-τι μεγάλη καρδιά ;αυτό το γομάρι μόνο τον εαυτό του σκέφτεται πως θα φάει και πως θα πιει και πως θα κάνει σεξ. - ΜΜΜ τα παραλες...ειπε η Στέλλα και άρχισε ξανά τα τσιμπουκια στο παχυδερμο με πιο αργό ρυθμό ενώ αυτός είχε γειρει στην πλατη του καναπέ αραχτος και ήταν σε νιρβάνα- και λίγα λέω,αυτος μπροστα στην καλοπεραση του δε σέβεται τιποτα.ουτε συγγενείς ουτε οικογένεια ουτε τιποτα. - μμμμ γιατί το λες....αυτό; είπε η Στέλλα και έγλυφε την ψωλη του βουβαλου απο τ αρχιδια του μέχρι το πουτσοκεφαλο και το ξανά πηρε μέσα στο στόμα της.- θυμάσαι που σου έλεγα οτι μια φορά τον είδα να σε περνει μάτι,όταν μας εφερνες τα πιατα στο τραπέζι;ακόμη και τη γυναίκα του ξαδέρφου του κοιτάει ο λιγουρης. - μμμμ....δε νομιζω ...ιδεα σου θα ήταν.... - δεν ηταν ιδέα μου παντα τέτοιος ήταν.και ειμαι σίγουρος ότι αν μπορουσε και είχε την ευκαιρία θα πηγαινε με τη γυναίκα του ξαδέρφου του χωρίς ενδιασμους.ειμαι σίγουρος .ευτυχώς που είσαι σοβαρή και ηθική γυναίκα και του έδειξες απ την πρωτη στιγμή ποσο μ αγαπάς και ποσο αφοσιωμένη μου είσαι.ετσι δεν του άφησες περιθωρια. Τότε η γυναίκα μου σταμάτησε να του περνει πίπες και μου είπε ενώ έπιανε τα μακριά μαλλιά της κοτσιδα- μμμμ ναι...οτι ....αφοσιωθηκα ειναι ....αλήθεια....και αφού του έγλειψε ξανά τον πουτσο άρχισε ξανά τα τσιμπουκια ενώ εγώ της είπα. Αν δεν ήσουν σοβαρή και ηθική και δεν τον κράταγες σε απόσταση,σιγουρα θα σου την έπεφτε. Η Στέλλα σταμάτησε να τον ρουφάει και ειπε- ελα τώρα βρε μωρο μου νομίζω ότι είσαι ....υπερβολικός. Μου ειπε και το παχυδερμο την έπιασε απ τη μασχάλη και τη σήκωσε και την οδήγησε να ανέβει μαζί του στον καναπέ. Αυτη έκατσε μπρουμυτα φέρνοντας το κεφάλι της στα ποδια του και άρχισε να ρουφάει ξανά την πουτσα του ενώ αυτός άπλωσε τη χερουκλα του και άρχισε να της χουφτωνει τον κωλο. Ενώ μετά από λίγο της κατέβασε το κολάν και έβγαλε σχεδόν όλον τον κωλο της έξω ενώ άρχισε να παιζει με το στρινγκ της ενώ έψαχνε πιο χαμηλά το μουνι της κάτι που δεν άργησε να βρει. Αυτή όπως του ρουφαγε την πουτσα άρχισε να βγάζει ήχους. Ενώ εγώ της είπα- δεν είμαι υπερβολικός Στέλλα τον ξέρω καλά πιστεψεμε. Αυτός βλέπει τις γυναίκες σαν ένα κομμάτι κρέας. Δεν έχει ιδέα πως να κάνει μια γυναίκα χαρουμενη. Ειναι αγροικος. - μμμμ μη τον αδικεις μωρό μου. Εγώ νομίζω ότι οι δυσκολίες του χωριού τον εχουν κανει... Εεε.. Πολυ.... Σκληρό.... Ενω συνέχισε τις πιπες στο παχυδερμο που έπαιζε με τα οπίσθια της Στέλλας δείχνοντας έναν ηλίθιο παιδαριοδες ενθουσιασμό λες και δεν ξανά δε γυναίκα στη ζωή του. Υστερα το παχυδερμο σήκωσε τη Στέλλα και σηκώθηκε όρθιος, την έβαλε να στηθεί στα τέσσερα με μεγάλη αγριότητα ανέβηκε ξανά στον καναπέ κι αυτός και άρχισε να τριβει την ψωλη του στα οπίσθια της γυναίκας μου.εγω της ειπα.- σιγά τις δυσκολίες όλα έτοιμα τα βρίσκει.απο μικρός.σκληρος δεν είναι αγροικος είναι χωρίς τροπους .δεν είδες με τη ανεδεια και θράσος σε είχε αγκαλιάσει την πρωτη μερα που ήρθαμε σπιτι για να μας καλοσωρισει, με είχε νευριάσει εκείνη τη μέρα με το ζόρι κρατήθηκα μη τον σαπισω στο ξυλο έχει μεγάλο θρασσος.Ενώ η γυναίκα μου κάπως ανήσυχη στα τέσσερα κοιτουσε πισω τον Κώστα.και μου είπε -μμμ αχχ .. Ίσως να χεις ....ενα μικρό. ...δίκιο . σ αυτό... Έχει ...πολυ...μεγαλο.... Θράσος. Ενώ το παχυδερμο εκείνη τη στιγμή είχε φέρει την βρωμοπουτσα του στην είσοδο απ το μουνί της γυναίκας μου και στρίβε πανω του το πουτσομεφαλο στα μουνοχειλα της .η Στέλλα φοβισμένη φάνηκε να δαγκώνει το κάτω χείλος της. Ενώ αυτός άρχισε να σπρωχνει την απλυτη βρωμοπουτσα του στο μουνι της Στέλλας. Το προσωπο της Στέλλας σφιχτηκε απ τον πονο λογικά ενώ άρχισε να αναστενάζει - Αχχχχ ΜΜΜ. Τι έπαθες αγαπη μου τι ρώτησα. - ΜΜΜ αχ τιποτα μωρό μου κράμπα έπαθα. Το παχυδερμο συνέχισε να βυθίζει την ψωλη του μέσα στο μουνι της Στέλλας και είχε μπει πανω απ τη μιση πουτσα ενώ μου είπε με δυσκολία και βιαστικά. - Αχχχχ αχ μωρό μου αχ σε κλείνω.. παω αχ να ... ετοιμαστώ... Αχ.... Και το κλείσε. Ενώ το παχυδερμο άρχισε να χωνει αργά αλλά αγαρμπα την πουτσα του στο μουνι της γυναίκας μου. Μέχρι που μπήκε όλος. Η Στέλλα γουρλωμένα τα μάτια ενώ μετά τα εσφυξε και άρχισε να φωναζει - αααχχχχχχ αχχχ ειναι.. Αχ τόσο.... Μεγάλο.... - ωχχχ τι καπουλια ειν αυτα καυλα μου! Της είπε το παχυδερμο και της χουφτωνε τα οπίσθια και σιγά σιγά ανέβαζε το ρυθμό που μπαίνοβγαινε στο μουνι της - ωχχχ τι στενό μουνακι που έχεις κουκλα μου. - ΜΜΜ αχχχ δεν.. Είναι ...στενό... Αχ εσυ.. Τον.. Έχεις . .. Μεγάλο.... Αχ.. Έτσι χωστό μου...αργά ... Στην.. Αρχη. . - ωχ μην ανησυχείς έχω ξαναγαμησει στενά μουνάκια. Ωχχ θα στο ανοίξω καλά .