Νέα

Είμαστε άντρες ή μπινέδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
...  Ας μείνει αυτό το site αποκλειστικά για ΑΝΤΡΕΣ με αρχίδια όχι για άντρες που γουστάρουν άλλους άντρες... ...
Απο οτι καταλαβα υπαρχουν πολλοι διαφωνουντες και αντιφρονουντες. (δλδ ισχυρη αντιπολιτευση)
Τα ποστ που διαβαζεις μπορει και να μην αντιπροσωπευουν το συνολο των μελων του site.
Καλυτερα να θεσεις το θεμα σε ψηφοφορια.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ τίς απόψεις μου για τους πούστηδες,gay,αδερφές και τρανς την έχω γράψει αρκετές φορές και είμαι 1000% κατά.....όσο και καλό να είναι το τράνς,αν το ξέρω καλύτερα να τραβήξω μία... :jerking:...μακριά...αυτό φυσικά είναι προσωπικό θέμα και δεν θα κατακρίνω κάποιον που θα το κάνει...γούστο του...το μόνο που με ψιλοενοχλεί είναι που στο θέμα ''Τραβέλια με προσόντα'' όλοι ψάχνουν για τραβέλια με μεγάλα...''υδραυλικά'' όπως λένε...και αναρωτιέμαι...γιατί?και όταν αρχίζω να κάνω υποθέσεις για να εξηγήσω αυτό το γαμημένο...γιατί...μου έρχεται να ξεράσω και σταματάω τις υποθέσεις.....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Tα τρανς μας πείραξαν?
To strapon πάει σύννεφο, θυμάστε καθόλου τι γινοτανε στο σαϊτ του Ευταξία από αγγελίες...?

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μου αρέσει να πηδάω κατσίκες...θέλετε να ανοίξω ένα θέμα γι αυτό? Θα βάζω και φωτογραφίες, είναι και φτηνά: με 15 ευρώ σας φέρνω κατσίκα για γαμίσι και CIF, και CIM και κουλουράκι και απ' όλα... Έτσι ακριβώς μου φαίνονται και μερικοί που ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, αυτοί "προτιμούν τις τρανς και όχι τη Βόσσου..." και καλά...

φιλε ξεκωλα με την Βωσσου.
αν μενεις στην Ελλαδα δεν ξερω που βλεπεις τα εκατομμυρια μουνακια. κατι τετοια βλεπουν οι Ελληνιδες και περνουν αερα.

Επισκέπτης
φιλε ξεκωλα με την Βωσσου.
αν μενεις στην Ελλαδα δεν ξερω που βλεπεις τα εκατομμυρια μουνακια. κατι τετοια βλεπουν οι Ελληνιδες και περνουν αερα.

καλά είσαι εκτός πραγματικότητος....μάλλον έχεις μάτια μόνο για τρανς με "προσόντα"

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
σε ολες τις εκπομπες της τηλεορασης εχουν βαλει και απο εναν βρωμοκολο

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους βλεπω.
αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις ολα τα θρεντ του σαιτ.
εκει θα διαβασεις την αποψη πολλων εδω μεσα για την συγχρονη Ελληνιδα με την οποια και συμφωνω.

τωρα θα σε παρακαλεσω για τελευταια φορα να σταματησεις τους οποιουσδηποτε χαρακτηρισμους και νομιζω δεν ενδιαφερει κανεναν να μαθει ποσες γκομενες και ποσες τρανς εχω πηδηξει.
Αν πιστευεις οτι ειμαι αδερφη, πουστης η οτιδηποτε αλλο με γεια σου με χαρα σου. Εσυ χτες που εμεινες 3 ωρες με το πουλι στο χερι (οπως ειπε και ο Πιτσι) περιμενωντας της ανθρωπινη λεκανη, ειδες κανεναν να σε λεει μλκ η να γελαει με την παρτυ σου? Ακομα και μερικοι που πηγαν να σου συμπαρασταθουν, εσυ τους εβρισες.
Για αυτο λοιπον  κρατα τον ψευτοαντρισμο για την κυρα Ποπη και ασε τους υπολοιπους ησυχους.
Εδω τελειωνει και η συνεισφορα μου σ αυτο το θρεντ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Είμαστε άνδρες''...Φώτης Σεργουλόπουλος.... :2funny: :2funny: :2funny:
''Είμαστε άνδρες''...Σχεδιαστές Μόδας... :2funny: :2funny: :2funny:
...ελπίζω κάποιοι να μην παίρνουν τον όρο ''άνδρας'' κάπως έτσι.... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους βλεπω.
αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις ολα τα θρεντ του σαιτ.
εκει θα διαβασεις την αποψη πολλων εδω μεσα για την συγχρονη Ελληνιδα με την οποια και συμφωνω.

τωρα θα σε παρακαλεσω για τελευταια φορα να σταματησεις τους οποιουσδηποτε χαρακτηρισμους και νομιζω δεν ενδιαφερει κανεναν να μαθει ποσες γκομενες και ποσες τρανς εχω πηδηξει.
Αν πιστευεις οτι ειμαι αδερφη, πουστης η οτιδηποτε αλλο με γεια σου με χαρα σου. Εσυ χτες που εμεινες 3 ωρες με το πουλι στο χερι (οπως ειπε και ο Πιτσι) περιμενωντας της ανθρωπινη λεκανη, ειδες κανεναν να σε λεει μλκ η να γελαει με την παρτυ σου? Ακομα και μερικοι που πηγαν να σου συμπαρασταθουν, εσυ τους εβρισες.
Για αυτο λοιπον  κρατα τον ψευτοαντρισμο για την κυρα Ποπη και ασε τους υπολοιπους ησυχους.
Εδω τελειωνει και η συνεισφορα μου σ αυτο το θρεντ.

Η συνεισφορά σου ήταν πολύτιμη. >>>Και δεν έβρισα αυτούς που "συμπαραστάθηκαν" στην μαλακία που έπαθα...Εβρισα τον πιτσιλιστή που ειρωνέυτηκε..Αλλά από ότι είδα εκ των υστέρων ο πιτσιλιστής είναι ενεργά συμμέτοχος στο "τραβέλια με προσόντα", οπότε όλα πάλι οδηγούν σε "τοιούτους". Θα μας λείψεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom