Δηλαδή ρε Μανωλιό τελικά η γυναίκα σου δεν έχει επιστρέψει;ακόμα την ψάχνεις;ο ξάδερφος γύρισε στο χωριό;στις πόσες μέρες τώρα είναι εξαφανισμένη;πόσο είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησαν και εσύ τους έδωσες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Πάντως αν δεν πρόκειται για παραμύθια , και συνέβη όντως η "απαγωγή" , πιστεύω πως το μοιραστήκαν όλοι το ποσό ... και κάτι θα πήρε και η Στέλλα , οπότε σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να γυρίσει όταν τελειώσουν τα λεφτάΔηλαδή ρε Μανωλιό τελικά η γυναίκα σου δεν έχει επιστρέψει;ακόμα την ψάχνεις;ο ξάδερφος γύρισε στο χωριό;στις πόσες μέρες τώρα είναι εξαφανισμένη;πόσο είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησαν και εσύ τους έδωσες;
Άσε που είναι περίεργο οτι ζήτησαν ότι είχε και δεν είχε ο Μανωλιός , ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα ... τυχαίο ; Δεν νομίζω !!! Μάλλον θα τους τα είπε η Στέλλα πόσα είχε ο Μανωλιός Απο μόνη της δηλαδή , χωρίς να την απειλήσουν ...
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Οχι δεν επέστρεψε ακόμα. Ουτε το παχυδερμο επέστρεψε στο χωριό. Έχει περάσει πανω απο μια εβδομάδαΔηλαδή ρε Μανωλιό τελικά η γυναίκα σου δεν έχει επιστρέψει;ακόμα την ψάχνεις;ο ξάδερφος γύρισε στο χωριό;στις πόσες μέρες τώρα είναι εξαφανισμένη;πόσο είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησαν και εσύ τους έδωσες;
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Τα χρήματα ήταν πολλα . Αλλά μπροστά στην ανθρώπινη ζωή ποσο μάλλον όταν αυτή είναι η γυναίκα μου δεν έχουν την ίδια αξία. Σε μια τόσο δυσκολη στιγμή δεν μπορουσα να λογαριασμό τα χρήματα.Δηλαδή ρε Μανωλιό τελικά η γυναίκα σου δεν έχει επιστρέψει;ακόμα την ψάχνεις;ο ξάδερφος γύρισε στο χωριό;στις πόσες μέρες τώρα είναι εξαφανισμένη;πόσο είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησαν και εσύ τους έδωσες;
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Οχι αυτό αποκλείεται. Η γυναίκα μου δεν υπάρχει περιπτωση να είχε σχέση σε όλο αυτό την εχουν απαγαγει.κινδυνευει η ζωή της. Δεν υπάρχει περιπτωση να πηρε χρήματα. Δηλαδή τι εννοείς ότι δεν την απήγαγαν;ότι έφυγε μαζί τους με τη θέλησή της;και τότε γιατί να μου πουν αυτά τα καθάρματα ότι η γυναίκα μου κινδυνεύει;και οι ίδιοι μου είπαν ότι αν θέλω να τη δω ζωντανή να τους δώσω το τάδε ποσο. Μου έδειξαν τη γυναίκα μου δεμένη σε καρέκλα.Πάντως αν δεν πρόκειται για παραμύθια , και συνέβη όντως η "απαγωγή" , πιστεύω πως το μοιραστήκαν όλοι το ποσό ... και κάτι θα πήρε και η Στέλλα , οπότε σε αυτή την περίπτω όλο ση πιθανόν να γυρίσει όταν τελειώσουν τα λεφτά
Άσε που είναι περίεργο οτι ζήτησαν ότι είχε και δεν είχε ο Μανωλιός , ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα ... τυχαίο ; Δεν νομίζω !!! Μάλλον θα τους τα είπε η Στέλλα πόσα είχε ο Μανωλιός Απο μόνη της δηλαδή , χωρίς να την απειλήσουν ...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
Η περιπτωση , η γυναικα σου να γουσταρει χωριατικο λουκανικο αντι για λουκανικάκια μπυρας το εχεις σκφτει ?
Ναι αγόρι μου σε καταλαβαίνουμε.Πες μας πόσα τους έδωσες για να σου πούμε και εμείς με το αγαθό και αφελες μυαλουδακι μας πότε θα γυρίσει η Στέλλα γιατί εσύ με τόσο άγχος που έχεις δεν μπορείς να σκεφτείς.Οσο και να στεναχωριομαστε και εμείς θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα να βρούμε μια άκρη σε αυτή την τραγική ιστορία.Τα χρήματα ήταν πολλα . Αλλά μπροστά στην ανθρώπινη ζωή ποσο μάλλον όταν αυτή είναι η γυναίκα μου δεν έχουν την ίδια αξία. Σε μια τόσο δυσκολη στιγμή δεν μπορουσα να λογαριασμό τα χρήματα.
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Και αποκλείεται η γυναίκα μου να έλεγε σ αυτά τα καθάρματα την οικονομική μας κατάσταση. Είναι γυναίκα μου και μ αγαπάει. Για ποιο λόγο να τους πει οτιδήποτε για χρήματα;εκτός αν απείλησαν να τη σκωτοσουν τότε μόνο μπορεί να το έκανεΠάντως αν δεν πρόκειται για παραμύθια , και συνέβη όντως η "απαγωγή" , πιστεύω πως το μοιραστήκαν όλοι το ποσό ... και κάτι θα πήρε και η Στέλλα , οπότε σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να γυρίσει όταν τελειώσουν τα λεφτά
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
τι θες να σου πει ? να παραδεχθει οτι ειναι κερατας και "λεβεντομαλάκας "Ναι αγόρι μου σε καταλαβαίνουμε.Πες μας πόσα τους έδωσες για να σου πούμε και εμείς με το αγαθό και αφελες μυαλουδακι μας πότε θα γυρίσει η Στέλλα γιατί εσύ με τόσο άγχος που έχεις δεν μπορείς να σκεφτείς.Οσο και να στεναχωριομαστε και εμείς θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα να βρούμε μια άκρη σε αυτή την τραγική ιστορία.
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Που κολλάει αυτό; Δεν γουστάρει τιποτα απ τα δυο. Δεν τρώει σχεδον καθόλου κρέας.Η περιπτωση , η γυναικα σου να γουσταρει χωριατικο λουκανικο αντι για λουκανικάκια μπυρας το εχεις σκφτει ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε
Δεν είμαι κερατάς η γυναίκα μου είναι θυμα απαγωγής. Τι δεν καταλαβαίνεις;τι θες να σου πει ? να παραδεχθει οτι ειναι κερατας και "λεβεντομαλάκας "
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
Συγνωμη αδελφε ...να με συγχωρνας το IQ μου ειναι -30 , ειμαι και βλαχακι απο χωριο ..απονηρευτος ...Μαλλον παρεξηγησα ..Που κολλάει αυτό; Δεν γουστάρει τιποτα απ τα δυο. Δεν τρώει σχεδον καθόλου κρέας.
Δε
Δεν είμαι κερατάς η γυναίκα μου είναι θυμα απαγωγής. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Για να το κλεισουμε το κεφαλαιο...
Η γυναικα σου ειναι παρθενα ( κι απο πισω μπαινουν τρενα )
εσυ δεν εισαι κερατας ..τι με 5..10 ρουφοκαυλετες και 2.3 παρτουζες που εκανε η καλή σου ...οχι δεν εισαι κερατας ...
Ταρανδος εισαι
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Τα χρήματα ήταν πολλα αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να σου πω το ακριβές ποσο. Πάντως το ποσο ήταν εξαψηφιοΝαι αγόρι μου σε καταλαβαίνουμε.Πες μας πόσα τους έδωσες για να σου πούμε και εμείς με το αγαθό και αφελες μυαλουδακι μας πότε θα γυρίσει η Στέλλα γιατί εσύ με τόσο άγχος που έχεις δεν μπορείς να σκεφτείς.Οσο και να στεναχωριομαστε και εμείς θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα να βρούμε μια άκρη σε αυτή την τραγική ιστορία.
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Η γυναίκα μου δεν τον περνει από κωλο. Και δεν έχει κάνει ουτε ρουφοκαυλετες.πως το είπες αυτό. Ουτε παρτουζες έκανε.Συγνωμη αδελφε ...να με συγχωρνας το IQ μου ειναι -30 , ειμαι και βλαχακι απο χωριο ..απονηρευτος ...Μαλλον παρεξηγησα ..
εσυ δεν εισαι κερατας ..τι με 5..10 ρουφοκαυλετες και 2.3 παρτουζες που εκανε η καλή σου ...οχι δεν εισαι κερατας ...
Ταρανδος εισαι
Δεν είμαι ταρανδος γιατί η γυναίκα μου δεν το έκανε με τη θέλησή της με άλλονΣυγνωμη αδελφε ...να με συγχωρνας το IQ μου ειναι -30 , ειμαι και βλαχακι απο χωριο ..απονηρευτος ...Μαλλον παρεξηγησα ..
Ταρανδος εισαι
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
Σου ζητησα συγνωμη γιατι ειμαι και ασχετος απ αυταΗ γυναίκα μου δεν τον περνει από κωλο. Και δεν έχει κάνει ουτε ρουφοκαυλετες.πως το είπες αυτό. Ουτε παρτουζες έκανε.
Δεν είμαι ταρανδος γιατί η γυναίκα μου δεν το έκανε με τη θέλησή της με άλλον
Οταν δηλαδη ρουφαει 3 λουκανικα και πινει και τα ζουμια και οταν την παιρνουν τρενακι στο χωριο σου πως το λενε ? δημοσιες σχεσεις ?
Και καλα δεν το περνει απο κωλο σκετο ..πιπα κωλο εμπλοκη μηπως ?
κοιτα μην τυχόν σε επομενο βιντεο της τον ακουμπισει κανενας απο πισω ..θα δε διασυρω εις το πανελληνιο
Αντε κερατουκλη ποιος στη χαρη σου
Θα στη βαλει στο καλαποδι ο ξαδελφος ..
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι η γυναίκα μουκατ΄αποκλειστικοτητα σας δειχνω την φωτο απο την στελλα, λιγο πριν ξεκινησει να τσιμπουκωνει ολα τα ¨παχυδερμα¨... εχει ψησει και λουκανικο !!
Ε κοίτα το πιο λογικό να επιστρέψει σε κανένα τρίμηνο με εξάμηνο ανάλογα με το που βρισκονταθ.Θα την έχουν σε ομηρία μέχρι να καταναλώσουν τα χρήματα σου.Ισως σε εκβιάσουν άλλη μια φορά για ακόμα μερικά χρήματα και θα ανεβάσουν μερικά βιντεάκια ακόμα γιατί θα την έχουν εκβιάσει αν θέλει να επιστρέψει στην αγκαλιά σου.Τα χρήματα ήταν πολλα αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να σου πω το ακριβές ποσο. Πάντως το ποσο ήταν εξαψηφιο
akis123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Πες τοΝα ρωτήσω ή να μη ρωτησω;
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Δεν ήθελε να ρουφήξει κανένα λουκάνικο. Και το σπέρμα σιχαίνεται να το πάρει στο στόμα. Την εκβίασαν και το έκανε γιατί δεν είχε άλλη επιλογήΣου ζητησα συγνωμη γιατι ειμαι και ασχετος απ αυτα
Οταν δηλαδη ρουφαει 3 λουκανικα και πινει και τα ζουμια και οταν την παιρνουν τρενακι στο χωριο σου πως το λενε ? δημοσιες σχεσεις ?
Και καλα δεν το περνει απο κωλο σκετο ..πιπα κωλο εμπλοκη μηπως ?
κοιτα μην τυχόν σε επομενο βιντεο της τον ακουμπισει κανενας απο πισω ..θα δε διασυρω εις το πανελληνιο
Αντε κερατουκλη ποιος στη χαρη σου
Θα στη βαλει στο καλαποδι ο ξαδελφος ..
manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Που είναι το αστείο;Δεν ήθελε να ρουφήξει κανένα λουκάνικο. Και το σπέρμα σιχαίνεται να το πάρει στο στόμα. Την εκβίασαν και το έκανε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.969
- Πόντοι
- 2.586
Παντα γελαω με ενα καλο ανέκδοτο ..τι να κανω ειμαι και χαζοχαρουμενο ...Που είναι το αστείο;
Να σε ρωτησω ποσο χρονων ειναι η γυναικα σου ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K