μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε, είναι σίγουρα αυτός? Νομίζω έχει πιο περιποιημένο μουστάκι ο μανωλιος μας.επειδη ντρεπεται ας την βαλω εγω...
Τυπε, είναι σίγουρα αυτός? Νομίζω έχει πιο περιποιημένο μουστάκι ο μανωλιος μας.επειδη ντρεπεται ας την βαλω εγω...
Εσυ εισαι αυτόςεπειδη ντρεπεται ας την βαλω εγω...
Ποτε η γυναίκα μου δεν είναι καργιολαΜανωλάκη πότε θα μας γνωρίσεις την καργιολα σου??
Τι;Να ρωτήσω ή να μη ρωτησω;
δεν είμαι εγώ. αυτός που την ανέβασε ειναι δική του φωτο με τη μάπα τουΤυπε, είναι σίγουρα αυτός? Νομίζω έχει πιο περιποιημένο μουστάκι ο μανωλιος μας.
Εσυ γουστάρεις τα λουκάνικα παλιο καριόλα. Εσυ μπαίνεις κάτω απ το τραπέζιΠόσο πολύ γουστάρεις μωρη κουφάλα Μανωλάκη τα χοντρά χωριάτικα λουκάνικα. Καθε περιγραφή ειναι λες και εισαι εκει διπλα στην καριολα την γυναίκα σου.. αν υπάρχει γυναίκα κ δν ήσουν εσυ κάτω από το τραπέζι
ΚαθρεφτάκιΕσυ γουστάρεις τα λουκάνικα παλιο καριόλα. Εσυ μπαίνεις κάτω απ το τραπέζι
Εγώ πρωτα απ ολα δεν ήξερα καν ότι η γυναίκα μου ηταν κάτω απ το τραπέζι όταν έγινε αυτό το σκηνικόΚαθρεφτάκι
Τα θελει ο κωλος μας Μαρκησιε!Δεν βαρέθηκε το πουστοναυάγιο να γράφει?
Άλλα ναυάγια εμείς που απαντάμε.....
δεν θελω να στεναχωρηθεις αλλά πρεπει να στο πω..πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις..Εγώ πρωτα απ ολα δεν ήξερα καν ότι η γυναίκα μου ηταν κάτω απ το τραπέζι όταν έγινε αυτό το σκηνικό
Τι εννοείς;τι άλλο δεν ξέρω;δεν θελω να στεναχωρηθεις αλλά πρεπει να στο πω..πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις..
χαζή είναι να γυρίσει;Οχι η γυναίκα μου δεν γυρισε.
φήμες λενε πως πηρε τα λεφτα και πηγε στο καρναβαλι στην Βραζιλια..την ξεκωλιασε το μισο Ριο.Επαναλαμβανω ομως,φήμες!Τι εννοείς;τι άλλο δεν ξέρω;
θυμιζει κοκκινο κυκλο..Έρχεται το ξεκώλιασμα δίπλα στν κοιμισμένο Μανωλάκη
Μόλις φυγαμε εμείς απ το δωμάτιο το πλανο έδειχνε ακόμα αυτους τους τρεις. Με το που φυγαμε . Τα δυο λιγουρια ο Νώντας με τον Ανδρέα έδωσαν τα χέρια κανωντας κολατο σαν μικρά παιδια . Και χασκογελουσαν λέγοντας προστυχιες όπως. - ωρε φιλε τι φάση ήταν αυτή! ! - ναι ρε τι ζήσαμε σημερα.ελεγαν και έκαναν χειρονομίες λέγοντας τι ξεκωλακι ειν αυτο;είπε ο ανδρεας και ο Νώντας ο άλλος λυγουρης είπε - και τουμπανο! Είδες αερόσακους! Που είχε!απο κοντά ήταν ακόμα μεγαλυτερα. Και οι ρογιτσες καυλωμενες συνέχεια.Είπε και έδειχνε με τα χέρια του ποσο μεγάλα ήταν τα στήθη της γυναίκας μου υπερβαλοντας. - και εχει και ένα πατο.....για σκίσιμο είπε ο ανδρεας- και ο Νώντας ο λυγουρης - και κάτι χειλάκια για τσιμπουκια .τσιμπουκοχειλα! - και είδες πως τα ρουφαγε! - ναι και οι χειλαρες της κολάν σαν βεντουζες στις ψωλες μας. - είχε μεγάλη πεινα για...λουκάνικα. - χα χα όντως ψοφαει για πουτσο!και συνεχισε- το περιμενες ότι θα προχοραγε η φάση τόσο; - δεν περιμενα να προχοραγε τόσο γρήγορα. Μπράβο ρε Κώστα άρχοντα ξηγηθηκες σήμερα. - είδατε που σας τα έλεγα και δε με πιστευατε . - συγγνώμη ρε φίλε ειμασταν λίγο δυσπιστοι. - τώρα είδαμε με τα μάτια μας! - και όχι μόνο! Χα χα χα. Δεν περασαν 5 λεπτά και η Στέλλα ξαναμπηκε στο καθιστικό που συζητουσαν τα λιγουρια.Το βίντεο ξεκινούσε με εμένα και τη γυναίκα μου να φευγουμε από το καθιστικό που τα τρία μοσχάρια έβλεπαν μπάλα. Και η γυναίκα μου τους ελεγε καληνυχτα.Τα δυο λιγουρια ο Νώντας και ο ανδρεας την καληνυχτιζαν έχοντας ένα ηλίθιο χαμογελο μέχρι τ αφτιά. Ενώ ο Κώστας ήταν κάπως πιο μαγκωμενος. Σαν να είχε ένα εκνευρισμό.