Δυστυχώς φίλε μου κόψτο αφού το βλέπεις "συναισθηματικά". Σίγουρα θες να βρεις μια να δεθείς , μια νορμάλ (
Επιστροφη λοιπόν μετα 5θημερη απουσια σε γνωστο νησι των Κυκλαδων,οχι Μυκονο!
Με την κοπέλα τα πήγαμε μια χαρα,αλλωστε ειναι εμπειρη 33 ετων με χιλιαδες χλμ στο ενεργητικό της.
Μια χαρα με ειχε στα ωπα ωπα,με παρακαλουσε για σεξ,ημασταν αψογα.Ηρεμη και ωριμη,σαν να ημασταν χρονια μαζι!
ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ την εβαλα στο χρονοντουλαπο της ιστορίας,κατα 95% για να ειμαι ειλικρινης οχι 100% την διεγραψα,μπηκε στο δρομο χωρις επιστροφη,στο δρομο της ληθης!
Επειδη ομως ειμαι όπως διαπιστωσατε ολοι σχεδον ΕΥΑΛΩΤΟΣ συναισθηματικά,χωρις ιχνος αντιστασης ,
επειδη και αυτη εδωσε καποια δειγματα,αρχισα να εχω καποια αισθηματα για την νεα συνοδο μου.
Η οποία μπορεί να ειναι αψογη στη συμπεριφορά της,να περναμε καλα,να ειναι ωριμη κλπ αλλά δεν παυει να ειναι αυτοκινητο με 400.000 χλμ!!!!!Ειναι δηλαδη εξ ορισμου σκαρτη περίπτωση και αυτη!
Και το ευλογο ερωτημα ειναι "ΚΑΛΑ ρε μλκ,ερωτευεσαι την οποιαδήποτε(βιζιτου), χωρίς κριτήρια,χωρίς τίποτα?"
Ειπαμε υπάρχει ενα εκρηκτικο κοκτέηλ
καταθλιψης,μοναξιας,100 βαθμους υπό το μηδεν αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης και αναγκης συντροφικοτητας