Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Καί η άλλη που του έκατσε;;;
Τι είναι;;;;
Αθώα περιστερά;;;;;
Μάλλον απο περιέργεια του έκατσε τελικά , αν μπορούσε να τις ρίξει 6 απανωτά όπως έλεγε ... η αν μπορούσε να την γαμησει τόση ώρα χωρίς να τελειώσει ... την έφαγε η περιέργεια την καημένη :P

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Καί η άλλη που του έκατσε;;;
Τι είναι;;;;
Αθώα περιστερά;;;;;
Η γυναίκα μου δεν έχει το ίδιο μερίδιο ευθυνης γιατί αυτός την παρενοχλουσε και δεν ξέρω και τι άλλο έχει συμβεί πριν απ ολα αυτα.

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Μάλλον απο περιέργεια του έκατσε τελικά , αν μπορούσε να τις ρίξει 6 απανωτά όπως έλεγε ... η αν μπορούσε να την γαμησει τόση ώρα χωρίς να τελειώσει ... την έφαγε η περιέργεια την καημένη :P
Αποκλείεται να το έκανε η γυναίκα μου από περιεργεια. κάποιο βρώμικο κόλπο έκανε ο βρωμιαρης ο Κώστας και έγινε ότι έγινε

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Αποκλείεται να το έκανε η γυναίκα μου από περιεργεια. κάποιο βρώμικο κόλπο έκανε ο βρωμιαρης ο Κώστας και έγινε ότι έγινε
Ρώτα τον ξάδερφο τι κόλπο έκανε για να ξέρεις και να σου κάνει τέτοια η γυναίκα σου.Κακώς χάνεις χρόνο να μας λες την ιστορία.Αφου δεν φταίει αυτή.Ξέχασέ τα όλα.Ρώτα απλά τον ξάδερφο τι κόλπο έκανε και σου γαμούσε τη γυναίκα και συνέχισε εσύ από εδώ και πέρα.Περασμένα ξεχασμένα.Εξάλλου δεν φταίει η γυναίκα σου μην τα φέρνεις πάλι στις μνήμες κανενός.Προχώρα ήρεμα την ζωή σου να ευτυχίσεις με τη γυναίκα σου.Δείξε ανωτερότητα και μαζί με το μυστικό που θα σου πει ο ξάδεφος να δεις που θα ξετρελαθεί μαζί σου η Στέλλα και θα κάνεις επικά γαμήσια.Κάνε αυτα που σου λέω και πες μας μετά τι έγινε και άσε τα περσινά ξινά σταφύλια.Ενημέρωσέ μας όταν κάνεις αυτό που σου λέω.

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Ρώτα τον ξάδερφο τι κόλπο έκανε για να ξέρεις και να σου κάνει τέτοια η γυναίκα σου.Κακώς χάνεις χρόνο να μας λες την ιστορία.Αφου δεν φταίει αυτή.Ξέχασέ τα όλα.Ρώτα απλά τον ξάδερφο τι κόλπο έκανε και σου γαμούσε τη γυναίκα και συνέχισε εσύ από εδώ και πέρα.Περασμένα ξεχασμένα.Εξάλλου δεν φταίει η γυναίκα σου μην τα φέρνεις πάλι στις μνήμες κανενός.Προχώρα ήρεμα την ζωή σου να ευτυχίσεις με τη γυναίκα σου.Δείξε ανωτερότητα και μαζί με το μυστικό που θα σου πει ο ξάδεφος να δεις που θα ξετρελαθεί μαζί σου η Στέλλα και θα κάνεις επικά γαμήσια.Κάνε αυτα που σου λέω και πες μας μετά τι έγινε και άσε τα περσινά ξινά σταφύλια.Ενημέρωσέ μας όταν κάνεις αυτό που σου λέω.
Αυτό το παχυδερμο σίγουρα την εκβιασε κάπως. Δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά το έκανε. Μόνο έτσι θα μπορουσε να κάνει κάτι με τη γυναίκα μου. Είναι παχυδερμο. Σιγά μη συμβουλευτω το κυτος. Εγώ είμαι πολυ καλυτερος απ αυτόν

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Αυτό το παχυδερμο σίγουρα την εκβιασε κάπως. Δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά το έκανε. Μόνο έτσι θα μπορουσε να κάνει κάτι με τη γυναίκα μου. Είναι παχυδερμο. Σιγά μη συμβουλευτω το κυτος. Εγώ είμαι πολυ καλυτερος απ αυτόν
σε τι είσαι καλύτερος ρε...Μανολιό....να σου πω εγώ; στα ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
ναι ρε αγόρι στα κέρατα εισαι αρχηγός....και σε λίγο που θα σου στείλουν το βίντεο με τους 3 που έχουν κλείσει όλες τις τρύπες της κιουρίας σου θα καμαρώνεις σε σκεπάρνι γύφτικο που τα κατάφερε η μικρή πλην τίμια στελλίτσα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Τωρα η Στέλλα ανέβασε ρυθμό άρχισε να ρουφάει τον πουτσο του βρωμο Κώστα πιο γρήγορα. Ενώ δεν είχε κλείσει ακόμα το τηλέφωνο. Εγώ ακουγωμουν να μιλαω μέσα απ το τηλέφωνο. Τώρα είχε αφήσει το κινητό δίπλα τους στον καναπε βάζοντας το ανοιχτή ακρόαση και έπιασε τη βρωμο πουτσα του Κώστα με τα δυο χέρια και άρχισε να τη ρουφάει με τρελό ρυθμό ενώ μετα απο λιγο με το ένα χέρι της του έπιανε τα αρχιδια και με το άλλο την πουτσα και συνέχισε με πολυ έντονο ρυθμό. Ενώ σε μια φάση ακουστικε εγώ να φωνάζω απ το ακουστικό -Στέλλα ;αγαπη μου ;μ ακους;μετα απο λιγο αυτή σταμάτησε να το ρουφάει και του έπαιζε την πουτσα ενώ είπε στο ακουστικό. - μμ ναι μωρό μου σ ακουω. - δεν σ άκουγα καλά έκανε παρασιτα.τι έγινε επεσε το σήμα; - αχ όχι δεν πεφτει με τίποτα αυτό είναι πολυ....δυνατό..
.... σήμα. Και συνέχισε να ρουφάει. Με τρομερή ταχυτητα ενώ το παχυδερμο που έπαιζε με τις ρόγες της άπλωσε τη χερουκλα του και της έπιασε το κεφάλι από πισω και άρχισε να το σπρωχνει πιο πολυ πανω στον πουτσο του. Τώρα η Στέλλα το περνε όλο και έβγαζε ήχους που και που σαν να πνιγετε. Ενώ εγώ ακουγωμουν να ρωτάω - Στέλλα Στέλλα! αγαπη μου τι έπαθες;ανησυχώ ;πες μου ότι είσαι καλά;τότε αυτός πηρε το χέρι του απ το κεφάλι της και άρχισε να βογγάει. Ενώ του ξέφυγε και ένα δυνατό ωχχχχχ. Μετα απο λιγο η Στέλλα τραβήχτηκε απ τον πουτσο του καταραμενου. Και άρχισε να βήχει ενώ έτρεξαν αρκετά υγρά απ το στόμα της. Μετα απαντησε στο κινητό ενώ συνέχιζε να παιζει το καυλί του. - ελα μωρό μην ανησυχείς. - τι έπαθες αγαπη μου πνιγικες ; - αχ ναι μωρό μου. - προσεχε μην βιάζεσαι. - αχ τι να κάνω βρε μωρο μου. Αφου ειναι τοσο νόστιμο αυτο το αγγούρι! Ειναι φρεσκοτατο σημερα το πρωι το έφερε ο Κώστας απ το κτήμα. - το παχυδερμο ;πως το παθε; - αχ ελα βρε μωρο μου μην τον λες έτσι. - γιατί;αφου εσυ έτσι δεν τον έλεγες συνέχεια; - ο βρωμοκωστας μόλις τ άκουσε αυτό έπιασε την πουτσα του και άρχισε να την κοπαναει στο προσωπο της και να της ρίχνει πουτσοσκαμπιλα. Ενώ η Στέλλα ειπε- αχ το έλεγα στην αρχή που δεν τον ήξερα . Έκανε παυση ρουφόντας τον πουτσο του και συνέχισε-εκρινα μόνο απ τους τρόπους του. - και τώρα τι άλλαξε. - ΜΜΜ τώρα που τον είδα... Καλυτερα..κατάλαβα.. Ότι έχει.. Μεγάλη..... Καρδιά. Ειπε και συνέχισε να ρουφάει τον πουτσο του.- Μα τι λες Στέλλα αυτό το αγριογουρουνο καρδιά αν είναι δυνατόν. - μμμμ ναι έχει! Έχει τεράστια,.
.........

Συνημμένα

• panourgias-tzouli (1).gif
    panourgias-tzouli (1).gif
    68,3 KB · Εμφανίσεις: 32

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
- αχ σταματα να μιλάς έτσι. Είναι άντρας μου και ξάδερφος σου. - δεν είπα κάτι κακό την αλήθεια είπα ότι είναι αγαθός. Και πολυ φλώρος ειδικά για μια γυναικάρα σαν εσενα. Της είπε και την τραβηξε πανω του. Αχ σταματα από στιγμή σε στιγμή θα έρθει. Ασε με να ντυθώ θες να μας βρει ετσι; - γιατί κουκλα μου ;τι φοβάσαι;μη μου πεις ότι τον φοβάσαι ; - αχ είναι πολυ ζηλιάρης και χωρίς να δώσω αφορμές τώρα έτσι και μας πιασει θα γίνει χαμός θα σε σκοτώσει. - ποιος αυτός ο φλουφλης ; χα χα χα. Αυτό το απολυφαδι θα με ακουμπήσει; φου να του κάνω θα σκορπίσει. Αλλά άμα ντρέπεσαι ελα να συνεχίσουμε στο δωμάτιο μου. - αχ σταματα τρελαθηκες σε λίγο θα ερθει. Του ειπε και τραβήχτηκε από κοντά του. Μετά πηρε τα ρούχα της και έτρεξε στο δωμάτιο. Εκεί η σκηνή άλλαξε. Και τώρα το βίντεο έδειχνε το παχυδερμο να μιλάει το πλανο άλλαξε και έδειξε εμένα αν και κάτι φαινόταν να μην παει καλα με το βίντεο. Ήταν σαν να ήταν μοντάζ η κάτι τέτοιο. Σε μια φάση όπως μιλουσε μαζί μου η Στέλλα ήρθε και έσκυψε μπροστά του να αφήσει κάτι στο τραπέζι και αυτός άπλωσε ξεδιάντροπα το βρωμοχερο του και της χουφτωσε τον κωλο λέγοντας της. - πω πω Στέλλα έχεις φοβερή κωλαρα! - αχ μμ. Ενώ μετά το πλανο άλλαξε και έδειξε εμένα να κοιτάω εκείνη την ώρα απ την άλλη στην τηλεόραση. Και να γυρνάω και να λέω - τι έγινε; μετά το πλανο άλλαξε και έδειξε αυτόν να τραβάει τη Στέλλα πανω του με αποτελεσμα αυτή να καθεται πανω στα ποδια του ενώ το παχυδερμο ειπε - είναι φοβερή .μετά το πλανο άλλαξε και έδειξε εμένα να λέω με καμάρι - οχι επειδή είναι γυναίκα μου αλλά είναι πραγματικα απίθανη. Μετα το πλανο έδειξε τον Κώστα όπως την είχε στα ποδια του πανω άρχισε να της πιανει τα βυζιά και να τα χουφτωνει κι αυτά λέγοντας- πωωω κι αυτά τα πεπονια δεν πανε πισω είναι φοβερά. Μετα το πλανο έδειξε εμένα να λέω - ε βέβαια ξερω να διαλέγω. Μετα το πλανο έδειξε αυτόν να χουφτωνει ακομα τη γυναίκα μου και να λέει - λέω να τα ποτισω . Θα πιασουν αμέσως. Και μετα έδειξε εμένα να λέω -δεν ξέρω απ αυτά,εσυ ξέρεις. Μετα το βίντεο τελείωνε γράφοντας συνέχεια στο παρτ 2 .Όμως στην ίδια σελίδα είχε κι αλλά βίντεο ψάχνωντας γρηγορα βρήκα το παρτ 2
ετσι μωρη καριολα...με το τηλεκοντρολ στο χερι.....!!!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Η γυναίκα μου δεν έχει το ίδιο μερίδιο ευθυνης γιατί αυτός την παρενοχλουσε και δεν ξέρω και τι άλλο έχει συμβεί πριν απ ολα αυτα.
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ!!!!!TΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!τοσο καιρο στα λεμε.....στα λεει και το βιντεο....εκει εσυ.......

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Καλησπερα Pad.......βρε αδελφε τι κολπο να εκανε ο ξαδελφος.....ο Μαλακας ο δικος μας εκανε την Φιλλιπινεζα και της πηγαινε πρωινο στο κρεββατι αντι να την πλακωνει στην πουτσα και να του φερνει εκεινη πρωινο....

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
σε τι είσαι καλύτερος ρε...Μανολιό....να σου πω εγώ; στα ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
ναι ρε αγόρι στα κέρατα εισαι αρχηγός....και σε λίγο που θα σου στείλουν το βίντεο με τους 3 που έχουν κλείσει όλες τις τρύπες της κιουρίας σου θα καμαρώνεις σε σκεπάρνι γύφτικο που τα κατάφερε η μικρή πλην τίμια στελλίτσα
Δεν είμαι στα κερατα είμαι σίγουρος ότι η Στέλλα ήρθε σε πολυ δύσκολη θέση για να κάνει ότι έκανε. Και είμαι σε όλα πολυ καλυτερος απ το παχυδερμο τον Κώστα. Και πιο εμφανίσιμος είμαι και καλυτερο σώμα έχω απ αυτόν και ταιριάζω πολυ καλυτερα δίπλα σε μια γυναίκα σα τη Στέλλα

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ!!!!!TΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!τοσο καιρο στα λεμε.....στα λεει και το βιντεο....εκει εσυ.......
Δεν έχει ευθυνη γιατί την εκβιασε κάπως σιγουρα. Η γυναίκα μου εξαρχής τον σιχαινόταν και σα χαρακτήρα και εμφανισιακά .

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπερα Pad.......βρε αδελφε τι κολπο να εκανε ο ξαδελφος.....ο Μαλακας ο δικος μας εκανε την Φιλλιπινεζα και της πηγαινε πρωινο στο κρεββατι αντι να την πλακωνει στην πουτσα και να του φερνει εκεινη πρωινο....
Δεν εκανα τη φιλιππινέζα, απλά αγαπουσα τη γυναίκα μου και της φερομουν με σεβασμό και τρυφερότητα. Γενικά ειμαι άντρας που ξέρει πως να φερθεί σε μια γυναίκα. Δεν είμαι άξεστο παχυδερμο σαν τον Κώστα. Που η γυναίκα μου τον έβλεπε και ήθελε να κάνει εμετό

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Δεν εκανα τη φιλιππινέζα, απλά αγαπουσα τη γυναίκα μου και της φερομουν με σεβασμό και τρυφερότητα. Γενικά ειμαι άντρας που ξέρει πως να φερθεί σε μια γυναίκα. Δεν είμαι άξεστο παχυδερμο σαν τον Κώστα. Που η γυναίκα μου τον έβλεπε και ήθελε να κάνει εμετό
εμενα αλλα μου ειπε η αγαπημενη σου αλλα δεν θελω να μιλησω....οτι μαλλον δεν εγιναν ετσι τα πραγματα....αλλα τα θελει ο κωλαρινος σου ......για πες τι εγινε οταν σε τσακωσε?????

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Δεν έχει εμε εκβιασμο υθυνη γιατί την εκβιασε κάπως σιγουρα. Η γυναίκα μου εξαρχής τον σιχαινόταν και σα χαρακτήρα και εμφανισιακά .
οταν τα καταπινε ????με εκβιασμο τα καταπινε και τρεχανε τα φλοκια απο το στομα της???οταν επεφτε κατω απο το τραπεζι??με εκβιασμο επεφτε????

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Δεν εκανα τη φιλιππινέζα, απλά αγαπουσα τη γυναίκα μου και της φερομουν με σεβασμό και τρυφερότητα. Γενικά ειμαι άντρας που ξέρει πως να φερθεί σε μια γυναίκα. Δεν είμαι άξεστο παχυδερμο σαν τον Κώστα. Που η γυναίκα μου τον έβλεπε και ήθελε να κάνει εμετόRE
...δεν ηθελε να της σερβιρεις φρεσκοστυμμενο χυμο πορτοκαλι και κρουασαν.....Μαλακα!!!!την ψωλη σου ηθελε να σερβιρεις....μου εκανες τον Σερβιτορο......!!!!!

Συνημμένα

• 15823582_1393786790646210_6251409539150559384_n.jpg
    15823582_1393786790646210_6251409539150559384_n.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 23

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Like
280
Πόντοι
21
εμενα αλλα μου ειπε η αγαπημενη σου αλλα δεν θελω να μιλησω....οτι μαλλον δεν εγιναν ετσι τα πραγματα....αλλα τα θελει ο κωλαρινος σου ......για πες τι εγινε οταν σε τσακωσε?????
Τι εννοείς;τι εννοείς σου είπε την ξέρεις ;από την ξέρεις;και τι σου είπε;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom