Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
@Wandererwonder

Το θέμα είναι τεράστιο, ανέπτυξα την άποψή μου σε 5-6 ποστς όσο πιό συνοπτικά μπορούσα. Δίκιο έχεις, προφανώς δεν μπορώ να αφιερώσω ατελείωτες ώρες συγγραφής ποστ που σε κάνα 2 ημέρες θα έχουν πάει άπατα στον κυκεώνα του φόρουμ έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη κατανόηση.

Απλή άποψη είναι η δική μου, σίγουρα είναι ελλιπώς γραμμένη, το ζουμί είναι ότι ο φίλος μας συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, το αντιλαμβάνεται ότι είναι λάθος αλλά δεν μπορεί να το ελέγξει. Άντε κάντον καλά αυτόν με 5-6 ποστς, εδώ προσπαθούμε δεκαετίες με ειδικούς για να την παλέψουμε.

Καλό ΣΚ σε όλους τους συναγωνιστές, με ηδονές κ απολαύσεις κ τις καλύτερες ευχές!

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Είμαστε παρόμοια ηλικία, εγώ προσωπικά όταν οσμιζομαι πουτανοκατασταση το κόβω ως εξής: κόβω τις παροχές. Η συγκεκριμένη τραβάει άμεσα χρήμα κόψε το χρήμα. Αλλες γουστάραν δώρα, τραπεζωματα τσαμπε κλπ τα κόβω. Λογικά θα στρίψει άμεσα, δε θα ξαναεπικοινωνησει, οπότε θα ησυχάσεις.
Σε παιζει... Το αντίστοιχο αν ήσουν γυναίκα θα ήταν να έρχεται κάποιος να σε γαμαει χωρίς να έχετε τίποτα άλλο μεταξύ σας, το οποίο καμία γυναίκα δεν το θέλει.
Ναι και εμένα μου αρέσουν οι μικρουλες, μεγαλώσαμε σε στερημένες εποχές, αλλά τώρα πλέον ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Βρες σχέση με ψυχική επαφή...
Η γκόμενα μάλλον ήθελε χρήμα να πάει καμία Μύκονο Σαντορίνη, σας τα μάζεψε και έφυγε για αυτό θέλει τις δύο τρεις εβδομάδες.
Όσο για το έχει κόψει τη βιζιτα, δεν υπάρχει περίπτωση... Το εύκολο χρήμα είναι αρρώστια, δεν κόβεται...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αμα του τη βαρεσει και παθει καταθλιψη βοηθανε τυπε!
Σε αυτή την περίπτωση, όντως χρειάζονται. Και η εκτίμηση μου είναι ότι αν συνεχίσει να τραβιέται με το κακοψυχο πορνιδιο, σίγουρα θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα. Τι να πεις..τόσο χρήμα κι ασχολείται με το μπαζο..αντί να είναι στην Τιχουάνα και να πίνει τεκιλες , κάθεται και χρυσο- πληρώνει μια από τις άπειρες ίδιου τύπου κοπέλες που κυκλοφορούν, οι οποίες χρησιμοποιουν τις ίδιες συμπεριφορές και χειριστικες μεθόδους , λες και είναι το ίδιο μοντέλο από το ίδιο εργοστάσιο..αν συνεχίσει κι ασχολείτε μαζί της είναι άξιος της επώδυνης μοίρας που θα έχει..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Επίσης, συχνό φαινόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή τα πλούσια θύματα παραπονιούνται πέρα,- δώθε, πλησιάζοντε από ναρκεμπορους που τους προτείνουν λίγη κόκα για να ξεχάσουν τον πόνο τους. Όντως ξεχνάνε τον πόνο τους, κολανε στην κόκα, γυρνά και το πορνιδιο, τους πουλά λίγο έρωτα και πριν το καταλάβουν έχουν καταστραφεί πλήρως / ολοσχερώς. Φίλε πρόσεχε! Αν το σενάριο είναι αληθινό κι όχι να είχαμε να λέγαμε, πρόσεχε πολυ γιατί κινδυνεύεις κι εσύ και τα λεφτά σου..

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
785
Πόντοι
81
Και γω 46 ρε φιλε… περασε η ζωη για μας! Εμεις τωρα ειμαστε για καμνια πρεφα σε κανα καφενε… :confused:
ας τα πιτσιρικια να γαμηθουνε…
Φιλαράκι και εγω 48 αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου γέρος,αλλά ποιό έμπειρος και ποιό σίγουρος!!!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Φιλαράκι και εγω 48 αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου γέρος,αλλά ποιό έμπειρος και ποιό σίγουρος!!!
Εγω αισθανομαι οτι τελειωσε η ζωη μου… οτι αποσυρθηκα πλεον! Νιωθω παππους… :sad2:

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
785
Πόντοι
81

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Ρε τυπε, ήμαρτον. Την άλλη φορά που ια σε πάρει τηλέφωνο απάντησε της παρακαλώ ; Πες της ότι διέγραψες το τηλ της και άστην να τρέχει να σε παρακαλάει μετά

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Γιατι πλεον δε κανω τιποτα… δε γαμαω δε δουλευω δε βγαινω δεν εχω γυναικα δεν εχω φιλους… παιρνω μουρλοχαπα… δεν υπαρχει φως στο τουνελ!
Η ζωη ειναι για τους νεους… :sad2:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γιατι πλεον δε κανω τιποτα… δε γαμαω δε δουλευω δε βγαινω δεν εχω γυναικα δεν εχω φιλους… παιρνω μουρλοχαπα… δεν υπαρχει φως στο τουνελ!
Αν η φάση σου δεν σου αρέσει , κάνε αλλαγές σιγά, σιγά .. σε μικροπραματα πρώτα.. ένα μικρό ταξιδακι μόνος ημε πρακτορείο..η Ελλάδα η κι εξωτερικό όπου αρέσει...για να σπάσει η μονοτονία.. και βάλε προσωπικούς στόχους ( ότι θες και είναι άξιο λόγου), σε συγκεκριμένα θέματα..όταν καταφέρνουμε πράγματα χαιρόμαστε και δυναμώνουμε..π.χ. μπορείς να σπουδάσεις κάτι, η ζωγραφική, η μάθε λίγο μουσική, η μάθε ψαλτική.. κάτι που να έχει ουσία και ενδιαφέρον και θα σου αρέσει..

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
Μήπως το σεξ μαζί της είναι μέτριο επειδή απλά δεν σε γουστάρει και το βλέπει σαν αγγαρεία;
Πάντως αυτοί οι κύκλοι του insta είναι πολύ πολύ μεγάλοι. Αν ποστάρεις μόνο το πρώτο γράμμα από το όνομα της είμαι σίγουρος θα δεχτείς χιλιάδες PM του στυλ ρε τύπε μήπως είναι αυτή....

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
785
Πόντοι
81
Πλάκα κάνω αδερφέ με το συμπάθειο!!!!!Μην τρελαίνεσε η ζωή είναι γλυκιά και σύντομη πρέπει να αποφορτιζόμαστε και να μην κρατάμε μέσα μας πράγματα που φένονται βουνό!!!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Όπως προειπαν και άλλοι ξεκοψε την. Μια και λες για sugar daddy υποθέτω τα σκας τακτικά και όχι ανρά αντεβού σωστά? Γιατί εν συνεχίσεις απλά να την βλέπεις σαν αματουρι ρε αδερφέ

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Φίλε, σε καταλαβαίνω. Σε παρόμοια φάση έμπλεξα και γω. Με τις εξής βασικές διαφορές όμως :

Είναι καλός χαρακτήρας.
Είναι αρραβωνιασμένη.
Την περνάω πιο πολλά χρόνια από την δική σου περίπτωση.
Με παρακαλάει για σεξ.
Κάνει γαμάτο σεξ, πιο καλό από τις σχέσεις που είχα, ακόμα και από βίζιτες.
Αν και κοντούλα, είναι όμορφη, με τρομερά γκρίζα μάτια και καθόλου ίχνος λίπους.
Έχω χαλάσει σε ενάμιση μήνα, ένα χιλιάρικο και έχουμε κάνει επτά φορές σεξ. Κάθε φορά όμως, την γαμάω κάνα τρίωρο. Έφτασε μια φορά μάλιστα, να μου πει, φτάνει δεν αντέχω άλλο!

Εν κατακλείδι, τώρα λείπει για σεζόν, δουλειά επαρχία. Από Σεπτέμβριο, που θα επιστρέψει, σκέφτομαι να της κόψω μηνιαίο επίδομα, καθότι με άλλες που πήγα τελευταία, δεν είχα τις καύλες που είχα με το μωρό!
Φιλε από περιεργεια που την βρήκες, μέσω κλειστού κύκλου η από κάνα site σαν το seeking?

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
τυπε μου σοβαρα τωρα?γιατι ρε φιλαρακι τοσο down?
τσακαλι ξεκολλα οχι απλα τωρα αλλα ΕΧΘΕΣ λεμε..
ρε αδερφε γιατι βαζεις σε τετοιες διαδικασιες τον εαυτο σου αληθεια τωρα?
σου αρεσει ο αυτοτραυματισμος?
βγες εξω να δεις τι γινεται..πλακα κανεις τωρα?
παρτο αποφαση οτι σαν μικροτερη που ειναι ΘΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ τελος..
δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο..
απλα ηρεμησε μαζεψε τα κομματια σου και κανε μια ταξιδαρα γεματη ΕΚΤΡΟΠΑ.
μην ξαναδωσεις φραγκο στο πιπινι βαλτο σε αυστηρη διαιτα και τα λεφτα σου μονο για εσενα
και οπου αγαπας αλλα οχι σε αυτην.
σουλουπωσε την ζωη σου γιατι καποια στιγμη οταν ξεφυγεις απο την πλανη του ερωτα και της αποκλειστικοτητας
ευχομαι να ειναι τα πραγματα για εσενα καλα.
μην με παρεξηγησεις τα λεω απο ενδιαφερον γιατι σε πολυ πιο λαιτ βαθμο βεβαια ολοι περναμε κατι τετοιο καποια στιγμη
στην μικρη μας ζωη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom