Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
Δώστε βυζι στον λαό...
Mιλας για τις ντοπιες ή τις φοιτητριες?
Και παλι ειναι σχετικο το πως βλεπει καποιος τις βυζαρουδες, αν προσεξες τα βυζια αυτων των γυναικων απο την Αφρικη δεν μιλαμε απλα για μπουστο, μιλαμε για 2 τεραστια μασταρια με λιγο σωμα να τα κραταει..
Ειναι λες και το 1986 εβρεξε το συννεφο του Τσερνομπιλ και ποτισε το dna των βυζιων τους
βυζοκολοτουμπανον part 2
Πόσο συγκινητικό είναι το ποστ αυτό που ξεκίνησα 17 χρόνια πριν, να εξακολουθεί να πρωτοπορεί στο θέμα ΒΥΖΑΡΕΣ μέσα στο bourdela. Παλιοί μου σύντροφοι με συγκίνηση σας ξαναγράφω μετά από χρόνια. Πολλά άλλαξαν, βυζαρούδες πουτάνες εξαφανίστηκαν, παλιά μέλη χάθηκαν και γράφτηκαν νέα, η Ελλάδα πτώχευσε, περάσαμε πολέμους και πανδημίες αλλά ένα πράμα μένει απαράλλαχτο, η αγάπη μας για τον ΒΥΖΟ.
Διάβασα ότι τελευταία ελλείψει μεγάλων βυζιών στην πιάτσα πολλοί στρέφονται στο κυνήγι της σοκολάτας (βλέπε βυζαρούδες μαυρούλες). Το παιχνίδι το έχω παίξει όλα αυτα τα χρόνια, έφαγα πολλά άκυρα αλλά έφαγα και καλά. Όποιος θέλει μπορώ να του δώσω πληροφορίες αλλά θέλει προσοχή. Σας στέλνω την αγάπη μου και μια φωτό απο την προτελευταία μαυρούλα με μακρομαστία που έφαγα στην Αθήνα.
Έχετε γειά και πολλά βυζιά.
piderof