Νέα

Eίδα την πρώην κοπέλα μου σε βίντεο στο ίντερνετ- τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα androusopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμος να στείλω ανώνυμα γραμμα στον άντρα της με φωτο και με ιστορίες.

Καλος μαλακας εισαι

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
βρε ..μήπως τελικά πρέπει να το μάθει ο άντρας της..μπας και σωθεί ο άνθρωπος απο την καριόλα που πήρε....κρίμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...ειδικά αν δεν φταίει σε τίποτα.....άραγε πόσοι απο τους παντρεμένους βρίσκονται σε παρόμια θέση?....

κι αν αυτός επισκέπτεται τακτικά μπουρδέλα ή παίρνει βίζιτες;;

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Δικια του υποθεση. Οπως ειναι και υποθεση της κοπελλας. Εκει δεν κανει να αναμειχθει κανενας. Δικαιολογιες του τυπου
κι αν αυτός επισκέπτεται τακτικά μπουρδέλα ή παίρνει βίζιτες;;
ειναι ανανδρες. Ας παρει οσες θελει. Λογαριασμο δεν οφειλει να δωσει σε κανεναν. Το ιδιο ισχυει και για αυτη. Πιστευω οτι οποιος ανακατευεται ως τριτος σε τετοιες υποθεσεις το κανει για εκδικηση και απο ζηλεια, και θελει μονο να καταστρεψει.

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ λοιπόν που είμαι και λίγο καχύποπτος, έχω ένα ερώτημα!

...έτσι βρε αδερφέ μου ήρθε να ρωτήσω! ΜΗΠΩΣ (λέω τώρα) ο συνάδελφος androusopoulos, έχει τραβήξει μεγάλο νταλκά με την τύπισα και τώρα που τον χώρισε άνοιξε ένα thread πως "και καλά" βρήκε την πρώην του να πρωταγωνιστεί σε video, πασάροντας τεχνιέντως το link ωστε να κάνει πράξη το παλιό καλό ρητό που θέλει την εκδίκιση να τρώγεται κρύα? Ωεοοοο?

androusopoulos συγχώρα με αλλα η φαντασία μου οργιάζει και το παραπάνω είναι ΟΝΤΩΣ μια εκδοχή. Δεν είναι?

Εγώ φίλε μου, ΑΝ την είχα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπήσει κάποτε κι αν νοιαζόμουν κάποτε για αυτήν, θα την ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ. Αν όμως δεν σήμαινε ΠΟΤΕ τίποτα για εμένα... απλά θα το ξεχνούσα σαν να μην το είδα ποτέ!

Εσύ αποφασίζεις

η αλήθεια ειναι πως προς τα εκεί κλείνω να την ειδοποιήσω γιατί φίλε την αγάπησα. το πρόβλημα ειναι όμως ότι τότε μου έλεγε πως με αγαπούσε και όταν είδα το βίντεο μου ήρθε φλασιά γιατί μου έλεγε ότι δεν είχε ξανακάνει άλλη εξοσυζηγική σχέση και κάτι τέτοια και με χώρισε για να σώσει το γάμο της. όλα αυτά με πληγώνουν γιατί νιώθω πως έπαιξε με τα συναθισθηματά μου και με κορόιδευε. γι αυτό και και την μισώ πολλές φορές από την άλλη δεν μπορώ να ξεχάσω ότι εγώ την αγάπησα πραγματικά

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Για ακόμη μια φορά αποδυκνείεται οτι η πουτανιά είναι γένους θηλυκού!!!
Φίλε androusopoulos μην κολλάς....οτι έγινε...έγινε. Πάρε ένα χάρτη και δες ποσο μεγάλος είναι ο κόσμος.....έκατομμύρια γυναίκες υπάρχουν και μπορείς να βρεις και καλύτερη και χειρότερη. Οσο για τον άνδρα της "κυρίας" αργά ή γρήγορα θα μάθει τι παιχνίδι παίζεται!

Επισκέπτης
συναγωνηστές μου πριν ένα χρονο είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με μια κοπέλα που ήταν παντρεμέμνη αλλα ηταν ο έρωτας της ζωης μου! με αγαπουσε οπως έλεγε και την αγάπησα πολυ.
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμος να στείλω ανώνυμα γραμμα στον άντρα της με φωτο και με ιστορίες. τελικά δεν μπόρεσα να το κάνω ως τώρα. πριν από κανά ένα μήνα είδα ένα βίντεο στο πορν που νομίζω πως ειναι αυτή να κάνει π... σε ένα άλλον. ως τώρα καμιά εποικοινωνία μαζί της από  την ημέρα που χωρίσαμε και κυρίως δεν θέλει αυτή.Δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι αυτη στο βίντεο αλλά μιάζει πολύ. αυτο με έχει κάνει χά λια γιατί επιβεβαιώνομαι από μέσα μου ότι αυτή μου έλεγε ψέμματα ότι με αγαπούσε και από την άλλη νιώθω λύπη μήπως το μάθει ο αντρασ της για το βίντεο και την χωρίσει επειδή ξέρω πως αυτό δεν το θέλει αυτή. Τι να κάνω συνάδελφοι να το σφυρίξω εγώ στον αντρα της και να πάρω την εκδικησή μου ή να την ειδοποίησω για το βιντεο?
μεσα απο αυτα τα λίγα προσπάθησα να σας εξηγήσω πως ειναι τα πράγματα
Τι να κάνω? :idiot:

Το να πάρεις εκδίκηση ή να την ειδοποιήσεις... αξία της δίνεις! Ο άντρας της είναι ο φουκαράς της υπόθεσης (μακριά από μας!!!). Εσύ κανονικά θα πρέπει να την γράψεις στα παπάρια σου. ΑΝ είναι αυτή στο βίντεο, τότε επιβεβαιώνεται ότι είναι καρατσουλάρα! Άστη λοιπόν, αυτή ανήκει σε όλους!!! :cheesy: Θες εσύ να σε αγαπάει μία που να είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε"? Αυτή από από ότι καταλαβαίνω κωλοτρίβεται μέχρι και στις κολώνες!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Οσο για τον άνδρα της "κυρίας" αργά ή γρήγορα θα μάθει τι παιχνίδι παίζεται!
Μα καλα ρε παιδια, δεν περασε απο κανενος το μυαλο οτι παιζει και μια πιθανοτητα να ειναι ο αντρας της?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Αστην να ανακουφιζει τον κοσμο και συνεχισε την ζωη σου.

Επισκέπτης
Βρες αλλο ατακτο πορνιδιο να σε ανακουφιζει και γραψτην στα @@ σου.Ασε που απο το βιντεο δεν ηταν και η καλυτερη πορνη για να κολας τοσο πολυ μαζι της.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Πάντως έκανε φιλότιμες προσπάθειες στην καραμούζα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χμ….Πολύ με γαργαλαει να πω πολλά σ’αυτό το θεμα…
αλλά δεν μπαινω στη διαδικασια γιατί θα «φτασει μακρια η βαλιτσα»..
Απλά θα πω το εξης….
‘’Μην κανεις ποτε…αυτό που δεν θελεις να σου κανουν’’

Επισκέπτης
Απλά θα πω το εξης….

Οχι ρε κατερινα πεστα ολα χυμα και οπου θελει ας παει η βαλιτσα!!!Τα ποστ σου παντα πιανουν τοπο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες αλλά....
αφού μας αρέσει να πηγαίνουμε σε μπουρδέλα, τι να
κάνουμε;;;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Απλά θα πω το εξης….

Mην κλεβεις ,αν δεν θελεις να σε κλεψουν..

Μην πηδας ,αν δεν θες να σε πηδηξουν..

Μην πονας, αν δεν θελεις να σε πονεσουν..

Μην απατας, αν δεν θελεις να σε απατησουν..

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Α….και κατι άλλο….!!!
Μια γυναικα παντρεμενη , όταν βαζει αναμεσα στα ποδια της
ξενα αρχιδια…την αποκαλουν πουτανα ξεκολλιαρα καριολα και ότι
αλλο κοσμητικο επιθετο υπαρχει….
Όταν ενας αντρας παει να γαμησει ξεροντας την οικογενειακη κατασταση
της γυναικας…που εχει και ως συνεπεια να χαλασει και το σπιτι της…
πως τον αποκαλουν….????
Μερικοί….ειθελεστα…και παθεστα…!!!
Μην παραπονιεστε…!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom