Νέα

Είδηση(;) ΣΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σ αυτην την χωρα ρε γαμωτο...ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ?
ειναι δυνατον να μην εχουμε τον σταλιν και τον μαο στην ιδια θεση με τον χιτλερ?
Αντι ολοι στην ελλαδα να κοιτανε τα χαλια της χωρας τους και των πολιτισμικων σοκ που περναει,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν λογο και τροπο να λυσουν τα προβληματα ολης της γης!
Ιρακ,πολεμοι γενικα-και "κατω η αμερικη" και λοιπες παπαριες-και ολ αυτα στο τραπεζι του starbucks-ειλικρινα δεν εχω δει τετοιο πραμα σ αλλη χωρα!Καθονται ολοι οι στερημενοι και ονειρευονται τα βλαχοτσεροκια(αμαν πια μ αυτα τα εκτρωματα),ψωνιζουν TOMMY,DKNY,φτιαχουν town house style εξοχικα αλλα ολοι εχουν ενα κοινο-ειναι κουμμουνιστες!και αμορφωτοι σε πολλα θεματα(μην μιλησουμε για ανορθογραφους)
αλλα παρ ολη την ασχετοσυνη τους,ο περιπτερας πχ ξερει να σου πει για το χρηματιστηριο,ο ταξιτζης για τις συνοχες τραπεζων,ο οδοκαθαριστης για τις κατασκευαστικες και τις αντιπαροχες.
Ενω ο βιομηχανος ξερει να σου πει για τα δικαιωματα των ανθρωπων,ο εισοδηματιας για το ποσο κριμα ειναι που γινονται πολεμοι και χιλια δυο.
Ενα εθνος γελοιων υποκριτων,και κομπλεξικων που κρυβονται πισω απο μια ταμπελα "φιλελευθερος κουμμουνιστης" μονιμως μαχομενος το καθεστως που ο ιδιος εφτιαξε...
Στο τελος θα χαλασετε και τους αλβανους και λοιπους μεταναστες,εφ οσον δεν σας μενει τιποτα αλλο(ολα τα ρημαξατε)

Οι κομμουνιστες φτιαξανε το καθεστως που ζουμε; Μήπως τα παραλές;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επαναλαμβάν ω προηγούμενο ποστ 2η φορά

Hrys, warhol σε λένε;

Επίσης ρε συ hrys (και το λέω ειλικρινά με συμπάθεια) δεν είναι καιρός στα 37 σου να ξεφύγεις από την λογική της επιχειρηματολογίας του φοιτητικού αμφιθεάτρου σε ώρα γενικής συνέλευσης; Ήμαρτον. Μόνο όταν ανταλάσσεις βαρείς χαρακτηρισμούς βρίσκεις τον εαυτό σου; Δεν είσαι και ΚΚΕ γαμώτο μου. Ένας αναθεωρητής είσαι (αν δεν κάνω λάθος) :) ;)

Στο είπα και χθες. Η αστική μου κουλτούρα δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ εκφράσεις που συνάδουν σε αποχωρητήριο.

Επισκέπτης
Καλά τόσο αφελής είσαι??????
Κάλυψη απόκρυψη βρε ήταν για να μην τους παίρνουν χαμπάρι.
Είχαν και Στρατηγάρες από ΣΣΕ. Πως έγινε αυτό??????
Απλά καθάριζαν τους ΣΣΕ που είχαν πρωτοβγεί από την
σχολή και φορούσαν τις στολές τους. Αυτό το ήξερες μικρέ - μεγάλε (όπως θέλεις πες το) αγράματε.
Αυτά έκαναν οι φασιστοκουκουέδες.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού καθομαι και συζητάω με τύπους που παίρνουν ληγμένα χάπια, καλά να πάθω!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
γουσταρα πολυ που ριξαν το αγλμα του τρουμαν!!και επιδη ο φιντελ ειναι κομμουνιστης κανουμε εμπαργκο στη χωρα!!ωραια λογικη!!και την κουβα δεν στα εχουν πει καλα!!αν σου αναλυσω θα τα παρεις ολα πισω !!!γιατι τωρα μπορεις να εισαι κομμουνιστης στην αμερικη??
εγω παλι δεν γουσταρα που το ριξατε. δεν κανουν εμπαργκο επειδη ο φιντελ ειναι κομμουνιστης, αλλα επειδη ειναι μαλακας. επειδη φυλακιζει οποιον αντιτιθεται, επειδη δεν εχουν κανει ποτε εκλογες εδω και 100 χρονια( οπως πριν με τους δικτακτορες, ετσι καιμτωρα με τον φιντελ), επειδη δεν εχεις το δικαιωμα να βγεις και να ριξεις ενα αγαλμα του φιντελ, εχεις δεν εχεις δικαιο για αυτο, οπως εσυ κανεις στην ελλαδα οταν ερχεται ο κλιντον, γιατι εχει καταστρεψει οικονομικα την χωρα του και την εχει φτασει σε αυτο το σημειο με δικες του αποφασεις,επειδη επειδη ......
απλα ειπες νωριτερα για το εμπραγκο, και ακουγοταν λες και καποιοι κακοι καναν εμπαργκο σε καποιος καλους, ενω ειναι μια μαλακισμενη κυβερνηση που κανει εμπαργκο σε εναν μαλακα δικτακτορα.

Επισκέπτης
ουτε στα σταρμπακς παω για τι πολυ ακριβα,ουτε τσεροκυ οδηγω γιατι δεν μου χρειαζεται και το κυριοτερο δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το συντηρησω!!ουτε βιλες για εξοχικο εχω!!ζω αξιοπρεπεστατα με αυτα που εχω και δεν κανενα ονειρο να γινω σαν αυτους που λες!!αν ειμαι αμορφωτος αυτο ας τα κρινουν τα αλλα μελη του σαιτ!!!για να σου δωσω καλυτερη εικονα δεν βρηκα τιποτα ετοιμο .οπως πολλοι βιομηχανοι,ουτε εκανα κομπινες!!απλα δουλευψα και δουλευω απο τα 15 μου!!και οταν λεω δουλεψα το εννοω!!οποτε δεν ανηκω στους υποκριτες που λες!

Επισκέπτης
Επαναλαμβάν ω προηγούμενο ποστ 2η φορά

Hrys, warhol σε λένε;

Επίσης ρε συ hrys (και το λέω ειλικρινά με συμπάθεια) δεν είναι καιρός στα 37 σου να ξεφύγεις από την λογική της επιχειρηματολογίας του φοιτητικού αμφιθεάτρου σε ώρα γενικής συνέλευσης; Ήμαρτον. Μόνο όταν ανταλάσσεις βαρείς χαρακτηρισμούς βρίσκεις τον εαυτό σου; Δεν είσαι και ΚΚΕ γαμώτο μου. Ένας αναθεωρητής είσαι (αν δεν κάνω λάθος) :) ;)

Στο είπα και χθες. Η αστική μου κουλτούρα δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ εκφράσεις που συνάδουν σε αποχωρητήριο.

Η αστική σου κουλτούρα σου επιτρέπει όμως να "δικαιολογεις" τους γερμανοτσολιαδες, ετσι;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
War μην τα παίρνεις. Όλοι εδώ σεβόμαστε τις απόψεις σου. Προσωπικά δαφωνώ πλήρως, αλλά αναγνωρίζω την ευπρέπεια με την οποία τις παρουσιάζεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλά αυτό γιατί το ρωτάς; Φυσικά και κατά κύριο λόγο η αστική μου κουλτούρα, όχι απλώς μου επιτρέπει, μου επιβάλει να υπερασπιζομαι τους γερμανοτσολιάδες! :) :)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως είχα καιρό να δω αναθεωρητή να υπερασπίζεται με τόσο πάθος την ιδεολογία του ΚΚΕ κατά τη δεκαετία του 40. Πραγματικά έρχεσαι από πολύ μακριά!

Επισκέπτης
Παίδες διάβασα προσεκτικά όλα τα πόστ και είπα να μην μπω γιατί δεν πρόκειτα να βγάλει πουθενά η κουβέντα. Τσακωνόμαστε πάλι για τα ίδια και τα ίδια. Ενώ ξέρουμε ότι αν κάποιος πιστεύει κάποια πράγματα δεν πρόκειται να τα αλλάξει σε καμία περίπτωση και ούτε κάποιος άλλος θα τον κάνει να αναθεωρήσει αυτά που πιστεύει. Εγώ προσωπικά δεν είμαι φιλελεύθερος ούτε κουμμουνιστής. Ανήκω στο κέντρο χώρο και είμαι δημοκρατικός. Αλλά έχω φίλους και φιλελεύθερους και κουμμουνιστές. Και πιστεύω σε μια συζήτηση εφ'όσον γίνεται σε πολιτισμένα όρια πάντα έχει να πάρει ο ένας χρήσιμα πράγματα απο τον άλλο!!! Αυτά σύντροφοι και συναγωνιστές και καλή συνέχεια ;)

Μα οι κουβέντες ρε Πάνο δεν γίνονται για να πειστει καποιος, ειδικά όταν είναι στόκος και δεν έχει ιδέα απο ιστορία. Γίνονται για να κυκλοφορούν οι ιδέες.
Και όσο για την ευπρέπεια, προτιμώ ασυζητητί μια θερμόαιμη κουβέντα με επιχειρήματα, κι ας πέσουν και μπινελίκια.
Στενοχωριέμαι μόνο που τα καλόπαιδα εδώ συγχύσανε το φίλο μου τον warhol, που αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα, εχω την εντυπωση οτι είναι το καλυτερο παιδι στο σάϊτ!
Αυτά, και την κάνω σιγά σιγά για ύπνο. Δεν αντέχω άλλες συσσωρευμένες βλακείες.

Επισκέπτης
Καλά αυτό γιατί το ρωτάς; Φυσικά και κατά κύριο λόγο η αστική μου κουλτούρα, όχι απλώς μου επιτρέπει, μου επιβάλει να υπερασπιζομαι τους γερμανοτσολιάδες! :) :)

Κοίτα, εσύ κάνεις πλάκα μ' αυτά, αλλά εγώ, ως γόνος αντιστασιακής και ταλαιπωρημένης οικογένειας, δεν το βρίσκω αστείο. Κόφτο λοιπόν μην ακούσεις και κανένα γαλλικό βραδιάτικα και δεν κάνει!

Επισκέπτης
ας πω τοτε και για την κουβα!!!ας υποθεσουμε οτι αλλαζει το υπαρχον κοινωνικο συστημα στην κουβα?τι θα επιτευχθει τοτε?απο τους νομους των ηπα προκυπτει οτι αν η κουβα αλλαξει το κοινωνικοπολιτικο της συστημα,οι ηπα διατηρει το δικαιωμα της αρσης η μη  του αποκλεισμου που εχει επιβληθει εδω και χρονιαααρα τιποτα δεν ειναι βεβαιο!επιπλεον αν η κουβα αλλαξει το κοινωνικοπολιτικο της συστημα οι ηπα διατηρει το δικαιωμα να επιστρεψει τις παλιες ιδιοκτησιες στους παλαιους κατοχους τπυς!και ποιες ηταν αυτες οι ιδιοκτησιες?εικοσι χιλιαδες εκταρια απο την καλυτερη γη της κουβας που ανηκαν σε εταιτειες των ηπα,η βιομηχανια ενεργειας της κουβας και η κεντρικη τρεαπεζα της κουβας που ανηκε στις ηπα!στην κουβα καμια αποφαση δεν λαμβανοταν χωρις την συμφωνη γνωμη του αμερικανου πρεσβη!αυτα κυριοι για την κουβα!αυτη ειναι η αληθεια!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ τα παραπανω φιλοι μου και θλιβομε για ολα τα ''επιθετα'' που αναταλλασοντε παραπανω....μονο θλιψη προκαλουν....θαρεις οτι ο παραπανω διαλογος γινετε μεταξυ αλλοφυλων η μαλλον μεταξη ΓΕΡΟΝΤΩΝ γεννημενων αλλες δεκαετιες κουβαλοντας πολλα συδρομα και κολληματα,αρνουμενοι να δουνε το ΑΥΡΙΟ.

Φισικα και οποιος ξεχνα το παρελθον του ειναι ''κλινικα νεκρος''αλλα επηδει το παρελθον ειναι γεματο μαυρες και λαμπρες σελιδες βλεπω οτι η επιλογη ειναι -κατα το δοκουν-διαβαζω για κουκουεδες-γερμανοτσολιαδες και ενα σωρο αλλες ομορφιες.....η ιστορια εχει γραψει εχει κλειση αλλα δυστυχως παραφραζετε κατω απο το πρισμα μικροπολιτικης αλλα και γεροντικης ανιας...........

Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μαθαινουμε δεν διδασκομεθα απο τα γενομενα -απλως πιπιλαμε ιστοριες του βουνου και του λογγου για λαικες δημοκρατιες για τους κουμμουνιστας και ενα σωρο αλλες μαλακιες που δυστυχως δεν βοηθανε.....μαλιστα παρα πολυς κοσμος εκπλησετε για τις αποκαλυψεις των ημερων(κυπρος).......φαινετε η γυμνια γνωσης ιστοριας αλλα και παρασκηνιων(και ειναι φυσικο αυτο αν διαβαζεις φανταζιο και βλεπεις λαμπιρη).....εδω η μαλακια και η ελλιψη πληροφορησης απο γεροντικη ανια μετατρεπετε σε σταρχιδισμο..........

αντε καλη 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ............(γαμωτο πεφτει Σαββατο και θα τους χαλασει τη αργια)
+1

Φίλοι, πήγα βόλτα ήρθα και έχετε οργιάσει!

Εδώ το 1989 έγινε η πραγματική εθνική συμφιλίωση με δεξιούς και αριστερούς ενάντια στους γελοίους μικροαστούς (ΠΑΣΟΚ) και σεις τρώγεστε!

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης έγραψε για το θέμα του 1989 το εξής εκπληκτικό (για μένα τουλάχιστον):
"Γιατί και στον ΒΠΠ το ίδιο δεν έγινε? Δεξιοί καπιταλιστές και κομμουνιστές ενάντια στους φασίστες/ναζί μικροαστούς"

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γίνανε και δεν γυρίζει πίσω ο τροχός!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!

1. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτά
2. Είναι λογικό (για μένα τουλάχιστον) να έχει ο καθένας τιε επιρροές του από το περιβάλλον του
3. Σεβαστείτε τις ιδέες των άλλων, μπορεί στην πράξη να συμφωνείτε!
4. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!?!?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Hrys, ηρέμησε!! Και μην εκτοξεύεις απειλές. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Ούτε με σένα ούτε με την οικογένεια σου. Ο  καθένας πριν 60 χρόνια έκανε κάποιες επιλογές. Έγινε μια μάχη. Κάποιοι κέρδισαν κάποιοι έχασαν. Αντικειμενικά η ιστορία δείχνει ότι καλά κέρδισαν αυτοί που κέρδισαν και δεν περάσαμε από την βάσανο του κομμουνιστικού καθεστώτος ως χώρα. Εσύ θα ήθελες να είχαμε περάσει από 50 χρόνια κομμουνιστικού καθεστώτος όπως αυτών της πρώην ανατ. Ευρώπης; Απάντησε στον εαυτό σου σε αυτό και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
+1

Φίλοι, πήγα βόλτα ήρθα και έχετε οργιάσει!

Εδώ το 1989 έγινε η πραγματική εθνική συμφιλίωση με δεξιούς και αριστερούς ενάντια στους γελοίους μικροαστούς (ΠΑΣΟΚ) και σεις τρώγεστε!

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης έγραψε για το θέμα του 1989 το εξής εκπληκτικό (για μένα τουλάχιστον):
"Γιατί και στον ΒΠΠ το ίδιο δεν έγινε? Δεξιοί καπιταλιστές και κομμουνιστές ενάντια στους φασίστες/ναζί μικροαστούς"

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γίνανε και δεν γυρίζει πίσω ο τροχός!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!

1. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτά
2. Είναι λογικό (για μένα τουλάχιστον) να έχει ο καθένας τιε επιρροές του από το περιβάλλον του
3. Σεβαστείτε τις ιδέες των άλλων, μπορεί στην πράξη να συμφωνείτε!
4. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!?!?
μαρεσει που το ποστ σου προσπαθει να ριξει τους τονους, καπως.
αυτοι οι γελοιοι μικροαστοι που λες ειναι το 40% του ελληνικου πληθυσμου, αν ξεχνας, οποτε προσεχε λιγο πως εκφερεσαι.
μην μπλεξουμε και πασοκοι-αντιπασοκοι εδωμεσα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Κοίτα, εσύ κάνεις πλάκα μ' αυτά, αλλά εγώ, ως γόνος αντιστασιακής και ταλαιπωρημένης οικογένειας, δεν το βρίσκω αστείο. Κόφτο λοιπόν μην ακούσεις και κανένα γαλλικό βραδιάτικα και δεν κάνει!

Αυτο ειναι το κρυψιμο που κανει ο ελληναρας "αγωνιστης"--"γονος αντιστασιακης οικογενειας"-δηλαδη κρυβεται πισω απο την ταμπελα του "αγωνιστη-φιλελευθερου-αριστερου"και ο,τι αλλο ειναι στην μοδα για να μην ειναι και ντεμοντε παραλληλα...ε,ρε ελλαδαρα αθανατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom