argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Γουστάρω....Αυτή φέρνει λίγο σε Ντορέτα Παπαδημητρίου στα 50+
Γουστάρω....Αυτή φέρνει λίγο σε Ντορέτα Παπαδημητρίου στα 50+
Γαμω και το Πολυτεχνείο σου
Πρεζοφατσα
Υπήρχε μια τέτοια τάση στα μοντέλα που ξεκίνησε από την Αμερική...Γαμω και το Πολυτεχνείο σου
Πρεζοφατσα
Γαμιέται αυτή, ο Τζαναρχίδης και όλοι οι κοκκινόπουστες γαμώ τον Βελουχιώτη τους μέσα.Γαμω και το Πολυτεχνείο σου
Πρεζοφατσα
To αστείο με το κορίτσι είναι που πάει να το παίξει αμάν , αμάν και δήθεν καημένη εργαζόμενη μάνα. Αχ το καημένο το κοριτσάκι και λαϊκό αριστερό παιδί είναι και μάνα και αγώνες κάνει και όλα τα καλά.
Ποιος το τρώει αυτό το παραμύθι ρε γαμώτο ; Πείτε μου σας παρακαλώ ; Υπάρχει έστω ένας ; Δηλαδή αντικειμενικά μπορεί να ταυτιστεί με τη ξαδέρφη μου τη Μαίρη που έμεινε έγκυος στα 16 γιατί ο μαλάκας τη παράτησε ;
Όχι λέει βγήκε χωρίς μακιγιάζ και τη σχολίασαν τα μποτάκια στο τουίτερ. Εγώ βάφω τις πουτσότριχες μου πράσινο φανταχτερό άμα δεν υπήρχε απο πίσω της ένας επικοινωνιολόγος να τη πει Εφάκι μη βάζεις πολύ make up να φανείς λίγο ταλαιπωρημένη μετά να το παίξεις και θύμα και να ταυτιστούν μαζί σου οι εργαζόμενες μάνας. By the way στις γυναίκες πιο πολλές ψήφους ο συ.ριζ.α.
Η τότε με το δήθεν ιό που την έκραζαν για το μίνι το φόρεμα πιστεύετε ότι δε της είχε πει ένας επικοινωνιολόγος πριν ;
Καλά ρε μαλάκα μου να πούμε ; Για πόσο μαλάκας μας περνάνε ; Τουλάχιστον οι επικοινωνιολόγοι της Ν.Δ. είναι απο το ΑΒ Βασιλόπουλος των ζαίων είναι πιο lidl απο τη freeway cola που ποτίζομαι στο τέλος του μήνα όπου ξεμένω.
Είχε η κατάληψη μέσα. Δίπλα σ αυτόν που πούλαγε τα ντρογκιαΕίχε κομμωτήριο και στην αναρχογιαφκα που συχναζε πριν γίνει γνωστή;
Γιατί οι αλλες βάζουνε καποτα οι πιτσιρίκεςH αχτσιογλου φταίει που η ξαδέρφη ξεκοιλιαζόταν ακαποτο αβέρτα απο τα 16 της ?
Μην συγκρίνουμε Τσυριζαιες με Νεοδημοκρατισσες...μόνο που ξεχωριζει το σκιάχτρο η Αχτσιογλου από την θλιβερή τους μάζα λέει πολλά.Γιατί οι αλλες βάζουνε καποτα οι πιτσιρίκες
Πάντως η αχτσιογλου αντικειμενικά αν μου καθόταν της έριχνα ένα πουτσο και δυο
Είναι όμως μακριά από μια πουταναρα σε καβλα.
Δηλ αν βάλεις την ολγαρα πριν την γεννα με βυζους κωλους με το κιλό τι να συζητήσουμε τώρα
Πέφτει γέλιο με άλλους ....αν δεν κάνω λάθος όμως ο Σακελλαρίδης έχει την νερα'ι'δα Ράνια Τζίμα που έκανε ρεπορτάζ Ν.Δ. και δεν ασχολήθηκε κανένας γαλάζιος μαζί της αλλά πήγε με τον Τσυριζαιο!!!Γαμιέται αυτή, ο Τζαναρχίδης και όλοι οι κοκκινόπουστες γαμώ τον Βελουχιώτη τους μέσα.
Χάσαμε και την καραπουστάρα την Σακελλαρίδη από το προσκήνιο.
Τρομερή η Εφη Αχτσιόγλου.Με μέλλον στο ΣΥΡΙΖΑ για ψηλά στο προσεχές διάστημα.Κάβλα μου. Μη χαμηλώνεις για να μας κοιτάξεις στα μάτια.