Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
 Καλη σου εβδομαδα...το μονο ευκολο,θα την βγαλεις τελευταια φορα εξω και θα τις πεις οτι εισαι μαγος....και οταν αυτη σε ρωτησει..τι μαγικα κανεις???....θα τις απαντησεις...θα σε γαμησω και θα εξαφανιστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δεν το θελει το παλικαρι ρε συ
θελει να ξεμπλεξει αλλα χωρις να την πληγωσει πολυ............
και ομως υπαρχουν ακομα τετοιοι αντρες την σημερον............... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Να της πει ότι θα της κάνει πρόταση γάμου την 1η Απριλίου.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για μενα η ειλικρινεια δειχνει αντρισμο. "Ναι κυρια μου, δεν θελω να συνεχισουμε". Απλα και σταράτα. Ετσι κανουν οι άντρες.
ναι αλλα αμα εχει γινει καραγκιοζης για να γαμησει τι σταρατα να πει τωρα?
ας το πηγενε σταρατα απο την αρχη
μολις πηδηξε να δειξει ανδρισμο?
ας βρει μια μαλακια να της πει τωρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το να εξαφανιστεις δειχνει ευαισθησια και τροπους?

για μενα η ειλικρινεια δειχνει αντρισμο. "Ναι κυρια μου, δεν θελω να συνεχισουμε". Απλα και σταράτα. Ετσι κανουν οι άντρες.

Οι υπολοιποι πουλανε αντρισμο και μονο στο μπου και στη γυναικουλα στεκονται σουζα. Ονοματα δεν λέμε, οικογενειες δεν θιγουμε....
ναι κυρια μου σε πηδηξα...τι θες τωρα; ....δεν σ αρεσε;θες να μου φτιαχνεις και παστιτσιο και να μου πλενεις τις καλτσες;αντε ουστ απο κει....χαρη σου κανα αγαμητη...

κατι τετοιο να της πει λες ε; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

πωωω μάνα μ'  :pipa1: :pipa1:

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αμα ξηγηθεις σταρατα στην αρχη θελω μονο να σε γαμησω και οταν βαρεθω να την κανω,δε προκειται να γαμησεις ποτε,δυστυχως στην Ελλαδα το να κανεις καποια καραγκιοζιλικια(κερασεις,εισαι ευγενικος κτλ) ειναι απαραιτητα για να γαμησεις Ελληνιδα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σταρατα λεω αν θελει να γαμηθει καμια μαζι μου  και μετα δεν την ξερω δεν με ξερει
πμ μεχρι τις 4

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καλα μην τρελαινεσαι, σαλτα και γαμησου στο Cosmo, μιας και μιλαμε με υπονοουμενα ευαισθητο αγορι.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Να της πεις οτι ειναι καλυτερα να μεινετε φιλοι!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαα

πρεπει καποτε να αρχισουμε να τις πληρωνουμε με το ιδιο νομισμα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αμα ξηγηθεις σταρατα στην αρχη θελω μονο να σε γαμησω και οταν βαρεθω να την κανω,δε προκειται να γαμησεις ποτε,δυστυχως στην Ελλαδα το να κανεις καποια καραγκιοζιλικια(κερασεις,εισαι ευγενικος κτλ) ειναι απαραιτητα για να γαμησεις Ελληνιδα

πες της ρε παιδί μου ότι θες μόνο πήδημα, τι φοβάσαι, μη σου φάει το κεφάλι?  :2funny:

καλά το ότι σου έπιασε το χέρι δε σημαίνει κι ότι σε θεωρεί και γκόμενό της... αλλά απέφευγε τα πολλά πολλά, να βρισκόσαστε μόνο για πήδημα για να το χωνέψει κι αυτή  :sunglasses:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Ρε φίλε, μη σκας και πολύ. Της το έχουν κάνει και άλλοι, τη γάμησες μετά απο 2 ραντεβού επειδή ήσουν γλυκός και υπέθεσε από μόνη της ότι τα φτιάξατε.
Ξέρεις πόσοι θα την έχουν γαμήσει με τον ίδιο τρόπο, επειδή αυτή ψάχνει εναγωνίως σχέση, έρωτα ή και γάμο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πες της ρε παιδί μου ότι θες μόνο πήδημα, τι φοβάσαι, μη σου φάει το κεφάλι?  :2funny:

καλά το ότι σου έπιασε το χέρι δε σημαίνει κι ότι σε θεωρεί και γκόμενό της... αλλά απέφευγε τα πολλά πολλά, να βρισκόσαστε μόνο για πήδημα για να το χωνέψει κι αυτή  :sunglasses:
του πιασε και κατι αλλο πριν ομως..... :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
καλα ρε φιλε εδω καταφερες να τη γαμησεις που ειναι το πιο δυσκολο ,και δυσκολευεσαι να την κανεις πλαγιως?
καντηνα απλα φιλαρακι, χωρις πολλα πολλα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θα εκπλαγείς όμως...μα πόσο θα εκπλαγείς να'ξερες  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom