Νέα

Έφη Αχτσιόγλου - Δυνατό μουνέτο η πρώην υπουργός εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτή είναι Miss Bourdela 2018 όταν την έκανε ο Κατρουγκαλος Υπουργό Είναι στις 3 πιο Δυνατές σε μένα σε νημματα Μαζί με Παπαβασιλείου Σπυροπούλου Πολύ Μίλαν για Αυτές τις τρεις και δεν έχει και πολλές σελίδες όταν βγήκε έκανε πάταγο στο bourdela.com μπαίνει 3αδα σίγουρα η Παπαβασιλείου επίσης 3αδα..............

Σπυροπούλου με τίποτα

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Ναι έχεις δίκιο αλλά έχει 200 σελίδες νήμα.........
Η queen Dina.........

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Η αριστερά διοικεί τα πανεπιστήμια, γι αυτό ο γουρλός πήρε μεταγραφή τους σημητικούς καθηγητές Ροζάκη,αλεβιζατο,θεοδωρικακο για να αλλάξουν τα κοζια..
:jerking2:

Ναι η "αριστερά" κάνει κουμάντο. Αυτό που έγραψες δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που λέω. Αλλά αν σε έτσουξε, ξύδι

Και επίσης, μιας και είσαι τόσο ξύπνιος πηθικας, τοποθετήσου για τον αλ6 και τη αχτσιο και τις "σπουδές" τους.

Αντε για να δούμε γύφτο, τι αμφισβητείς.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Ναι η "αριστερά" κάνει κουμάντο. Αυτό που έγραψες δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που λέω. Αλλά αν σε έτσουξε, ξύδι

Και επίσης, μιας και είσαι τόσο ξύπνιος πηθικας, τοποθετήσου για τον αλ6 και τη αχτσιο και τις "σπουδές" τους.

Αντε για να δούμε γύφτο, τι αμφισβητείς.
Βλακακο δεν σε έβρισα,άμα σου γαμησω τιποτα θα φταίω;
εγω τον Αλέκο τον έχω γραμμένο στα αρχιδια μου..
Αλλά να είσαι δεξιός να έχεις κάνει μεταγραφή όλο το σημιτικο πασοκ το οποίο είναι στην σολινταριτι ναού του Σόρος μαζί με την οικογένειά του γουρλου, μάλλον δεν βλέπεις..

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Βλακακο δεν σε έβρισα,άμα σου γαμησω τιποτα θα φταίω;
Σωπά ρε συ, πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν και μετά πως θα κυκλοφορήσεις

Αλλά να είσαι δεξιός να έχεις κάνει μεταγραφή όλο το σημιτικο πασοκ το οποίο είναι στην σολινταριτι ναού του Σόρος
Σόρος...οκ εντάξει. Σάλτα γαμίσου μαλάκα με έκανες και έχασα το χρόνο μου. Αμορφωτο πηθίκι. Ουρντ!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Σόρος...οκ εντάξει. Σάλτα γαμίσου μαλάκα με έκανες και έχασα το χρόνο μου. Αμορφωτο πηθίκι. Ουρντ!
μου φαινεται πρεπει να εισαι κλωνοπροφιλο του καπιταλα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456

Έλα ρε επιστημονα, τι κάνεις εαυ στο μπου;
Ψάχνεις ενεργητικά τραβελια;

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ψάχνεις ενεργητικά τραβελια;
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Μάθε τι σημαίνει η φράση αυτή που σε εξευτέλισε και χρησιμοποίησέ τη απο εδω και πέρα - δώρο απο εμένα και το σαη σε σένα τον αμόρφωτο. Γιατί το σαη έχει και κοινωνικό προφίλ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Μάθε τι σημαίνει η φράση αυτή που σε εξευτέλισε και χρησιμοποίησέ τη απο εδω και πέρα - δώρο απο εμένα και το σαη σε σένα τον αμόρφωτο. Γιατί το σαη έχει και κοινωνικό προφίλ
Αλήθεια μου εκανες τα μούτρα κρέας..
Επιστήμονα γαμας καθόλου ή μόνο καφενείο;    :jerking:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Αλήθεια μου εκανες τα μούτρα κρέας..
Επιστήμονα γαμας καθόλου ή μόνο καφενείο;    :jerking:

Δε μπορώ να σου μιλήσω άλλο, με φώναξε ο σόρος και μετά εχω συνάντηση με εξωγήινους.

Κρίμα που δε σε ενδιαφέρει η κοινωνική-μορφωτική διάσταση του σαη.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Δε μπορώ να σου μιλήσω άλλο, με φώναξε ο σόρος και μετά εχω συνάντηση με εξωγήινους.

Κρίμα που δε σε ενδιαφέρει η κοινωνική-μορφωτική διάσταση του σαη.
Βλακακο περίπου 10 χρόνια στο σαι μόνο γαμαω, εσύ κάνα χρονο και να λες σαη, θα είσαι κάποιο επιστημονικό κλωνάρι..

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Δυνατό Μουνετο από τα πιο δυνατά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ 35αρα ίσα με τη Καινούργιου Μουναρος σεβαστή Κυρια

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Αρραβωνιασμένη και αυτή στο κόμμα μας τη πρόλαβε άλλος Άννα Μαρία Μαζαράκη!!!!!!!!!!!!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μοντελάρα μου, σε περιμένουμε το απόγευμα στο Ζάππειο να ξανακλέψεις την παράσταση
https://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2020/5/25/axtsioglou5.jpg?itok=d08fZ50G[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2020/5/25/axtsioglou3.jpg?itok=rVlPmQ3U[/img[/URL]]
:bigdick: :rose: :bigdick: :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom