Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.990
- Πόντοι
- 446
προσωπου σκελετουΔεν είχες γεννηθεί εσύ
'κείνους τους χρόνους Φως μου,
για αυτό είναι επτά κι όχι οκτώ
τα θαύματα του κόσμου.
προσωπου σκελετουΔεν είχες γεννηθεί εσύ
'κείνους τους χρόνους Φως μου,
για αυτό είναι επτά κι όχι οκτώ
τα θαύματα του κόσμου.
Τι μπαζολα τι ιζολα....την έχω δει από κοντά άπειρες φορές...λογω δουλειας....φατσα ούτε για χάσιμο σώμα με σωστές πιπινε αναλογίες....
Στο βιντεακι παραδεχεται πως η ενασχοληση με την πολιτικη ηταν αποφαση μιας νυχτας...σαν one night stand...και μεντορας της στα τεχνικα θεματα ο Κατρουγκαλος...Αρχόντισσά μου με τα ψηλοτάκουνα.
Στο βιντεακι παραδεχεται πως η ενασχοληση με την πολιτικη ηταν αποφαση μιας νυχτας...σαν one night stand...και μεντορας της στα τεχνικα θεματα ο Κατρουγκαλος...
Πολυ δυνατη θα θελα να την παρω reverse cowgirl και σκληρο πρωκτικο doggie κι επειτα δυνατο με βαρβαρικους αλαλαγμους χυσιμο σε στομα φατσα στηθη και ποδαρες
Φαντάζομαι ότι δέχονταν χύσιμο από Κατρούγκαλο με έναν όρο:Εγώ θα ήθελα να της χύσω τη μάπα
Φαντάζομαι ότι δέχονταν χύσιμο από Κατρούγκαλο με έναν όρο:
" Όχι στα μαλλιά κύριε Γιώργο μόλις πήγα κομμωτήριο, και προσοχή στα ρούχα αν και θα βάλω πετσέτα για προστασία"
Like για την γκλιτσα απο κρανια!!!Σκλήρυναν οι πούτσες των Λαρισαίων συντρόφων, όπως οι γκλίτσες φτιαγμένες από κρανιά, με αυτή σου την εμφάνιση τις προάλλες καβλιάρα μου.
Παναγία μου δεν θα μου ξανασηκωθείΔυνατο μουνετο ... αυτο ???