Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Συμφωνω
Μου εχει συμβει κι εμενα, στα 39 γνωρισα 22χρονη, μαλιστα συζησαμε για 2 χρονια. Πραγματικα ηταν αυτο που λενε wife material, που λενε στο χωριο μου...
Το εληξα γιατι η διαφορα ηλικιας στην ουσια ειναι διαφορα αντιληψεων, εμπειριων, θελω, δεν θελω, κτλ
Η μονη λυση ειναι πουλο...
και για να προλαβψ τους πονηρους, αυτη ειναι ...
Καλό το μωρό!

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
Για δώσε το mindset (εννοείς να τις γαμήσεις τον εγκέφαλο), νομίζεις ότι έχει το winners attitude; όπως ανάλυσες ήταν έτοιμος και του έκατσε η συγκεκριμένη και τον μαδάει
Πιστεύεις ότι θα πετύχει στην συγκριμένη; έχω κάποιες αμφιβολίες, του ξεκαθάρισε ότι είναι δούνε και λαβείν με τους δικούς της όρους.
Θα πετύχαινε εάν ο παίχτης ξεκινούσε από την αρχή έτσι, τώρα είναι 3-0 μπροστά η κοπέλα ενω του εχει αυτη γαμήσει τον εγκέφαλο, και παίζονται τα τελευταία λεπτά του αγώνα, το καλύτερο είναι να βάλει το τελευταίο γκολ ο παίχτης έτσι για την τιμή.
Καλημέρα συναγωνιστή.

Τη συνολική μου άποψη την έχω δώσει στο πρώτο μου ποστ στο θρεντ. Εννοείται με καλή τη πίστη και με πρόθεση αφύπνισης. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κομμάντο σχετικά με το winner attitude. Ωστόσο δεν είναι σωστή η λέξη 'winner attitude', πιό σωστή λέξη θα ήταν 'ισορροπημένος΄, και απ αυτά που διαβάζω δεν είναι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον κρίνω. Απλή διαπίστωση και εστίαση στο πρόβλημά του είναι.

Θεωρώ ότι ΝΑΙ, μπορεί να το γυρίσει το ματς ακόμα και στην άθλια κατάσταση που είναι, αλλά σίγουρα δεν μπορεί ακολουθώντας την ίδια προσέγγιση. Το πλεονέκτημά του είναι η ηλικία του, γιατί τα μικρά είναι πιό εύκολα διαχειρίσιμα. Με βοήθεια από κάποιον, κόβω τον πούτσο μου ότι το γυρίζει, κ όποιος έχει αντίρρηση τότε να βάλει κ αυτός ισότιμο αντίτιμο στο στοίχημα.

Όλοι έχουμε τα θεματάκια μας, στις μέρες μας δεν είναι ταμπού ούτε ο ψυχολόγος, ούτε το coaching. Αυτοβελτίωση είναι, ειδικά αν πιάνεις πάτο κατ' εξακολούθηση. Και δώρο στον εαυτό μας.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
Αρχηγέ αν δεν είσαι παντρεμένος, με παιδιά και υποχρεώσεις, δεν δικαιολογεισε. Εκτός αν σου αρέσει να κλεγεσε. Θα είσαι χάλια όλο το σ/κ γιατί ένα βιζιτακι σε κοροϊδεύει. Και μάλιστα ψιλομπαζακι από ότι κατάλαβα. Της έχεις δώσει 3 χιλιάρικα για έξι συναντήσεις? Αυτή κανονικά έπρεπε να της δίνεις 2 - 3 κατισταρικα για ολη τη μέρα. Πάνε κάνε κάνα ταξιδακι, κάτσε στη θάλασσα, διάβασε κάνα βιβλίο, πιες κάνα καλό κρασί, η πάνε εξωτερικό κάπου. Κάθεσαι τώρα και σκοτθζεσαι για το πορνακι. ( Γιατί δε Μ αγαπάει , η αχάριστη, έκανα τόσα για αυτή κλπ, κλπ, κλπ) πρώτη κίνηση : πιες 2,3 δροσιστικές βότκες με χυμούς και στη συνέχεια οργάνωσε ταξίδι στις Μπαχάμες η στη Χαβάη και κόψε τις μαλακίες. Ετοίμασε μια βαλίτσα κι αύριο πρωί πετά για Καραϊβική .. σε 5 μέρες θα εχεις ξεχάσει το μίζερο, κακοψυχο πορνιδιο..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις στις ημέρες μας είναι να δαγκώσεις την λαμαρίνα. Είτε είσαι sugar daddy είτε δεν είσαι. Κάτσε, απόλαυσέ το, και δέξου τον "ρόλο" σου. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου - και από άποψης οικονομικής και από άποψης της δυνατότητάς σου να έχεις καύλες και να ψάχνεις πιτσιρίκες. Κάτσε λοιπόν και σκέψου: Μην είσαι πιρφόρος. Δεν αξίζει. Στο τέλος τρως σκατά αν το κάνεις.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Καθε αρχη και δυσκολη Μυστη μου
Θα σου ελεγα να μπεις στο seeking.com ωστε να δοκιμασεις και αλλα *****
Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα γνωριζω οτι εξωτερικο τα προφιλ των υποψηφιων ***** ειναι πραγματικα
Εχει και απο Ελλαδα προφιλ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
3 χιλ σε 2 μηνες
6 συναντησεις 3-4 ωρες η καθεμια συν ενα ποσο εξτρα για καποια αναγκη που προεκυψε
Και ξαναρωτάω:
Κώλο πήρες?
Ακάποτα γάμησες?
Κατάπιε το χύσι?
Αν όχι, πέταξες το κασέρι σου....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τελευταία τροποποίηση:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
OXI.

Αυτό είναι περιοριστική πεποίθηση.

Η αξία του άντρα αυξάνεται όσο μεγαλώνει.

Η παρούσα κουβέντα δεν αφορά την ηλικία του, αυτό που του συνέβη του κομμάντο βασίζεται σε λάθος υπόβαθρο συναισθηματικής νοημοσύνης. Επιδίωκε τη σύνδεση χωρίς να λαμβάνει την αξία που προσέφερε. Συναισθηματικά έπρεπε να τιθασεύσει τη θέλησή του να δεθεί κ έπρεπε να μείνει στο επίπεδο δοσοληψίας που το μαλακιστίρι του είχε κάνει σαφές (με πληρώνεις, με γαμάς μια στο τόσο). Ο ίδιος πήγε να καλύψει δικές του βαθύτερες ανάγκες σύνδεσης με λάθος τρόπο, γι αυτό κ επέλεξε αυτή την προσέγγιση, γι αυτό κ παραδέχεται ότι είναι αυτοκαταστροφικός.

Συναγωνιστή, κόβω τον πούτσο μου με στοίχημα ότι ο ΙΔΙΟΣ κομμάντο, με την ΙΔΙΑ βιζιτογκόμενα, ΕΣΤΩ κ σε αυτές τις τωρινές άθλιες συνθήκες που η γκόμενα τον βλέπει σαν κεφτέ με λεφτά, ΜΠΟΡΕΙ να την κάνει να τον παρακαλάει να τη γαμάει όλη τη μέρα δωρεάν, αν έχει το σωστό mindset.

Δεν είναι θέμα η διαφορά ηλικίας, είναι θέμα mindset.
στη τελικη ομως για ποιο λογο να προσαπαθησει να τη κερδισει...?μια απλη βιζιτα ειναι και πολυ κακως εκανε και επενδυσε συναισθηματικα σε ενα τετοιο ατομο...το καλυτερο θα ειναι απλα να βρει καινουργια...

ειναι και αλλοι παραγοντες που δε ξερουμε ομως...ποσο εμφανισημος ειναι ο τυπος?αν αυτη πιστευει οτι ειναι μια θεα διπλα του, που του κανει χαρη....αλλαζει το πραγμα...

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Καλημέρα συναγωνιστή.

Τη συνολική μου άποψη την έχω δώσει στο πρώτο μου ποστ στο θρεντ. Εννοείται με καλή τη πίστη και με πρόθεση αφύπνισης. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον κομμάντο σχετικά με το winner attitude. Ωστόσο δεν είναι σωστή η λέξη 'winner attitude', πιό σωστή λέξη θα ήταν 'ισορροπημένος΄, και απ αυτά που διαβάζω δεν είναι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον κρίνω. Απλή διαπίστωση και εστίαση στο πρόβλημά του είναι.

Θεωρώ ότι ΝΑΙ, μπορεί να το γυρίσει το ματς ακόμα και στην άθλια κατάσταση που είναι, αλλά σίγουρα δεν μπορεί ακολουθώντας την ίδια προσέγγιση. Το πλεονέκτημά του είναι η ηλικία του, γιατί τα μικρά είναι πιό εύκολα διαχειρίσιμα. Με βοήθεια από κάποιον, κόβω τον πούτσο μου ότι το γυρίζει, κ όποιος έχει αντίρρηση τότε να βάλει κ αυτός ισότιμο αντίτιμο στο στοίχημα.

Όλοι έχουμε τα θεματάκια μας, στις μέρες μας δεν είναι ταμπού ούτε ο ψυχολόγος, ούτε το coaching. Αυτοβελτίωση είναι, ειδικά αν πιάνεις πάτο κατ' εξακολούθηση. Και δώρο στον εαυτό μας.
Για αυτό έγραψα χθες
"Εάν υπάρχει κανένας ψυχολόγος ας βάλει ένα χεράκι γιατί θα πάει για φούντο όταν τον παρατήσει αφού του κάνει πλήρη αφαίμαξη."

Ούτε εγώ τον ξέρω, αλλά να βλέπω να έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με αρνητικό VFM, κάτι σίγουρα δεν κάνει σωστά

Κρίση μέσης ηλικίας; παλαιότερες συναισθηματικές αποτυχίες; συναισθηματικό κενό και το αναπληρώνει έτσι; παντρεμένος χωρισμένος; αιώνιος εργένης; γεροντοέρωτας; υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε, και δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουμε.

Όλοι διαπιστώσεις κάνουμε και συμβουλεύουμε βάση τον γνώσεων, και εμπειριών μας, άλλα προσωπική μου άποψη ή θα την κάνει τώρα ή μετά δεν ξέρω εάν θα βρει τοίχο να βαράει το κεφάλι του (μπορεί και να του αρέσει να ταλαιπωρείται)

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
εχει πλεονεκτημα η τον δουλευει???
να χασει τον χορηγο? δε λεει...
Επειδή τη τσούζει να χάσει τέτοιο χορηγό, αυτός έχει πλεονέκτημα να βγάλει τα γούστα του. Αλλά δεν το καταλαβαίνει και άγεται και φέρεται.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Φυσικα και τα φανταζεται! Σιγα μη γυρισει ενα κοριτσακι 22 χρονω σα τα κρυα τα νερα να παει με εναν μπαρμπα γκριζομαλλη 45ρη μεγαλυτερο κι απ τον πατερα της… λες και δεν εχει πληθωρα ομορφων γυμνασμενων συνομιλικων να γαμηθει… θα παρουσιασει το …παππου για γκομενο στις φιλεναδες της! :jerking2:
Όχι ρε γίνονται αυτά. Ξέρω πολλές περιπτώσεις 20-25 με 40+ μόνο και μόνο για να καλοπερνανε

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
Για δώσε το mindset (εννοείς να τις γαμήσεις τον εγκέφαλο), νομίζεις ότι έχει το winners attitude; όπως ανάλυσες ήταν έτοιμος και του έκατσε η συγκεκριμένη και τον μαδάει
Πιστεύεις ότι θα πετύχει στην συγκριμένη; έχω κάποιες αμφιβολίες, του ξεκαθάρισε ότι είναι δούνε και λαβείν με τους δικούς της όρους.
Θα πετύχαινε εάν ο παίχτης ξεκινούσε από την αρχή έτσι, τώρα είναι 3-0 μπροστά η κοπέλα ενω του εχει αυτη γαμήσει τον εγκέφαλο, και παίζονται τα τελευταία λεπτά του αγώνα, το καλύτερο είναι να βάλει το τελευταίο γκολ ο παίχτης έτσι για την τιμή.
Σύντροφοι παραθέτω όσο το δυνατόν πιό σύντομο ποστ προς γνώση κ συμμόρφωση. Δεν είμαι θεός, ούτε καν ημίθεος, είμαι ένας χρόνια δουλεμένος συναγωνιστής σας, θνητός με αδυναμίες και ένα άλφα επίπεδο αυτογνωσίας, δουλεύω για να φτάσω στο Ωμέγα.

Τα δεδομένα για όλη την ανθρωπότητα: μας γέννησαν γονείς που είχαν αδυναμίες, τους είχαμε ως πρότυπα, οι δυνάμεις τους μας μεταλαμπαδεύτηκαν κ μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ, οι αδυναμίες τους μας εμφυτεύτηκαν στο υποσυνείδητό μας και μας δημιούργησαν τα πρότυπα σκέψης τί είναι φυσιολογικό κ τί όχι. Ο καθένας τα ψάχνει να τα βρει, είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστούν, καθώς τα θεωρούμε ως standards στη σκέψη μας κ δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι λάθος. Μόνο το στομάχι μας που σφίγγεται όταν νιώθουμε άσχημα το καταλαβαίνει, το μυαλό δεν το καταλαβαίνει γιατί νομίζει ότι είναι φυσιολογική κατάσταση.

Deal για σεξ: μένει σε απλή εμπορική συμφωνία όπως ο ίδιος ο κομμάντος αναγνώρισε. Αναγνωρίζω ότι μπορώ να προσπαθήσω να γαμηθούμε συναινετικά, αλλά επειδή έχω περιοριστικές πεποιθήσεις ότι ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν είμαστε ισότιμοι (ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ), παρακάμπτω την όλη διαδικασία του φλερτ κ πετάω value στο τραπέζι για να κλείσει το deal. Το value αυτό αντικαθιστά την προσέγγιση με φλερτ και κλείνει το deal κ για τις 2 πλευρές. Μέχρι εδώ όλα είναι οκ, πλην της περιοριστικής πεποίθησης ότι δεν είμαστε ισότιμοι.

Σύνδεση: είναι μεταγενέστερο στάδιο συναισθηματικής εξέλιξης των σχέσεων. Προκύπτει από ανταλλαγή άυλων αξιών (πχ είμαι ελκυστικός άντρας, είσαι ελκυστική γυναίκα, κάναμε καλό σεξ, σου έφτιαξα ένα ωραίο πρωινό για να σε ευχαριστήσω, για αντάλλαγμα μου έκανες από μόνη σου μια τέλεια πίπα, το βράδυ για αντάλλαγμα κέρασα το δείπνο, το επόμενο πρωί για αντάλλαγμα μου καθάρισες το σπίτι, μετά σε πήγα μια ωραία βόλτα, μετά μου φέρθηκες με στοργή σε μια ωραία στιγμή, μετά σε πήρα αγκαλιά σε μια δύσκολη στιγμή σου κλπκλπ) Χωρίς αυτή την άυλη ανταλλαγή αξιών, ΔΕΝ υπάρχει σύνδεση. Αν την επιδιώκεις, δίνεις ένα μικρό κομματάκι value κ περιμένεις την άλλη πλευρά να δεις αντιδράσεις. Αν δεν αντιδράσει, το γειώνεις το θέμα, ο άλλος δεν αντιλήφθηκε τί προσέφερες και επιστρέφεις στο συναισθηματικό στάδιο deal για σεξ. Αν θες ξαναδοκιμάζεις, αλλά με την ίδια τακτική (μικρό κομματάκι value, περιμένεις αντίδραση κ ανάλογα πράττεις).

Δεδομένα:
1. ΥΠΑΡΧΕΙ η κατάταξη τί νούμερο είναι ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα. Δοκιμάζουμε στο +-1 από τη βαθμολογία μας για να κρατούνται οι ισορροπίες
2. ΟΛΕΣ οι διαθέσιμες γυναίκες του πλανήτη μπορούν να σου κάτσουν
3. Μη διαθέσιμη γυναίκα μπορεί να είναι μη διαθέσιμη όχι μόνο επειδή έχει γκόμενο ή είναι πληγωμένη, αλλά επειδή απλά δεν είναι σε φάση εκείνη τη στιγμή.
4. Σύνδεση επιδιώκω με γυναίκα που είναι στο +-1 από εμένα για να κρατούνται οι ισορροπίες στην ανταλλαγή αξιών. Εγώ πχ που είμαι 8άρι στο overall, αν δοκιμάσω σύνδεση με 10αρι θα ξεσκιστώ στο στρες να ισοβαθμίσω την ανταλλαγή αξιών κ αυτή θα ξενερώνει θεωρώντας με δεδομένο, και το ανάποδο, αν δοκιμάσω σύνδεση με 6αρι θα έχω μια γκόμενα σκλάβα που δεν θέλω\
5. Το υπόβαθρο που καθορίζει τη σκέψη για την αξιολόγηση των ανταλλαγών πρέπει να μην είναι σαθρό (πχ στοιχεία SM)
6. Είμαι άντρας με μια άλφα αξία και κανένας δεν μπορεί να μου τη ρίξει γιατί την έχω αναγνωρίσει εγώ ο ίδιος. Αν θέλω να την ανεβάσω, πρέπει να τη δουλέψω, αν θέλω να την κατεβάσω τότε το κάνω προσθέτοντας πλεονάζουσα αξία (ενώ δεν χρειάζεται να προσθέσω) για να πείσω ότι το deal είναι fair.

Υ.Γ.: ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω δει με τα μάτια μου άντρα (όχι δεκάρι σε εμφάνιση αλλά σίγουρα δεκάρι σε επικοινωνιακές δεξιότητες) να πηδάει βιζιτογκόμενες δωρεάν και να τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τις ξεκωλιάσει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Και δουλεύω για να φτάσω στο επίπεδό του. Και τονίζω ότι και ΑΥΤΟΣ δούλεψε πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Συμπέρασμα: τη ζωή αυτή την κερδίζουμε, δεν μας ανήκει επειδή απλά γεννηθήκαμε.

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Βασικά όλο αυτό που περιγράφεις , δεν είναι φάση sugar daddy . Όλο αυτό είναι φάση του τύπου , πηδάω περιστασιακά μια βίζιτα – τσόκαρο τελευταίας κατηγορίας σε όλους τους τομείς [ εμφάνιση , γαμήσι χαρακτήρα συμπεριφορά κτλ ] και αντί να της πληρώσω την ταρίφα για το πήδημα , μου τα τρώει χονδρά και στο άσχετο . Όντως είσαι πολύ μπερδεμένος .

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

Λάθος δρόμο πήραμε καρδιά…

Αν δεν έχεις παιδιά και έχεις κάποιο 7ψήφιο ποσό στην άκρη μπορείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως σε περνά για ηλίθιο και να συνεχίσεις να τα χώνεις μέχρι του σημείου να φας κόλλημα. Εκεί είναι το τέλος και πρέπει να αποχωρήσεις ΑΜΕΣΑ.

Αν έχεις οικογένεια και μπλέξεις σε τέτοια περιπέτεια δεν υπάρχουν λόγια να σε χαρακτηρίσω, οπότε αφήνουμε αυτό το ενδεχόμενο.

Έχοντας «γνωστές» που κάνουν αυτή την «δουλειά» μπορώ να σου πω πως τέτοιες περιπτώσεις είναι το φαΐ τους, σας θεωρούν Grande μαλάκες και μπορεί να έχουν 2-3 ταυτόχρονα.
Το να σταμάτησε τις βίζιτες δεν παίζει, απλά τις ελάττωσε γιατί πρέπει να κρατά ζεστό τον κύκλο που δημιούργησε, ξέρει πως θα τον χρειαστεί ξανά στο μέλλον.

Η συνέχεια έχει ως εξής:
Όταν κολλήσεις για τα καλά θα σου ζητά ακόμα περισσότερες παροχές κι αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς θα σου σκάσει το παραμύθι ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει βίζιτες (ασχέτως που το κάνει κρυφά) εν γνώση σου πλέον.

Η κατάληξη θα είναι να γαμάνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα, εσύ θα πληρώνεις αλλά δεν θα γαμάς (θα είναι κουρασμένη) και επειδή θα έχεις κολλήσει για τα καλά δεν θα έχεις δύναμη να φύγεις….

Συμπέρασμα;
Έπρεπε να το είχες τελειώσει από χθες…

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Σύντροφοι παραθέτω όσο το δυνατόν πιό σύντομο ποστ προς γνώση κ συμμόρφωση. Δεν είμαι θεός, ούτε καν ημίθεος, είμαι ένας χρόνια δουλεμένος συναγωνιστής σας, θνητός με αδυναμίες και ένα άλφα επίπεδο αυτογνωσίας, δουλεύω για να φτάσω στο Ωμέγα.

Τα δεδομένα για όλη την ανθρωπότητα: μας γέννησαν γονείς που είχαν αδυναμίες, τους είχαμε ως πρότυπα, οι δυνάμεις τους μας μεταλαμπαδεύτηκαν κ μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ, οι αδυναμίες τους μας εμφυτεύτηκαν στο υποσυνείδητό μας και μας δημιούργησαν τα πρότυπα σκέψης τί είναι φυσιολογικό κ τί όχι. Ο καθένας τα ψάχνει να τα βρει, είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστούν, καθώς τα θεωρούμε ως standards στη σκέψη μας κ δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι λάθος. Μόνο το στομάχι μας που σφίγγεται όταν νιώθουμε άσχημα το καταλαβαίνει, το μυαλό δεν το καταλαβαίνει γιατί νομίζει ότι είναι φυσιολογική κατάσταση.

Deal για σεξ: μένει σε απλή εμπορική συμφωνία όπως ο ίδιος ο κομμάντος αναγνώρισε. Αναγνωρίζω ότι μπορώ να προσπαθήσω να γαμηθούμε συναινετικά, αλλά επειδή έχω περιοριστικές πεποιθήσεις ότι ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν είμαστε ισότιμοι (ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ), παρακάμπτω την όλη διαδικασία του φλερτ κ πετάω value στο τραπέζι για να κλείσει το deal. Το value αυτό αντικαθιστά την προσέγγιση με φλερτ και κλείνει το deal κ για τις 2 πλευρές. Μέχρι εδώ όλα είναι οκ, πλην της περιοριστικής πεποίθησης ότι δεν είμαστε ισότιμοι.

Σύνδεση: είναι μεταγενέστερο στάδιο συναισθηματικής εξέλιξης των σχέσεων. Προκύπτει από ανταλλαγή άυλων αξιών (πχ είμαι ελκυστικός άντρας, είσαι ελκυστική γυναίκα, κάναμε καλό σεξ, σου έφτιαξα ένα ωραίο πρωινό για να σε ευχαριστήσω, για αντάλλαγμα μου έκανες από μόνη σου μια τέλεια πίπα, το βράδυ για αντάλλαγμα κέρασα το δείπνο, το επόμενο πρωί για αντάλλαγμα μου καθάρισες το σπίτι, μετά σε πήγα μια ωραία βόλτα, μετά μου φέρθηκες με στοργή σε μια ωραία στιγμή, μετά σε πήρα αγκαλιά σε μια δύσκολη στιγμή σου κλπκλπ) Χωρίς αυτή την άυλη ανταλλαγή αξιών, ΔΕΝ υπάρχει σύνδεση. Αν την επιδιώκεις, δίνεις ένα μικρό κομματάκι value κ περιμένεις την άλλη πλευρά να δεις αντιδράσεις. Αν δεν αντιδράσει, το γειώνεις το θέμα, ο άλλος δεν αντιλήφθηκε τί προσέφερες και επιστρέφεις στο συναισθηματικό στάδιο deal για σεξ. Αν θες ξαναδοκιμάζεις, αλλά με την ίδια τακτική (μικρό κομματάκι value, περιμένεις αντίδραση κ ανάλογα πράττεις).

Δεδομένα:
1. ΥΠΑΡΧΕΙ η κατάταξη τί νούμερο είναι ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα. Δοκιμάζουμε στο +-1 από τη βαθμολογία μας για να κρατούνται οι ισορροπίες
2. ΟΛΕΣ οι διαθέσιμες γυναίκες του πλανήτη μπορούν να σου κάτσουν
3. Μη διαθέσιμη γυναίκα μπορεί να είναι μη διαθέσιμη όχι μόνο επειδή έχει γκόμενο ή είναι πληγωμένη, αλλά επειδή απλά δεν είναι σε φάση εκείνη τη στιγμή.
4. Σύνδεση επιδιώκω με γυναίκα που είναι στο +-1 από εμένα για να κρατούνται οι ισορροπίες στην ανταλλαγή αξιών. Εγώ πχ που είμαι 8άρι στο overall, αν δοκιμάσω σύνδεση με 10αρι θα ξεσκιστώ στο στρες να ισοβαθμίσω την ανταλλαγή αξιών κ αυτή θα ξενερώνει θεωρώντας με δεδομένο, και το ανάποδο, αν δοκιμάσω σύνδεση με 6αρι θα έχω μια γκόμενα σκλάβα που δεν θέλω\
5. Το υπόβαθρο που καθορίζει τη σκέψη για την αξιολόγηση των ανταλλαγών πρέπει να μην είναι σαθρό (πχ στοιχεία SM)
6. Είμαι άντρας με μια άλφα αξία και κανένας δεν μπορεί να μου τη ρίξει γιατί την έχω αναγνωρίσει εγώ ο ίδιος. Αν θέλω να την ανεβάσω, πρέπει να τη δουλέψω, αν θέλω να την κατεβάσω τότε το κάνω προσθέτοντας πλεονάζουσα αξία (ενώ δεν χρειάζεται να προσθέσω) για να πείσω ότι το deal είναι fair.

Υ.Γ.: ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω δει με τα μάτια μου άντρα (όχι δεκάρι σε εμφάνιση αλλά σίγουρα δεκάρι σε επικοινωνιακές δεξιότητες) να πηδάει βιζιτογκόμενες δωρεάν και να τον ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τις ξεκωλιάσει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Και δουλεύω για να φτάσω στο επίπεδό του. Και τονίζω ότι και ΑΥΤΟΣ δούλεψε πολύ για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Συμπέρασμα: τη ζωή αυτή την κερδίζουμε, δεν μας ανήκει επειδή απλά γεννηθήκαμε.
Ορθή προσέγγιση.
Αλλά για την συγκεκριμένη περίπτωση η συμφωνία / συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί με τους όρους της κοπέλας και την πλήρη αποδοχή των όρων από τον κομάντο.
Όσο για τον χαρακτήρα τις κοπέλας από τα λίγα που διάβασα εδώ, ξέρει τι κάνει και τι θέλει, δεν ξέρω εάν είναι το πρώτο τις θήραμα η όχι. Για όσα γράφτηκαν παραπάνω για τις φίλες τις μάλλον το κατέχει το παιχνίδι.
Εάν πάει να αλλάξει τώρα τους όρους δυο πράγματα θα γίνουν
1. Θα πετύχει (προσωπική μου άποψη δύσκολο η κοπέλα του έχει πάρει τον αέρα)
ή
2. Δεν θα πετύχει γιατί θα δει την μπλόφα (αφού δεν το έχει το παλικάρι και με την παραμικρή αλλαγή συμπεριφοράς / στάσης θα ψυλλιαστεί) και τον φτύσει τότε, το κομάντο θα αυτοπυρποληθεί αφού θα ζητάει γονυπετής συγνώμη.

Για αυτό λέω τονπουλογλου τώρα.

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
Εάν πάει να αλλάξει τώρα τους όρους δυο πράγματα θα γίνουν
1. Θα πετύχει (προσωπική μου άποψη δύσκολο η κοπέλα του έχει πάρει τον αέρα)
ή
2. Δεν θα πετύχει γιατί θα δει την μπλόφα (αφού δεν το έχει το παλικάρι και με την παραμικρή αλλαγή συμπεριφοράς / στάσης θα ψυλλιαστεί) και τον φτύσει τότε, το κομάντο θα αυτοπυρποληθεί αφού θα ζητάει γονυπετής συγνώμη.

Για αυτό λέω τονπουλογλου τώρα.
Whatever.

Εγώ έχω γυρίσει τέτοια κατάσταση, όχι με βιζιτογκόμενα αλλά με νορμάλ. Στον φίλο μας κ εγώ προτείνω να κρατήσει αποστάσεις, δεν είναι έτοιμος να παίξει σε αυτό το level, νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό παθολογικό από πίσω. Είναι φάση retreat to survive so you can fight another day.

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Whatever.

Εγώ έχω γυρίσει τέτοια κατάσταση, όχι με βιζιτογκόμενα αλλά με νορμάλ. Στον φίλο μας κ εγώ προτείνω να κρατήσει αποστάσεις, δεν είναι έτοιμος να παίξει σε αυτό το level, νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό παθολογικό από πίσω. Είναι φάση retreat to survive so you can fight another day.
Ακριβώς αυτό!
Αυτές οι βιζιτοκταστάσεις είναι άλλη ιστορία. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ελιγμών και λαθών, προπάντων εάν έχεις δαγκώσει και την λαμαρίνα.
Με νορμάλ σχέσεις, γκόμενες κλπ είναι κανονικό mind game.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Σύντροφοι παραθέτω όσο το δυνατόν πιό σύντομο ποστ προς γνώση κ συμμόρφωση. Δεν είμαι θεός, ούτε καν ημίθεος, είμαι ένας χρόνια δουλεμένος συναγωνιστής σας, θνητός με αδυναμίες και ένα άλφα επίπεδο

διαφωνω στο κομματι οτι χαρακτηριζεις αυλα αγαθα την εμφανιση,ελκυστικος ανδρας λες αρα συμπεραινω μιλας για εξωτερικη εμφανιση?...ειναι πολυ υλικο
τα αυλα αγαθα δηλαδη το πνευμα και ο χαρακτηρας μενουν στο χρονο ενω τα υλικα οχι...ενα νεος γυμνασμενος ψηλος ανδρας δε θα εχει παντα την ιδια εμφανιση μεγαλωνοντας
λες σου κερασα το δειπνο ως παραδειγμα για αυλο αγαθο...το κερασμα δεν ειναι αυλο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom