Νέα

Η μπατσίνα, οι βίζιτες και η ταρίφα των 1000 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.702
Πόντοι
456
GpirJxMWgAAEKT6.jpg

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
12
Like
2.237
Πόντοι
491
αναγκαζοταν να πιπωνει τσαμπα ανωετρους προισταμενους της και γιατουες για να της κανουν πλατες λεει το ρεπορταζ. Εντωμεταξυ οι "κολλητες" στα σοσιαλ ειναι επαγγελματιες βυζιτουδες

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.214
Πόντοι
446
αναγκαζοταν να πιπωνει τσαμπα ανωετρους προισταμενους της και γιατουες για να της κανουν πλατες λεει το ρεπορταζ. Εντωμεταξυ οι "κολλητες" στα σοσιαλ ειναι επαγγελματιες βυζιτουδες
Για πες καμία γιατί δεν προλαβαμε προφίλ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
938
Πόντοι
96

Ενδεχομενως να εχει παρει τους μισους προισταμενους η κοπελα αλλα βιζιτες δεν νομιζω να κανει . Αυτα λεει η καταγγελια

Η κ. Ελένη Μπόμπου υπηρετεί στην Τροχαία Πειραιά και έχει ερωτικές επαφές με Αξιωματικούς της εν λόγω Υπηρεσίας όπως τον εν ονόματι Δ……….. ο οποίος είναι παντρεμένος. Αν και είναι αυστηρός στην Υπηρεσία, ευνοεί την κυρία. Επίσης ο νυν Διοικητής συνεχώς της εγκρίνει ολιγόωρες άδειες και πολλά ρεπό, ώστε να πηγαίνει αυθημερόν, αλλά και πολυήμερα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδας για ερωτικές συνευρέσεις και ραντεβού με οικονομικό όφελος, ώστε πολλές φορές να αφήνει το τμήμα της Τροχαίας χωρίς σκοπό, χωρίς Αξιωματικό Υπηρεσίας και άλλες κομβικές θέσεις, και να λειτουργεί εις βάρος άλλων ισόβαθμων συναδέλφων της αλλά και να έχει θράσος με άσχημη συμπεριφορά.

Αναρρωτικές άδειες από το Διοικητή του Νοσοκομείου …………. Α.Γ………………., που τον έχει στο πελατολόγιό της και έτσι κάνει και τη δουλειά της.

Ερωτικές Επαφές είχε και με τον πρώην Διοικητή Π………………. ο οποίος την είχε καλομάθει. Και την έχει και μέχρι σήμερα υπό την προστασία του.

Κυκλοφορεί και πηγαίνει στα ραντεβού με ένα λευκό VW ….. με αριθμό κυκλοφορίας Ι………. και κινητό 69………………….. αν και διαθέτει και δεύτερη συσκευή και μιλάει από εφαρμογές μόνο.

Θα σας στείλω ακόμα κάποιες φωτογραφίες, ελπίζω να κάνετε κάτι επιτέλους ώστε να βγάλετε αυτό το πλήγμα από την Υπηρεσία σας. Δεν έχει καμία θέση, την τελευταία εβδομάδα έκλεισε τα social media χωρίς να ξέρουμε το λόγο. Παρόλα αυτά Σάββατο βράδυ την είδα στο Ρ……. και Κυριακή στο S……………n με άλλες κοπέλες να ψαρεύει κόσμο».

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
28
Like
15.740
Πόντοι
3.466
Πρεπει να βγαζει τρελα γουστα η καυλιαρα.
Την τραβανε και την βγαλανε στο καρφι χωρις να μπορουν να αποδειξουν τιποτα διοτι ενας λακαμας τσοσμπα την καψουρευτηκε και αυτη δεν τον εβλεπε.
Το οτι ο πατερας της ανωτερος αξιω/τικος του ΠΝ ηθελε να την βαλει στο δημοσιο χωρις να την ρωτησει ηταν λαθος.
Λαθος της που δεν παραιτηθηκε. Ολα θα ηταν μια χαρα.

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
12
Like
2.237
Πόντοι
491
Πρεπει να βγαζει τρελα γουστα η καυλιαρα.
Την τραβανε και την βγαλανε στο καρφι χωρις να μπορουν να αποδειξουν τιποτα διοτι ενας λακαμας τσοσμπα την καψουρευτηκε και αυτη δεν τον εβλεπε.
Το οτι ο πατερας της ανωτερος αξιω/τικος του ΠΝ ηθελε να την βαλει στο δημοσιο χωρις να την ρωτησει ηταν λαθος.
Λαθος της που δεν παραιτηθηκε. Ολα θα ηταν μια χαρα.
ηθελε να τη βαλει ο πατερας της στο δημοσιο να εχει ενα σταθερο μισθο και να τα ξυνει για να μη του γινει καμια πουτανα-βιζυτου.:grin:
Τελικα δυσκολο να ξεφυγεις απο την φυση σου

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.882
Πόντοι
456
Και μετά βλέπουμε αστυνομικούς με αυτοκινητάρες, με εξοχικά, με διακοπάρες, με ταξίδια και λένε μερικοί "ε, μα ναι, παίρνει 1300 μισθό και άλλα 1100 η γυναίκα του για αυτό έκαναν προκοπή "...χαχαχαχα...
Εγώ είχα γνωστό αστυνομικό που τη δεκαετία '80, ξεδιάντροπα το έλεγε σε όλους "εγώ μπαίνω σε μπακάλικα και σούπερ μάρκετ, γεμίζω σακούλες και δεν πληρώνω μία".
Κάποια στιγμή τον τσίμπησαν για χρηματισμό όμως, απ' ότι έμαθα.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.702
Πόντοι
456
Και μετά βλέπουμε αστυνομικούς με αυτοκινητάρες, με εξοχικά, με διακοπάρες, με ταξίδια και λένε μερικοί "ε, μα ναι, παίρνει 1300 μισθό και άλλα 1100 η γυναίκα του για αυτό έκαναν προκοπή "...χαχαχαχα...
Εγώ είχα γνωστό αστυνομικό που τη δεκαετία '80, ξεδιάντροπα το έλεγε σε όλους "εγώ μπαίνω σε μπακάλικα και σούπερ μάρκετ, γεμίζω σακούλες και δεν πληρώνω μία".
Κάποια στιγμή τον τσίμπησαν για χρηματισμό όμως, απ' ότι έμαθα.
οι αστυνομικοι ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια ..... πηγαινουν στα μαγαζια ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και παιρνουν 300 και 500 ευρω και ακομα καλυτερα φευγουν με 2 σακουλες αναλογα σουβλακια πιτσες μπεργκερ αναλογα που πανε ...... 20 μαγαζια να εχεις υπο την ΄΄ προστασια'' σου ενα 10χιλιαρο το μηνα τα βγαζεις ...... μαζι τους εφοριακοι

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
4.408
Πόντοι
456
Τι λε ρε παιδί μου! Γεμίσαμε Αγίους εδώ μέσα, δηλαδή πενήντα χιλιάδες Αστυνομικοί τα περνουν από παντού και είναι εκατομυριούχοι! Θα αυξηθεί και το ΑΕΠ έτσι..... εντωμεταξεί Αστυνομικός είναι το χειρότερο επάγγελμα, χωρίς ωράριο, χωρίς σταθερά καθήκοντα, με λαμόγια Αξιωματικούς/Προϊσταμένους και οι μάχιμοι εκτεθειμένοι από παντού. Βρήκατε το πουτανί την Έλενα τώρα και βγάζετε όλα τα απωθημένα του συστήματος!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
170
Like
31.520
Πόντοι
36.938

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.021
Πόντοι
9.095
Θα σηκωσει τιμουλα πολυ απλα! Διοτι ως γνωστον any publicity is good publicity

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.825
Πόντοι
7.095
Τι λε ρε παιδί μου! Γεμίσαμε Αγίους εδώ μέσα, δηλαδή πενήντα χιλιάδες Αστυνομικοί τα περνουν από παντού και είναι εκατομυριούχοι! Θα αυξηθεί και το ΑΕΠ έτσι..... εντωμεταξεί Αστυνομικός είναι το χειρότερο επάγγελμα, χωρίς ωράριο, χωρίς σταθερά καθήκοντα, με λαμόγια Αξιωματικούς/Προϊσταμένους και οι μάχιμοι εκτεθειμένοι από παντού. Βρήκατε το πουτανί την Έλενα τώρα και βγάζετε όλα τα απωθημένα του συστήματος!
Φίλε, Αστυνομικός???

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.825
Πόντοι
7.095
Να σταματήσουν να ανεβάζουν προσωπικές της στιγμές, :2funny::2funny::2funny:.
Και που τις βρήκαν ρε βούρλο?
Μήπως τις έχεις κάνει εσύ φέιγ βολάν ανοιχτά και ελεύθερα στο internet?

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
3.702
Πόντοι
456
πως φανεται οτι εισαι αθωος και καλος ανθρωπος .... βγες απο το σπιτι σου και δες τι γινεται εξω ...... σε τι κοινωνια ζεις ..... γιατι εγω με τα ματια μου το εχω δει που διοικητης της αστυνομιας εφυγε με 3 μεριδες φαγητο οταν δουλευα σε σουβλατζιδικο .... χωρις να πληρωσει .... για αυτο βγες εξω απο το σπιτι σου και δες .......

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.021
Πόντοι
9.095
πως φανεται οτι εισαι αθωος και καλος ανθρωπος .... βγες απο το σπιτι σου και δες τι γινεται εξω ...... σε τι κοινωνια ζεις ..... γιατι εγω με τα ματια μου το εχω δει που διοικητης της αστυνομιας εφυγε με 3 μεριδες φαγητο οταν δουλευα σε σουβλατζιδικο .... χωρις να πληρωσει .... για αυτο βγες εξω απο το σπιτι σου και δες .......
ε οσο ναναι κατι τετοιους δε τους θες απο κοντα....δυστυχως?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
170
Like
31.520
Πόντοι
36.938

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.851
Πόντοι
6.166
Οι μπάτσοι = κρατος, ειναι πλεον οι μαφιοζοι και οι ποινικοι οι υπάλληλοι τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom