Κρίμας...Συνεχίζεται η αναπαύσις του πολεμιστή..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειδεχθή εγκλήματα του παρόντος και του παρελθόντος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Aristarxos dj
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 482
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
Έχω ακούσει και δει πολλά podcasts/video σχετικά με τους Έλληνες που ''συγκλόνισαν'' το πανελλήνιο.
Θα αναφερθώ σε τρεις περιπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν σε εμένα τη μεγαλύτερη αίσθηση.
1) Αντώνης Δαγκλής. Και μόνο που είμαστε μέλη του παρόντος ιστότοπου θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε την ιστορία του. Είχα διαβάσει στην κατάθεση του πως τον τρέλαινε ο ήχος των τακουνιών στο πάτωμα, ένας ήχος τόσο γνώριμος σε κάθε μπουρδελιάρη που πολλές φορές είναι πολύ πιο καυλωτικός από το γαμίσι αυτό καθέ αυτό. Πολύ περίεργος τύπος πάντως και εντελώς αντικοινωνικός από μικρός (τον ήξερε γνωστός μου που ήταν συμμαθητές στο δημοτικό), λογικό κιόλας κρίνοντας από το αποτέλεσμα. Πολύ καλό το επεισόδιο της 10ης εντολής που είχε γυριστεί σχετικά με αυτόν.
Νομίζω πως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ανάλυση κάποιου ψυχολόγου όσον αφορά έναν γιο ο οποίος ξέρει ότι η μάνα του είναι πουτάνα και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τα βογγητά που άκουγε όταν αυτή γαμιόταν στο διπλανό δωμάτιο με τους πελάτες.
2) Δημήτρης Βακρινός. Αυτό που βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον στη δική του περίπτωση, είναι πως ουσιαστικά ο ίδιος υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένα άσημο και ασήμαντο ανθρωπάκι, ένας μικροαστός που για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα ήταν εντελώς αόρατος και μια ζωή στο περιθώριο -όπως πολλοί από εμάς. Η διαφορά είναι όμως ότι χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το σοβαρό, του γύρισε ολοκληρωτικά μια μέρα και ξεκίνησε να καθαρίζει οποιονδήποτε πίστευε ότι τον πρόσβαλε.
Ήταν ιδιαίτερα κοντός και είχε φάει bullying στην παιδική ηλικία (κοινό χαρακτηριστικό πολλών serial killers) και αυτό του είχε προκαλέσει ακόμα περισσότερα συμπλέγματα.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του ''Θα πυροβολούσα και μυρμήγκι αν με ενοχλούσε''. Επίσης, είχα παρακολουθήσει ;ένα βίντεο ενώ τον έσερναν στα δικαστήρια και όταν τον ρώτησαν ποια πιστεύει πως είναι η δέουσα τιμωρία για τα εγκλήματα του, εκείνος ψέλλισε ''Εκτέλεση''.
3) Θεόφιλος Σεχίδης. Παρά τους δικούς μου συναισθηματισμούς, ο Σεχίδης είναι με τεράστια διαφορά ο πιο εμβληματικός δολοφόνος στην ιστορία του νεοελληνικού έθνους. Ο τρόπος με τον οποίο ξεπάστρευσε ολόκληρη την οικογένεια πετσοκόβοντας τα κεφάλια τους ακούγοντας κλασική μουσική, ο λόγος που έδωσε ''Τους έφαγα πριν με φάνε'' και ''Ήθελα να μελετήσω τους εγκεφάλους τους'', τον κατατάσσουν στο Πάνθεο των ψυχασθενών δολοφόνων και πιστεύω πως κανείς δεν θα φτάσει ξανά την ωμότητα και την παράνοια του.
Τιμητικές αναφορές θα μπορούσαν να γίνουν στον μάγειρα της Ρόδου ο οποίος έκοψε το κεφάλι της συντρόφου του και έκοβε βόλτες στην παιδική χαρά, στον Δουρή που πήδαγε το γιο του και μετά τον αυτοκτόνησαν, στον Παπαχρόνη που βίαζε και σκότωνε γυναίκες φορώντας τη στολή των Λοκατζήδων, στους σατανιστές της Παλήνης και τη μουνάρα Μαργέτη, στη δολοφονία του Σεργιανόπουλου από τον Γεωργιανό, στον Άκη Πάνου και το έγκλημα τιμής κτλπ.
Κάτι τελευταίο επειδή αναφέρθηκε και είναι ψέμα, στη δολοφονία των Χρυσαφίδων ΔΕΝ κλάπηκαν τα χρυσαφικά.
Bonus: Έχω πετύχει σε βόλτα με το σκύλο μου στη Φιλοθέη τον μουσικό που σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο πάρκο με τις πάπιες.
Θα αναφερθώ σε τρεις περιπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν σε εμένα τη μεγαλύτερη αίσθηση.
1) Αντώνης Δαγκλής. Και μόνο που είμαστε μέλη του παρόντος ιστότοπου θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε την ιστορία του. Είχα διαβάσει στην κατάθεση του πως τον τρέλαινε ο ήχος των τακουνιών στο πάτωμα, ένας ήχος τόσο γνώριμος σε κάθε μπουρδελιάρη που πολλές φορές είναι πολύ πιο καυλωτικός από το γαμίσι αυτό καθέ αυτό. Πολύ περίεργος τύπος πάντως και εντελώς αντικοινωνικός από μικρός (τον ήξερε γνωστός μου που ήταν συμμαθητές στο δημοτικό), λογικό κιόλας κρίνοντας από το αποτέλεσμα. Πολύ καλό το επεισόδιο της 10ης εντολής που είχε γυριστεί σχετικά με αυτόν.
Νομίζω πως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ανάλυση κάποιου ψυχολόγου όσον αφορά έναν γιο ο οποίος ξέρει ότι η μάνα του είναι πουτάνα και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τα βογγητά που άκουγε όταν αυτή γαμιόταν στο διπλανό δωμάτιο με τους πελάτες.
2) Δημήτρης Βακρινός. Αυτό που βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον στη δική του περίπτωση, είναι πως ουσιαστικά ο ίδιος υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένα άσημο και ασήμαντο ανθρωπάκι, ένας μικροαστός που για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα ήταν εντελώς αόρατος και μια ζωή στο περιθώριο -όπως πολλοί από εμάς. Η διαφορά είναι όμως ότι χωρίς να έχει συμβεί τίποτα το σοβαρό, του γύρισε ολοκληρωτικά μια μέρα και ξεκίνησε να καθαρίζει οποιονδήποτε πίστευε ότι τον πρόσβαλε.
Ήταν ιδιαίτερα κοντός και είχε φάει bullying στην παιδική ηλικία (κοινό χαρακτηριστικό πολλών serial killers) και αυτό του είχε προκαλέσει ακόμα περισσότερα συμπλέγματα.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του ''Θα πυροβολούσα και μυρμήγκι αν με ενοχλούσε''. Επίσης, είχα παρακολουθήσει ;ένα βίντεο ενώ τον έσερναν στα δικαστήρια και όταν τον ρώτησαν ποια πιστεύει πως είναι η δέουσα τιμωρία για τα εγκλήματα του, εκείνος ψέλλισε ''Εκτέλεση''.
3) Θεόφιλος Σεχίδης. Παρά τους δικούς μου συναισθηματισμούς, ο Σεχίδης είναι με τεράστια διαφορά ο πιο εμβληματικός δολοφόνος στην ιστορία του νεοελληνικού έθνους. Ο τρόπος με τον οποίο ξεπάστρευσε ολόκληρη την οικογένεια πετσοκόβοντας τα κεφάλια τους ακούγοντας κλασική μουσική, ο λόγος που έδωσε ''Τους έφαγα πριν με φάνε'' και ''Ήθελα να μελετήσω τους εγκεφάλους τους'', τον κατατάσσουν στο Πάνθεο των ψυχασθενών δολοφόνων και πιστεύω πως κανείς δεν θα φτάσει ξανά την ωμότητα και την παράνοια του.
Τιμητικές αναφορές θα μπορούσαν να γίνουν στον μάγειρα της Ρόδου ο οποίος έκοψε το κεφάλι της συντρόφου του και έκοβε βόλτες στην παιδική χαρά, στον Δουρή που πήδαγε το γιο του και μετά τον αυτοκτόνησαν, στον Παπαχρόνη που βίαζε και σκότωνε γυναίκες φορώντας τη στολή των Λοκατζήδων, στους σατανιστές της Παλήνης και τη μουνάρα Μαργέτη, στη δολοφονία του Σεργιανόπουλου από τον Γεωργιανό, στον Άκη Πάνου και το έγκλημα τιμής κτλπ.
Κάτι τελευταίο επειδή αναφέρθηκε και είναι ψέμα, στη δολοφονία των Χρυσαφίδων ΔΕΝ κλάπηκαν τα χρυσαφικά.
Bonus: Έχω πετύχει σε βόλτα με το σκύλο μου στη Φιλοθέη τον μουσικό που σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο πάρκο με τις πάπιες.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Ωραίο! Keep up with the good work!Έχω ακούσει και δει πολλά podcasts/video σχετικά με τους Έλληνες που ''συγκλόνισαν'' το πανελλήνιο.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 3.656
1) Αντώνης Δαγκλής. Και μόνο που είμαστε μέλη του παρόντος ιστότοπου θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε την ιστορία του. Είχα διαβάσει στην κατάθεση του πως τον τρέλαινε ο ήχος των τακουνιών στο πάτωμα, ένας ήχος τόσο γνώριμος σε κάθε μπουρδελιάρη που πολλές φορές είναι πολύ πιο καυλωτικός από το γαμίσι αυτό καθέ αυτό.
Νομίζω ότι αυτό με τα τακούνια το είχε ο Παπαχρόνης και όχι ο Δαγκλής
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησε - Dnews
Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησε
www.dikaiologitika.gr
Πώς πάει η αγρανάπαυση; Θα κρατήσει πολύ ακόμα;Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησε - Dnews
Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησεwww.dikaiologitika.gr
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Ναι.. η γη χρειάζεται ξεκούραση!Πώς πάει η αγρανάπαυση; Θα κρατήσει πολύ ακόμα;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.245
- Πόντοι
- 6.946
τραγικό απλά, τι να πει κανείς...Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησε - Dnews
Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησεwww.dikaiologitika.gr
απλά για να ευθυμήσουμε λίγο(αν και στην πραγματικότητα, μιλάμε για εξίσου απίστευτα δράματα ) να θυμίσω πως, όλοι οι εχθροί του Πουτιν, "ξεκληρισαν" φρικτά τις οικογένειες τους , γυναίκες , παιδια, σκυλογατια, και "αυτοκτόνησαν" και οι ίδιοι....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.544
- Πόντοι
- 5.006
δεν πιστευω να τον πετυχες σε βολτα σε κανα παρκο????
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Όπως έλεγε κι ένας βιβλιοπώλης: " ο Πούτιν πουτινιες δεν τις σηκώνει.."τραγικό απλά, τι να πει κανείς...
απλά για να ευθυμήσουμε λίγο(αν και στην πραγματικότητα, μιλάμε για εξίσου απίστευτα δράματα ) να θυμίσω πως, όλοι οι εχθροί του Πουτιν, "ξεκληρισαν" φρικτά τις οικογένειες τους , γυναίκες , παιδια, σκυλογατια, και "αυτοκτόνησαν" και οι ίδιοι....
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Βάλτε λινκ για τον μουσικό που έθαψε τη γυναίκα του στο πάρκο με τις πάπιες.. πρέπει να μάθουν τα νέα παιδιά..
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.245
- Πόντοι
- 6.946
χάχαχα...Όπως έλεγε κι ένας βιβλιοπώλης: " ο Πούτιν πουτινιες δεν τις σηκώνει.."
"κάμερα σε εμένα! "
"δεν το λέω εγώ, η πράβντα το γράφει! "
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
"Σηκωθείτε από καναπέδες, καρέκλες κλπκλπ.."χάχαχα...
"κάμερα σε εμένα! "
"δεν το λέω εγώ, η πράβντα το γράφει! "
ωραία χρόνια..
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 3.656
Ελβετία: Σκότωσε σύζυγο και παιδιά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους και αυτοκτόνησε - Dnews
Δεν πιστεύω να'ταν Ελβετός απ'το Ελμπασαν;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Αν ήταν ποδοσφαιριστής, πολύ πιθανόΔεν πιστεύω να'ταν Ελβετός απ'το Ελμπασαν;
( Σημείωση: πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές Ελβετοί είναι αλβανικής καταγωγής)
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.691
- Πόντοι
- 4.656
Βάλτε λινκ για τον μουσικό που έθαψε τη γυναίκα του στο πάρκο με τις πάπιες.. πρέπει να μάθουν τα νέα παιδιά..
Γιάννης Κατσιλάμπρος, τσιμέντωσε την γυναίκα του στο ίδιο πάρκο που έπαιζαν τα παιδιά τους
Podcast Episode · Γεγονότα που συγκλόνισαν · 24/02/2022 · 27m
podcasts.apple.com
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 3.656
Αν ήταν ποδοσφαιριστής, πολύ πιθανό
( Σημείωση: πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές Ελβετοί είναι αλβανικής καταγωγής)
Διόρθωση,είναι Αλβανοί ελβετικής καταγωγής
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Την είχα ξεχάσει αυτή την ιστορία.. φοβερό έγκλημα..(είχαν μαλώσει και αυτή τον κυνηγούσε με μαχαίρι ή την σκότωσε στον ύπνο της?)... Χίτσκοκ φάση..Γιάννης Κατσιλάμπρος, τσιμέντωσε την γυναίκα του στο ίδιο πάρκο που έπαιζαν τα παιδιά τους
Podcast Episode · Γεγονότα που συγκλόνισαν · 24/02/2022 · 27mpodcasts.apple.com
Στο Αρσάκειο δούλευε ο δολοφόνος...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Θεσσαλονίκη: Ισόβια και 21 χρόνια στον 60χρονο που βίαζε και σκότωσε τη μητέρα του, «την είχε ως οικόσιτο ζώο» - Dnews
Ισόβια και 21 χρόνια κάθειρξη ήταν η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο σε 60χρονο που βίαζε και την ηλικιωμένη μητέρα του
www.dikaiologitika.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.245
- Πόντοι
- 6.946
Πέταμα σε λάκο με γουρούνια, κροκόδειλους, ύαινες, κ.λ.π.Θεσσαλονίκη: Ισόβια και 21 χρόνια στον 60χρονο που βίαζε και σκότωσε τη μητέρα του, «την είχε ως οικόσιτο ζώο» - Dnews
Ισόβια και 21 χρόνια κάθειρξη ήταν η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο σε 60χρονο που βίαζε και την ηλικιωμένη μητέρα τουwww.dikaiologitika.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K