You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 990
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparopaparos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 302
- Πόντοι
- 21
Στη φάση που είσαι φίλε μου πρέπει πρώτα να μιλήσεις με κάποιο ειδικό. Η ψυχολογία σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι στα τάρταρα.
Το να θες να πληρώνεις για τη συντροφιά μίας γυναίκας είναι βίτσιο αλλά να παίζεις στο σενάριο να καψουρευεσαι μια που την πληρώνεις δεν είναι λογικό.
Την έχω περάσει την ίδια φάση πριν κάποια χρόνια με μια πιτσιρίκα που στο τέλος μου κατσικωθηκε και ήθελε γάμους και κουφέτα.
Έκανα αμάν να την ξεφορτωθώ και αυτό έγινε όταν βρήκε άλλο χρηματοδότη. Αυτο το λέω γιατί ξέρω ότι πηδηχτηκε με κάποιο πιτσιρικά αλλά μπατηρη και μου ξανεμφανιστηκε .
Ησύχασα όταν βρήκε κάποιον που μπορούσε να την πληρώνει.
Οπότε φίλε μου κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον προσέχεις γιατί είναι ότι πιο πολύτιμο έχεις
Το να θες να πληρώνεις για τη συντροφιά μίας γυναίκας είναι βίτσιο αλλά να παίζεις στο σενάριο να καψουρευεσαι μια που την πληρώνεις δεν είναι λογικό.
Την έχω περάσει την ίδια φάση πριν κάποια χρόνια με μια πιτσιρίκα που στο τέλος μου κατσικωθηκε και ήθελε γάμους και κουφέτα.
Έκανα αμάν να την ξεφορτωθώ και αυτό έγινε όταν βρήκε άλλο χρηματοδότη. Αυτο το λέω γιατί ξέρω ότι πηδηχτηκε με κάποιο πιτσιρικά αλλά μπατηρη και μου ξανεμφανιστηκε .
Ησύχασα όταν βρήκε κάποιον που μπορούσε να την πληρώνει.
Οπότε φίλε μου κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον προσέχεις γιατί είναι ότι πιο πολύτιμο έχεις
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Πλέον οι γκόμενές έχουν τεράστια ζητιση.. Άμα κάνεις σχεση με 6αρι και πάνω, εννοείτε ότι πρέπει να τη σπονσοραρε ος κάθε μέρα με μικρά ή μεγάλα δώρα.. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια, ταξίδια σαββατοκύριακο, κεράσματα έξω.. Αλλιώς πάει πέταξε το γκόμενάκι σε νέους χορηγούς.. Λίγο πολύ όσους βλέπω και ξερω να έχουν σχέση με όμορφο γκόμενάκι, τους σπονσορες κάνουνε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 4.496
Το πληρωνεις το μουνι...
Αν ειναι πουτανα χωρις λεφτα δε το γαμας.
Αν ειναι γκομενα ,χωρις λεφτα(βολτες,διακοπες,δωρα) θα το γαμας αλλα μεχρι να βρει καποιον που να της προσφερει τα παραπανω.
Αν ειναι γκομενα ,χωρις λεφτα(βολτες,διακοπες,δωρα) θα το γαμας αλλα μεχρι να βρει καποιον που να της προσφερει τα παραπανω.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν. Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστεςΤο πληρωνεις το μουνι...
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 4.496
Τι ειναι καλυτερο ή λιγοτερο κακο?Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν. Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστες
Η γκομενα σου να ναι πουτανα?ή
Η πουτανα σου να τη βλεπεις σα γκομενα σου?
Με την άδεια σας, απλοποίησα λίγο το post σας.Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν.Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστες.Διαφορετικά, θα έχω γκόμενα - κατάσταση που είναι δυσάρεστη.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 814
- Πόντοι
- 81
Τελικά την έληξε την σύμβαση ?
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Πρώτον, δεν σου έδωσα καμία άδεια. Δεύτερον, μην βγάζεις τέτοια πικρία ρε Ωρίωνα! Σε συμπαθώ πολύ αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα για σοβαρή σχέση.Με την άδεια σας, απλοποίησα λίγο το post σας.
Η ελευθερία φίλε μου. Να μην έρθει μέρα που θα γαμάς την x ενώ θα προτιμούσες να γαμάς την yΤι ειναι καλυτερο ή λιγοτερο κακο?
Η γκομενα σου να ναι πουτανα?ή
Η πουτανα σου να τη βλεπεις σα γκομενα σου?
Ακόμα;;;Σε συμπαθώ πολύ αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα για σοβαρή σχέση.
Σχεδόν μισό χρόνο σας πιλατεύω...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Όταν γίνεις γυναίκα και εφόσον μου μαγειρεύεις ρύζι με pork και άλλες λιχουδιές, θα το σκεφτώ πάλιΑκόμα;;;
Σχεδόν μισό χρόνο σας πιλατεύω...
Καλά, εσείς, μόνος σας, τρώτε μόνο σαλάτα και ψάρι. Από γυναίκα θέλετε ρύζι με pork και λιχουδιές;Όταν γίνεις γυναίκα και εφόσον μου μαγειρεύεις ρύζι με pork και άλλες λιχουδιές, θα το σκεφτώ πάλι
Θα παχύνετε...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Ναι γιατί καίω χιλιάδες θερμίδες. Εσείς πάντως θα αδυνατίσετε...Καλά, εσείς, μόνος σας, τρώτε μόνο σαλάτα και ψάρι. Από γυναίκα θέλετε ρύζι με pork και λιχουδιές;
Θα παχύνετε...
Από το καθάρισμα του σπιτιού, το μαγείρεμα, τα ψώνια κλπ;Εσείς πάντως θα αδυνατίσετε...
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.350
- Πόντοι
- 46.423
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....
Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.
Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.
Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση
πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.
Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!
Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?
Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)
Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ
υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Πω πω.
Τόσο καιρό δεν είχα δει το νήμα σου.
Στείλε την σε μένα να την "περιποηθώ" και μετά θα σου πω τι να κάνεις.
Φαντάζομαι όμως τώρα ότι θα έχεις ξεμπλέξει.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.815
- Πόντοι
- 2.536
Ήξερα ότι από το "σε πιλατεύω μήνες για σοβαρή σχέση" θα περνούσες στην συγκατοίκηση σε χρόνο ντε τε...Από το καθάρισμα του σπιτιού, το μαγείρεμα, τα ψώνια κλπ;
Όχι Ωρίωνα. Όχι και πάλι όχι.
Γαμώτο.Ήξερα ότι από το "σε πιλατεύω μήνες για σοβαρή σχέση" θα περνούσες στην συγκατοίκηση σε χρόνο ντε τε...
Όχι Ωρίωνα. Όχι και πάλι όχι.
Ούτε μόνο Σαββατοκύριακο;;;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.350
- Πόντοι
- 46.423
Πλέον οι γκόμενές έχουν τεράστια ζητιση.. Άμα κάνεις σχεση με 6αρι και πάνω, εννοείτε ότι πρέπει να τη σπονσοραρε ος κάθε μέρα με μικρά ή μεγάλα δώρα.. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια, ταξίδια σαββατοκύριακο, κεράσματα έξω.. Αλλιώς πάει πέταξε το γκόμενάκι σε νέους χορηγούς.. Λίγο πολύ όσους βλέπω και ξερω να έχουν σχέση με όμορφο γκόμενάκι, τους σπονσορες κάνουνε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..
Σωστός.
Απλώς πρέπει να γίνεται με μέτρο ούτως ώστε η "απόδραση" να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 3K