Νέα

Eίδα την πρώην κοπέλα μου σε βίντεο στο ίντερνετ- τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα androusopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
απο το δαχτιλιδη το καταλαβεσ??????

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
για αυτο στην αρχή ήθελα να τα πω στον αντρα της γιατί κατάλαβα πως εινι ν σε κερατωνουν και αφου δεν με ήξερε ήθελα να του ανοιξω τα μάτια και από αντρική αλλυλεγγυη γιατι αυτή μου είχε πει τα χειροτερα για αυτον και όταν τελείωσε μαζί μου προσπάθησε όπως λέει να σώσει το γάμο της. η΄θελα να τον ξυπνήσω αυτον

Μεγάλη την αντρική αλλυλεγγύη να την έδειχνες πρίν της τον βάλεις.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τελικά androusopoulos, σε ΠΟΙΟ video πρωταγωνιστεί η δικιά σου? Να αποφασίσουμε ποιό link είναι το σωστό για να ξερουμε να σου δώσουμε συγχαρητήρια ή όχι...

Επισκέπτης
Τελικά androusopoulos, σε ΠΟΙΟ video πρωταγωνιστεί η δικιά σου? Να αποφασίσουμε ποιό link είναι το σωστό για να ξερουμε να σου δώσουμε συγχαρητήρια ή όχι...
σε λίγο θα συνέλθει η κριτική επιτροπή για τα μπουρδέλο όσκαρ.
τα βραβεία είναι καλύτερου τσιμπουκιού, καλύτερου πισοκωλητού, και καλό κόντρα παξιμάδι.

και μην επιμένεις και πολύ γιατί θα θεσπίσουμε και βραβείο του κερατά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε ..μήπως τελικά πρέπει να το μάθει ο άντρας της..μπας και σωθεί ο άνθρωπος απο την καριόλα που πήρε....κρίμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...ειδικά αν δεν φταίει σε τίποτα.....άραγε πόσοι απο τους παντρεμένους βρίσκονται σε παρόμια θέση?....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
γιατι φιλε barone ? πού εχει λαθος η σια ????
Γιατί παπουλη, καποιο παιδι ανοιγει ενα θρεντ και φαινεται πραγματικα προβληματισμενο. Και ερχεται η κοπέλα να τον κοροιδεψει χωρις λογο και αιτια. Αν θελει να το κανει ας το κανει σε πμ και να μην τον προσβαλει δημοσιως. Οταν σε αλλο θρεντ η Σια ρωτησε κατι ολοι και εγω μαζι της απαντησαμε και προσπαθουμε να ειμαστε ευγενεις και να μην την κομπλεξαρουμε. δεν ειχε λογο να κοροιδεψει καποιον. δες τι εγραψε και θα καταλαβεις. Αυτα. Δεν το συνεχιζω να μην γαμησω το θρεντ του ανθρωπου.

Επισκέπτης
βρε ..μήπως τελικά πρέπει να το μάθει ο άντρας της..μπας και σωθεί ο άνθρωπος απο την καριόλα που πήρε....κρίμα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...ειδικά αν δεν φταίει σε τίποτα.....άραγε πόσοι απο τους παντρεμένους βρίσκονται σε παρόμια θέση?....

Πανω απο τους μισους Ελληνες..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γι αυτό λέω..τουλάχιστον να σωθεί ένας ......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Γιατί παπουλη, καποιο παιδι ανοιγει ενα θρεντ και φαινεται πραγματικα προβληματισμενο. Και ερχεται η κοπέλα να τον κοροιδεψει χωρις λογο και αιτια. Αν θελει να το κανει ας το κανει σε πμ και να μην τον προσβαλει δημοσιως. Οταν σε αλλο θρεντ η Σια ρωτησε κατι ολοι και εγω μαζι της απαντησαμε και προσπαθουμε να ειμαστε ευγενεις και να μην την κομπλεξαρουμε. δεν ειχε λογο να κοροιδεψει καποιον. δες τι εγραψε και θα καταλαβεις. Αυτα. Δεν το συνεχιζω να μην γαμησω το θρεντ του ανθρωπου.
δηλαδη λες να σε ρωτησα χωρις να διαβασω ?

η σια με το ποστ της κατι ηθελε να πει.

οποιος καταλαβε, καταλαβε..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

+13

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Οι παντρεμένοι διάγουν βίον ανθόσπαρτο Τάλε μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom