Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Χειροτερος κι απο τον παπαροντριφτουλα ειναι αυτο το υπερναυαγιο ο νηματοθετης…
Το 99% των συμβουλων ειναι κλισε χιλιοειπωμενα βγαλμενα απο αντρικα περιοδικα η εκλαικευμενα εγχειρίδια ψυχολογιας
Πιστεψε στον εαυτο σου κλπ κλπ
Βασικα δεν χρειαζομουν καμια συμβουλη γιατι ξερω τι.πρεπει να.κανω.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
Ξεφτιλισμα γαμησι.μεχρι τελικης πτωσης χυσιμο σε στόμα μαπα κλπ εγω να καθοριζα τιμές και ραντεβου
Απλα δεν μπορούσα να τα κανω
Καλησπερα Σοφακι, ειμαι ο Αλεξανδρος.Να παει στην επόμενη απ τη στιγμή που δε θέλει αυτή μια να μη τι θέλει κι αυτός δέκα αλλιώς αμα κολλήσει εκεί μετά όσο περναει ο καιρός θα ναι χειρότερα
παρε χαρτακι και στη σειρα σου, προηγουμαι.Καλησπερα Σοφακι, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Όταν πρώτοδιάβασα το ποστ σου είπα πόσο δίκιο έχει ο φίλοςΗ επιτομή της αντρικής ΞΕΦΤΙΛΑΣ είναι να παρακαλάς μια γυναίκα για σχέση. Οι γκόμενες πρέπει να μας παρακαλάνε για κάτι παραπάνω από το σεξ, όχι το ανάποδο. Μη γράφεις άλλο τέτοια, γιατί εκτίθεσαι.
Τύπε δεν ξέρω για ποιους ακριβώς μιλάς, αλλά εγώ δεν έχω πολιορκήσει καμία γυναίκα, πόσο μάλλον για σχέση. Πρώτα το σεξ επιδιώκω και μετά όπως προκύψει. Με όσες προχώρησα σε σχέση ήταν αβίαστο ή το κυνήγησαν αυτές. Ούτε παρακάλεσα ούτε πολιόρκησα. Αυτό είναι γκομενίστικη συμπεριφορά, όχι αντρική.Όταν πρώτοδιάβασα το ποστ σου είπα πόσο δίκιο έχει ο φίλος
Αλλά μετά σκέφτηκα
Πάντα οι άντρες όταν πολιορκουν μια γυναίκα ουσιαστικά δεν παρακαλανε για σχέση?
Στους γάμους πως φτάνουμε?με παρακαλετο
Τύπε μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο, η κλασικη ανδρική συμπεριφορα ειναι αυτή του κυνηγου, αρα και του πολιορκητη, δεν ειναι κακο.Τύπε δεν ξέρω για ποιους ακριβώς μιλάς, αλλά εγώ δεν έχω πολιορκήσει καμία γυναίκα, πόσο μάλλον για σχέση. Πρώτα το σεξ επιδιώκω και μετά όπως προκύψει. Με όσες προχώρησα σε σχέση ήταν αβίαστο ή το κυνήγησαν αυτές. Ούτε παρακάλεσα ούτε πολιόρκησα. Αυτό είναι γκομενίστικη συμπεριφορά, όχι αντρική.
Οι άντρες κυνηγάνε το σεξ, όχι τη σχέση. Αν και όλο το concept του μονόπλευρου κυνηγιού σε μια κατά τα άλλη εποχή ισότητας μπάζει λίγο, οπότε δε νιώθω καμία ανάγκη να κυνηγήσω γυναίκες. Άσε που αυτές μας διαλέγουν και έχουν πάρει την απόφασή τους, άσχετα πόσο θα κυνηγήσεις. Όταν το θήραμα επιλέγει αν θα πιαστεί ή όχι, δε λέγεται κυνήγι. Κανένας κυνηγός δε ζητάει την έγκριση του θηράματος. Οπότε δε νομίζω να είμαι εγώ που έχω μπερδευτεί.Τύπε μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο, η κλασικη ανδρική συμπεριφορα ειναι αυτή του κυνηγου, αρα και του πολιορκητη, δεν ειναι κακο.
Αν ζητήσει κι άλλα μετά τα 300 , προτείνω να της στείλει αυτο εδωσημερα τι ζορι τραβας....
αυριο...?????
"ειμαι μπερδεμενη ειχα προβληματα μου λειπεις" +" θελω μια τσαντα για την θαλασσα και πεδιλα στειλε 350"
Με αυτά συν την ξήγα που σου έκανε στην αρχήΕπειδη εσυ εισαι του μπουρδελου και του 10ρικου και του Μεταξουργειου,τραβα λοιπον σε αλλη παραλια και μην ασχολεισαι.
να βαλω φωτογραφια ΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?Μπορω να βαλω οποιαδηποτε κοπελα και να πω Νατη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
Πως θα το επιβεβαιωσετε εσεις???????
ΝΑ ΔΩΣΩ Ινσταγκραμ???ΚΑΙ?Μπορω να δωσω της οποιασδηποτε
Να βαλω μηνυματα?Μπορει να ειναι απο οποιαδνηποτε ή δικά μου φεικ,να τα εγραψα εγω
Ανικητη η ηλιθιότητα πραγματικα
πολιορκούν ?? είναι εξασφαλισμένη η αποτυχίαΑλλά μετά σκέφτηκα
Πάντα οι άντρες όταν πολιορκουν μια γυναίκα ουσιαστικά δεν παρακαλανε για σχέση?
Στους γάμους πως φτάνουμε?με παρακαλετο
ο κυνηγός δουλεύει ενέδρα όχι πολιορκία (αν δεν χτυπήσει πάει γι άλλα)Τύπε μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο, η κλασικη ανδρική συμπεριφορα ειναι αυτή του κυνηγου, αρα και του πολιορκητη, δεν ειναι κακο.
Να σε μυρίσει θέλει μόνο.Στελνω και στην αλλη την βιζιτου που κανονισαμε(ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ στο κουρμπετι και αρπακτικο)
Και μου λεει ξεχασε την ειναι απαραδεκτη,τωρα εχεις εμενα!!!
Κι αυτη να με φαει θελει!!
ρε φιλε αστο μας δουλευει τοσο καιρο να πουμε....Να σε μυρίσει θέλει μόνο.
Ακριβώς.ρε φιλε αστο μας δουλευει τοσο καιρο να πουμε....
Φιλε εχω διαβασει τις περισσοτερες απαντησεις και μπηκα στον κοπο να δω και τις κριτικες σου σε διαφορες κοπελες. Εκτιμω πως δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης ολο αυτο οπως σου εχουν γραψει, αλλα ισως μια αδυναμια στην δυνατοτητα δημιουργιας και διατηρησης μιας υγιους σχεσης γιατι απλα κουραζεσαι γρηγορα και εισαι "εθισμενος" στις εναλλαγες. Ακομη και το λαιφσταιλ σου (αμαξι, ακριβες διακοπες κλπ) υποδεικνυουν πως εισαι ενας αντρας 40+ που λατρευει την ηδονη, ομως νιωθει πως τα χρονια περνουν και ταυτοχρονα πιεζεται να φτιαξει κατι ισως σοβαρο. Η αναφορα συνεχως στη συγκεκριμενη περιπτωση πως δεν αξιζει, δεν ειναι κατι παραπανω απο ενα ωραιο σωμα κλπ στην ουσια σε εξηταρει γιατι βλεπεις πως δεν κατακτας κατι που θεωριτικα το αγοραζες. Εαν θες μια αποψη που δεν ειναι βγαλμενη απο την τοξικη ευτυχιοκρατια και τους ανειδικευτους μπακαλιδες του life coaching θα σου πω να μπεις σε μια διαδικασια ακομη πιο εντονου ηδονισμου. Πνιξε καθε θετικο ή αρνητικο συναισθημα σου σε μουνοχυσια, κατουρα, σπερμα και αλκοολ (οχι τζιν) απο γυναικεια σωματα, απεφυγε κοκες και καθε μορφης ναρκωτικα. Αυτο πιθανοτατα στις πρωτες 4 μερες θα σε οδηγησει σε μια απολυτη ματαιωση που θα ειναι δημιουργικη μιας και θα σου υποδειξει τα πραγματικα σου θελω. Εκει πανω χτισε τα νεα σου θελω. Θα δεις πως το "φτηνο" sugar girl ισως το ποθεις για οικογενεια ή απλα αναγνωρισεις εκανες μια παλλινδρομιση σε ενα σταδιο που εχεις τον απολυτο ελεγχο γιατι πολυ απλα καποια παλιοτερη σχεση σου σε γεμισε με το τραυμα της απορριψης. Ο,τι και να προκυψει εσυ απλα θα πρεπει να παρεις καποιες αποφασεις. Κρατα πως δεν υπαρχει σωστο ή λαθος, ολα ειναι πιθανες εκβασεις της ζωης μας. Στα γραφω φιλικα οποτε τον αμεσο και ισως λιγο χυδαιο τροπο μην τα παρεις ως προσβολες.Το 99% των συμβουλων ειναι κλισε χιλιοειπωμενα βγαλμενα απο αντρικα περιοδικα η εκλαικευμενα εγχειρίδια ψυχολογιας
Πιστεψε στον εαυτο σου κλπ κλπ
Βασικα δεν χρειαζομουν καμια συμβουλη γιατι ξερω τι.πρεπει να.κανω.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
Ξεφτιλισμα γαμησι.μεχρι τελικης πτωσης χυσιμο σε στόμα μαπα κλπ εγω να καθοριζα τιμές και ραντεβου
Απλα δεν μπορούσα να τα κανω
Ωραίος!...Εαν θες μια αποψη που δεν ειναι βγαλμενη απο την τοξικη ευτυχιοκρατια και τους ανειδικευτους μπακαλιδες του life coaching θα σου πω να μπεις σε μια διαδικασια ακομη πιο εντονου ηδονισμου. Πνιξε καθε θετικο ή αρνητικο συναισθημα σου σε μουνοχυσια, κατουρα, σπερμα και αλκοολ (οχι τζιν) απο γυναικεια σωματα, απεφυγε κοκες και καθε μορφης ναρκωτικα. Αυτο πιθανοτατα στις πρωτες 4 μερες θα σε οδηγησει σε μια απολυτη ματαιωση που θα ειναι δημιουργικη μιας και θα σου υποδειξει τα πραγματικα σου θελω. Εκει πανω χτισε τα νεα σου θελω.
Πω ρε φιλε σα να με ξερεις.όταν γαμαμε τον εαυτό μας με:
-περιοριστικες πεποιθήσεις
-ψυχαναγκασμους
-εμμονες
-χαμηλη αυτοεκτίμηση
-αποδοχη αρνητικών συμπεριφορών απέναντι μας όταν τουλάχιστον εμείς φερομαστε σωστά