kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τι αλλο κανουν;
Σου λένε "φέρε και τους φίλους σου"
τι αλλο κανουν;
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ
ναι, υπάρχει.
πες ότι δε θες πολλά πολλά.
ή δεν έχεις τ'αρχίδια να πεις αυτό που θες?
Θα την θέλει καβάτζα για τις αγαμίες μάλλον γι αυτό δεν έχει τα αρχίδια να της μιλήσει αντρίκεια…..
αυτό εννοώ "όχι πολλά πολλά", εννοώ μόνο πήδημα
ναι, υπάρχει.
πες ότι δε θες πολλά πολλά.
ή δεν έχεις τ'αρχίδια να πεις αυτό που θες?
Απο την οποια εμπειρια εχω,εχω διαπιστωσει οτι αμα πλησιασεις μια γυναικα(Ελληνιδα)λεγοντας οτι θελεις να γαμησεις κτλ απλα παιρνεις το μπουλο.Εχω παρομοια εμπειρια,οπου αργοτερα εμαθα οτι για την ιδια κοπελα που εγω ξηγηθηκα σταρατα οπως γραφετε πολλοι εδω μεσα(εχεις αρχυδια και καλα)ενας αλλος τυπος εριξε τα φιδια του αιωνα,γαμαγε 1 μηνα απο ολες τις τρυπες και μετα χωρισανε και αυτος δε ξερω πως αλλα τη βγηκε και απο πανω πως δε φταιει αυτος που χωριζουνε κτλ.
Η γυναικα θελει να της πεις αυτο που θελει να ακουσει,κομπλιμεντα,ευγενεια κτλ αλλιως αντε γεια
Αν καποιος ειναι Brad Pitt και γαμαει χωρις να ανοιξει το ρημαδι το στομα του εγω παω πασο.
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ
εξαιρετικό!Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
δεν ειναι κατι που ευθυνομαστε εμεις νομιζω.
όχι, προς θεού...
δηλαδή το κάνει για να μην την πληγώσει, όχι επειδή είναι κότα και δε θέλει να της πει ότι δε θέλει γκόμενα
σεξουλα ωραίο το μπαλκόνι σου
γεια σου ρε boomb!!!
απο χτες την λεει σε ολους τους αντρες ......βοοοοοοοοοοοοοδιαααααα
γεια σου ρε boomb!
σεξουλα ωραίο το μπαλκόνι σου
απο χτες την λεει σε ολους τους αντρες ......βοοοοοοοοοοοοοδιαααααα
πάντως δε μπορώ να καταλάβω, τέτοιες απορίες εύκολα τις λύνει η μαμά. Γιατί ψάχνονται αλλού