Για δώσε το mindset (εννοείς να τις γαμήσεις τον εγκέφαλο), νομίζεις ότι έχει το winners attitude; όπως ανάλυσες ήταν έτοιμος και του έκατσε η συγκεκριμένη και τον μαδάει
Πιστεύεις ότι θα πετύχει στην συγκριμένη; έχω κάποιες αμφιβολίες, του ξεκαθάρισε ότι είναι δούνε και λαβείν με τους δικούς της όρους.
Θα πετύχαινε εάν ο παίχτης ξεκινούσε από την αρχή έτσι, τώρα είναι 3-0 μπροστά η κοπέλα ενω του εχει αυτη γαμήσει τον εγκέφαλο, και παίζονται τα τελευταία λεπτά του αγώνα, το καλύτερο είναι να βάλει το τελευταίο γκολ ο παίχτης έτσι για την τιμή.
Σύντροφοι παραθέτω όσο το δυνατόν πιό σύντομο ποστ προς γνώση κ συμμόρφωση. Δεν είμαι θεός, ούτε καν ημίθεος, είμαι ένας χρόνια δουλεμένος συναγωνιστής σας, θνητός με αδυναμίες και ένα άλφα επίπεδο αυτογνωσίας, δουλεύω για να φτάσω στο Ωμέγα.
Τα δεδομένα για όλη την ανθρωπότητα: μας γέννησαν γονείς που είχαν αδυναμίες, τους είχαμε ως πρότυπα, οι δυνάμεις τους μας μεταλαμπαδεύτηκαν κ μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ, οι αδυναμίες τους μας εμφυτεύτηκαν στο υποσυνείδητό μας και μας δημιούργησαν τα πρότυπα σκέψης τί είναι φυσιολογικό κ τί όχι. Ο καθένας τα ψάχνει να τα βρει, είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστούν, καθώς τα θεωρούμε ως standards στη σκέψη μας κ δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι λάθος. Μόνο το στομάχι μας που σφίγγεται όταν νιώθουμε άσχημα το καταλαβαίνει, το μυαλό δεν το καταλαβαίνει γιατί νομίζει ότι είναι φυσιολογική κατάσταση.
Deal για σεξ: μένει σε απλή εμπορική συμφωνία όπως ο ίδιος ο κομμάντος αναγνώρισε. Αναγνωρίζω ότι μπορώ να προσπαθήσω να γαμηθούμε συναινετικά, αλλά επειδή έχω περιοριστικές πεποιθήσεις ότι ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν είμαστε ισότιμοι (ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ), παρακάμπτω την όλη διαδικασία του φλερτ κ πετάω value στο τραπέζι για να κλείσει το deal. Το value αυτό αντικαθιστά την προσέγγιση με φλερτ και κλείνει το deal κ για τις 2 πλευρές. Μέχρι εδώ όλα είναι οκ, πλην της περιοριστικής πεποίθησης ότι δεν είμαστε ισότιμοι.
Σύνδεση: είναι μεταγενέστερο στάδιο συναισθηματικής εξέλιξης των σχέσεων. Προκύπτει από ανταλλαγή άυλων αξιών (πχ είμαι ελκυστικός άντρας, είσαι ελκυστική γυναίκα, κάναμε καλό σεξ, σου έφτιαξα ένα ωραίο πρωινό για να σε ευχαριστήσω, για αντάλλαγμα μου έκανες από μόνη σου μια τέλεια πίπα, το βράδυ για αντάλλαγμα κέρασα το δείπνο, το επόμενο πρωί για αντάλλαγμα μου καθάρισες το σπίτι, μετά σε πήγα μια ωραία βόλτα, μετά μου φέρθηκες με στοργή σε μια ωραία στιγμή, μετά σε πήρα αγκαλιά σε μια δύσκολη στιγμή σου κλπκλπ) Χωρίς αυτή την άυλη ανταλλαγή αξιών, ΔΕΝ υπάρχει σύνδεση. Αν την επιδιώκεις, δίνεις ένα μικρό κομματάκι value κ περιμένεις την άλλη πλευρά να δεις αντιδράσεις. Αν δεν αντιδράσει, το γειώνεις το θέμα, ο άλλος δεν αντιλήφθηκε τί προσέφερες και επιστρέφεις στο συναισθηματικό στάδιο deal για σεξ. Αν θες ξαναδοκιμάζεις, αλλά με την ίδια τακτική (μικρό κομματάκι value, περιμένεις αντίδραση κ ανάλογα πράττεις).
Δεδομένα:
1. ΥΠΑΡΧΕΙ η κατάταξη τί νούμερο είναι ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα. Δοκιμάζουμε στο +-1 από τη βαθμολογία μας για να κρατούνται οι ισορροπίες
2. ΟΛΕΣ οι διαθέσιμες γυναίκες του πλανήτη μπορούν να σου κάτσουν
3. Μη διαθέσιμη γυναίκα μπορεί να είναι μη διαθέσιμη όχι μόνο επειδή έχει γκόμενο ή είναι πληγωμένη, αλλά επειδή απλά δεν είναι σε φάση εκείνη τη στιγμή.
4. Σύνδεση επιδιώκω με γυναίκα που είναι στο +-1 από εμένα για να κρατούνται οι ισορροπίες στην ανταλλαγή αξιών. Εγώ πχ που είμαι 8άρι στο overall, αν δοκιμάσω σύνδεση με 10αρι θα ξεσκιστώ στο στρες να ισοβαθμίσω την ανταλλαγή αξιών κ αυτή θα ξενερώνει θεωρώντας με δεδομένο, και το ανάποδο, αν δοκιμάσω σύνδεση με 6αρι θα έχω μια γκόμενα σκλάβα που δεν θέλω\
5. Το υπόβαθρο που καθορίζει τη σκέψη για την αξιολόγηση των ανταλλαγών πρέπει να μην είναι σαθρό (πχ στοιχεία SM)
6. Είμαι άντρας με μια άλφα αξία και κανένας δεν μπορεί να μου τη ρίξει γιατί την έχω αναγνωρίσει εγώ ο ίδιος. Αν θέλω να την ανεβάσω, πρέπει να τη δουλέψω, αν θέλω να την κατεβάσω τότε το κάνω προσθέτοντας πλεονάζουσα αξία (ενώ δεν χρειάζεται να προσθέσω) για να πείσω ότι το deal είναι fair.
Υ.Γ.: ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω δει με τα μάτια μου άντρα (όχι δεκάρι σε εμφάνιση αλλά σίγουρα δεκάρι σε επικοινωνιακές δεξιότητες) να πηδάει βιζιτογκόμενες δωρεάν και να τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τις ξεκωλιάσει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Και δουλεύω για να φτάσω στο επίπεδό του. Και τονίζω ότι και ΑΥΤΟΣ δούλεψε πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Συμπέρασμα: τη ζωή αυτή την κερδίζουμε, δεν μας ανήκει επειδή απλά γεννηθήκαμε.