Νέα

Εφαρμογές Bitcoin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Morgan_F
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

Δεν θα απαντησεις μωρη συριζαιικη γλιτσα ? που με παρακολουθεις ? μονο λιγδιαριδες και πουστρες θα εισαστε για παντα, φοβασαι ? μα γιατι ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα και καλη χρονια.
Προσωπικα εχω 2 bitcoin, καμποσα eterium και καμποσα απο τα μικρα. XRP ΑDΑ κλπ. Χρησιμοποιω το binance για τις αλλαγες κρυπτονομισματων και το kraken για να τα φερω σε ευρω στον λογαριασμο μου.
Καλο θα ειναι να εχεις και ενα cryptowallet αν σκεφτεσαι να ασχοληθεις και να ενημερωνεσαι απο εγκριτα σαιτ για τις συμφωνιες που κλεινουν :) Τσιαρς!
8 μπιτ έχω τρελέ μου ...έκανα μεγάλη μαλακια τότε διότι μπορούσα να πάρω πάνω από 20!!!!! Αλλά πείρα μόνο 8!!!!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
Έτσι από περιέργεια, και αν θέλεις απαντάς.

Επειδή κατά καιρούς πέφτω πάνω σε κόσμο που ισχυρίζονται ότι έχουν "αρκετά bitcoin", θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Πόσα είναι τα αρκετά; Πάνω από 2; Πάνω από 10;

Ευχαριστως τυπε, εχω 7+ κατι μπιτ, οσο σερφαρα εκεινη την εποχη με νταιαλαπ και γενικοτερα μια δυσκολη εποχη και πανακριβες οι adsl που μολις ειχαν πρωτοβγει, για οσους θυμουνται ορισμενοι εχουν βγαλει μπιτκοιν απο τοτε με την X-tream εταιρεια δωρεαν ιντερνετ μεσο ΕΠΑΚ αριθμου βλεποντας ενα μπανερ με διαφημισεις .... προσωπικα γνωριζω ατομο που ειμαι σιγουρος οτι εχει πανω απο 100 μπιτ απο εκεινη την εποχη που ειχε λεφτα για adsl τοτε αλλα και δεν τον νοιαζουν οπως και εμενα, εαν θα ρωτησεις για εμενα βγαζω αρκετα χρηματα για εμενα και ισως και για καποιους αλλους αναποφευκτους,τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι στην ζωη, περσι εκανα κατι αγορες μεσο μπιτ, απ τις 10 ολοκληρωθηκαν οι 4! τα αλλα χαθηκαν, να τα ρευστοποιησω σε πραγματικα χρηματα δεν ψηνωμαι οπως και δεν θα βαλω τα κλαματα αν τελιωσει κατι που στην ουσια ηταν ανυπαρκτο :thumbsup:
Όταν λες από τις 10 αγορές ολοκληρώθηκαν οι 4 ενώ οι άλλες χάθηκαν, τι εννοείς?
Έκανες αγορά με Bitcoin και τα αγαθά/ υπηρεσίες που αγόρασες δεν αποδόθηκαν?
Αν κάτι τέτοιο ισχύει, δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός «άμυνας» στο blockchain να σε προστατεύει κάπως από απάτη στο trading?
Δεν γνωρίζω πολλά για τις συναλλαγές με Bitcoin και crypto γενικώς, γι’ αυτό ρωτάω.

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Πριν τρεις μέρες φίλη μου έδειξε μία διαδικτυακή τράπεζα
Τη revolut
Εγώ άσχετος από αυτά έκανα εύκολα λογαριασμό και έβαλα ένα μικρό ποσον
Αγόρασα τη πρώτη μου μετοχή και κάποια κρυπτονομισματα
πανεύκολα
Μου στέλνουν και χρεωστική για αναλήψεις στο εξωτερικό
Προφανώς και θα τη γνωρίζεται
Απλά το αναφέρω για να ακούσω γνώμες για τη συγγεκριμενη, από έμπειρα μέλη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πριν τρεις μέρες φίλη μου έδειξε μία διαδικτυακή τράπεζα
Τη revolut
Εγώ άσχετος από αυτά έκανα εύκολα λογαριασμό και έβαλα ένα μικρό ποσον
Αγόρασα τη πρώτη μου μετοχή και κάποια κρυπτονομισματα
πανεύκολα
Μου στέλνουν και χρεωστική για αναλήψεις στο εξωτερικό
Προφανώς και θα τη γνωρίζεται
Απλά το αναφέρω για να ακούσω γνώμες για τη συγγεκριμενη, από έμπειρα μέλη
πλήρωσες συνδρομη για να μπεις?
Γυρω στα 250??

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Δεν χρεώνουν συνδρομη
10 ευρώ έβαλα για να κάνω λογαριασμό
10 ευρώ για να βγάλω κάρτα
6 για να μου στηλουν τη κάρτα
Με τα δεκαρικα αγόρασα κρυπτονομισματα
Αν θες κάποιες έξτρα υπηρεσίες πληρώνεις μία μικρή συνδρομή το μήνα

dirtyfot

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Έτσι από περιέργεια, και αν θέλεις απαντάς.

Επειδή κατά καιρούς πέφτω πάνω σε κόσμο που ισχυρίζονται ότι έχουν "αρκετά bitcoin", θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Πόσα είναι τα αρκετά; Πάνω από 2; Πάνω από 10;

Ευχαριστως τυπε, εχω 7+ κατι μπιτ, οσο σερφαρα εκεινη την εποχη με νταιαλαπ και γενικοτερα μια δυσκολη εποχη και πανακριβες οι adsl που μολις ειχαν πρωτοβγει, για οσους θυμουνται ορισμενοι εχουν βγαλει μπιτκοιν απο τοτε με την X-tream εταιρεια δωρεαν ιντερνετ μεσο ΕΠΑΚ αριθμου βλεποντας ενα μπανερ με διαφημισεις .... προσωπικα γνωριζω ατομο που ειμαι σιγουρος οτι εχει πανω απο 100 μπιτ απο εκεινη την εποχη που ειχε λεφτα για adsl τοτε αλλα και δεν τον νοιαζουν οπως και εμενα, εαν θα ρωτησεις για εμενα βγαζω αρκετα χρηματα για εμενα και ισως και για καποιους αλλους αναποφευκτους,τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι στην ζωη, περσι εκανα κατι αγορες μεσο μπιτ, απ τις 10 ολοκληρωθηκαν οι 4! τα αλλα χαθηκαν, να τα ρευστοποιησω σε πραγματικα χρηματα δεν ψηνωμαι οπως και δεν θα βαλω τα κλαματα αν τελιωσει κατι που στην ουσια ηταν ανυπαρκτο :thumbsup:

Η X-tream εταιρία πρέπει να έκλεισε μόλις σταμάτησες να την χρησιμοποιείς. Είσαι ο πρώτος και ο τελευταίος πιθανόν που την χρησιμοποιούσε το 2009 (αν υπήρχε πλέον τότε)! Αυτά που λες για πανάκριβες dialup συνδρομές και όσοι είχαν λεφτά να υποστηρίξουν μια τέτοια συνδρομή τα θεωρώ στην καλύτερη ιστορίες για αγρίους δίπλα στο τζάκι. Θα πέσω και πιο χαμηλά χωρίς να υποστηρίξω με αποδεικτικά αυτά που λέω αλλά θα σου πω το εξής: Το 2009 ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που ήξεραν τον όρο crypto coin και ακόμα λιγότεροι αυτοί που έκαναν mining στην Ελλάδα... Αυτοί που ήξεραν ήταν άνθρωποι του χώρου (ηλεκτρονικοί, προγραμματιστές, μαθηματικοί κτλ) και σε ουδεμία φάση δεν είχαν πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Καλές οι συζητήσεις καφενείου αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα.

• Like
Αντιδράσεις: azurus

Alexconl

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
Αγορια καλησπερα Τον ιανουαριο του 2013 ειχα αγορασει μεσω forex 100 bitcoin !!! 15.50 το ενα ...ημουν σε λιστα αναμονης ...μετα απο καπιο διαστημα ακουγοντουσαν διαφορα !!! τα εδωσα με 88.00 ευρω ....ακομα χτυπαω το κεφαλι μου !!! αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει
εχω 500 ethereum 2.500 Neo και 30 Lite που καθε φορα που εχω χρηματα στην ακρη αγοραζω lite ...
εκτος απο αυτες εχω αγορασει και μετοχες σε διαφορες εταιρειες !!! μεχι τωρα στο συνολο εχω χασουρα .5.500 ευρω απο αρχες του ετους αλλα να ξερετε το 2021 ειναι αυτα που θα ερθουν τα πανω κατω !!!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κάποιο wallet εχετε να προτεινετε για bitcoin και eth?
Εχω παραγγειλει ενα hardware wallet, αλλα θα αργησει.
Για bitcoin εχω βρει βασικα, αλλά για ETH ολα που βλεπω ειναι apps στο κινητο αλλα εγω το θελω στο desktop

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Επίσης μια αλλη ερωτηση.
Για αγορά απαιτείται ταυτότητα πάντα ή έχει και μέρη που σου πουλάνε χωρίς;
Γιατί δεν τους πολυεμπιστεύομαι όλους αυτούς να δίνω ταυτότητες όπου να ναι...

dirtyfot

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Επίσης μια αλλη ερωτηση.
Για αγορά απαιτείται ταυτότητα πάντα ή έχει και μέρη που σου πουλάνε χωρίς;
Γιατί δεν τους πολυεμπιστεύομαι όλους αυτούς να δίνω ταυτότητες όπου να ναι...

Είναι πιο έμπιστα τα site που σου ζητάνε πιστοποίηση, ταυτότητες κτλ. οι άλλοι μπορεί απλά μια μέρα να κλείσουν και γεια σας.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Exodus. απλά να έχεις καλή προστασία από επιθέσεις πριν φτιάξεις πορτοφόλια κτλ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όταν αυτοί που μας κυβερνάνε είναι άσχετοι τελείως.

Όχι στις εφαρμογές bitcoin λέει η Λαγκάρντ γιατί κρύβουν παράνομες συναλλαγές.
Ενώ το bitcoin είναι ακριβώς το αντίθετο. Κάθε συναλλαγή είναι αποθηκευμένη στο blockchain και θα μείνει εκεί για πάντα.
Το bitcoin επουδενί δεν εξασφαλίζει ανωνυμία, όπως νομίζουν όλοι οι άσχετοι σαν την κυρία Λαγκάρντ.
Υπάρχουν άλλα κρυπτονομίσματα για ανωνυμία, αλλά όχι το bitcoin.

Τρέμουν οι τράπεζες γιατί βλέπουν την αρχή του τέλους.

Αν μας κλείσεις το bitcoin μωρή γαλότσα, το αποτέλεσμα θα είναι να πάμε όλοι σε κρυπτονομίσματα που όντως εξασφαλίζουν ανωνυμία σαν το monero.
Πυροβολείς τον εαυτό σου στο κεφάλι χαμούρα με την ασχετοσύνη σου.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Κανά καλό crypto να πάρουμε τύποι?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κανά καλό crypto να πάρουμε τύποι?
Κάνε κομπόδεμα και περίμενε να πέσουν. Από το νέο έτος δηλαδή. Μόλις δείς την κορυφή του btc βάλε μια εντολή αγοράς στο - 70% και περίμενε. Το ίδιο ισχύει για όποιο crypto θέλεις. Για αρχάριο προτείνω οποιοδήποτε είναι στην 20αδα του coinmarketcap.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όποιος θέλει προλαβαίνει το eth. Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα όποιος αγοράσει ΣΉΜΕΡΑ να έχει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ το κεφάλαιο μέχρι το Μάιο-Ιούνιο. Τουλάχιστον.........
Αυτά που γράφω τα λαμβάνει υπόψιν του κανένας ή τζάμπα μοιράζω λεφτά και δεν θέλετε;;;;;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αυτά που γράφω τα λαμβάνει υπόψιν του κανένας ή τζάμπα μοιράζω λεφτά και δεν θέλετε;;;;;
Πότε έγραψες για διπλασιασμό γιατί τέτοιο πράγμα δεν βλέπω να έχει γίνει.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όποιος θέλει προλαβαίνει το eth. Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα όποιος αγοράσει ΣΉΜΕΡΑ να έχει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ το κεφάλαιο μέχρι το Μάιο-Ιούνιο. Τουλάχιστον.........
Αυτή την ανάρτηση εννοώ που την έκανα στις 05 Ιαν 21. Μέσα δεν έπεσα;;;; Και νωρίτερα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom