Νέα

Ειναι ανωμαλια να θες μονο να γαμας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
:think:Φιλαρακο,γεια! Εδω,θα ακουσεις,πολλες,γνωμες! Εγω,θα σου πω!Καλλα κανεις! Γιατη,οι παντρεμενοι,που γαμανε?Δεν πανε στα Μπουρδελα,νομιζης? Και,ακομα,δεν εκβιαζης καμια.Η γκομενες,το παιζουνε,κιολας,και μεχρη να γαμησης,θα σου φανε,τα αντερα σου! Μονο,μια συνβουλη!Μην περιμενης,ΑΙΣΘΗΜΑ! απο της κοπελες,αυτες!Την δουλεια τους κανουν μονο!Γαμα,και μην ακους τους,φιλους σου!Ας,ψαξουν το κουτελο τους!! :rockon: :knockinb:

τι αισθημα ρε φιλε πλακα μας κανεις? εδω δεν ψαχνω για αισθημα στις ερασιτεχνηδες πουτανες θα το ψαξω στις επαγγελματιες?  :2funny:

Προφυλακτικο χρησιμοποιεις????

γιατρος εισαι  :think:

Επισκέπτης
Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο  :jerking:  οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη  :headbang:  και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!

Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να  :knockinb: ?

φίλε εσύ εγγυημένα δεν είσαι αγαπούλης! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 18-19f5-thumb-large.jpg
    18-19f5-thumb-large.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εγώ τον κατάλαβα τον κλώνο,φαντάζομαι και οι υπόλοιποι. :grin:
Οχι,δεν είναι ο αχαχούχας αλλά απο "α......" αρχίζει κι αυτός!

:grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο  :jerking:  οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη  :headbang:  και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!

Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να  :knockinb: ?

οι περισσότεροι απ'δώ μέσα είμαστε ομοιοπαθείς και ομοϊδεάτες

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.