SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.127
- Πόντοι
- 6.796
Για dogecoin έχεις κάποια άποψη?
δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται η ερώτηση αλλά εγώ έβαλα 100 ευρώ φορ φαν στα 24 λεπτά, γιατί η βλακεία του κόσμου ειναι απεριόριστη και μπορεί να πάει 50 λεπτά κάποια στιγμή. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι αν είχε κάποιος βάλει όλα τα λεφτά εκεί αντι για μπιτκοιν και εθεριουμ θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα μεχρι σήμερα.Για dogecoin έχεις κάποια άποψη?
Μακριά. Ο χώρος θέλει λίγο διάβασμα και προετοιμασία.Για dogecoin έχεις κάποια άποψη?
Κι εσύ νομίζεις είσαι πιο έξυπνος από αυτούς που χειραγωγούν τον κοσμάκη;δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται η ερώτηση αλλά εγώ έβαλα 100 ευρώ φορ φαν στα 24 λεπτά, γιατί η βλακεία του κόσμου ειναι απεριόριστη και μπορεί να πάει 50 λεπτά κάποια στιγμή. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι αν είχε κάποιος βάλει όλα τα λεφτά εκεί αντι για μπιτκοιν και εθεριουμ θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα μεχρι σήμερα.
Καθόλου για αυτό έβαλα και ένα χαζό ποσό. Εγώ όταν δω ότι βγάζω παραπάνω απο όσα εβαλα θα πουλήσω θα περιμένω να ξαναπέσει και θα ξαναγοράσω για όσο γίνεται αυτη η ανοησία. Αλλά και να τα χασω θα ζήσω, σιγά το ποσό.Κι εσύ νομίζεις είσαι πιο έξυπνος από αυτούς που χειραγωγούν τον κοσμάκη;
Ότι θα μυρίσεις τα νύχια σου να πουλήσεις πριν σκάσει η φούσκα;
Βάλτε τα λεφτά σας σε project που προσφέρουν κάτι.
Που έχουν εγγενή αξία.
Εβγαλα 20κ μονο απ'αυτο φετος. Το μονο που μετανιωνω ειναι οτι δεν πηρα κι αλλα τοτε.Το dogecoin είναι ένα meme χωρίς καμία εγγενή αξία.
Ο κόσμος χειραγωγείται από τα media να βάλει τα λεφτά του εκεί για άγνωστους λόγους.
Ακόμα κι ο Μασκ κάνει tweet γιαυτό.
Δεν ξέρω γιατί.
Θέλουν να χάσει ο κόσμος τα λεφτά του μάλλον.
Κάτι παρόμοιο με το GME stock παίζει που οι περισσότεροι χάσαν τα λεφτά τους.
Τα ίδια κυκλώματα είναι.
Κανείς δεν ξέρει αν είναι φούσκα ή όχι, πότε το μαρκετ θα πάει καλά και πότε όχι (πχ 4 χρόνια που λέει ο συναγωνιστής από πάνω). Μπορεί να είναι φούσκα, μπορεί σε 2 χρόνια να αξίζουν τα δεκαπλάσια. Το σίγουρο είναι ότι καλό είναι να μην σε αποθαρρύνουν οι πτώσεις ειδικά αν έχεις αγοράσει κάτι που πιστεύεις όντως στην αξία του.Μάγκες μεγάλη κατρακύλα.. Κλαίνε πολλοί πλέον.. Φούσκα λέτε?
Μπορει και κάποια μέρα να πατώσουν. Το θέμα είναι να αγωράζεις αλλά και να πουλάςΚανείς δεν ξέρει αν είναι φούσκα ή όχι, πότε το μαρκετ θα πάει καλά και πότε όχι (πχ 4 χρόνια που λέει ο συναγωνιστής από πάνω). Μπορεί να είναι φούσκα, μπορεί σε 2 χρόνια να αξίζουν τα δεκαπλάσια. Το σίγουρο είναι ότι καλό είναι να μην σε αποθαρρύνουν οι πτώσεις ειδικά αν έχεις αγοράσει κάτι που πιστεύεις όντως στην αξία του.
Γίνεται πόλεμος τώρα εναντίων τουςΜάγκες μεγάλη κατρακύλα.. Κλαίνε πολλοί πλέον.. Φούσκα λέτε?
Πιστευω οτι θα πεσουν κι αλλο.Πάνε πάτο.. Αγοράζει κανείς τώρα?
καλή δύναμη...Εθεριουμ το αγόρασα 1800 και έχει φτάσει 2200.. Κ ανεβαίνει..
Το πούλησα όταν έπεσε στα 2400 από τα 3300 που ήταν ..οποτε εβγαλακαλή δύναμη...