Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
Στη φάση που είσαι φίλε μου πρέπει πρώτα να μιλήσεις με κάποιο ειδικό. Η ψυχολογία σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι στα τάρταρα.
Το να θες να πληρώνεις για τη συντροφιά μίας γυναίκας είναι βίτσιο αλλά να παίζεις στο σενάριο να καψουρευεσαι μια που την πληρώνεις δεν είναι λογικό.
Την έχω περάσει την ίδια φάση πριν κάποια χρόνια με μια πιτσιρίκα που στο τέλος μου κατσικωθηκε και ήθελε γάμους και κουφέτα.
Έκανα αμάν να την ξεφορτωθώ και αυτό έγινε όταν βρήκε άλλο χρηματοδότη. Αυτο το λέω γιατί ξέρω ότι πηδηχτηκε με κάποιο πιτσιρικά αλλά μπατηρη και μου ξανεμφανιστηκε .
Ησύχασα όταν βρήκε κάποιον που μπορούσε να την πληρώνει.
Οπότε φίλε μου κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον προσέχεις γιατί είναι ότι πιο πολύτιμο έχεις

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πλέον οι γκόμενές έχουν τεράστια ζητιση.. Άμα κάνεις σχεση με 6αρι και πάνω, εννοείτε ότι πρέπει να τη σπονσοραρε ος κάθε μέρα με μικρά ή μεγάλα δώρα.. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια, ταξίδια σαββατοκύριακο, κεράσματα έξω.. Αλλιώς πάει πέταξε το γκόμενάκι σε νέους χορηγούς.. Λίγο πολύ όσους βλέπω και ξερω να έχουν σχέση με όμορφο γκόμενάκι, τους σπονσορες κάνουνε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
32
Like
12.323
Πόντοι
4.496
Το πληρωνεις το μουνι...
Αν ειναι πουτανα χωρις λεφτα δε το γαμας.
Αν ειναι γκομενα ,χωρις λεφτα(βολτες,διακοπες,δωρα) θα το γαμας αλλα μεχρι να βρει καποιον που να της προσφερει τα παραπανω.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536
Το πληρωνεις το μουνι...
Αν ειναι πουτανα χωρις λεφτα δε το γαμας.
Αν ειναι γκομενα ,χωρις λεφτα(βολτες,διακοπες,δωρα) θα το γαμας αλλα μεχρι να βρει καποιον που να της προσφερει τα παραπανω.
Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν. Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστες

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
32
Like
12.323
Πόντοι
4.496
Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν. Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστες
Τι ειναι καλυτερο ή λιγοτερο κακο?
Η γκομενα σου να ναι πουτανα?ή
Η πουτανα σου να τη βλεπεις σα γκομενα σου?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Εγώ αυτό το έχω σύστημα: τις γκόμενες δεν τις πληρώνω για να φύγουν και τις πουτάνες τις πληρώνω πάλι για να φύγουν. Διαφορετικά ή θα έχω γκόμενα πουτάνα ή η πουτάνα θα γίνει γκόμενά μου - καταστάσεις που είναι το ίδιο δυσάρεστες. Διαφορετικά, θα έχω γκόμενα - κατάσταση που είναι δυσάρεστη.
Με την άδεια σας, απλοποίησα λίγο το post σας.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Τελικά την έληξε την σύμβαση ?

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536
Με την άδεια σας, απλοποίησα λίγο το post σας.
Πρώτον, δεν σου έδωσα καμία άδεια. Δεύτερον, μην βγάζεις τέτοια πικρία ρε Ωρίωνα! Σε συμπαθώ πολύ αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα για σοβαρή σχέση.
Τι ειναι καλυτερο ή λιγοτερο κακο?
Η γκομενα σου να ναι πουτανα?ή
Η πουτανα σου να τη βλεπεις σα γκομενα σου?
Η ελευθερία φίλε μου. Να μην έρθει μέρα που θα γαμάς την x ενώ θα προτιμούσες να γαμάς την y

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Σε συμπαθώ πολύ αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα για σοβαρή σχέση.
Ακόμα;;;
Sad Arrested Development GIF

Σχεδόν μισό χρόνο σας πιλατεύω...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Όταν γίνεις γυναίκα και εφόσον μου μαγειρεύεις ρύζι με pork και άλλες λιχουδιές, θα το σκεφτώ πάλι
Καλά, εσείς, μόνος σας, τρώτε μόνο σαλάτα και ψάρι. Από γυναίκα θέλετε ρύζι με pork και λιχουδιές;
Θα παχύνετε...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536
Καλά, εσείς, μόνος σας, τρώτε μόνο σαλάτα και ψάρι. Από γυναίκα θέλετε ρύζι με pork και λιχουδιές;
Θα παχύνετε...
Ναι γιατί καίω χιλιάδες θερμίδες. Εσείς πάντως θα αδυνατίσετε...

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.577
Πόντοι
1.336
Κανένα ουκρανακι (ή ωραία μετανάστρια) που να ψάχνει sugar daddy έχουμε κατά νου;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ

Πω πω.

Τόσο καιρό δεν είχα δει το νήμα σου.

Στείλε την σε μένα να την "περιποηθώ" και μετά θα σου πω τι να κάνεις.

:tooth: :tooth:

Φαντάζομαι όμως τώρα ότι θα έχεις ξεμπλέξει.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.815
Πόντοι
2.536
Από το καθάρισμα του σπιτιού, το μαγείρεμα, τα ψώνια κλπ;
Ήξερα ότι από το "σε πιλατεύω μήνες για σοβαρή σχέση" θα περνούσες στην συγκατοίκηση σε χρόνο ντε τε...

Όχι Ωρίωνα. Όχι και πάλι όχι.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Ήξερα ότι από το "σε πιλατεύω μήνες για σοβαρή σχέση" θα περνούσες στην συγκατοίκηση σε χρόνο ντε τε...

Όχι Ωρίωνα. Όχι και πάλι όχι.
Γαμώτο.

:think:

Ούτε μόνο Σαββατοκύριακο;;;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Πλέον οι γκόμενές έχουν τεράστια ζητιση.. Άμα κάνεις σχεση με 6αρι και πάνω, εννοείτε ότι πρέπει να τη σπονσοραρε ος κάθε μέρα με μικρά ή μεγάλα δώρα.. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια, ταξίδια σαββατοκύριακο, κεράσματα έξω.. Αλλιώς πάει πέταξε το γκόμενάκι σε νέους χορηγούς.. Λίγο πολύ όσους βλέπω και ξερω να έχουν σχέση με όμορφο γκόμενάκι, τους σπονσορες κάνουνε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..

Σωστός.

Απλώς πρέπει να γίνεται με μέτρο ούτως ώστε η "απόδραση" να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom