manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ίσα ίσα επειδή είναι έξυπνη θέλει να γυρίσει. Αλλά δεν την αφήνουν την έχουν απαγάγειχαζή είναι να γυρίσει;
Ίσα ίσα επειδή είναι έξυπνη θέλει να γυρίσει. Αλλά δεν την αφήνουν την έχουν απαγάγειχαζή είναι να γυρίσει;
Αποκλείεται να έφυγαν τόσο μακριά δε μπορεί;φήμες λενε πως πηρε τα λεφτα και πηγε στο καρναβαλι στην Βραζιλια..την ξεκωλιασε το μισο Ριο.Επαναλαμβανω ομως,φήμες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θυμιζει κοκκινο κυκλο..
αχ Μανωλιό μου..λες και δεν ξερεις τι ποτανες ειναι καποιες γυναικεςΊσα ίσα επειδή είναι έξυπνη θέλει να γυρίσει. Αλλά δεν την αφήνουν την έχουν απαγάγει
Η Στέλλα δεν είναι πουτανααχ Μανωλιό μου..λες και δεν ξερεις τι ποτανες ειναι καποιες γυναικες
Να... καθρεφτάκι...Εσυ γουστάρεις τα λουκάνικα παλιο καριόλα. Εσυ μπαίνεις κάτω απ το τραπέζι
να πεσει φωτια να με καψει.Για αλλες το εγραψαΤο αηδιαστικό παχυδερμο εβγαλε ξανά την πουτσα του έξω που ήταν μια αηδία. Η γυναίκα μου τον πλησιασε και του είπε - αστα αυτά τώρα δεν ήρθα για... Αυτό. Ενα... Ποτήρι...νερό .. Ηρθα να παρω. - διψασες;ελα σου χω εδώ κάτι πολυ πιο ωραίο απ το νερό. - αχ όχι δεν έχουμε χρόνο άλλη φορά. Η Στέλλα έφυγε και πηγε στην κουζίνα. Αυτός έβαλε την ψωλη του μέσα. Και έτρεξε πισω της στην κουζίνα. Μετά από λίγο βγηκανε μαζί ενώ αυτός της είπε- όπως είπαμε ε; - μμμμ το θρασσος σου δεν έχει όρια πια. - δωστο και ξανά ελα γρήγορα. - και τι θα του πω; - ξερω γω βρες κάτι. - θα δω.
Η Στέλλα δεν είναι πουτανα
αν ανεβασει το βιντεο ο Μανωλιος,θα παρω τλφ την αστυνομιαΦως φανάρι, εκβιασμος
αμα πας στον καθρέφτη θα τον δειςΦυσικά και την εκβίασαν
Ποιος;
Φυσικά και την εκβίασαν
Κάτσε , αν δεν γύρισε τότε πότε σου είπε οτι την εκβίαζαν ;Οχι η γυναίκα μου δεν γυρισε.
Τη γυναίκα μου την εκβίασαναμα πας στον καθρέφτη θα τον δεις
Ότι την εκβίασαν μου το είπε όταν ακόμα ήμασταν στο χωριό. Ότι δεν έχασα την γυναίκα μου το είπα επειδή παντα θα υπάρχει ελπίδα να γυρίσειΚάτσε , αν δεν γύρισε τότε πότε σου είπε οτι την εκβίαζαν ;
Επίσης χτες προχτές έγραψες οτι έχασες τα λεφτά αλλά όχι την γυναίκα σου , άρα άφησες να εννοηθεί οτι έχει γυρίσει
Η γυναίκα μου δεν είναι πουτάναΡε Μανωλάκη μας επριξες τα αρχιδια κ μια φωτογραφία από την πουτανα σου δεν μας έδειξες
Προς Θεού δεν την είπαμε πουτανα απλά μας έχει κίνηση το ενδιαφέρον κ θα θέλαμε να την δούμε με μια απλή φωτογραφία. Να διαπιστώσουμε αν είναι τόσο μουναρα όσο μας έκανες να πιστεύουνΌτι την εκβίασαν μου το είπε όταν ακόμα ήμασταν στο χωριό. Ότι δεν έχασα την γυναίκα μου το είπα επειδή παντα θα υπάρχει ελπίδα να γυρίσει
Η γυναίκα μου δεν είναι πουτάνα
κατ΄αποκλειστικοτητα σας δειχνω την φωτο απο την στελλα, λιγο πριν ξεκινησει να τσιμπουκωνει ολα τα ¨παχυδερμα¨... εχει ψησει και λουκανικο !!Προς Θεού δεν την είπαμε πουτανα απλά μας έχει κίνηση το ενδιαφέρον κ θα θέλαμε να την δούμε με μια απλή φωτογραφία. Να διαπιστώσουμε αν είναι τόσο μουναρα όσο μας έκανες να πιστεύουν