Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Οχι δεν εννοω αυτο!!!

Την διαγραφη εκ των υστερων

Εννοω στέλνεις μηνυμα και απο την στιγμη που το διαβασει ο άλλος σε 1 η σε 2 η σε5 λεπτα η 1 ωρα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτοματα

ΚΑΙ αμα κανεις screenshot ο αλλος παιρνει ειδοποιηση οτι εσυ τράβηξες screenshot!!!
Το εκανα εγω μερικες φορες και εφαγα βρισιμο!!
Βγαλτο φωτογραφία με αλλο κινητό ρε τυπε

Εγγρ.
14 Νοε 2020
Κριτικές
10
Like
203
Πόντοι
290
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Δυστυχώς φίλε μου κόψτο αφού το βλέπεις "συναισθηματικά". Σίγουρα θες να βρεις μια να δεθείς , μια νορμάλ (δυστυχώς ελάχιστες είναι τέτοιου τύπου). Απλά σου τρώει τα λεφτά και σαφώς δεν σου αφήνει τα περιθώρια αυτή ώστε να "δεθείτε". Ξύπνα αγαπητέ και μέχρι να βρεις καμία καλή (όχι ως χορηγό να σε βλέπει), κοίτα να περνάς καλά με κάνα call girl είτε σε μπουρδέλο (άμα δεν φοβάσε ιούς κτλ). Η ζωή συνεχίζεται....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δυστυχώς φίλε μου κόψτο αφού το βλέπεις "συναισθηματικά". Σίγουρα θες να βρεις μια να δεθείς , μια νορμάλ (δυστυχώς ελάχιστες είναι τέτοιου τύπου). Απλά σου τρώει τα λεφτά και σαφώς δεν σου αφήνει τα περιθώρια αυτή ώστε να "δεθείτε". Ξύπνα αγαπητέ και μέχρι να βρεις καμία καλή (όχι ως χορηγό να σε βλέπει), κοίτα να περνάς καλά με κάνα call girl είτε σε μπουρδέλο (άμα δεν φοβάσε ιούς κτλ). Η ζωή συνεχίζεται....
τα χουμε πει αυτα....τωρα εχει την πορσε για μεταβιβαση σε αυτην..
--
περα την πλακα αν λες αληθεια ελπιζω νασαι καλυτερα...ο νηματοθετης

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.735
Πόντοι
25.186
Είμαι νησι με.την κοπελα που προανεφερα.Μια χαρα τα πάμε αλλωστε ειναι εμπειρη σε ολα.
Την 3η ημερα.απουσιας μου εμφανιστηκε η μικρή μηνυματικως.
Μου λεει διακοπαρεις τι κανεις?
Απαντησα ευγενικά και λιτα.
Ξαναστειλε κατι και τελιωσε η συζητηση.

Να διευκρινισω οτι η μικρη εμφανιστηκε πρώτη αυτη μετα απο ψιλομαλωμα το Σαββατο οπου με ψιλοεβρισε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
μηπως πρεπει να γινει συγχωνευση με το επικο θρεντ του θρυλου ?
οχι τιποτα αλλο, να πεσει ενα μπουστ, να περασουν και οι σελιδες μπας και γαμησει και αυτος ο κακομοιρης τελικα :confused:

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
μηπως πρεπει να γινει συγχωνευση με το επικο θρεντ του θρυλου ?
οχι τιποτα αλλο, να πεσει ενα μπουστ, να περασουν και οι σελιδες μπας και γαμησει και αυτος ο κακομοιρης τελικα :confused:
Μπα πιο εύκολο να κερδίσει το τζόκερ παρά να γαμησει

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Είμαι νησι με.την κοπελα που προανεφερα.Μια χαρα τα πάμε αλλωστε ειναι εμπειρη σε ολα.
Την 3η ημερα.απουσιας μου εμφανιστηκε η μικρή μηνυματικως.
Μου λεει διακοπαρεις τι κανεις?
Απαντησα ευγενικά και λιτα.
Ξαναστειλε κατι και τελιωσε η συζητηση.

Να διευκρινισω οτι η μικρη εμφανιστηκε πρώτη αυτη μετα απο ψιλομαλωμα το Σαββατο οπου με ψιλοεβρισε.
ΑΝ ΤΑ λες οπως ειναι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ...
παιχνιδι του μυαλου ηταν βαρεθηκες τα call girl πιεσες τον εαυτο σου να ζησει κατι αλλο....---
anyway κρατα ετσι...και καποια στιγμη χωρις να μπλοκαρεις αυτην απαντα μετα απο μερες---

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.735
Πόντοι
25.186
Δυστυχώς φίλε μου κόψτο αφού το βλέπεις "συναισθηματικά". Σίγουρα θες να βρεις μια να δεθείς , μια νορμάλ (
Επιστροφη λοιπόν μετα 5θημερη απουσια σε γνωστο νησι των Κυκλαδων,οχι Μυκονο!

Με την κοπέλα τα πήγαμε μια χαρα,αλλωστε ειναι εμπειρη 33 ετων με χιλιαδες χλμ στο ενεργητικό της.

Μια χαρα με ειχε στα ωπα ωπα,με παρακαλουσε για σεξ,ημασταν αψογα.Ηρεμη και ωριμη,σαν να ημασταν χρονια μαζι!

ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ την εβαλα στο χρονοντουλαπο της ιστορίας,κατα 95% για να ειμαι ειλικρινης οχι 100% την διεγραψα,μπηκε στο δρομο χωρις επιστροφη,στο δρομο της ληθης!

Επειδη ομως ειμαι όπως διαπιστωσατε ολοι σχεδον ΕΥΑΛΩΤΟΣ συναισθηματικά,χωρις ιχνος αντιστασης ,επειδη και αυτη εδωσε καποια δειγματα,αρχισα να εχω καποια αισθηματα για την νεα συνοδο μου.

Η οποία μπορεί να ειναι αψογη στη συμπεριφορά της,να περναμε καλα,να ειναι ωριμη κλπ αλλά δεν παυει να ειναι αυτοκινητο με 400.000 χλμ!!!!!Ειναι δηλαδη εξ ορισμου σκαρτη περίπτωση και αυτη!

Και το ευλογο ερωτημα ειναι "ΚΑΛΑ ρε μλκ,ερωτευεσαι την οποιαδήποτε(βιζιτου), χωρίς κριτήρια,χωρίς τίποτα?"

Ειπαμε υπάρχει ενα εκρηκτικο κοκτέηλ
καταθλιψης,μοναξιας,100 βαθμους υπό το μηδεν αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης και αναγκης συντροφικοτητας

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736

Με την κοπέλα τα πήγαμε μια χαρα,αλλωστε ειναι εμπειρη 33 ετων με χιλιαδες χλμ στο ενεργητικό της.

Μια χαρα με ειχε στα ωπα ωπα,με παρακαλουσε για σεξ,ημασταν αψογα.Ηρεμη και ωριμη,σαν να ημασταν χρονια μαζι!

ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ την εβαλα στο χρονοντουλαπο της ιστορίας,κατα 95% για να ειμαι ειλικρινης οχι 100% την διεγραψα,μπηκε στο δρομο χωρις επιστροφη,στο δρομο της ληθης!

Επειδη ομως ειμαι όπως διαπιστωσατε ολοι σχεδον ΕΥΑΛΩΤΟΣ συναισθηματικά,χωρις ιχνος αντιστασης ,επειδη και αυτη εδωσε καποια δειγματα,αρχισα να εχω καποια αισθηματα για την νεα συνοδο μου.

Η οποία μπορεί να ειναι αψογη στη συμπεριφορά της,να περναμε καλα,να ειναι ωριμη κλπ αλλά δεν παυει να ειναι αυτοκινητο με 400.000 χλμ!!!!!Ειναι δηλαδη εξ ορισμου σκαρτη περίπτωση και αυτη!

Και το ευλογο ερωτημα ειναι "ΚΑΛΑ ρε μλκ,ερωτευεσαι την οποιαδήποτε(βιζιτου), χωρίς κριτήρια,χωρίς τίποτα?"

καταθλιψης,μοναξιας,100 βαθμους υπό το μηδεν αυτοπεποιθησης και αυτοεκτιμησης και αναγκης συντροφικοτητας
Την καινούργια (απο περιέργεια) την είχες κλεισμένη για 5 24ωρα ; Και αν ναι πόσο κόστισε η όλη φαση γύρω στα 5-10 χιλιάρικα να φανταστώ ;

*Βασικα για την αμοιβή της κοπέλας ρωτάω , χωρίς ξενοδοχεία κτλ.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456

Προφανώς έχεις καταλάβει το πρόβλημα σου.Έχεις ανάγκη να σε αγαπήσει κάποιος.Δεν θα το βρεις αυτό σε βίζιτες ούτε σε κοπέλες πολύ μικρότερές σου.
Πρέπει να το ψάξεις άμεσα αυτό.Έχεις αποξενωθεί συναισθηματικά και το έχεις ανάγκη.Προέκυψε λόγω δουλειάς;( συμβαίνει γιατί αν κάνεις ζόρικη δουλειά για να επιβιώσεις πρέπει να χρησιμοποιείς στεγνά τη λογική).Προέκυψε λόγω κάποια απογοήτευσης από γυναίκα στο παρελθόν και σου έχει βγεί σαν άμυνα;Προέκυψε από έλλειψη αγάπης και συναισθημάτων από το οικογενειακό σου περιβάλλον;Έχεις θέμα και πρέπει να το λύσεις άμεσα γιατί θα συνεχίσεις να βασανίζεσαι χωρίς έλεος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261

μαστορα σαντα μπαρμπαρα το εκανες το θρεντ :confused:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206

ρε φιλε καλα που υπαρχεις κι εσυ για να βλεπω πως υπαρχουν ανθρωποι που ταλαιπορουνται περισσοτερο απο εμενα......

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ που είμαι έμπειρος παραλίγο να την πατήσω πρόσφατα.Είναι γιατί οι μικρές κάπως παριστάνουν τις ευάλωτες και ξυπνούν πατρικά ένστικτα.Στέλνουν συχνά μηνύματα,φωτός κτλ.Με τις μεγαλύτερες δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

mike.psolen

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
204
Πόντοι
0
Πιστευω ολοι θελουν να μαθουν το νουμερο που δινει ο συμπαιχτης μας, και μετα οσοι το "σηκωνουν" να του ζητανε τηλεφωνο της πιτσιρικας.
:grin:

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
100
Like
14.735
Πόντοι
25.186
Την καινούργια (απο περιέργεια) την είχες κλεισμένη για 5 24ωρα ; Και αν ναι πόσο κόστισε η όλη φαση γύρω στα 5-10 χιλιάρικα να φανταστώ ;

*Βασικα για την αμοιβή της κοπέλας ρωτάω , χωρίς ξενοδοχεία κτλ.
Οχι φιλε τοσα
3χιλ.
Μπορουσα και με πιο λιγα-ισως και τα μισα 1,5 η 2,από οτι καταλαβα εκ των υστερων,καθως η κοπέλα δεν εχει φραγκο!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Οχι φιλε τοσα
3χιλ.
Μπορουσα και με πιο λιγα-ισως και τα μισα 1,5 η 2,από οτι καταλαβα εκ των υστερων,καθως η κοπέλα δεν εχει φραγκο!!
Α νόμιζα ηταν απο γραφείο που συνήθως ζητάνε πάνω απο 1 χιλιάρικο το 24 ωρο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Πιστευω ολοι θελουν να μαθουν το νουμερο που δινει ο συμπαιχτης μας, και μετα οσοι το "σηκωνουν" να του ζητανε τηλεφωνο της πιτσιρικας.
:grin:
Βασικά απο περιέργεια ρώτησα εγω δεν έχω σκοπό να ζητήσω τηλέφωνο , ασε που και οικονομικά δεν είμαστε για τέτοια έξοδα , όσο για την πιτσιρίκα εκείνη ηταν στις αρχές η 23χρονη , τώρα στο πενθήμερο πήγε με άλλη 33χρονη :confused:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506

troll-detected-troll.gif

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Προφανώς και δεν έχεις ερωτευτεί την ίδια αλλά την ιδέα του να ζήσεις έναν έρωτα. Αναλογίσου τι έχει να σου προσφέρει, πως θα ήταν η ζωή σου αν ήσασταν σε κανονική σχέση και ποσό πραγματικά την χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου.
Θεωρώ σίγουρο πως πολύ γρήγορα θα βαρεθείς.
Μεγάλη κουβέντα ειπες.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom