Νέα

Έφη Αχτσιόγλου - Δυνατό μουνέτο η πρώην υπουργός εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Εγω παντως ενα λεσβιακο οργιο Αχτσιογλου Ραπτη Νοτοπουλου Κεφαλογιαννη το γουσταρα κι ας μην γαμουσα,αραχτος στην πολυθρονα με το ποτακι μου και το τσιγαρακι μου και τα κοριτσια να παιζουν μεταξυ τους!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:orchestra:
Χαχαχα σωστός φίλε!

Στο θέμα μας, δυνατό μουνετο δεν είναι, αλλά ένα πουτσο τον κερναγα. Έχω γαμησει και χειρότερες ομολογώ

Μα το έχω πει ότι είναι γαμήσιμη και πιο πριν στα posts. Απλά έκανα διευκρίνιση που μάλλον πείραξε. Δεν πειράζει, ξυδάκι και ζουμί από λάχανο! :grin:

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Ποιος ασχολείται με Μαλακιες ο Sadman ανέβασε όσοι σχολιάζουν ψηλολαγνοι και λοιποί, ο Sadman έδειξε να πούμε λοιποί Πασοκοι τι να πούνε 100.000 ποστ!
Και ο έξυπνος και ο βλακας και ο Μαλακάς φαίνεται όλοι φαίνονται............
Γειά σου Λούκα Μπαζουκα Εύχομαι το Όνειρο με τις 4 Γκόμενές να Πραγματοποιηθεί!!!!!!!!!

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Μα το έχω πει ότι είναι γαμήσιμη και πιο πριν στα posts. Απλά έκανα διευκρίνιση που μάλλον πείραξε. Δεν πειράζει, ξυδάκι και ζουμί από λάχανο! :grin:

Δε σου είπα τίποτα φίλε, κάτι κατάλαβες λάθος ίσως

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Που την ξεθαψατε πασχαλιατικα , κατι καλυτερο δε βρηκατε?

Εγώ την ξέθαψα επειδή απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό. Και επειδή ο Κούλης είναι απασχολημένος ανέλαβα να απαντήσω. :sunglasses:
Την έχω στολίσει και στο twitter.  :grin:

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Πεστα ρε φίλε με όλους τους Πασοκους να πούμε 2,3.........

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Βρισιά είναι το ΠΑΣΟΚ τα άλλα δεν είναι τόσο βρισιά 40 χρόνια Ελλάδα Ποιος Κυβερνησε εγώ Κυβερνησα!!!!!!!!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
SjWb0cW.gif

:rose: :bigdick:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
δεν ειναι καμια μουναρα γκομενα αλλα πιστευω οτι ειναι γκομενα που θα σου παρει παρει πιπα και θα τα καταπιει ολα μεχρι τελευταια σταγονας.
εννοιτε οτι δινει κολο απεριοριστα και ανετα την ψηνεις και για παρτουζα με κανενα κολλητο σου.
γενικα πιστευω οτι αν ειναι απο εκεινες τις γκομενες που αν τις φερθεις σωστα μεταμορφονοντε σε πορνοσταρ.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
δεν ειναι καμια μουναρα γκομενα αλλα πιστευω οτι ειναι γκομενα που θα σου παρει παρει πιπα και θα τα καταπιει ολα μεχρι τελευταια σταγονας.
εννοιτε οτι δινει κολο απεριοριστα και ανετα την ψηνεις και για παρτουζα με κανενα κολλητο σου.
γενικα πιστευω οτι αν ειναι απο εκεινες τις γκομενες που αν τις φερθεις σωστα μεταμορφονοντε σε πορνοσταρ.
Δε θελω να στο χαλασω αλλα Τα είχε με γνωστό μου οταν σπουδαζε εξω,και είναι πιο κρύα κι από το θανατο

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δε θελω να στο χαλασω αλλα Τα είχε με γνωστό μου οταν σπουδαζε εξω,και είναι πιο κρύα κι από το θανατο
δεν μου το χαλας καθολου.
μην συγκρινεις το φοιτητικο γαμισι που εκανε εκεινο το καιρο με  το  τωρινο γαμησι καμια σχεση.
οι γυναικες οσο μεγαλώνουν τοσο σε πιο πουτανες μεταμορφονοντε στο κρεβατι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τα είχε με γνωστό μου οταν σπουδαζε εξω,
τυπε δεν εχει σπουδασει εξω,μηπως μας φιδιαζεις?
οι γυναικες οσο μεγαλώνουν τοσο σε πιο πουτανες μεταμορφονοντε στο κρεβατι.
αμα παιζει και κανα υπουργιλικι εκει να δεις :knockinb:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ και το 2009 απέκτησε -επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες από την ίδια σχολή.[1]
Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014 ολοκλήρωσε ως υπότροφος του ΙΚΥ τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Άρη Καζάκου.[2]

Πότε σπούδαζε έξω; :huh:

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
πολυ μέτρια εμφάνιση, για επίπεδο ελληνίδων καλή είναι

Stories

Νέο!