότε που ξεκίνησες μέχρι τώρα που είσαι 41?

γιατι ρωτας ρε φιλε, εφοριακος εισαι? Η ψυχολογος? Να σου πω και για τα παιδικα μου χρονια μηπως?

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
τυπε μπας και εισαι ο δαραβιγκας? :2funny:
%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF+%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82.png

:2funny: :2funny:  αυτος πρεπει να μου ριχνει καμια δεκαετια στο νερο ρε φιλε, παντως πρεπει να εχει γαμησει πολυ και καλο μουνι ο δαρα αξιος

φιλε το συναισθημα δε σε ενδιαφερει καθολου?

αυτο λεω ρε παιδια, εγω μονο να γαμαω θελω, ειναι κακο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω θελω να μου πει ο εκτορ λοπεζ αμα καθοταν

η τυχη και περνουσε εκεινη την ωρα και εβλεπε τον δημητρακη

να χεζει τι θα του εκανε.... και φορουσε και σκαρπινι  :2funny:

θα τον κλωτσαγα ακομα και με σαγιοναρα