Νέα

Είμαστε άντρες ή μπινέδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι αυτό το site έχει σαν βασική του θεματολογία τον αγοραίο έρωτα σε όλες του τις εκδοχές, αφορά το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου και απευθύνεται σε άντρες. Ο ΑΝΤΡΑΣ με την κλασσική έννοια του όρου δεν γαμάει άλλους άντρες, ούτε κάνει πίπες, ούτε τον γαμάνε. Συμφωνούμε μέχρι εδω; Ο άντρας λιώνει στην θέα ενός ωραία στημένου γυναικείου κόλου, δίνει όλη του την περιουσία για ένα καλό γαμήσι με ένα υπέροχο μουνάκι και σίγουρα δεν διεγείρεται καθόλου στην ιδέα να συνευρεθεί με έναν άλλον άντρα έστω και εγχειρισμένο. Με στεναχωρεί λοιπόν το γεγονός σε αυτό το site να αναπτύσονται συζητήσεις για τραβέλια με προσόντα κλπ. Τόσες όμορφες πουτάνες υπάρχουν και εσείς θα πάτε να γαμήσετε πρώην φαντάρο; Συμφωνώ ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι που αφορά τον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν δέχομαι να υπάρχουν ειδικά σε αυτό το site - ένα site για call girls και όμορφα μουνάκια, κουβέντες και φωτογραφίες για γκόμενες που έχουν πούτσο και αυτά να εμφανίζονται ως κάτι ποθητό από μερικούς από εδώ μέσα. Ας προφυλάξουμε ρε παιδιά από τις λούγκρες αυτό το site. Παντού έχουν εισχωρήσει. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις υπάρχει μία λούγκρα από κάτω. Ας μείνει αυτό το site αποκλειστικά για ΑΝΤΡΕΣ με αρχίδια όχι για άντρες που γουστάρουν άλλους άντρες...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
πουστηδες και παληκαρια γιναμαι μαλλια κουβαρια.θανατος στον βαλιανατο

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι αυτό το site έχει σαν βασική του θεματολογία τον αγοραίο έρωτα,το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου και απευθύνεται σε άντρες. Ο ΑΝΤΡΑΣ με την κλασσική έννοια του όρου δεν γαμάει άλλους άντρες, ούτε κάνει πίπες, ούτε τον γαμάνε. Συμφωνούμε μέχρι εδω; Με στεναχωρεί λοιπόν το γεγονός σε αυτό το site να αναπτύσονται συζητήσεις για τραβέλια με προσόντα κλπ. Τόσες όμορφες πουτάνες υπάρχουν και εσείς θα πάτε να γαμήσετε πρώην φαντάρο; Συμφωνώ ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι που αφορά τον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν δέχομαι να υπάρχουν ειδικά σε αυτό το site - ένα site για call girls και όμορφα μουνάκια, κουβέντες και φωτογραφίες για γκόμενες που έχουν πούτσο και αυτά να εμφανίζονται ως κάτι ποθητό από μερικούς από εδώ μέσα. Ας προφυλάξουμε ρε παιδιά από τις λούγκρες αυτό το site. Παντού έχουν εισχωρήσει. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις υπάρχει μία λούγκρα από κάτω. Ας μείνει αυτό το site αποκλειστικά για ΑΝΤΡΕΣ με αρχίδια όχι για άντρες που γουστάρουν άλλους άντρες...
Σωστος!!!!!!!!!!ουστ οι πουστηδες!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
πουστηδες και παληκαρια γιναμαι μαλλια κουβαρια.θανατος στον βαλιανατο
...και σίγουρα δεν προσπαθώ να προωθήσω μία τέτοια άποψη όπως αυτή εδώ του φίλου "σπάτουλα". Είπαμε ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του, αλλά εδώ θα ήθελα να είναι site μόνο για όμορφα εκδιδόμενα μουνάκια...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σεβαστη η αποψη σου, αλλα το σαιτ μαλλον αφορα τον αγοραιο ερωτα γενικα.

Επισκέπτης
φιλε σεβαστη η αποψη σου, αλλα το σαιτ μαλλον αφορα τον αγοραιο ερωτα γενικα.
Παντως εγω βρισκω πιο αηδιαστικο να γαμησω την Βωσσου παρα ενα σφικτο κωλαρακι η ενα ωραιο μπουλκουμε απο μια τρανς
Εσύ είσαι κανονικό κοριτσάκι φίλε.... Είναι σοβαρός ισχυρισμός αυτός???? Η Βόσσου ή ο κώλος της τρανς???? Και βάζεις ειρωνικά και την φώτο...?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά... άντε να δεχθώ ότι θα μαμήσω κάτι πολύ ωραία τρανς που βλέπω στις φωτό που βάζουνε εδώ μέσα,τ'υφλα νάχουν οι γυναίκες...ΑΛΛΑ... να της τον παίξω 'η να την πιπώσω κιόλας?... και μετά τι θα πω...μάλλον τι άντρας που είμαι ο πούστης...κάτι τέτοιο ταιριάζει....ΑΛΛΑ...στο κρεββάτι του ο καθένας είναι δικαιωμά του να κάνει ότι θέλει...μυστήριες οι βουλές του μωάμεθ...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ είσαι κανονικό κοριτσάκι φίλε.... Είναι σοβαρός ισχυρισμός αυτός???? Η Βόσσου ή ο κώλος της τρανς???? Και βάζεις ειρωνικά και την φώτο...?
μην εκνευριζεσαι φιλε μου και μην κανεις χαρακτηρισμους κρυμμενος πισω απο μια οθονη. οσο για την βωσσου το σχολιο πηγαινε στον συνφορουμιστη κασπαροφ. Αυτος θα καταλαβει

Επισκέπτης
μην εκνευριζεσαι φιλε μου και μην κανεις χαρακτηρισμους κρυμμενος πισω απο μια οθονη. οσο για την βωσσου το σχολιο πηγαινε στον συνφορουμιστη κασπαροφ. Αυτος θα καταλαβει
Μήπως θες και ραντεβού για μονομαχία; Αυτά είναι αντρικά σπορ, άστο, πήδα εσύ εκεί τα τραβελάκια... Μάλιστα...ξεκίνησα ένα forum και πλάκωσαν οι "υπερασπιστές" της ελευθερίας.... :headbang:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
οσο αντρικο ειναι να κρυβεσαι πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.686
Πόντοι
12.056
Θανατος και ανασκολοπισμος στον Gayboy  :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.686
Πόντοι
12.056
Kαι σε αυτους που ανοιγουν περιεργα θρεντ με υποπτους σκοπους  ;) ;) ;)

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1

μην τρελαθω εντελως...αν βαζεις πιο πανω το ωραιοτερο trans απο την τελευταια γυναικα υπαρχει προβλημα κατ'εμε!!!!!!!τωρα για την βοσσου, μου αρεσει γιατι γενικοτερα γουσταρω milf!!γουστα ειναι αυτα!!!

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
μην τρελαθω cosyle!!!!!!!!!!!δλδ προτιμας να γαμησεις "καποια" που ξερεις οτι πριν απο καποιο καιρο ηταν ανδρας και οχι μια γυναικα οσο και χαλια να ειναι????οσον αφορα για την βοσσου μου αρεσουν τα milf!!γουστο μου!!!!αλλα οχι και γαμησι σε πρωην ανδρα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
 Παντως η Βωσσου και τον Γονιδη καψουρεψε και ο Μικρουτικος που την παντρευτηκε δεν εχασε, μετα παντρευτηκε την  Γυναικαρα Φωτεινη και την τωρινη του. Οποτε για γουρι και μόνο την πήδαγα.

Τα τρανς, τραβελιαλια κροςς εγχειρισμενα θα τα απεφευγα γιατι εχουν το κομπλεξ του πουστη!!!!!.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
[/quot

μην τρελαθω εντελως...αν βαζεις πιο πανω το ωραιοτερο trans απο την τελευταια γυναικα υπαρχει προβλημα κατ'εμε!!!!!!!τωρα για την βοσσου, μου αρεσει γιατι γενικοτερα γουσταρω milf!!γουστα ειναι αυτα!!!

αυτο ακριβως προσπαθω να πω και εγω φιλε μου. Οπως σ εσενα αρεσουν τα μιλφ σ' αλλους αρεσουν οι τρανς. (Εμενα μ αρεσουν και τα 2 παντως - αλλα οχι η Βωσσου λολ) Περι ορεξεως...
απλα οι χαρακτηρισμοι ειναι που δεν ταιριαζουν σ ενα σαιτ τετοιου ειδους

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
απλα το να σου αρεσουν τα  trans θεωρω οτι ειναι παρα φυση...οκ γουστο σου σιγα μην κανει κανενασ στο κρεβατι του αλλου κουμαντο!!!!

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
 Παντως η Βωσσου και τον Γονιδη καψουρεψε και ο Μικρουτικος που την παντρευτηκε δεν εχασε, μετα παντρευτηκε την  Γυναικαρα Φωτεινη και την τωρινη του. Οποτε για γουρι και μόνο την πήδαγα.

παντως το γεγονος οτι ο Γονιδης και ο Μικρουτσικος την γουσταραν δεν μου προκαλει και τρελη επιθυμια. Μαλλον παραδειγμα προς αποφυγη. Τωρα αν σου αρεσει εμφανισιακα παο πασο οπως ειπαμε

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει να πηδάω κατσίκες...θέλετε να ανοίξω ένα θέμα γι αυτό? Θα βάζω και φωτογραφίες, είναι και φτηνά: με 15 ευρώ σας φέρνω κατσίκα για γαμίσι και CIF, και CIM και κουλουράκι και απ' όλα... Έτσι ακριβώς μου φαίνονται και μερικοί που ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, αυτοί "προτιμούν τις τρανς και όχι τη Βόσσου..." και καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom