Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.793
Πόντοι
25.186
..ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Γιατι επιμενεις ρε φιλε απορω
Τι το εξωπραγματικο εγραψα?

Οτι ειμαι ο ΝΤΑΝ ΜΠΙΛΖΕΡΙΑΝ και γαμαω 40 μουναρες μαζι?
Αν ηθελα να γραψω παπαριες,τετοια θα εγραφα

Εδω εγραψα μια ιστορια καθολου κολακευτικη για μενα,με πολλά στοιχεια εξευτελιστικα

Μια φιλη βιζιτα κλειστου κυκλου,μου γνωρισε μια γνωστη της μικρη και προεκυψε κατι παραπανω απο ενα ραντεβου

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε; Ειλικρινά. Γιατί βρέθηκες σε ένα νήμα με τον τίτλο "sugar daddy" ; Έχεις να καταθέσεις παρόμοια εμπειρία ως sugar daddy; Έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο, αντίστοιχο, ανάλογο, συναφές κλπ; Με συμπάθεια ρωτάω, ειδικά αν το 1992 προσδιορίζει την ηλικία σου όπως υποθέτω.
Ειλικρινά λοιπόν το 1992 ΔΕΝ είναι η χρονολογία γέννησης ( μακάρι να ήταν) . Είναι μια χρονολογία που σημαίνει κάτι προσωπικό. Επειδή το Αρίσταρχος ήταν πιασμένο σαν όνομα έβαλα κι αυτή τη χρονολογία δίπλα. Αν μπορούσα να αλλάζω το όνομα ανά διαστήματα θα το έκανα, αλλαδεγινεται. Γενικά αντιμετωπίζω το σάιτ σαν μια βόλτα στο καφενειο π Χ. Όπου αναφέρονται διάφορα θέματα και συμμετέχω. Δικαιούσαι να θεωρείς ότι δεν πρέπει να συμμετέχω για τον α ή β λόγω, αλλά αυτό δεν θα με αποτρέψει. Έχω ζήσει ανάλογη κατάσταση όχι επί χρήμασι, αλλά δε θα επεκταθω.. με συμπάθεια σου απαντώ , καθώς δεν είμσι υποχρεωμένος να δίνω απαντήσεις, γράφω για χαβαλε..αν καποιοι άλλοι έχουν άλλους στόχους δε με αφορά..

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
εν μερει εχεις ενα δικιο, κανεις δεν εχει βρεθει στην θεση του...(οι αυτοι που εχουν βρεθει δεν γραφουν)--
ομως αυτος ζητησε κουβεντα, επιλογες κτλ...
δεν του γραψαμε ιατρικη συνταγη ...ουτε τι χαπια για στυση η οτι αλλο..
εχεις δικιο γιατι δεν ειμαστε στην θεση του...ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ομως σε ρωταω αν ενας φιλος εξω σε ενα καφε σου εμπιστευονταν την ιστορια του και σου λεγε το προβλημα τι θα ελεγες δεν ειχα ποτε βιζιτα -καψα?
Μην το χρυσώνεις το χάπι, δεν αξίζει. Κανείς δεν ήταν φιλικός απέναντί του. Ψεύτη και τρολ τον ανεβάζανε, μαλάκα μουνόδουλο τον κατεβάζανε. Αλλά δε με ενδιαφέρει να κάνω τον συνήγορο του νηματοθέτη. Το ζήτημα είναι το πώς και με ποιους όρους συζητάμε μεταξύ μας όταν το αντικείμενό μας εδώ είναι ο αγοραίος έρωτας.

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.793
Πόντοι
25.186
Μην το χρυσώνεις το χάπι, δεν αξίζει. Κανείς δεν ήταν φιλικός απέναντί του. Ψεύτη και τρολ τον ανεβάζανε, μαλάκα μουνόδουλο τον κατεβάζανε. Αλλά δε με ενδιαφέρει να κάνω τον συνήγορο του νηματοθέτη. Το ζήτημα είναι το πώς και με ποιους όρους συζητάμε μεταξύ μας όταν το αντικείμενό μας εδώ είναι ο αγοραίος έρωτας.
Ο πρωτος που βριζω και φτυνω τον εαυτο μου ειμαι εγω.

Δεν χρειαζομουνα κανενα μελος του σαιτ να μου πει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

Εδω εγραψα μια ιστορια καθολου κολακευτικη για μενα,με πολλά στοιχεια εξευτελιστικα

Μια φιλη βιζιτα κλειστου κυκλου,μου γνωρισε μια γνωστη της μικρη και προεκυψε κατι παραπανω απο ενα ραντεβου
Η μικρή που προέκυψε το κάτι παραπάνω κάνει αυτή τη δουλειά;Η είναι σε κανονική εργασία...Συγνώμη που ρωτάω τώρα αλλά να μη γυρίζω πίσω στις σελίδες

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

ΡΕ ΤΥΠΕ παραμυθιαζεις τον εαυτο σου πρωτα...δες τα 1 μου ποστ...κανεις κακο στον εαυτο σου...
διαβασε και πιο πανω....εγραψες"καταθλιψη" τι σου απαντησα αναιρω πολλα που εχω γραψει και εκει η καταθλιψη δηλαδη ειναι η εστια του θεματος-
δεν εχω εμμονη να σε βγαλω ψευτη ..καμια σχεση οκ?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
διαβασε τις πρωτες 15-20 σελιδες δες τι γραφουν αρκετοι κ ποσο φιλικοι ειναι----
και σε ρωταω γιατι να ποσταρει ενα τετοιο θεμα???
για να ακουσει καποιες γνωμες αν δεν ηθελε δεν θα το χε ποσταρει-

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.793
Πόντοι
25.186
Η μικρή που προέκυψε το κάτι παραπάνω κάνει αυτή τη δουλειά;Η είναι σε κανονική εργασία...Συγνώμη που ρωτάω τώρα αλλά να μη γυρίζω πίσω στις σελίδες
Εννοειται το κάνει σε παρα πολυ στενο κυκλο
Και μαλιστα τρεμει το φυλλοκαρδι της μην μαθευτει.

Δεν εχω σχεδον κανενα μηνυμα γιατί αυτες βαζουν ενα κολπο στο βαιμπερ και whatsapp να σβηνονται τα μηνυματα μετα λίγα λεπτα για να.μην.εχεις αποδειξεις.οτι ειναι βιζιτες!!!!Το κάνουν πλεον πολλες αυτο

Εγω βεβαια για παν ενδεχόμενο κατάφερα και κρατησα μερικα

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

Δεν εχω σχεδον κανενα μηνυμα γιατί αυτες βαζουν ενα κολπο στο βαιμπερ και whatsapp να σβηνονται τα μηνυματα μετα λίγα λεπτα για να.μην.εχεις αποδειξεις.οτι ειναι βιζιτες!!!!Το κάνουν πλεον πολλες αυτο

Κατάλαβα...Ναι το κάνουν πολλές το να σβήνουν τα μηνύματα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες δεν το έχουνε αυτό να τις πληρώνεις και να παριστάνουν τη γκόμενα.Εχουν μόνο το βιζιτιλικι.Για σπονσορετς κάνουν οι Σλαβες προσφέρουν όλο το πακέτο ψευδαισθησης.
Το άτομο προφανώς πάσχει απο έλλειψη στοργής δε θέλει απλά να ρίξει έναν πούτσο.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Φίλε νηματοθέτη (και συνφορουμίτες), θα πω κάτι στα ίσα. Είμαι 16 χρόνια μέλος. Ήμουν νέος και τώρα γέρος. Έχω διαβάσει στην ολότητά του το σάιτ, όσο λίγοι. Μάλλον μόνο ο Αντισθένης με ξεπερνάει. Με ενόχλησε τόσο πολύ που μαζεύτηκε ένας όχλος και σού την έλεγε, σε έφτυνε κλπ, που θα εισηγηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω, το εξής. Σε ορισμένες κατηγορίες στο φόρουμ, ο νηματοθέτης ενός νήματος να έχει τη δυνατότητα να διαγράφει σχόλια και να αποκλείει μέλη από το να συμμετέχουν στο νήμα του. Και κάποια νήματα να είναι κλειστά και πριβέ. Θα δεις μετά πόσο θα αλλάξει το ύφος και το ήθος. Πόσο θα εξαφανιστούν οι περαστικοί χυδαιολόγοι που μόνο βρίζουν. Ο διάλογος είναι το πρώτο σχήμα στο οποίο ο άνθρωπος έβαλε κανόνες. Η δημοκρατία δεν υπάρχει χωρίς κανόνες στο διάλογο.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

se αυτο λεει αληθεια εχει ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....αυτα που στελνουν...
ομως screenshot οταν ερθει μυνημα προλαβαινεις να το κανεις-

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.793
Πόντοι
25.186
se αυτο λεει αληθεια εχει ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....αυτα που στελνουν...
ομως screenshot οταν ερθει μυνημα προλαβαινεις να το κανεις-
Οχι δεν εννοω αυτο!!!

Την διαγραφη εκ των υστερων

Εννοω στέλνεις μηνυμα και απο την στιγμη που το διαβασει ο άλλος σε 1 η σε 2 η σε5 λεπτα η 1 ωρα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτοματα

ΚΑΙ αμα κανεις screenshot ο αλλος παιρνει ειδοποιηση οτι εσυ τράβηξες screenshot!!!
Το εκανα εγω μερικες φορες και εφαγα βρισιμο!!

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
66
Like
3.367
Πόντοι
7.110
Το ζήτημα είναι το πώς και με ποιους όρους συζητάμε μεταξύ μας όταν το αντικείμενό μας εδώ είναι ο αγοραίος έρωτας.
Βασικά για τις παρενέργειες του αγοραίου έρωτα συζητάμε.

Και ναι, είναι ωραίο φόρουμ για ψυχανάλυση το bourdela.com, και όχι μόνο για ψυχανάλυση, αλλά και για ψωλοχυσιματα, κοπρολαγνειες, ανθρωποφαγειες και όλα τα απωθημένα. Τα διαπιστευτήρια του καθενός φαίνονται στο περιεχομενο της άποψης του, μην τρελαίνεσαι, ελεγχόμενη είναι η κατάσταση.

@john100
Δεν είναι feminine η φάση να λέμε τα πράγματα με την ανθρώπινη πλευρά τους, είναι απλά ανθρώπινο και no gender, όπως το κενό που έχουν οι άγγελοι ανάμεσα στα πόδια τους.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.524
Πόντοι
6.236
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε; Ειλικρινά. Γιατί βρέθηκες σε ένα νήμα με τον τίτλο "sugar daddy" ; Έχεις να καταθέσεις παρόμοια εμπειρία ως sugar daddy; Έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο, αντίστοιχο, ανάλογο, συναφές κλπ; Με συμπάθεια ρωτάω, ειδικά αν το 1992 προσδιορίζει την ηλικία σου όπως υποθέτω.
Και να μην είχε ακριβώς ίδια εμπειρία δηλαδή ή αν είχε γεννηθεί το 1992 (ή και το 2002), από τη στιγμή που είναι τόσο καλοπροαίρετος και αυτά που γράφει δεν είναι αερολογίες, που είναι το κακό; Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι.
Και αν ειπώθηκε κάτι άλλο(όπως και από τη μεριά μου), ήταν πιο πολύ σε φάση "ξεκόλλα το μυαλό σου από αυτήν και συνέχισε", παρά κάτι με διάθεση για γελοιοποίηση. Από εκεί και πέρα, μακάρι να είχαμε όλοι την εμπειρία σου (τα χρόνια σου, μπορείς να τα κρατήσεις αν θέλεις!!) και να είχαμε πιο σωστές απόψεις ή συμπεριφορές, σαν τις δικές σου (ειλικρινά το λέω). Από κάπου πρέπει να περάσουμε, όμως, για να φτάσουμε εκεί.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Βασικά για τις παρενέργειες του αγοραίου έρωτα συζητάμε.

Και ναι, είναι ωραίο φόρουμ για ψυχανάλυση το bourdela.com, και όχι μόνο για ψυχανάλυση, αλλά και για ψωλοχυσιματα, κοπρολαγνειες, ανθρωποφαγειες και όλα τα απωθημένα. Τα διαπιστευτήρια του καθενός φαίνονται στο περιεχομενο της άποψης του, μην τρελαίνεσαι, ελεγχόμενη είναι η κατάσταση.
Τώρα δουλευόμαστε; Για δείξε μου ένα ψυχαναλυτικό ποστ στο παρόν νήμα. Το φτύσιμο της αρκούδας έφαγε ένας άνθρωπος που έφτιαξε ένα νήμα για να πει τον πόνο του. Η ένστασή μου είναι ότι στο πεδίο του αγοραίου έρωτα δεν απαντάς και δεν κρίνεις αν απέχεις από παρόμοια εμπειρία. Είναι ελάχιστο ζητούμενο. Κανείς που απάντησε δεν έχει ζήσει αντίστοιχη φάση (εξ ου και οι μαλακίες ότι δεν είναι vfm) και ελάχιστοι γνωρίζουν πώς να την ψάξουν για να βρουν κάτι παρόμοιο. Και δεν ενδιαφέρονται κιόλας. Όποτε προς τι η συμμετοχή, βρήκα ανοιχτά και μπήκα;

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
66
Like
3.367
Πόντοι
7.110
Δεδομένων των φρούτων και των πουλεν που μπαίνουν στο φόρουμ, προσωπικά βρήκα αρκετά ποιοτικό το επίπεδο της κουβέντας. Και αν δεν ήταν και αντιπροσωπευτική ενός γενικότερου προβλήματος, πιθανότατα και να μη συμμετείχα.

Η κατάθλιψη είναι η μάστιγα του αιώνα μας. Και επειδή μέχρι πριν από 50 χρόνια δεν είχε καν μελετηθεί, ως καινούρια αναγνωρισμένη πάθηση θερίζει. Και οι συνέπειες της νομίζω ότι υποτιμούνται πλέον ολοένα και λιγότερο.

Προσωπικά δίνω τα σέβη μου σε όλους τους συμμετέχοντες για το επίπεδο που έδειξαν, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινότητα έχει λιγότερα ταμπού σε σχέση με τον έξω κόσμο.

Κ επειδή είστε όλοι καβλιαρηδες με λίγα ταμπού, σας δίνω respect. Γαμειτε γιατί χανόμαστε. Με τον φίλο μου τον IvanTheGreat είχαμε βάλει ρεαλιστικο στόχο να πηδήξουμε όλα τα δεκάρια της υφηλίου. Νομίζω ότι αν ενωθουμε όλοι εδώ μέσα, θα πετύχουμε το παραδοτέο του project εύκολα. Αρκεί να τις μοιράσουμε κ να μην πηδάμε τις ίδιες μεταξύ μας. Και το σεξ είναι κατασταλτικό της κατάθλιψης, αν εν τέλει αρνειστε την βοήθεια από ειδικό.

Thumbs up σε όλους τους συναγωνιστές, χρόνια πολλά σε όλους!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οχι δεν εννοω αυτο!!!

Εννοω στέλνεις μηνυμα και απο την στιγμη που το διαβασει ο άλλος σε 1 η σε 2 η σε5 λεπτα η 1 ωρα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτοματα

ΚΑΙ αμα κανεις screenshot ο αλλος παιρνει ειδοποιηση οτι εσυ τράβηξες screenshot!!!
ΣΤΟ VIBER ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Οχι δεν εννοω αυτο!!!

απλα φωτογραφησε την οθονη με αλλο κινητο ή καμερα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ μεχρι την 30 σελιδα εγραφα σοβαρα...
τωρα λεει ειδοποιηση αν κανεις screenshot μηνυμα???
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ???
ΕΠΙΣΗΣ στο viber δεν υπαρχει επιλογη να σβηστει το μηνυμα με χρονοδιακοπτη 2-5-10 λεπτα..
εγω τα παραταω εδω....
τυπε ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΤΕΛΟΣ....
ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ οτι αν κανεις screenshot μηνυμα στο viber οτι στον αλλον σκαει ειδοποιηση...
ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΦΙΛΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ...
ΑΝΤΕ ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΩΡΑ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom