bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.702
- Πόντοι
- 456
Εδώ ταιριάζει το γαμιετε η αστυνομία ή γαμω την αστυνομία.
Να εχεις γαμ... εκεί περα λιγο δυσκολο, αρα σε εχουν γαμ... μαλλονΜεγαλύτερο μπουρδέλο από την ελληνική αστυνομία δεν υπάρχει..
Για πες καμία γιατί δεν προλαβαμε προφίλαναγκαζοταν να πιπωνει τσαμπα ανωετρους προισταμενους της και γιατουες για να της κανουν πλατες λεει το ρεπορταζ. Εντωμεταξυ οι "κολλητες" στα σοσιαλ ειναι επαγγελματιες βυζιτουδες
Η κ. Ελένη Μπόμπου υπηρετεί στην Τροχαία Πειραιά και έχει ερωτικές επαφές με Αξιωματικούς της εν λόγω Υπηρεσίας όπως τον εν ονόματι Δ……….. ο οποίος είναι παντρεμένος. Αν και είναι αυστηρός στην Υπηρεσία, ευνοεί την κυρία. Επίσης ο νυν Διοικητής συνεχώς της εγκρίνει ολιγόωρες άδειες και πολλά ρεπό, ώστε να πηγαίνει αυθημερόν, αλλά και πολυήμερα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδας για ερωτικές συνευρέσεις και ραντεβού με οικονομικό όφελος, ώστε πολλές φορές να αφήνει το τμήμα της Τροχαίας χωρίς σκοπό, χωρίς Αξιωματικό Υπηρεσίας και άλλες κομβικές θέσεις, και να λειτουργεί εις βάρος άλλων ισόβαθμων συναδέλφων της αλλά και να έχει θράσος με άσχημη συμπεριφορά.
Αναρρωτικές άδειες από το Διοικητή του Νοσοκομείου …………. Α.Γ………………., που τον έχει στο πελατολόγιό της και έτσι κάνει και τη δουλειά της.
Ερωτικές Επαφές είχε και με τον πρώην Διοικητή Π………………. ο οποίος την είχε καλομάθει. Και την έχει και μέχρι σήμερα υπό την προστασία του.
Κυκλοφορεί και πηγαίνει στα ραντεβού με ένα λευκό VW ….. με αριθμό κυκλοφορίας Ι………. και κινητό 69………………….. αν και διαθέτει και δεύτερη συσκευή και μιλάει από εφαρμογές μόνο.
Θα σας στείλω ακόμα κάποιες φωτογραφίες, ελπίζω να κάνετε κάτι επιτέλους ώστε να βγάλετε αυτό το πλήγμα από την Υπηρεσία σας. Δεν έχει καμία θέση, την τελευταία εβδομάδα έκλεισε τα social media χωρίς να ξέρουμε το λόγο. Παρόλα αυτά Σάββατο βράδυ την είδα στο Ρ……. και Κυριακή στο S……………n με άλλες κοπέλες να ψαρεύει κόσμο».
Πρεπει να βγαζει τρελα γουστα η καυλιαρα.
ηθελε να τη βαλει ο πατερας της στο δημοσιο να εχει ενα σταθερο μισθο και να τα ξυνει για να μη του γινει καμια πουτανα-βιζυτου.Πρεπει να βγαζει τρελα γουστα η καυλιαρα.
Την τραβανε και την βγαλανε στο καρφι χωρις να μπορουν να αποδειξουν τιποτα διοτι ενας λακαμας τσοσμπα την καψουρευτηκε και αυτη δεν τον εβλεπε.
Το οτι ο πατερας της ανωτερος αξιω/τικος του ΠΝ ηθελε να την βαλει στο δημοσιο χωρις να την ρωτησει ηταν λαθος.
Λαθος της που δεν παραιτηθηκε. Ολα θα ηταν μια χαρα.
οι αστυνομικοι ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια ..... πηγαινουν στα μαγαζια ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και παιρνουν 300 και 500 ευρω και ακομα καλυτερα φευγουν με 2 σακουλες αναλογα σουβλακια πιτσες μπεργκερ αναλογα που πανε ...... 20 μαγαζια να εχεις υπο την ΄΄ προστασια'' σου ενα 10χιλιαρο το μηνα τα βγαζεις ...... μαζι τους εφοριακοιΚαι μετά βλέπουμε αστυνομικούς με αυτοκινητάρες, με εξοχικά, με διακοπάρες, με ταξίδια και λένε μερικοί "ε, μα ναι, παίρνει 1300 μισθό και άλλα 1100 η γυναίκα του για αυτό έκαναν προκοπή "...χαχαχαχα...
Εγώ είχα γνωστό αστυνομικό που τη δεκαετία '80, ξεδιάντροπα το έλεγε σε όλους "εγώ μπαίνω σε μπακάλικα και σούπερ μάρκετ, γεμίζω σακούλες και δεν πληρώνω μία".
Κάποια στιγμή τον τσίμπησαν για χρηματισμό όμως, απ' ότι έμαθα.
Φίλε, Αστυνομικός???Τι λε ρε παιδί μου! Γεμίσαμε Αγίους εδώ μέσα, δηλαδή πενήντα χιλιάδες Αστυνομικοί τα περνουν από παντού και είναι εκατομυριούχοι! Θα αυξηθεί και το ΑΕΠ έτσι..... εντωμεταξεί Αστυνομικός είναι το χειρότερο επάγγελμα, χωρίς ωράριο, χωρίς σταθερά καθήκοντα, με λαμόγια Αξιωματικούς/Προϊσταμένους και οι μάχιμοι εκτεθειμένοι από παντού. Βρήκατε το πουτανί την Έλενα τώρα και βγάζετε όλα τα απωθημένα του συστήματος!
Να σταματήσουν να ανεβάζουν προσωπικές της στιγμές,![]()
«Ξεσπά» η 26χρονη αστυνομικός που συνδέεται με χλιδάτα πάρτι στο Ντουμπάι: «Δεν αντέχω άλλο όλο αυτό που γίνεται»
Τι δήλωσε η δικηγόρος της Εβίτα Βαρελάwww.pronews.gr
Πολλούς φίλους Αστυνομικούς και έχω δουλέψει Security, τα ξέρω από μέσαΦίλε, Αστυνομικός???
πως φανεται οτι εισαι αθωος και καλος ανθρωπος .... βγες απο το σπιτι σου και δες τι γινεται εξω ...... σε τι κοινωνια ζεις ..... γιατι εγω με τα ματια μου το εχω δει που διοικητης της αστυνομιας εφυγε με 3 μεριδες φαγητο οταν δουλευα σε σουβλατζιδικο .... χωρις να πληρωσει .... για αυτο βγες εξω απο το σπιτι σου και δες .......Τι λε ρε παιδί μου! Γεμίσαμε Αγίους εδώ μέσα, δηλαδή πενήντα χιλιάδες Αστυνομικοί τα περνουν από παντού και είναι εκατομυριούχοι! Θα αυξηθεί και το ΑΕΠ έτσι..... εντωμεταξεί Αστυνομικός είναι το χειρότερο επάγγελμα, χωρίς ωράριο, χωρίς σταθερά καθήκοντα, με λαμόγια Αξιωματικούς/Προϊσταμένους και οι μάχιμοι εκτεθειμένοι από παντού. Βρήκατε το πουτανί την Έλενα τώρα και βγάζετε όλα τα απωθημένα του συστήματος!
ε οσο ναναι κατι τετοιους δε τους θες απο κοντα....δυστυχως?πως φανεται οτι εισαι αθωος και καλος ανθρωπος .... βγες απο το σπιτι σου και δες τι γινεται εξω ...... σε τι κοινωνια ζεις ..... γιατι εγω με τα ματια μου το εχω δει που διοικητης της αστυνομιας εφυγε με 3 μεριδες φαγητο οταν δουλευα σε σουβλατζιδικο .... χωρις να πληρωσει .... για αυτο βγες εξω απο το σπιτι σου και δες .......