Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την  κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ

ναι, υπάρχει.
πες ότι δε θες πολλά πολλά.
ή δεν έχεις τ'αρχίδια να πεις αυτό που θες?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ναι, υπάρχει.

Θα την θέλει καβάτζα για τις αγαμίες μάλλον γι αυτό δεν έχει τα αρχίδια να της μιλήσει αντρίκεια…..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αυτό εννοώ "όχι πολλά πολλά", εννοώ μόνο πήδημα  :cheesy:

Πάντως η λύση να της πει ότι είναι παρτουζιαρης πιάνει...Η θα τον παρατήσει ή στην χειρότερη θα λιώσει στις παρτούζες (φώναξε με αν γουστάρει παρτούζες)!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι, υπάρχει.

χαχαχα ρε κάτι τύποι. Ακου κει ομαλή μετάβαση χαχαχαχαχαχ. Αυτός νομίζει ότι ήδη στο μυαλό της αυτή ντύνει τα δίδυμα για να τα πάρει το σχολικό από το σπίτι  :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Απο την οποια εμπειρια εχω,εχω διαπιστωσει οτι αμα πλησιασεις μια γυναικα(Ελληνιδα)λεγοντας οτι θελεις να γαμησεις κτλ απλα παιρνεις το μπουλο.Εχω παρομοια εμπειρια,οπου αργοτερα εμαθα οτι για την ιδια κοπελα που εγω ξηγηθηκα σταρατα οπως γραφετε πολλοι εδω μεσα(εχεις αρχυδια και καλα)ενας αλλος τυπος εριξε τα φιδια του αιωνα,γαμαγε  1 μηνα απο ολες τις τρυπες και μετα χωρισανε και αυτος δε ξερω πως αλλα τη βγηκε και απο πανω πως δε φταιει αυτος που χωριζουνε κτλ.
Η γυναικα θελει να της πεις αυτο που θελει να ακουσει,κομπλιμεντα,ευγενεια κτλ αλλιως αντε γεια
Αν καποιος ειναι Brad Pitt και γαμαει χωρις να ανοιξει το ρημαδι το στομα του εγω παω πασο.
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την  κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ

επειδή καμιά φορά έχω κι εγώ παρόμοιες ευαισθησίες με σένα και σε καταλαβαίνω, πιστεύω ότι το πιο ανώδυνο είναι να της πεις ότι έχεις σοβαρή σχέση με άλλη, η οποία έλειπε ολιγοήμερο ταξιδάκι (π.χ. επαγγελματικό ή είναι φοιτήτρια και πήγε να δει τους γονείς της ή είναι από τη Μεσσηνία και πήγε να μαζέψει ελιές κ.λπ.) ή ακόμα ότι λείπει συχνά σε τέτοια ταξιδάκια, οπότε αφήνεις και ανοιχτή πόρτα για μελλοντικά γαμήσια

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
O φιλος ρωταει για ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ , αν υπαρχει καποιος ενδιαμεσος τροπος αναμεσα στο "εξαφανιζομαι-κλεινω κινητα" και στο "στο ξεκαθαριζω γλυκια μου ενα πηδηματακι ηταν για να φυγουν τα χοντρα".

Τωρα τα περι ειλικρινιας και "αρχιδιων" ειναι εκτος πραγματικοτητας. Αν αναλογιστουμε και ποσο υπευθυνα και με ειλικρινια φερονται οι γκομενες στο φλερτ , αστο καλυτερα...

Φιλε δεν υπαρχει καποιος ενδιαμεσος τροπος , κατα τη γνωμη μου η καλυτερη λυση για να μην τη πληγωσεις ειναι να μην επικοινωνεις ή να μην της κανεις καποια προταση να βρεθειτε και οποτε σε παιρνει τηλ να της μιλας φιλικα , χωρις υποννοουμενα σαν να ειστε 2 γνωστοι που δεν τρεχει τπτ. Θα το πιασει το νοημα. Αν επιμεινει εξηγησε της οτι δεν εισαι σε φαση για μονιμη σχεση αυτη την περιοδο.

Αφου σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει το one-stand/"απλα να πηδηχτουμε" (εκτος αν εισαι μπαρμαν ή ο Μαρτακης που και εκει η γκομενα ενδομυχα πιστευει οτι ειναι ξεχωριστη , θα σε αλλαξει και θα γινεις δικος της) τα αγορακια για να ικανοποιησουμε τις αναγκες καταφευγουμε στη κοροϊδια , δεν ειναι κατι που ευθυνομαστε εμεις νομιζω.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
:2funny: εξαιρετικό!
Να σε ρωτήσω ρε μεγάλε? Όταν σου έπιασε το χέρι σε έλουσε κρύος ιδρώτας, έμεινες με αποσβολωμένο βλέμμα να μετράς τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο και την φανταζόσουν ήδη με νυφικό ?
:2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν ειναι κατι που ευθυνομαστε εμεις νομιζω.

όχι, προς θεού...

δηλαδή το κάνει για να μην την πληγώσει, όχι επειδή είναι κότα και δε θέλει να της πει ότι δε θέλει γκόμενα  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πάντως δε μπορώ να καταλάβω, τέτοιες απορίες εύκολα τις λύνει η μαμά. Γιατί ψάχνονται αλλού  :think:

Επισκέπτης
χαιρομαι που κανετε οοοτι μπορειτε για να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση μας απο το κοσμο στο μπου!  :rockon: :rockon: :rockon:

ρε σεις οκ! 2 φορες βγηκατε και πηδηχτηκατε. δε σε ερωτευτηκε και σε θελει πατερα των παιδιων της! ελεος! απλα θα ενθουσιαστηκε μαζι σου. απλα πες της οτι δεν θελεις κατι παραπανω αυτον τον καιρο, οχι ειδικα μαζι της, αλλα γενικα. ε μαλακια ειναι, αλλα στανταρ θα το εχει πει κι αυτη, και θα το πιασει το υπονοουμενο οτι δε γουσταρεις τα περαιτερω.. αλλα μην την αφησεις ετσι κι εξαφανιστεις. και δε θα πληγωθει ωω οιμε. απλα θα στραβωσει και θα λεει ωωω παλι σε μαλακα επεσα.
ε 2 φορες βγηκατε, δεν πληγωνομαστε τοσο ευκολαααααααααααα

mdanton

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, πες της ότι έχεις κάποια πράγματα που νοιώθεις ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις πριν παντρευτείς, όπως π.χ. παρτούζα, άγριο σεξ με πουτάνες, βίντεοκλιπ με γαμήσι, κλπ. να δεις ότι θα ξενερώσει και θα φύγει. Αν τώρα δεν ξενερώσει, τότε μάγκα μου κράτα την καλά μη σου φύγει. Γνώμη μου, πάντα φιλικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom