Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Dude ειλικρινά στο λέω, επένδυσε λίγο στην αυτοβελτιωση σου. Με λιγότερο από 1κ σε coaching θα βγεις από αυτό το τυραννικό αδιέξοδο που βρίσκεσαι με τις απορίες που εκφράζεις. Ούτε καν ψυχολόγο δεν θα χρειαστείς. Μόνο coaching. Κ όταν θα δεις διαφορά, τότε ξαναεπενδυεις μακροχρόνια σε ψυχολόγο.

Σταματά τη μαλακια τωρα, δώσε τέλος στο κακό mindset που έχεις κ γίνε Άντρας. Σε χρειαζόμαστε στην κοινότητα των ανδρών, η πάθηση σου έχει γίνει μάστιγα στην εποχή μας. Κοίτα προς την ψωλή σου, συνειδητοποίησε ότι κάτι εξέχει από το σώμα σου που σε κάνει κύριο του εαυτού σου, κ κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.

Σου υπόσχομαι (αν κ δεν γνωριζόμαστε για να με εμπιστεύεσαι) ότι σε ένα μήνα η ΙΔΙΑ γκόμενα θα σε ικετεύει να τη γαμησεις δωρεάν από τον κωλο κ θα τη στηνει αυτή κάτω από το σπίτι σου.

Δείξε έλεος στον εαυτό σου man... Είναι απλό κ εύκολο αν το πάρεις αποφαση
περα απο mindset δε ξερουμε τι εμφανιση εχει ο τυπος...
ενταξει σιγουρα δε περιμενω να ειναι κανενας brad pitt αλλα αν εχεις αφησει τον εαυτο σου δυσκολα να το παιζεις εραστης...
και φυσικα η ολη ιδεα του να κανει σχεση με βιζιτα ειναι κουλη ετσι και αλλιως

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ηδη κατεβηκα πιο κατω μολις τωρα
Ξανανοιξα την κουβεντα και μου ειπε κατηγορηματικά ΟΧΙ

Μαλιστα προχωρησε ενα βημα παραπανω!!!!

ΑΠΟΡΩ μου ειπε πως σου περασε απο το μυαλο,πως το σκεφτηκες?!!!!(απο που κι ως που με ξερεις και θελεις να ημαστε ζευγαρι?)

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΕΡΜΑ,πιασαμε πατο,και να θελω δεν εχει παρακατω.ΕΛΗΞΕ η ιστοριουλα μας.
Κατά βάθος σε αγαπάει... Απλά το παίζει δύσκολη...μη μασάς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

περα απο mindset δε ξερουμε τι εμφανιση εχει ο τυπος...
ενταξει σιγουρα δε περιμενω να ειναι κανενας brad pitt αλλα αν εχεις αφησει τον εαυτο σου δυσκολα να το παιζεις εραστης...
και φυσικα η ολη ιδεα του να κανει σχεση με βιζιτα ειναι κουλη ετσι και αλλιως
Συχνό φαινόμενο αν έχεις φράγκα και κοινωνικότητα ακόμα καιναυπολειπεσαι πολύ στην εμφάνιση έχεις επιτυχία...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Τελειωσε η ιστορια,να πω την αληθεια ειμαι και πιο ηρεμος τωρα....οταν σου λεει η αλλη ΔΕΝ σε θελω ,τελος!

Η ελπίδα ειναι που μας καιει!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.435
Πόντοι
27.261
Τελειωσε η ιστορια,να πω την αληθεια ειμαι και πιο ηρεμος τωρα....οταν σου λεει η αλλη ΔΕΝ σε θελω ,τελος!

και ετσι απλα και φλωρικα, θα παρατησεις τη μαχη ?
οχι μαστορα.
πρεπει να σηκωσεις το αναστημα σου, να πατησεις ποδι, να σκισεις τη γατα, να βουλωσεις οποια τρυπα αφησες αβουλωτη.
παρτηνα αμεσως τηλεφωνο και πεστης με αυστηρο υφος "που εισαι μωρη καρχια ?"
οταν σου πει, στα καπακια με πιο αυστηρο υφος, πεστης "μεινε εκει που εισαι και μην το κουνησεις ρουπι. ερχομαι να σε σκισω ευθης αμεσως... τελος" και κλειστο στα καπακια.
δωσε εμφαση στο τελος μαστορα.
θα χυσει ποταμια γκαραντι και θα σε περιμενει πως και πως με τα ποδια ανοιχτα λεμε.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.

Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

Αφηστε το συντριβη σας λεω

Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....

Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατα!!!

Ειστε ελευθεροι να με βρισετε

Τωρα ομως απο εδω και περα τι κανουμε?????Πραγματικα κρισιμο σταυροδρομι
Έχεις πλακα

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Φίλε ειλικρινά θα θελα να πιούμε μπύρα με μεζέ παρέα ώστε να σου ανοίξω τα μάτια(παθών πριν χρόνια)....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΛΚΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ..ΤΑ σκέπτομαι κ γελάω τώρα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.435
Πόντοι
27.261
σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!
μαστορα αμα χεζεις 50αρικα και οχι κουραδες, σου περισσευουν και δε ξερεις τι να τα κανεις, χρειαζομαι και εγω κατι ψιλα.
νταξει εγω δε θα σου κατσω εννοειται, αλλα θα σου δωσω χρησιμες συμβουλες για να σου κατσει η μικρη που σε στιβει και οι υπολοιπες αναλογες.
να στειλω ΙΒΑΝ ?

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Τελειωσε λοιπον η μικρη ιστορία μας

Χθες αργα διημειφθη ο εξης διαλογος

-Μπορουμε να ειμαστε μαζι κανονικα σαν ζευγαρι?
-ΟΧΙ μην το σκεφτεσαι καν,βγαλτο απ το μυαλο σου
-Τοτε τι κανουμε τοσο καιρο?
-Περναμε καλα
-Εσυ περνας,εγω οχι
-Τοτε βρες καποια να περνας καλα κι εσυ.Να σε κανει ευτυχισμενο.

Οπότε δεν εχω αλλο δρομο απο το να αποχωρησω.
Εκτος αν κατεβω πιο κατω τα σκαλοπατια της ξεφτίλας και επιμεινω λεγοντας
"Μηπως θελεις να το ξανασκεφτεις?"

Αλλά οχι πλεον δεν μπορω να επιβαλω κατι με το ζορι

Μούφα
Keep walking

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
Φίλε ειλικρινά θα θελα να πιούμε μπύρα με μεζέ παρέα ώστε να σου ανοίξω τα μάτια(παθών πριν χρόνια)....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΛΚΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ..ΤΑ σκέπτομαι κ γελάω τώρα..
Όλοι κάποτε τα έχουμε περάσει, ακόμα και οι μεγαλύτεροι γαμιαδες της υφηλίου.

Για να αλλάξει κάποιος mindset πρέπει πρώτα να πιάσει πάτο. Είναι βιωματική εμπειρία, κανείς δεν πείθεται με τα λόγια.

@gnnakos
Και να σου τα χώσουν εδώ μέσα δεν έχει νόημα, ίντερνετ είναι. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου είναι εάν θες να σε παρακαλαει το τσογλανι να τη σκίσεις κ να την πετάξεις στα βράχια. Αν απαντήσεις ναι, τότε κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό, και σίγουρα δεν περιλαμβάνει να την ξαναπληρωσεις. Ίσως όμως περιλαμβάνει να της ζητάς να σε πληρώσει, αν κ ακόμα είσαι μακριά από αυτό το level. Αλλά όταν φτάσεις, τότε παίζει κ να σε πληρώνει για να τη γαμησεις (πολύ τραβηγμένο). Ίσως πιο ρεαλιστικό είναι να σου καθαρίζει το σπίτι για να τη γαμησεις, ή να σου μαγειρεύει. Σκέψου το....

Best wishes

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
99% fake attention whore

Porsche, μυκονος, κολωνακι, fiatακι φιλου με 200 χιλιαδες km etc

Στα περίπου 500 άσχετα με το θέμα πράγματα γίνεσαι μαιντανοπουλος.

Εάν όχι στειλε μια στιχομυθία φωτό από αυτά που λες.

Αλλιώς βάλε νεξτ λεβελ μαρινάδα να κάνουμε χαζι γιατί αυτή ξυνισε

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
99% fake attention whore

Porsche, μυκονος, κολωνακι, fiatακι φιλου με 200 χιλιαδες km etc

Στα περίπου 500 άσχετα με το θέμα πράγματα γίνεσαι μαιντανοπουλος.

Εάν όχι στειλε μια στιχομυθία φωτό από αυτά που λες.

Αλλιώς βάλε νεξτ λεβελ μαρινάδα να κάνουμε χαζι γιατί αυτή ξυνισε
Εσυ εισαι απο αυτους τους κακομοιρηδες που περιμενουνε καμια φωτο,κανενα μπουτι απο την κοπέλα για να παρεις ματι

Δεν θα σου κανω τη χαρη!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εσυ εισαι απο αυτους τους κακομοιρηδες που περιμενουνε καμια φωτο,κανενα μπουτι απο την κοπέλα για να παρεις ματι

Δεν θα σου κανω τη χαρη!
Δε μίλησα για φωτό κατεστραμμένης κοπέλας αυτιστικουλι. Φωτό με μισή αθώα στιχομυθία από αυτές που γράφεις έχεις;

Η μόλις έσπασε το κινητό σου και δυστυχώς έχασες όλα τα δεδομένα;

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Και μεσα σε ολα αυτα φιλοι μου να μας πειτε και τον τροπο να γινουμε και μεις sugar daddyδες. Αν εχει καμια αδερφη καποια απο τις δικιες σας δλδ να μας πειτε να την υιοθετησουμε εμεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

You can't buy love όπως έλεγε και ο Βαρουφάκης.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom