Επισκέπτης
τυπε με τις γκομενες(οχι του μπουρδελου) ριχνω τις απαιτησεις μου
Δεν έχεις σταθερό μέτρο σύγκρισης τότε μάστορα.
Για ζήτα μερέντα κι έξω να δεις..
τυπε με τις γκομενες(οχι του μπουρδελου) ριχνω τις απαιτησεις μου
τυπε εξω μερεντα δεν μου εχει τυχειΔεν έχεις σταθερό μέτρο σύγκρισης τότε μάστορα.
Για ζήτα μερέντα κι έξω να δεις..
Και μια μεγαλη προσωπικοτητα που πηγαινε/-ει με βιζιτες ,
Γ.Βαρδινογιαννης .
Πηδαγε και την Γκερεκου ,απο...αγνο αισθημα .
Μαγκες ,συνεχιζουμε με αναφορα σε προσωπικοτητες που πηδαγαν βιζιτες ,ενω ειχαν και γκομενα.
Richard Feynman ,Νομπελ φυσικης ,Πυρηνικος Φυσικος ,πολυ καλος Δασκαλος.Μπορειτε να δειτε τα σχετικα βιντεο για να διαπιστωσετε οτι ηταν εμφανισιμος.
Πως το πηρε το Νομπελ ,χανοντας τον καιρο του να...κυνηγαει Ελλεεινιδες ?
Μαγκες ,συνεχιζουμε με αναφορα σε προσωπικοτητες που πηδαγαν βιζιτες ,ενω ειχαν και γκομενα.
Richard Feynman ,Νομπελ φυσικης ,Πυρηνικος Φυσικος ,πολυ καλος Δασκαλος.Μπορειτε να δειτε τα σχετικα βιντεο για να διαπιστωσετε οτι ηταν εμφανισιμος.
Πως το πηρε το Νομπελ ,χανοντας τον καιρο του να...κυνηγαει Ελλεεινιδες ?
Το κλίμα φταίει,στην Αθήνα είναι τροπικό!!!εγω παω και με κοπελες εκτος μπουρδελου αλλα παλι μου βγαινουν πουτανες
Μπερδεψες τους "επωνυμους " με τις "προσωπικοτητες ".ρε μαλακα ο κλειδαροτρυπας εισαι? τι χουι και αυτο να ψαχνεις τι γαμησαν οι επωνυμοι
...
Τα καταλαβες ,ή να φωναξω τον TOMCAT να στα κανει...λιανα ,Εκτωρακιον ?
Αι πουτάναι αρχικώς
με καβλώνουν επαρκώς
τις πηδάω ολοσχερώς
και γουστάρω, τελικώς !
Κι όταν λέω ολοσχερώς
εννοείται, πίσω μπρός !
Αι πουτάναι είναι αφρός
ειναι κάβλα πειρασμός !
Κι άμα δεν μιλάω ορθώς
και δεν το εξηγώ καλώς
δυό πουτάνες ξαπλωτός
τις ξεσκίζω χαλαρός* !
*και μου περισέυουν και φράγκα, για άλλες κάβλες,...! ;)
Συνεχιζουμε λοιπον με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που γαμουσαν/-ανε πουτανες !
ΠΕΡΙΚΛΗΣ !
Επι της Υπουργιας του εκτισθη ο Παρθενων !
ΠΕΡΙΚΛΗΣ !
ΠΕΡΙΚΛΗΣ !
οι περισσοτεροι απ τους πουτανιαρηδες νεαρης ηλικιας πανε με πουτανες γιατι δε βρισκουν γκομενα να πηδηξουν...δε το λεω υποτιμητικα, απλως συμβαινει...
η ουσια ειναι οτι κανεις λογικος ανθρωπος δε θα προτιμησει να παει μονο με πουτανες αντι για ''κανονικες'' γυναικες...πανε γιατι δε βρισκουν κανονικη γκομενα να πηδηξουν οι πιο πολλοι κι αυτο ισχυει...τωρα αν ο αλλος ειναι εθισμενος (γιατι περι εθισμου προκειται) η εχει κομπλεξ κι εχει παραιτηθει αυτο ειναι αλλο θεμα...
ενημερωτικα...εσυ να γαμησεις ψαχνεις...αρα βρες μια που να θελει να γαμηθει με σενα...αν θες αλλα πραματα(συμβιωση κτλ...εκει αλλαζει...)Ενημερωτικά
οι καθημερινές γκόμενες ψάχνουν :
1. ενα σπόνσορα και
2. ενα γαμιά
Τον γαμιά τον διαλέγουν αυτές ! Τον σπόνσορα τον ανέχονται ή και τον παντρεύονται!
Αμα σε βολεύει έτσι, καμμία αντίρρηση !