Δεδομένων των φρούτων και των πουλεν που μπαίνουν στο φόρουμ, προσωπικά βρήκα αρκετά ποιοτικό το επίπεδο της κουβέντας. Και αν δεν ήταν και αντιπροσωπευτική ενός γενικότερου προβλήματος, πιθανότατα και να μη συμμετείχα.
Η κατάθλιψη είναι η μάστιγα του αιώνα μας. Και επειδή μέχρι πριν από 50 χρόνια δεν είχε καν μελετηθεί, ως καινούρια αναγνωρισμένη πάθηση θερίζει. Και οι συνέπειες της νομίζω ότι υποτιμούνται πλέον ολοένα και λιγότερο.
Προσωπικά δίνω τα σέβη μου σε όλους τους συμμετέχοντες για το επίπεδο που έδειξαν, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κοινότητα έχει λιγότερα ταμπού σε σχέση με τον έξω κόσμο.
Κ επειδή είστε όλοι καβλιαρηδες με λίγα ταμπού, σας δίνω respect. Γαμειτε γιατί χανόμαστε. Με τον φίλο μου τον IvanTheGreat είχαμε βάλει ρεαλιστικο στόχο να πηδήξουμε όλα τα δεκάρια της υφηλίου. Νομίζω ότι αν ενωθουμε όλοι εδώ μέσα, θα πετύχουμε το παραδοτέο του project εύκολα. Αρκεί να τις μοιράσουμε κ να μην πηδάμε τις ίδιες μεταξύ μας. Και το σεξ είναι κατασταλτικό της κατάθλιψης, αν εν τέλει αρνειστε την βοήθεια από ειδικό.
Thumbs up σε όλους τους συναγωνιστές, χρόνια πολλά σε όλους!