Τωρα η Στέλλα ανέβασε ρυθμό άρχισε να ρουφάει τον πουτσο του βρωμο Κώστα πιο γρήγορα. Ενώ δεν είχε κλείσει ακόμα το τηλέφωνο. Εγώ ακουγωμουν να μιλαω μέσα απ το τηλέφωνο. Τώρα είχε αφήσει το κινητό δίπλα τους στον καναπε βάζοντας το ανοιχτή ακρόαση και έπιασε τη βρωμο πουτσα του Κώστα με τα δυο χέρια και άρχισε να τη ρουφάει με τρελό ρυθμό ενώ μετα απο λιγο με το ένα χέρι της του έπιανε τα αρχιδια και με το άλλο την πουτσα και συνέχισε με πολυ έντονο ρυθμό. Ενώ σε μια φάση ακουστικε εγώ να φωνάζω απ το ακουστικό -Στέλλα ;αγαπη μου ;μ ακους;μετα απο λιγο αυτή σταμάτησε να το ρουφάει και του έπαιζε την πουτσα ενώ είπε στο ακουστικό. - μμ ναι μωρό μου σ ακουω. - δεν σ άκουγα καλά έκανε παρασιτα.τι έγινε επεσε το σήμα; - αχ όχι δεν πεφτει με τίποτα αυτό είναι πολυ....δυνατό..
.... σήμα. Και συνέχισε να ρουφάει. Με τρομερή ταχυτητα ενώ το παχυδερμο που έπαιζε με τις ρόγες της άπλωσε τη χερουκλα του και της έπιασε το κεφάλι από πισω και άρχισε να το σπρωχνει πιο πολυ πανω στον πουτσο του. Τώρα η Στέλλα το περνε όλο και έβγαζε ήχους που και που σαν να πνιγετε. Ενώ εγώ ακουγωμουν να ρωτάω - Στέλλα Στέλλα! αγαπη μου τι έπαθες;ανησυχώ ;πες μου ότι είσαι καλά;τότε αυτός πηρε το χέρι του απ το κεφάλι της και άρχισε να βογγάει. Ενώ του ξέφυγε και ένα δυνατό ωχχχχχ. Μετα απο λιγο η Στέλλα τραβήχτηκε απ τον πουτσο του καταραμενου. Και άρχισε να βήχει ενώ έτρεξαν αρκετά υγρά απ το στόμα της. Μετα απαντησε στο κινητό ενώ συνέχιζε να παιζει το καυλί του. - ελα μωρό μην ανησυχείς. - τι έπαθες αγαπη μου πνιγικες ; - αχ ναι μωρό μου. - προσεχε μην βιάζεσαι. - αχ τι να κάνω βρε μωρο μου. Αφου ειναι τοσο νόστιμο αυτο το αγγούρι! Ειναι φρεσκοτατο σημερα το πρωι το έφερε ο Κώστας απ το κτήμα. - το παχυδερμο ;πως το παθε; - αχ ελα βρε μωρο μου μην τον λες έτσι. - γιατί;αφου εσυ έτσι δεν τον έλεγες συνέχεια; - ο βρωμοκωστας μόλις τ άκουσε αυτό έπιασε την πουτσα του και άρχισε να την κοπαναει στο προσωπο της και να της ρίχνει πουτσοσκαμπιλα. Ενώ η Στέλλα ειπε- αχ το έλεγα στην αρχή που δεν τον ήξερα . Έκανε παυση ρουφόντας τον πουτσο του και συνέχισε-εκρινα μόνο απ τους τρόπους του. - και τώρα τι άλλαξε. - ΜΜΜ τώρα που τον είδα... Καλυτερα..κατάλαβα.. Ότι έχει.. Μεγάλη..... Καρδιά. Ειπε και συνέχισε να ρουφάει τον πουτσο του.- Μα τι λες Στέλλα αυτό το αγριογουρουνο καρδιά αν είναι δυνατόν. - μμμμ ναι έχει! Έχει τεράστια,.