Νέα

Εφορευτική επιτροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εφορευτική επιτροπή Σας εχουν καλεσει ? Πηγατε ?

• Με καλεσαν και πηγα

Ψήφοι: 44 27,7%
  • Με καλεσαν ΔΕΝ πηγα και δεν εγινε τιποτα

Ψήφοι: 47 29,6%
  • Δεν πηγα και ειχα κυρωσεις (πειτε τι )

Ψήφοι: 4 2,5%
  • Δεν με καλεσαν ποτε

Ψήφοι: 64 40,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.945
Πόντοι
6.166
Μετα περναω τα τεστ οταν ηρθαν απο Πευκο και εκει βρηκα την υγεια μου

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Δεν είναι ότι είναι μιση μέρα από τις χιλάδες μέρες της ζωής μας. Είναι ότι έχω live εκείνη την μέρα και οι πόρτες ανοίγουν 5 και μισή και να δουλέψω για project , συν ότι έχω συνέντευξη το πρωί της άλλης μέρας. Δεν γίνεται όλο αυτό.
τυπε επειδη σε βλεπω λιγο χεστρακο να διεκδικησεις διπλωματικα το 100% του ρεπο που σου κλεβουν,
τραβα το πρωι και δωσε τους τελεσιγραφο οτι στις 15.00 αυστηρα πρεπει να φυγεις για προσωπικους λογους.
7 με 3, οχταωρακι δωρο σκλαβιας, δεν θα σου πει κανεις τιποτα.

και πηγαινε στο λαιβακι σου (αναθεμα κι αν θα σου εχει μεινει ορεξη).

Αλλιως κατσε σαν τον ΜΑΛΑΚΑ εκει μεχρι το απογευμα, χασε τη μερα σου, το ρεπο σου, το λαιβ και το προτζεκτ σου, και πηγαινε δευτερα πρωι ορεξατος για συνεντευξη. Θα εχεις βοηθησει το ελληνικο κρατος τους δικηγορους να παρουν ενα ευκολο χιλιαρικο. Στην υγεια σου θα το φανε.
Καλη τυχη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Οσοι πανε ομως, χωρις ψυχολογικη αρνηση, περνανε μια χαρα.
ειναι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα ε; :confused: :2funny:
αχ ωραια που περασαμε στις εκλογες, ημουν εφορευτικη με κατι καλα παιδια, πολυ γελιο σου λεω :confused::confused::confused: ευθυμησαμε

Και βλεπεις κατι περιεργους, που τρεχουν σε καθε "εθελοντισμο", να στραβωνουν αν τους πουνε να πανε τσαμπα σε εφορευτικη επιτροπη, που στο κατω κατω ειναι μια διαδικασια που αφορα τη χωρα.
δηλαδη ας εξισωσουμε την αγγαρεια του κρατους με κατι το οποιο επιλεγεις εσυ ο ιδιος απο χομπυ να γινεις εθελοντης για να κανεις στον ελευθερο σου χρονο; Μηπως να φορολογησουμε και την συμμετοχη των εθελοντων; Μηπως να βαλουμε και εκει κανεναν δικαστικο αντιπροσωπο να διασφαλισει την εγκυροτητα του εθελοντισμου; Ρε τι ακουμε βραδιατικο...

40 εκατομμυρια πετιουνται σε δικηγορισκους, γραμματεις και πολιτικες διαφημισεις, ας βαλουμε το θυμα να μετραει ψηφους τσαμπα στο ρεπο του :tooth: Ας τον βρισουμε κιολας. Αχαριστοι πλεμπαιοι...

Κανονικα ολοι οι δικηγοροι (εσεις οι 2-3 δηλαδη που μπηκατε στο νημα) δεν θα επρεπε να εκφραζετε καν αποψη στο θεμα. Λιγη ντροπη, λιγη τσιπα δηλαδη. Με ενα χιλιαρικο στην τσεπη για 7 μερες "δουλειας" ειστε οι πλεον ακαταλληλοι να κουνησετε το δαχτυλο στους μαλακες που θα πανε εφορευτικη τσαμπα και κυριακατικο για ποσες ωρες. Δεν λεω να συμφωνησετε ή να διαφωνησετε, απλα μην λετε τιποτα. Παρτε τα λεφτακια σας και βουλωστε το, αφηστε τους κοινους θνητους να κριτικαρουν το συστημα, εσεις ειστε μερος του στο συγκεκριμενο θεμα. Δεν περιμεναμε να μην τους γλειφετε τα αρχιδια. "Ολα καλα" ειναι.
Ωραιος ο Φαιδων μπραβο Φαιδων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειναι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα ε; :confused: :2funny:
αχ ωραια που περασαμε στις εκλογες, ημουν εφορευτικη με κατι καλα παιδια, πολυ γελιο σου λεω :confused::confused::confused: ευθυμησαμε

δηλαδη ας εξισωσουμε την αγγαρεια του κρατους με κατι το οποιο επιλεγεις εσυ ο ιδιος απο χομπυ να γινεις εθελοντης για να κανεις στον ελευθερο σου χρονο; Μηπως να φορολογησουμε και την συμμετοχη των εθελοντων; Μηπως να βαλουμε και εκει κανεναν δικαστικο αντιπροσωπο να διασφαλισει την εγκυροτητα του εθελοντισμου; Ρε τι ακουμε βραδιατικο...

40 εκατομμυρια πετιουνται σε δικηγορισκους, γραμματεις και πολιτικες διαφημισεις, ας βαλουμε το θυμα να μετραει ψηφους τσαμπα στο ρεπο του :tooth: Ας τον βρισουμε κιολας. Αχαριστοι πλεμπαιοι...

Κανονικα ολοι οι δικηγοροι (εσεις οι 2-3 δηλαδη που μπηκατε στο νημα) δεν θα επρεπε να εκφραζετε καν αποψη στο θεμα. Λιγη ντροπη, λιγη τσιπα δηλαδη. Με ενα χιλιαρικο στην τσεπη για 7 μερες "δουλειας" ειστε οι πλεον ακαταλληλοι να κουνησετε το δαχτυλο στους μαλακες που θα πανε εφορευτικη τσαμπα και κυριακατικο για ποσες ωρες. Δεν λεω να συμφωνησετε ή να διαφωνησετε, απλα μην λετε τιποτα. Παρτε τα λεφτακια σας και βουλωστε το, αφηστε τους κοινους θνητους να κριτικαρουν το συστημα, εσεις ειστε μερος του στο συγκεκριμενο θεμα. Δεν περιμεναμε να μην τους γλειφετε τα αρχιδια. "Ολα καλα" ειναι.
Ωραιος ο Φαιδων μπραβο Φαιδων
Nαι βρε παλικαρι μου, ολα καλα. Μην πατε ρε παιδι μου εσεις οι "κοινοι θνητοι", την βαριεμαι καπου αυτην την θυματοποιηση. Δεν κουνησα κανενα δαχτυλο, ειπα οτι δεν πατε που δεν πατε στις εφορευτικες και κάνουν ολη τη δουλεια ο δικαστικος και ο γραμματεας, τι γκρινιαζετε κιολας? Και φυσικα ειναι δικαιωμα μου να θεωρω οτι ειναι σταση καταδικαστέα το να μην πηγαινεις στην εφορευτική επιτροπή. Φανταζομαι μου αναγνωριζεις το δικαιωμα να το θεωρω στάση καταδικαστέα. Αλλά πολύ δράμα ρε παιδί μου, πολύ Μάρθα Βούρτση το θέμα, πληρωνονται οι δικαστικοι αντιπροσωποι κι εμεις οι καημενοι πρεπει να παμε τσαμπα και να ταλαιπωρηθουμε, μας κάνετε κριτικη κιολας που δεν παμε, χανουμε και το ρεπό μας οι καημενοι εκεινη τη μερα. Επιμένω όμως, όσοι δεν το παίζουν στραβωμενοι και πανε εκει, και καλά περνανε και ωραια εμπειρια ειναι. Αλλά επειδη καθε φορα στις εκλογες απο το 2010 που ειμαι εδω μεσα, λεμε ολο τις ιδιες και τις ιδιες παπαριές για τα καημενα τα μελη της εφορευτικης επιτροπης, καπου νισαφι πια. Γκώσαμε. Ελεος με το δραμα.

Υ.Γ. Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, αυτα που σου ειπα τα πονταρισες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε αν δε γραφει το ονομα σου ο γραμματεας να κανει την ταυτοπροσωπεια. να σου δωσουν ολα τα ψηφοδελτια οπως πρεπει. δε σβηστει το ονομα απο τη λιστα. δεν σφραγιστει ο φακελος (αν πας με φακελο απο το σπιτι ειναι ακυρος πρεπει να βαλεις σφραγισμενο του τμηματος) και εσυ θες και 8 ατομα το λεπτο με ενα γραμματεα και ενα δικαστικο αντιπροσωπο....

αν και κανονικα αυτα επρεπε να σας τα λεει ο αλεξ και οχι ενας πολιτης... αλλα εδω δε ξερετε τι και γιατι ψηφιζετε αυτο που ψηφιζετε. θα ξερατε και τα υπολοιπα?
Α μπραβο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Ρε τύποι δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτη η συζητηση.

Αφου οποιος δεν θελει να παει, δεν παει. Και καμια συνεπεια (δυστυχως) δεν υφισταται. Γιατι ολη αυτη η γκρινια?

Μην πατε, τα εχουμε πει εκατο φορες.
Οσοι πανε ομως, χωρις ψυχολογικη αρνηση, περνανε μια χαρα.

Και βλεπεις κατι περιεργους, που τρεχουν σε καθε "εθελοντισμο", να στραβωνουν αν τους πουνε να πανε τσαμπα σε εφορευτικη επιτροπη, που στο κατω κατω ειναι μια διαδικασια που αφορα τη χωρα.

Μην πατε ρε παιδια, μας ζαλισατε τ' αρχιδια οτι σας εκμεταλλευονται. Αιντε μπραβο πια
Ε αυτό λένε ότι δεν πάνε διότι τζαμπα ούτε η μαμά στο μπαμπά .ή αλλιώς ούτε η dyana σε εμένα ..
Τώρα για το παίρνανε ωραία θα συμφωνήσω απολύτως ....
Κ εμένα όνειρο μου ήταν να γίνω εφορευτική επιτροπη...........κάτι σαν τα παρτάλια του Χίου Χέφνερ ( παρεπιπτόντως έχω φίλο που έχει πάει κ στα δύο - δεν κάνω πλάκα- και του άρεσε πιο πολύ η συμμετοχή στο πάρτυ της δημοκρατίας σαν εφορευτική επιτροπη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Υ.Γ. Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, αυτα που σου ειπα τα πονταρισες?
Οχι ακομα.
Αποτι βλεπω εχει πεσει το line κατα 0.25% για το under στην κων/πουλου (stoiximan) οποτε το μετανιωνω που δεν αγοραστηκε στο 4%. Αλλα και παλι στο 3.75% λιγα ψιλα θα τα ριξω, ευχομαι να παρει 1% η καριολα.

Θα τα ριξω παρασκευη σαββατο, αν και δεν θυμαμαι ακριβως τις προτασεις σου. Βασικα βλεπω οτι ακομα οι στοιχηματικες δεν εχουν βαλει το πληρες κουπονι αναλυτικα, πχ λειπουν κομματα οπως "σπαρτιατες" και λειπουν και πολλα ειδικα στοιχηματα.

η ακροδεξια ειναι λιγο διασπασμενη και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να παιξω οβερ κανεναν τους :coffee:
θυμισε μου τι αλλο

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
τυπε αν δε γραφει το ονομα σου ο γραμματεας να κανει την ταυτοπροσωπεια. να σου δωσουν ολα τα ψηφοδελτια οπως πρεπει. δε σβηστει το ονομα απο τη λιστα. δεν σφραγιστει ο φακελος (αν πας με φακελο απο το σπιτι ειναι ακυρος πρεπει να βαλεις σφραγισμενο του τμηματος) και εσυ θες και 8 ατομα το λεπτο με ενα γραμματεα και ενα δικαστικο αντιπροσωπο....

αν και κανονικα αυτα επρεπε να σας τα λεει ο αλεξ και οχι ενας πολιτης... αλλα εδω δε ξερετε τι και γιατι ψηφιζετε αυτο που ψηφιζετε. θα ξερατε και τα υπολοιπα?
ρε συ ειδες να γραφω για φακελο απο το σπιτι, σε ΡΩΤΑΩ, ειδες να γραφω για φακελο ;;;;;;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.256
Πόντοι
2.356
ρε συ ειδες να γραφω για φακελο απο το σπιτι, σε ΡΩΤΑΩ, ειδες να γραφω για φακελο ;;;;;;
και στην τελικη ολοι κομματοσκυλα ειναι για να εχουν ψηφοδελτιο απο το σπιτι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι ακομα.
Αποτι βλεπω εχει πεσει το line κατα 0.25% για το under στην κων/πουλου (stoiximan) οποτε το μετανιωνω που δεν αγοραστηκε στο 4%. Αλλα και παλι στο 3.75% λιγα ψιλα θα τα ριξω, ευχομαι να παρει 1% η καριολα.

Θα τα ριξω παρασκευη σαββατο, αν και δεν θυμαμαι ακριβως τις προτασεις σου. Βασικα βλεπω οτι ακομα οι στοιχηματικες δεν εχουν βαλει το πληρες κουπονι αναλυτικα, πχ λειπουν κομματα οπως "σπαρτιατες" και λειπουν και πολλα ειδικα στοιχηματα.

η ακροδεξια ειναι λιγο διασπασμενη και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να παιξω οβερ κανεναν τους :coffee:
θυμισε μου τι αλλο
Σου ειχα πει κατω απο 4% την Ζωη, τωρα δεν ξερω αν αξιζει στο νεο λάιν.
Δεν με ακους, δεν με ακους.
Επισης ειχα πει οτι ειναι δωρο η ΝΔ πανω απο 41%. Τωρα το λαιν ειναι στο 42.
Επισης ειχα πει Βελοπουλο κατω απο 4%. Εχει πεσει πλεον και αυτο.
Οπως ειναι τωρα τα πραγματα, δεν βλεπω καποια ευκαιρία, προσωπικα θα πονταρω να μπουν λιγοτερα απο 6,5 κομματα στη βουλη, δινει 2,50.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Σου ειχα πει κατω απο 4% την Ζωη, τωρα δεν ξερω αν αξιζει στο νεο λάιν.
Δεν με ακους, δεν με ακους.
Επισης ειχα πει οτι ειναι δωρο η ΝΔ πανω απο 41%. Τωρα το λαιν ειναι στο 42.
Επισης ειχα πει Βελοπουλο κατω απο 4%. Εχει πεσει πλεον και αυτο.
Οπως ειναι τωρα τα πραγματα, δεν βλεπω καποια ευκαιρία, προσωπικα θα πονταρω να μπουν λιγοτερα απο 6,5 κομματα στη βουλη, δινει 2,50.
1687353110929.png

αυτο εδω πως το βλεπεις;

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ρε τι σου είναι το χρήμα…

Στείλανε στην 1η μου γυναίκα, να πάει εφορευτική επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα χαρτί…

Αφού μου τα ζάλισε τέρμα, της είπα θα σου γράψω άδεια από Δημόσιο νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί μιας και έκατσε κηδεια, λέω κάτσε να γράψουμε και την άδεια.

Εννοείται ότι στο γραφειο μέσα μου έλεγε, δεν γίνονται αυτά… ξέχασε το

Με το που του έδωσα την πρόσκληση με ένα 50αρικο μέσα

Πες ΑΜΚΑ και όνομα επώνυμο.

Τι ήθος… ο ντοκτοράς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για πες !
Αν καλέσουν άτομο για εφορευτική ....

και επικαλεστεί αναπηρία, επίσημα αναγνωρισμένη με χαρτί από ΚΕΠΑ .... τη γλυτώνει ;;;
Ναι ρε συ, εννοειται. Με πολυ λιγοτερα την γλυτωνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom