jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εστω η ας πουμε για κανα μασαζ , ελεος με τα πολιτικα σας , υπαρχουν τοσα θεματα τραβατε εκειελληνοπουτάνα δε σου κάνει;
Εστω η ας πουμε για κανα μασαζ , ελεος με τα πολιτικα σας , υπαρχουν τοσα θεματα τραβατε εκειελληνοπουτάνα δε σου κάνει;
Παρεπιπτοντως ΔΕΝ εχω ανοιξει folder.
Κακως.
Η αστική δημοκρατία άνοιξε τη μακρόνησο ηλίθιε, αστοί πολιτικοί κυνήγησαν τα κομμούνια, ήδη από την εποχή βενιζέλου και είναι προφανές το γιατί...
Πήγαινε κόλλα καμια αφίσσα της Παρτοαλλιώς, όταν φυσικά δεν καταγράφεις δηλώσεις συνομιλητών σου σταζιάρη...
Εγκληματίες ήταν σίγουρα αυτοί που τους έστελναν στις εξορίες...
Όπως έχω ξαναγράψει, έκανε λάθος και είχε αρκετές δικαιολογίες που το έκανε εν έτει 1940τόσο...
Όταν οι ινστούχτορες σου πιπιλίζουν το κεφάλι με ωραία συνθήματα και ζεις σε συνθήκες απόλυτης ένδειας, δεν βλέπεις πάντα τη μεγάλη εικόνα...
Ξεκινάς αγώνα για αξιοπρέπεια και ένα κομμάτι ψωμί και καταλήγεις να πολεμας στο γράμμο με τους γκρουέφσκηδες...
Αυτός είχε δικαιολογία...Ενδεχομένως είχαν και οι δικοί σου.
Εσύ έχεις;
Εγώ όμως ΕΧΩ.
Κλασσικο σχολιο"ισιων"αποστασεων...Ώπαα!
Ρε, καλώς τα παιδιάάάά!
Βάλε ρε supermouse κι ένα δικό μου. Νομίζω αυτό με τον περιορισμό των δικαιωμάτων είναι το top. Ή βάλε κανένα άλλο καλύτερο, ξέρω 'γω;
Δεν ημπορώ να συνεισφέρω στο νημα(για το μπλοκο στην Κοκκινια)δυστυχώς. Δεν ξέρω να απαντήσω σε κάτι που θα ρωτήσεις. Πάντως μου φάνηκε γλαφυρή η περιγραφή(των"κατορθωματων"των ταγματαλητων στην Κοκκινια...)και γεμάτη φορτισμένους όρους.
Σιωπώ λοιπόν από σεβασμό στη θέλησή σου να γραφούν απόψεις μόνο επί του θέματος.
Όπως έχω ξαναγράψει, έκανε λάθος και είχε αρκετές δικαιολογίες που το έκανε εν έτει 1940τόσο...
Ετσιιιιι.....αχαχαχαχαχα...Εγώ όμως ΕΧΩ.
Εδώ ο φέθρυ κρατάει φάκελο για να ανέκδοτα των συνομιλητών του.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:cUEnYfV_tywVcM:[URL unfurl="true"]http://www.trailride.gr/forum/attachments/allou.jpg&t=1[/img[/URL]]
[/quote]
:D
Την κάμνω σε λίγο για να περάσω από το Πεδίο του Άρεως να ακούσω τι έχει να πει ο υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο Αθηναίων.
Χρησιμοποιείς τη λέξη αποκήρυξε τη στιγμή που είπα ότι δεν νιώθω περήφανος για την πολιτική του δράση...Εδώ το άτομο έχει αποκηρύξει μέχρι το αίμα του, τι να λέμε τώρα....
Ποιο (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όμως) λάθος έκανε;
Και με ποια (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ) αιτιολόγηση τον έστειλαν εξορία;
Δεν κάνει να μάθουμε;
υπέγραψε μετάνοια μετά;
τζαμπα κοπος
δεν ακουει κανεις
Ειχε γραψει παλια ο χερ ισιος το ΓΙΑΤΙ ο παπους του πηγε μακρονησι...αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπως ειπαμε δεν κραταω φακελο...