Χυστη μου εχω ανηξει ενα θρεντ που λεω οτι με ειρωνευονται οι φιλοι και γνωστοι επειδη εχω πιο πολλες εμπειριες με πουτανς παρα γκομενες απο αποψη σχεσης τωρα αμα βρεις καποια ελεεινηδα καλη σε χαρακτηρα καλη στο μαμησι και να μην ειναι πρηξαρχιδο ορμα για σχεση θα γαμας συνεχεια αν ειναι ζωαδι η αλλη μπορει να μην μπορεις να την γαμησεις αλλα σκεψου εχω δει εκαντονταδες ιεροδουλες που ειναι 10 επιπεδα πιο πανο σε ομορφια απο της δηκες μας και να φανταστεις οι δηκες μας βαφονται με 10 κιλα κραγιον ,μασκαρα κλπ γιατη αν της δεις χωρης αυτα γαμα τα !! Ειμαι υπερ της σοβαρης σχεσης ,αλλα και του κοκκινων σπιτιων,η στουντιου ,η σιτι τουρ,γιατη εκει γαμας οποια θες,βλεπεις μια σε ενα κλαμπακι σου αρεσει και στο πεζει δυσκολη και αμα την συκρινεις με μια ιεροδουλη ειναι μπαζο μπροστα της! Τωρα ο καθενας εχει επηλεξει την ζωη του και ο καθενας κανει οτι γουστάρει ,αλλα λεω αμα τυχει κατι καλο ,δλδ πακετο ορμα!! Πολοι θεορουν οτι τα μπουρδελλα ειναι για ατομα τα οποια οι
1.ειναι ασχημοι
2.δεν μπορουν να βρουν γκομενα
3.δεν γαμανε γκομενες
αυτα τα λενε κατι μαλακησεμνα κομπλεξακια που γαμανε πατσαβουρια με σακουλα ! Δλδ πιστεουν οτι οποιος γαμαει γκομενα είναι αξιος και εχει αρχιδια,ενο οποιος γαμαει πουτανα,πορνοσταρ κλπ είναι ανικανος για γκομενα