You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εεεεμ αφού έχεις υψήλα στάνταρ λογικό να μην βρίσκεις!!!εγω παιδια παντως περιμενω το μπουρδελο στην νεα ζηλανδια να παω για πουτσα γιατι στερεψε η χωρα..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στανταρ σε μηκος/φαρδος ή γενικα;Εεεεμ αφού έχεις υψήλα στάνταρ λογικό να μην βρίσκεις!!!
εισιτηριο εκλεισες;τα πιατα τα πλυνες;την γατα την εξασφαλισες που θα μεινει;να κανεις καλα τον προγραμμματισμο σου πρωτα....οχι ετσι αντε για μια πουτσα......εγω παιδια παντως περιμενω το μπουρδελο στην νεα ζηλανδια να παω για πουτσα γιατι στερεψε η χωρα..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εεεεμ αφού έχεις υψήλα στάνταρ λογικό να μην βρίσκεις!!!
θελω να μαι ελευθερη και ωραια και να μην μου σπαει κανενας τα νευρα που πας τι φορας γιατι μιλας ετσι ποσα ξοδευεις να θελει φαι να θελει σπιτι καθαρο και πλυμενα πιατα να θελει γαμησι οτι ωρα θελει οπως το θελει..κτλ οχι αγαπη μου νεα ζηλανδια φορ εβερ!
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλά μην τα πλύνεις δεν με πειράζει!!!θελω να μαι ελευθερη και ωραια και να μην μου σπαει κανενας τα νευρα που πας τι φορας γιατι μιλας ετσι ποσα ξοδευεις να θελει φαι να θελει σπιτι καθαρο και πλυμενα πιατα να θελει γαμησι οτι ωρα θελει οπως το θελει..κτλ οχι αγαπη μου νεα ζηλανδια φορ εβερ!
Προσωπικοτητα της Αριστερας που γαμουσε βιζιτες :
Βασιλης Ραφαηλιδης ,συγγραφεας πολλων βιβλιων και Δημοσιογραφος.
ΚΑΙ γκομενες ,ΚΑΙ βιζιτες.
Ριξτε μια ματια στα βιβλια του ,Ιστορικα και Κοινωνιολογικα ,να δειτε τι δυνατο μυαλο ηταν .
Στο βιβλιο του για την πτωση του Κομμουνισμου ,αναφερεται στις ιεροδουλες .
Ριξτε μια ματια στα βιβλια του ,Ιστορικα και Κοινωνιολογικα ,να δειτε τι δυνατο μυαλο ηταν .
Επισκέπτης
(καλο το τρανσαλπ?)
Άψογο..
Για εντός ρωτάω.εντος ή εκτος ελλαδος;
Αυτές πηδούσαμε τα καλοκαίρια στα νησά, πριν το 90,....!
Γιατί μετά πλημμύρισε μουνί ο τόπος και
-δε χρειάζεται να πας στα νησά
-γαμάς, χειμώνα - καλοκαίρι !
Πριν το '90 (και λίγο μετά) όλα ήσαν διαφορετικά.
Τώρα όμως τι παίζει? Όλες οι Ανατολικές που είναι εδώ βιζιτούδες?
Κάποιος που δε θέλει να σπάει τ'αρχίδια του με τις ελληνίδες (εγώ πάντως πάντα είχα την ανωμαλία να γουστάρω ελληνίδες και το αρχιδοσπάσιμο φρόντιζα να το αποφεύγω απ'τις πρώτες ώρες γνωριμίας),δεν έχει άλλη εναλλακτική από το να καταφύγει στη βιζιτού??
Εσυ εισαι αντρας ,αλλα οχι τοσο ωραιος ,για να σε προσλαβουν .εγω παιδια παντως περιμενω το μπουρδελο στην νεα ζηλανδια να παω για πουτσα γιατι στερεψε η χωρα..
Επισης εισαι αντρας ,αλλα οχι...τοσο φανατικος !
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εννοεις τις πηρες ολες?εγω παιδια παντως περιμενω το μπουρδελο στην νεα ζηλανδια να παω για πουτσα γιατι στερεψε η χωρα..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εννοεις τις πηρες ολες?
κανενας δεν μου καθεται ντραμερακι..
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
θελω να μαι ελευθερη και ωραια και να μην μου σπαει κανενας τα νευρα που πας τι φορας γιατι μιλας ετσι ποσα ξοδευεις να θελει φαι να θελει σπιτι καθαρο και πλυμενα πιατα να θελει γαμησι οτι ωρα θελει οπως το θελει..κτλ οχι αγαπη μου νεα ζηλανδια φορ εβερ!
Δε με νοιάζει τι φοράς !
Δε με νοιάζει που μιλάς!
Δεν θέλω σπίτι καθαρό (έχω Φιλιππινέζα)!
Δεν θέλω πιάτα πλυμένα (τρώω σε πλαστικά και τα πετάω)!
[size=10pt][size=10pt]Αλλά[/size][/size], το γαμήσι το θέλω έτσι όπως το θέλω,...όλα κι όλα,...!
Αμα σου κάνω, για να μη τρέχεις Νέα Ζηλανδία, έλα μέχρι Νέα Ελβετία να σε τακτοποιήσω καταλήλως !
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα θυσιαστώ!!!κανενας δεν μου καθεται ντραμερακι..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φοβερο μυαλο.....μην το ψαχνεις ....ολα τα μεγαλα μυαλα γαμανε βιζιτες ρε φιλε.....τελος...δες εμενα...δεν θες εμενα;δες γενικα το σαιτ μας.....Προσωπικοτητα της Αριστερας που γαμουσε βιζιτες :
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε φοβουνται που λετε οι γκομενες,αχαχαχαχαχχαχαχαχκανενας δεν μου καθεται ντραμερακι..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εντος ή ειναι πουτανες η ειναι μπαζα και χοντρες και δουλευουν καθαριστριες και ετσι.....Άψογο..
Για εντός ρωτάω.
Πριν το '90 (και λίγο μετά) όλα ήσαν διαφορετικά.
Τώρα όμως τι παίζει? Όλες οι Ανατολικές που είναι εδώ βιζιτούδες?
Κάποιος που δε θέλει να σπάει τ'αρχίδια του με τις ελληνίδες (εγώ πάντως πάντα είχα την ανωμαλία να γουστάρω ελληνίδες και το αρχιδοσπάσιμο φρόντιζα να το αποφεύγω απ'τις πρώτες ώρες γνωριμίας),δεν έχει άλλη εναλλακτική από το να καταφύγει στη βιζιτού??
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε συ...απλα φταιει που δεν πηρε το μικρο μεγεθος στραπον.....ειναι βιτσιοζα η ερι μην την βλεπεις ετσι ησυχη ησυχη....με το γατι της στο βυζι.....σε φοβουνται που λετε οι γκομενες,αχαχαχαχαχχαχαχαχ
Εχει ,ρε .Κοπέλες που φυλανε παιδια ,ειτε ηλικιωμενους ,σερβιτορες ,καθαριστριες ,,δεν έχει άλλη εναλλακτική από το να καταφύγει στη βιζιτού??
αποκλειστικες νοσοκομες ,εργατριες .Υπαρχουν και μορφωμενες που δουλευουν σε γραφεια .
Υπαρχουν γραφεια για να γνωρισεις αλλοδαπες ,πληρωνοντας ετησια συνδρομη.
Υπαρχουν και αθλητριες και διαφορες αλλες .
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε φοβουνται που λετε οι γκομενες,αχαχαχαχαχχαχαχαχ
τι φοβουνται το μουνακι μου; :S
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι τα λεει για να μαζευει συμμετοχες ρε δε βλεπεις τι γινεται??οχι ρε συ...απλα φταιει που δεν πηρε το μικρο μεγεθος στραπον.....ειναι βιτσιοζα η ερι μην την βλεπεις ετσι ησυχη ησυχη....με το γατι της στο βυζι.....
rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Aμά είναι αξύριστο παίζει!!!τι φοβουνται το μουνακι μου; :S
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία