Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....
Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.
Φίλε, δεν ξέρω αν γράφεις αλήθεια η απλά πετάς κάτι για να γίνεται κουβέντα.... θα αρπάξω όμως την ευκαιρία να γράψω πως έχουν τα πράγματα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δυστυχώς, η ευτυχώς στη ζωή μας υπάρχει κάτι που είτε το θέλουμε είτε όχι όλοι θα το υποστούμε. Αυτό είναι ο χρόνος, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, αλλά ο χρόνος στέκει αγέρωχος και είναι αμείλικτος. Θα έλεγα ότι ο χρόνος, είναι ο αόρατος φίλος η εχθρός, ανάλογα το πως θα τον διαχειριστούμε και πόσο θα τον εκλάβουμε υπόψη μας.
Όταν είμαστε νέοι, δυστυχώς, δεν λαμβάνουμε καθόλου υπ όψη μας τον χρόνο (στην πλειοψηφία). Όταν τα πρώτα σημάδια έρθουν, τότε αρχίζει να γίνεται αντιληπτός, ίσως να είναι αργά, αλλά ίσως προλαβαίνουμε (ανάλογα).
Η διαφορά ηλικίας, κανένα ρόλο δεν παίζει στην εμφάνιση. Αλλά, παίζει ρόλο στον χαρακτήρα....
Τι κοινό μπορεί να έχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος 44 ετών με έναν άνθρωπο 23 ετών; Ένα τεράστιο αγεφύρωτο χάος, τίποτε άλλο. Μα ο ένας είναι στο στάδιο της εκμάθησης και της ανακάλυψης και ο άλλος είναι σε ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό στάδιο. Εκτός και αν έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο και έχει μείνει στα μυαλά που είχε στα 23, τότε πάσο. Αλλά και έτσι να είναι, καμία σχέση οι εποχές, άλλο να είσαι 23 τώρα και άλλο να είσαι 23 τότε. Οπότε;
Τι κοινό μπορεί να έχεις εσύ ρε φίλε με μία κοπέλα 23 ετών; Απλά μία εγωιστική βλακεία που νομίζεις ότι θα σου πούνε μπράβο! έχεις ωραία γκόμενα.
Αυτό είναι το ζητούμενο; Αν θες να πας με 23 άχρονες τράβα στα μπουρδέλα. Τα γράφω λίγο ομά, αλλά ακριβώς έτσι τα είπα και στον εαυτό μου.
Τέλος, ότι και να γίνει, την ευθύνη εσύ θα την έχεις.... αυτή 23 ήταν, εσύ 44 ετών μαντράχαλος τι μαλακίες έκανες!