manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Η Στέλλα δεν απαντουσε στις προκλησεις και στις προστυχιεσ του. Προφανώς ήταν αδυνατον για αυτήν τώρα να βρει την ανάσα της. Το παχυδερμο της έβαζε την πουτσα του με μεγάλη αγριότητα και χυδαιότητα που η Στέλλα πρεπει να πονουσε πολυ και αναστεναζε δυνατά- αχ αχ αχ αχ ααααχχχχχ . Ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει κι άλλο το ρυθμό το παχυδερμο και φαινόταν τελείως εκτός ελέγχου η αγριότητα του. Η γυναίκα μου ήταν συνηθισμένη στο τρυφερό σεξ και της άρεσε γενικά στο κρεβάτι να είναι κανείς τρυφερός και σιχαινόταν το άγριο.τωρα αυτός ο ιπποποταμος της το έβαζε με ασηλυπτη ταχυτητα .φοβομουν ότι θα της είχε κάνει ζημιά θα της ματωνε τον κολπο .και τότε η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει ακόμα πιο γρήγορα και δυνατά -αχ αχ αχ αχ ααααχχχχχ αχ . Αυτό όμως κράτησε για λίγο και μετά σταμάτησε να φωνάζει τόσο δυνατά και αναστεναζε λίγο πιο σιγά ενώ ο βουβαλος συνέχισε τον ίδιο ανεξέλεγκτο ρυθμό. Ενώ σήκωσε τη χερουκλα του απ τους γλουτούς της γυναίκας μου και της έριξε μια σφαλιάρα στο ένα κωλομάγουλο και της είπε - ωχχ τσουλάρα μου έτσι χυσε πανω στην πουτσα μου έτσι ωχχχ. Και αυτή με δυσκολία μιλουσε λαχανιασμενη -αχ αχ τι άγριος αχχχ που είσαι!!! Αχ αχ είσαι τόσο αχ σκληρός! Αχ αχ .Ενώ δεν έχανε και την ευκαιρία σε άλλες φάσεις να απλωνει τα βρωμοχερα του μπροστά και να χουφτωνει τελείως αγαρμπα τα βυζιά της γυναίκας μου. Αν και η αδυναμία του ήταν οι γλουτοι της. - πωωω καργιολα τι κωλάρα είναι αυτή που .. Έχεις ωχχχχ τόσο τουρλωτη . Και γαμώ!