Επισκέπτης
Και γιατί την άφησες να γίνει "πρώην" ρε μάστορα?
Χάνονται τέτοια κελεπούρια?? ;)
Φοβομουν μην αρχισει να μου ζηταει να πηγανουμε σε μπουρδελα μαζι.
Και γιατί την άφησες να γίνει "πρώην" ρε μάστορα?
Χάνονται τέτοια κελεπούρια?? ;)
γιατι του επινε ολο το σταφ..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Φοβομουν μην αρχισει να μου ζηταει να πηγανουμε σε μπουρδελα μαζι.
H γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
Δεν είναι πλάκα, δεν ειναι φαντασίωση. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...............
ο τιτανοτεραστιος bbwlover μπορει να κανει το ονειρο σου πραγματικοτητα τυπεH γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
ο τιτανοτεραστιος bbwlover μπορει να κανει το ονειρο σου πραγματικοτητα τυπε
γιατι ρε τυπε?Ενταξη του γραφουμε εμεις μαλακιες, αλλα εσυ πας να τον στειλεις αδιαβαστο.
απο διακριτικοτητα δεν ανεφερε το θεμα των αεριων απο οπου και αν προερχονται...
Το άλλο ίδιο θέμα που άνοιξες σβήστηκε.H γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
H γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
κλεισε κανενα cg και να περασετε καλα φιλαρακιH γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
Στο υπόγειο θά έχω εγώ το γραφείο μου....................
Θά άφήσω τη γυναίκα επάνω, να κάνει τη μαντάμ στο πόδι μου,
με καμμιά φορεσιά με φτερά και βέλα (έχει ο θεός τρελλές, νάμαστε καλά).
Κι εγώ θά αράζω κάτω, θα παίζω τό πουλί μου στο Playstation και θά ακούω AC/DC, ψιλοδυνατά, ίσα που να μη μέ ακούνε οι εκλεκτοί πελάτες από πάνω και φάνε καμμιά φλασιά ανάποδη, και φύγουνε και δεν ξαναρθούνε............................
Και την γυναίκα σου ποιός θα την πηδάει όταν εσύ θα την πουτάνα?H γυναίκα μου θέλει να με δει να πηδάω μια άλλη γυναικα. Επειδή φοβάτε μην βρούμε καμία και φάω κανένα κόλλημα μου είπε ότι δέχετε να παμε σε μπουρδέλο. Μου ζήτησε να διαλάξω εγώ τα πάντα, αυτή θα πληρώσει και θα βλέπει. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
κλανιδια παιζουν;και να ρεύεσαι ελεύθερα και όσο πιο δυνατά μπορείς??
εσυ τα σβηνεις μωρη καργιολα?Το άλλο ίδιο θέμα που άνοιξες σβήστηκε.
καλημερα αβραμη..εσυ τα σβηνεις μωρη καργιολα?
χώσε τύπεΜην αγχωνεσε, τα πράγματα είναι απλά.
Διάλεξε ενα καλό ψυχίατρο να παει η γυναίκα σου και πήγαινε στο μπουρδέλο μονος σου.