Επισκέπτης
πακο εχεις δικιο ξεφυγα και εριξα το επιπεδο μου!!!ζητω συγγνωμη σε ολους!
Δεν σε θεωρώ τόσο σημαντικό για να χρησιμοποιήσω τον όρο βεντέτα.. προς Θεού. Ένα σάιτ στο ίντερνετ είναι, και εσύ ένας τιποτένιος.
Βεντέτα έχω ας πούμε από εδώ μέσα με τον sxsite, που είναι ένας προκλητικός κωλόγαυρος
Και για να ελαφρυνω λιγο την ατμοσφαιρα γιατι πολυ κουβεντα εγινε για το αν οι ελληνιδες θα γινοντουσαν πουτανες ενω οι ανατολικες εγιναν.Περιμενα απο ανθρωπους που εχουν ασχολιθει με τα κοριτσια να εχουν καλυτερες γνωσεις υπαρχει ρε περιπτωση η ελληνιδα να μεταναστευσει για να κανει τη πουτανα ας ειναι καλα ο μαλακας ο ελληνας ο αιωνιος χορηγος ξυπνατε ρε οποιος εχει παει στην ανατολικη ευρωπη εχει καταλαβει οτι αυτες που εχουν ερθει εδω πουτανες ηταν εκει πουτανες ειναι και εδω.Απλα εδω βρηκαν καλυτερο κοιτασμα για εξωρυξη.
+1Και για να ελαφρυνω λιγο την ατμοσφαιρα γιατι πολυ κουβεντα εγινε για το αν οι ελληνιδες θα γινοντουσαν πουτανες ενω οι ανατολικες εγιναν.Περιμενα απο ανθρωπους που εχουν ασχολιθει με τα κοριτσια να εχουν καλυτερες γνωσεις υπαρχει ρε περιπτωση η ελληνιδα να μεταναστευσει για να κανει τη πουτανα ας ειναι καλα ο μαλακας ο ελληνας ο αιωνιος χορηγος ξυπνατε ρε οποιος εχει παει στην ανατολικη ευρωπη εχει καταλαβει οτι αυτες που εχουν ερθει εδω πουτανες ηταν εκει πουτανες ειναι και εδω.Απλα εδω βρηκαν καλυτερο κοιτασμα για εξωρυξη.
Έλα ντε...επισκέπτης ήταν ο άνθρωπος, δεν ήταν καν κάτοικος του χωριού!
Αλλά για σένα επειδή οι άλλοι τους σφάξανε, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως ήταν "κάτι"...εδώ είναι το πρόβλημά σου και δεν λες να το καταλάβεις.
Ως οφείλω, μια απάντηση
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και η ομάδα που εκφράζει θεωρούνται η "17Ν" του χώρου. Προσωπικά δεν αποκλείω να έχουν προβεί και σε ενέργειες εκτός από αρθογραφία. Αλλά αυτό είναι απλά πιθανολογία δικιά μου.
Θεωρούνται λίγο ή περισσότερο απόβλητοι, καθώς η μισσαλοδοξία που εκφράζουν μόνο Εθνικούς δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηρίζει.
Το άτομο είχε εφημερίδα με το ίδιο όνομα που έκλεισε ύστερα από δικαστική απόφαση.
Μέσα σε ένα κίνημα μερικών χιλιάδων θα βρεθούν και μερικές
ακραίες μονάδες αν το δούμε αθώα.
Αν το δούμε πονηρά δεν είναι τίποτα άλλο από προβοκάτορες.
Σε επιμέρους σημεία-προφανως όχι του συγκεκριμένου αποσπάσματος-δεν παυουν να έχουν δίκιο.
Παρ'ολα αυτά
α)δεν βλέπω τον λόγο που μπήκε στην συγκεκριμένη κουβέντα
και β)οι απόψεις μου είναι καθαρά προσωπικές προίον εκτιμήσεων και τίποτε παραπάνω.
ΔΕΝ είμαι και δεν θα γίνω τιμητης των πάντων
υπαρχει ρε περιπτωση η ελληνιδα να μεταναστευσει για να κανει τη πουτανα ας ειναι καλα ο μαλακας ο ελληνας ο αιωνιος χορηγος ξυπνατε ρε
Ναι, αλλά αυτοί που ντύθηκαν με γερμανικές στολές δεν γνώριζαν την κατάληξη που λες. Και σαν να μην τρέχει τίποτα, μας κυβέρνησαν για άλλα 50 χρόνια. Χάρισμά σου λοιπόν οι ρουφιάνοι, και κόφτο, αν και βλέπω οτι δεν ιδρώνει το αφτί σου, δεν απαντάς στα γαμοσταυρίδια που σου έριξα.
Δεν γνώριζαν την κατάληξη, αλλά έλπιζαν σε αυτή. Και δεν πρόκειται να το κόψω. Θα παραθέτω τα επιχειρήματα μου νηφάλια, με τον τρόπο που εγώ θέλω χωρίς να δεσμεύω την προσωπική μου ελευθερία από τις ύβρεις σου και τις 'απειλές σου'. Επίσης δεν πρόκειται να απαντήσω στα γαμοσταυρίδια σου γιατί δεν μου το επιτρέπει η αστική μου κουλτούρα, όπως επανειλημένα σου έχω πει. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Ο παραλογισμός έγκειται στα δυσανάλογα μεγέθη της συζήτησης: προσπαθούμε να αναλύσουμε εκείνη την εποχή με σημερινούς όρους, με εργαλεία που ωρίμασαν στο χρόνο και επιτρέπουν καλύτερη ερμηνεία των γεγονότων. Και, εκτός των άλλων, η εξέλιξη των γεγονότων και η συγκριτική παράθεση με την ιστορική πορεία των άλλων χωρών που άλλαξαν στρατόπεδα επιτρέπει στον καθένα να διαμορφώσει άποψη.
φιλε hrys ξερεις οτι απο πραγματικο ενδιαφερον παρακολουθω τα posts σου γιατι πραγματικα δινεις μια διαφορετικη διασταση σε ολα τα θεματα του site.
παρολα αυτα ομως θα πρεπει να παρατηρησω οτι συχνοτατα πεφτεις σε αντιφασεις π.χ. το παραπανω μανιφεστο πατριωτισμου σου (τον οποιο δεν εχω λογο να αμφισβητησω απλα σημειωνω την αντιφαση βλ. ΙΜΙΑ και ΠΝ). Επισης, σε εχω ξαναρωτησει , χωρις να παρω απαντηση, γιατι εχεις αυτη την εμμονη να αναμοχλευεις το παρελθον οταν μαλιστα αυτο δεν εχει ουτε πραγματικη αλλα και πρακτικη διασταση?
Εγώ με τους Γερμανούς δεν έχω πρόβλημα, πίστεψέ με, αν όμως μπουν στη χώρα μου με τον τρόπο που μπήκαν, θα δικαιολογήσω οτιδήποτε κάνει η αντίσταση για να τους διώξει.