Νέα

Είδηση(;) ΣΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κανείς δεν αμφέβαλλε για κάτι από τη ζωή σου warhol.. γιατί πολύ απλά εγώ δεν αναφέρθηκα στη ζωή σου. Δεν την ξέρω. Και ούτε και απεύθυνα χαρακτηρισμούς ούτε κατέκρινα. Δεν σε ενέταξα σε καμιά κατηγορία.

Για τον πολύ απλό λόγο ότι κι εγώ δεν θέλω να με βάζουν σε κατηγορία. Και βέβαια θα ήθελα αυτά που λες. Πιστεύεις ότι σήμερα είναι πραγματοποιήσιμα? Υπάρχει ένας όρος που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρίες, ο "ηθικός κίνδυνος". Απεκονίζει την πιθανότητα αυτές να ζημιωθούν επειδή κάποιος εσκεμμένα θα προκαλέσει μια ζημιά για να τον αποζημιώσουν. Σε μία ολόκληρη κοινωνία, πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν οι αρχές και η πρόθεση για τέτοιες κινήσεις, νοσοκομεία κτλ.? Ή απλά ο κίνδυνος αυτός είναι πολύ μεγάλος? Είτε αφορά τον πιτσιρικά που θα ζητήσει από το κατάστημα μικρότερη τιμή χωρίς απόδειξη, είτε τον γιατρό που στο δημόσιο νοσοκομείο θα ζητήσει φακελάκι, είτε είναι δεξιός, αριστερός, βόρειος ή ανατολικός, είτε τον καθηγητή που θα ζητήσει κώλο αντί για βαθμούς για να περάσει κάποιος το μάθημά του. Ε

Σαφώς και είναι θεμιτό ο καθένας να έχει τις απόψεις τους και να τις υποστηρίζει με πάθος.Και επειδή ένας ή χίλιοι άνθρωποι που δηλώνουν κομμουνιστές είναι πάμπλουτοι, δεν σημαίνει ότι είναι όλοι. Αλλά δεν αδικείς τον εαυτό σου πρώτα όταν το πάθος αυτό το εντάσσεις και σε ένα κόμμα? Γιατί όταν δηλώνεις ΚΚΕ, τάσσεσαι με το να βγεί η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και κάποια άλλα πράγματα που είναι απλά εκτός πραγματικότητας..

Επισκέπτης
Αυτο ειναι το κρυψιμο που κανει ο ελληναρας "αγωνιστης"--"γονος αντιστασιακης οικογενειας"-δηλαδη κρυβεται πισω απο την ταμπελα του "αγωνιστη-φιλελευθερου-αριστερου"και ο,τι αλλο ειναι στην μοδα για να μην ειναι και ντεμοντε παραλληλα...ε,ρε ελλαδαρα αθανατη

Κρύψιμο; Εγώ ποτέ δεν έκρυψα οτι είμαι αριστερός μεγάλε. Εσύ όμως, για νά' χουμε καλό ρώτημα, τι είσαι; Η κωλώνεις κι εσύ ν' απαντήσεις, σαν τους άλλους "πατριώτες"?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Hrys μην υπεκφεύγεις. Θεωρείς ότι η Έλλάδα θα έπρεπε να περάσει για 50 χρόνια από την εμπειρία του κομμουνιστικού καθεστώτος τύπου Ανατ. Ευρώπης;

Επισκέπτης
Απλά σωστός alfa291;) και μια αναφέραμε τον Ραφαηλίδη είχε γράψει ένα καταπληκτικό βιβλίο το 'Δημοκράτες και φασίστες εναντίων Κουμμουνιστών & Δημοκράτες και Κουμμουνιστές εναντίων Φασιστών' απίστευτος με το γλαφυρό μοναδικό του ύφος ;) Αρκετά επίκαιρο θα έλεγα απο τον μαθητή(r.i.p.) του Πάμπλο ;)

Τουλάχιστον, εκτός απο τον warhol, μπήκε στη συζήτηση και ο alfa291 με τον Πάνο, για να πούμε και καμμιά κουβέντα της προκοπής, με τους άσχετους που μπλέξαμε!

Επισκέπτης
Hrys μην υπεκφεύγεις. Θεωρείς ότι η Έλλάδα θα έπρεπε να περάσει για 50 χρόνια από την εμπειρία του κομμουνιστικού καθεστώτος τύπου Ανατ. Ευρώπης;

Όχι. Αλλά αυτό δεν δικαιώνει (ΗΘΙΚΑ πάνω απ' όλα) τους ταγματασφαλίτες. Οπότε, με σένα που τους δικαιώνεις, δε γουστάρω νά' χω παρτίδες, σόρρυ. Και μην το ρίξεις πάλι στο αστειάκι, οτι έκανες πλάκα κλπ, δε μασάω.

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά μπρε hrys καθηγητή της προπαγάνδας......Κόψε τους χαρακτηρισμούς γιατί εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου.....

Τελικά ξέρεις τι ήταν τα "ταγκαλάκια" προφέσσορα???
'

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Έχετε παρεκτραπεί. Μπερδέψατε την βούρτσα...με το τηλέφωνο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
μαρεσει που το ποστ σου προσπαθει να ριξει τους τονους, καπως.
αυτοι οι γελοιοι μικροαστοι που λες ειναι το 40% του ελληνικου πληθυσμου, αν ξεχνας, οποτε προσεχε λιγο πως εκφερεσαι.
μην μπλεξουμε και πασοκοι-αντιπασοκοι εδωμεσα

Φίλε μου, δεν προσπαθώ να ρίξω τους τόνους. Απλά νομίζω ότι οι τόνοι είναι προς τη λάθος κατεύθυνση. Θεωρώ τον μικροαστισμό και τη λαμογιά αρρώστειες, χωρίς ιδεολογία και χωρίς αξίες, πέρα από το βόλεμα. Και η δεξιά και η αριστερά έχουν τις αξίες τους, άσχετα αν δεν είναι αποδεκτές από όλους. Το κόμμα που αναφέρεις, είναι (για μένα φυσικά) ένα δεξιάς πολιτικής μικροαστικό κόμμα με αριστερή φρασεολογία, αόριστη ιδεολογία και λαμογική υπόσταση. Λυπάμαι αν σε στεναχορώ, αλλά θα πω αυτό που πιστεύω. Και ΠΟΤΕ δεν ταυτίζω το οπιοδήποτε κόμμα με τους (λιγότερο ή περισσότερο) ευκαιριακούς οπαδούς ή/και ψηφοφόρους του.

Φιλικά

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν το ρίχνω στην πλάκα γιατί επιτέλους είμαστε στο ζουμί. Αν δεν ήταν αυτές που ονομάζονται εθνικές δυνάμεις (τάγματα κλπ) θα είχε νικήσει το ΚΚΕ και θα είχαμε περάσει από την διαδικασία του κομμ. καθεστώτος; Τι λες; Ποιά είναι η γνώμη σου;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου, δεν προσπαθώ να ρίξω τους τόνους. Απλά νομίζω ότι οι τόνοι είναι προς τη λάθος κατεύθυνση. Θεωρώ τον μικροαστισμό και τη λαμογιά αρρώστειες, χωρίς ιδεολογία και χωρίς αξίες, πέρα από το βόλεμα. Και η δεξιά και η αριστερά έχουν τις αξίες τους, άσχετα αν δεν είναι αποδεκτές από όλους. Το κόμμα που αναφέρεις, είναι (για μένα φυσικά) ένα δεξιάς πολιτικής μικροαστικό κόμμα με αριστερή φρασεολογία, αόριστη ιδεολογία και λαμογική υπόσταση. Λυπάμαι αν σε στεναχορώ, αλλά θα πω αυτό που πιστεύω. Και ΠΟΤΕ δεν ταυτίζω το οπιοδήποτε κόμμα με τους (λιγότερο ή περισσότερο) ευκαιριακούς οπαδούς ή/και ψηφοφόρους του.

Φιλικά

Επιπλέον, εσύ δεν μοιράζεις αει γαμήσου και σταυρίδια βραδιάτικα. Ρε αντισθένη μήπως να το σβήσεις το ποστ του παλιομαλάκα? Που τον ενοχλήσαμε και βραδιάτικα ? Και μετά σβήσε και το δικό μου σε παρακαλώ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Προτεινω να προμηθευτουμε ολοι ταγαρια με κονκαρδες bourdela.com και jimmy hendrix(κλασσικο ασχετο στυλ χαμενου κνιτη-κολλαει ο,τι "cool" βρει),να αφησουμε ολοι μαζι μαλλι και μουσι,να παρουμε lada niva (να ενισχυσουμε την μητερα ρωσσια),και να παμε ξυπολυτοι στην αμερικανικη πρεσβεια να διαδηλωσουμε(τον λογο θα τον βρουμε λαθραναγνωζοντας καποια εφημεριδα στο μετρο,και θα φτιαξουμε πανω επι τοπου-τα carrefour ειναι διπλα)
αλλιως θα διαδηλωσουμε εναντια στον καπιταλισμο γενικα,αναβοσβηνωντας τα φωτα νευρικα το βραδυ πριν κοιμηθουμε,πινωντας pepsi αντι για κοκακολα οταν τρωμε το δειπνο μας στο altamira,(τα παγακια απο evian παρακαλω),αποκεφαλιζοντας barbie και καιγοντας g i joe,και υστερα θα παμε ολοι να διαδηλωσουμε για τα βενζιναδικα που πουλανε προιοντα πολεμου(βενζινη-πετρελαιο ΑΦΟΥ θα εχουμε γεμισει τα 5λιτρα τερατα μας ωστε να βγουμε για μπουζουκια μετα),θα καπνιζουμε ΑΠΕΙΡΑ πακετα μαρλμπορο απτην τσαντιλα μας,θα μπουκοταρουμε αμρικανικα προιοντα πινωντας λουμιδη(υπογραφη ποιοττας KRAFT) και οπως επραξε και η 17 νοεμβρη,θα αναψουμε καμμια φωτια στις αποθηκες ηλεκτρικων κουζινων τις AEG(ποτε δεν καταφερα να ψησω μια καλη μπριζολα εκει) αφου εχουμε κανει καμμια ληστεια σε ψιλικατζιδικο.Ετσι για να πουμε οτι καναμε κατι εναντια στο κατεστημενο ρε αδερφε!
Μετα βουρ για baltazar,mercedes,motel,pasha,κλπ,θα ανταλλαξουμε κινητα με γκομενες,και τα ξημερωματα θα παμε για βρωμικο στην μιχαλακοπουλου..
Τι φασιστικο πραμα ο καπιταλισμος,οντως κανενας ελληνασ δεν τον αντεχει,διαδηλωστε.

Επισκέπτης
φκ αυτα που ειπα ειναι τα πιο απλα πραγματα που ολοι μας δικαιουμαστε!!θεωρω οτι αυτα θα επρεπε να τα θεωρουσαμε δεδομονα!δυστυχως δεν ειναι!!!σε πολλα πραγματα δεν συμφωνω με το κκε και τα λεω!!σε πολλα ειμαι αντιθετος!!ομως οπως ξαναειπα στη σουμα ,μου βγαινει συν!!!!και το ψηφιζω και για πολλους αλλους λογους που δεν ειναι του παροντος!

Επισκέπτης
Δεν το ρίχνω στην πλάκα γιατί επιτέλους είμαστε στο ζουμί. Αν δεν ήταν αυτές που ονομάζονται εθνικές δυνάμεις (τάγματα κλπ) θα είχε νικήσει το ΚΚΕ και θα είχαμε περάσει από την διαδικασία του κομμ. καθεστώτος; Τι λες; Ποιά είναι η γνώμη σου;

Ναι, αλλά αυτοί που ντύθηκαν με γερμανικές στολές δεν γνώριζαν την κατάληξη που λες. Και σαν να μην τρέχει τίποτα, μας κυβέρνησαν για άλλα 50 χρόνια. Χάρισμά σου λοιπόν οι ρουφιάνοι, και κόφτο, αν και βλέπω οτι δεν ιδρώνει το αφτί σου, δεν απαντάς στα γαμοσταυρίδια που σου έριξα.

Επισκέπτης
φκ αυτα που ειπα ειναι τα πιο απλα πραγματα που ολοι μας δικαιουμαστε!!θεωρω οτι αυτα θα επρεπε να τα θεωρουσαμε δεδομονα!δυστυχως δεν ειναι!!!σε πολλα πραγματα δεν συμφωνω με το κκε και τα λεω!!σε πολλα ειμαι αντιθετος!!ομως οπως ξαναειπα στη σουμα ,μου βγαινει συν!!!!και το ψηφιζω και για πολλους αλλους λογους που δεν ειναι του παροντος!

Γεια σου ρε συντροφάρα warhol! Και που να τα ξαναβρεί κιόλας η αριστερά, θα τους γαμήσουμε όλους!  :)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Κρύψιμο; Εγώ ποτέ δεν έκρυψα οτι είμαι αριστερός μεγάλε. Εσύ όμως, για νά' χουμε καλό ρώτημα, τι είσαι; Η κωλώνεις κι εσύ ν' απαντήσεις, σαν τους άλλους "πατριώτες"?

...Αλλεργικος στους μαλακοελληναραδες......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ρε ανανία, σοβαρά σου αρέσει η καραμαλακία το αλταμίρα? Δύσκολα θα βρεις πιο μαλακισμένο μέρος (ποιότητα, τιμές, κότες......)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom