DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Δεν θα απαντησεις μωρη συριζαιικη γλιτσα ? που με παρακολουθεις ? μονο λιγδιαριδες και πουστρες θα εισαστε για παντα, φοβασαι ? μα γιατι ?
8 μπιτ έχω τρελέ μου ...έκανα μεγάλη μαλακια τότε διότι μπορούσα να πάρω πάνω από 20!!!!! Αλλά πείρα μόνο 8!!!!Καλησπερα και καλη χρονια.
Προσωπικα εχω 2 bitcoin, καμποσα eterium και καμποσα απο τα μικρα. XRP ΑDΑ κλπ. Χρησιμοποιω το binance για τις αλλαγες κρυπτονομισματων και το kraken για να τα φερω σε ευρω στον λογαριασμο μου.
Καλο θα ειναι να εχεις και ενα cryptowallet αν σκεφτεσαι να ασχοληθεις και να ενημερωνεσαι απο εγκριτα σαιτ για τις συμφωνιες που κλεινουν Τσιαρς!
Όταν λες από τις 10 αγορές ολοκληρώθηκαν οι 4 ενώ οι άλλες χάθηκαν, τι εννοείς?Έτσι από περιέργεια, και αν θέλεις απαντάς.
Επειδή κατά καιρούς πέφτω πάνω σε κόσμο που ισχυρίζονται ότι έχουν "αρκετά bitcoin", θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Πόσα είναι τα αρκετά; Πάνω από 2; Πάνω από 10;
Ευχαριστως τυπε, εχω 7+ κατι μπιτ, οσο σερφαρα εκεινη την εποχη με νταιαλαπ και γενικοτερα μια δυσκολη εποχη και πανακριβες οι adsl που μολις ειχαν πρωτοβγει, για οσους θυμουνται ορισμενοι εχουν βγαλει μπιτκοιν απο τοτε με την X-tream εταιρεια δωρεαν ιντερνετ μεσο ΕΠΑΚ αριθμου βλεποντας ενα μπανερ με διαφημισεις .... προσωπικα γνωριζω ατομο που ειμαι σιγουρος οτι εχει πανω απο 100 μπιτ απο εκεινη την εποχη που ειχε λεφτα για adsl τοτε αλλα και δεν τον νοιαζουν οπως και εμενα, εαν θα ρωτησεις για εμενα βγαζω αρκετα χρηματα για εμενα και ισως και για καποιους αλλους αναποφευκτους,τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι στην ζωη, περσι εκανα κατι αγορες μεσο μπιτ, απ τις 10 ολοκληρωθηκαν οι 4! τα αλλα χαθηκαν, να τα ρευστοποιησω σε πραγματικα χρηματα δεν ψηνωμαι οπως και δεν θα βαλω τα κλαματα αν τελιωσει κατι που στην ουσια ηταν ανυπαρκτο
πλήρωσες συνδρομη για να μπεις?Πριν τρεις μέρες φίλη μου έδειξε μία διαδικτυακή τράπεζα
Τη revolut
Εγώ άσχετος από αυτά έκανα εύκολα λογαριασμό και έβαλα ένα μικρό ποσον
Αγόρασα τη πρώτη μου μετοχή και κάποια κρυπτονομισματα
πανεύκολα
Μου στέλνουν και χρεωστική για αναλήψεις στο εξωτερικό
Προφανώς και θα τη γνωρίζεται
Απλά το αναφέρω για να ακούσω γνώμες για τη συγγεκριμενη, από έμπειρα μέλη
Έτσι από περιέργεια, και αν θέλεις απαντάς.
Επειδή κατά καιρούς πέφτω πάνω σε κόσμο που ισχυρίζονται ότι έχουν "αρκετά bitcoin", θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Πόσα είναι τα αρκετά; Πάνω από 2; Πάνω από 10;
Ευχαριστως τυπε, εχω 7+ κατι μπιτ, οσο σερφαρα εκεινη την εποχη με νταιαλαπ και γενικοτερα μια δυσκολη εποχη και πανακριβες οι adsl που μολις ειχαν πρωτοβγει, για οσους θυμουνται ορισμενοι εχουν βγαλει μπιτκοιν απο τοτε με την X-tream εταιρεια δωρεαν ιντερνετ μεσο ΕΠΑΚ αριθμου βλεποντας ενα μπανερ με διαφημισεις .... προσωπικα γνωριζω ατομο που ειμαι σιγουρος οτι εχει πανω απο 100 μπιτ απο εκεινη την εποχη που ειχε λεφτα για adsl τοτε αλλα και δεν τον νοιαζουν οπως και εμενα, εαν θα ρωτησεις για εμενα βγαζω αρκετα χρηματα για εμενα και ισως και για καποιους αλλους αναποφευκτους,τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι στην ζωη, περσι εκανα κατι αγορες μεσο μπιτ, απ τις 10 ολοκληρωθηκαν οι 4! τα αλλα χαθηκαν, να τα ρευστοποιησω σε πραγματικα χρηματα δεν ψηνωμαι οπως και δεν θα βαλω τα κλαματα αν τελιωσει κατι που στην ουσια ηταν ανυπαρκτο
Επίσης μια αλλη ερωτηση.
Για αγορά απαιτείται ταυτότητα πάντα ή έχει και μέρη που σου πουλάνε χωρίς;
Γιατί δεν τους πολυεμπιστεύομαι όλους αυτούς να δίνω ταυτότητες όπου να ναι...
Κάνε κομπόδεμα και περίμενε να πέσουν. Από το νέο έτος δηλαδή. Μόλις δείς την κορυφή του btc βάλε μια εντολή αγοράς στο - 70% και περίμενε. Το ίδιο ισχύει για όποιο crypto θέλεις. Για αρχάριο προτείνω οποιοδήποτε είναι στην 20αδα του coinmarketcap.Κανά καλό crypto να πάρουμε τύποι?
Αυτά που γράφω τα λαμβάνει υπόψιν του κανένας ή τζάμπα μοιράζω λεφτά και δεν θέλετε;;;;;Όποιος θέλει προλαβαίνει το eth. Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα όποιος αγοράσει ΣΉΜΕΡΑ να έχει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ το κεφάλαιο μέχρι το Μάιο-Ιούνιο. Τουλάχιστον.........
Πότε έγραψες για διπλασιασμό γιατί τέτοιο πράγμα δεν βλέπω να έχει γίνει.Αυτά που γράφω τα λαμβάνει υπόψιν του κανένας ή τζάμπα μοιράζω λεφτά και δεν θέλετε;;;;;
05 Ιαν λέει η παράθεση στον εαυτό μου. Τί σε δυσκολεύει;;;Πότε έγραψες για διπλασιασμό γιατί τέτοιο πράγμα δεν βλέπω να έχει γίνει.
Αυτή την ανάρτηση εννοώ που την έκανα στις 05 Ιαν 21. Μέσα δεν έπεσα;;;; Και νωρίτερα;;;Όποιος θέλει προλαβαίνει το eth. Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα όποιος αγοράσει ΣΉΜΕΡΑ να έχει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ το κεφάλαιο μέχρι το Μάιο-Ιούνιο. Τουλάχιστον.........