Νέα

Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?

ρε φιλε τοσο χαλια ηταν που δεν θες να την ξαναγαμησεις?αν τωρα σε πειραζει που σου κραταει το χερι μπορεις να ξηγηθεις οτι δεν γουσταρεις χαριεντησματα μεσα στο δρομο,απο κει και περα αν βλεπεται κατσε λιγο ακομα να ξεχαρμανιασεις και μετα θα δεις οτι θα διαλυσει μονο του,μην φερεσαι ομως σαν αγαπουλης αφου δεν ενδιαφερεσαι για παραπερα.αν τωρα ειναι τελειως σαβουρα και απλα ηθελες να γαμησεις,πες την αληθεια και ας τα ακουσεις.ετσι πρεπει γιατι στην τελικη εκανες λαθος που ασχοληθηκες μαζι της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αμα ξηγηθεις σταρατα στην αρχη θελω μονο να σε γαμησω και οταν βαρεθω να την κανω,δε προκειται να γαμησεις ποτε,δυστυχως στην Ελλαδα το να κανεις καποια καραγκιοζιλικια(κερασεις,εισαι ευγενικος κτλ) ειναι απαραιτητα για να γαμησεις Ελληνιδα
συγνωμη κιολας αλλα οι ξενες σε κερναν αυτες για να τους τον ακουμπησεις δλδ; :think:

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ΤΗ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΣ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε φιλε τοσο χαλια ηταν που δεν θες να την ξαναγαμησεις?αν τωρα σε πειραζει που σου κραταει το χερι μπορεις να ξηγηθεις οτι δεν γουσταρεις χαριεντησματα μεσα στο δρομο,απο κει και περα αν βλεπεται κατσε λιγο ακομα να ξεχαρμανιασεις και μετα θα δεις οτι θα διαλυσει μονο του,μην φερεσαι ομως σαν αγαπουλης αφου δεν ενδιαφερεσαι για παραπερα.αν τωρα ειναι τελειως σαβουρα και απλα ηθελες να γαμησεις,πες την αληθεια και ας τα ακουσεις.ετσι πρεπει γιατι στην τελικη εκανες λαθος που ασχοληθηκες μαζι της.

όχι ρε, υπευθυνότητα? σεβασμός? ξεκαθάρισμα? τι είναι αυτά που λες?  >:(

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Καλη σου εβδομαδα...το μονο ευκολο,θα την βγαλεις τελευταια φορα εξω και θα τις πεις οτι εισαι μαγος....και οταν αυτη σε ρωτησει..τι μαγικα κανεις???....θα τις απαντησεις...θα σε γαμησω και θα εξαφανιστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
   Κανε το μαγικο και θα με θυμηθεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άσε ρε, ο φόβος φυλάει τα έρμα...

το πιο πρόσφατο, κάποια πάλευε να μου λέει αρλούμπες στο αυτί μέσα στη φασαρία στο κλαμπ, της λέω "το μόνο που ακούω αυτή τη στιγμή είναι στο μυαλό μου το κρεββάτι που σφυριάζει στον τοίχο και την εξώπορτα που κλείνει αμέσως μετά".

Σωστά άκουγα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το πιο πρόσφατο, κάποια πάλευε να μου λέει αρλούμπες στο αυτί μέσα στη φασαρία στο κλαμπ, της λέω "το μόνο που ακούω αυτή τη στιγμή είναι στο μυαλό μου το κρεββάτι που σφυριάζει στον τοίχο και την εξώπορτα που κλείνει αμέσως μετά".

Σωστά άκουγα...
Αν μη τι άλλο...έχεις λέγειν

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?

Μίλα της αντρίκεια ρε φίλε. Πες της ότι ήταν ένα πηδηματάκι και ότι δεν σημαίνει τπτ για σένα. Γαμηθήκατε, καλά περάσατε και αυτό ήταν… Να την δουλέψεις για να την γαμήσεις είχες τα αρχίδια. Να την ξεφορτωθείς δεν έχεις τα αρχίδια????

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μίλα της αντρίκεια ρε φίλε. Πες της ότι ήταν ένα πηδηματάκι και ότι δεν σημαίνει τπτ για σένα. Γαμηθήκατε, καλά περάσατε και αυτό ήταν… Να την δουλέψεις για να την γαμήσεις είχες τα αρχίδια. Να την ξεφορτωθείς δεν έχεις τα αρχίδια????
καλα σου λεει δεν εχεισ τα αρχιδια να τησ πεισ οτι την ηθελεσ μονο για πουτσα;

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Σωστά άκουγα...

Δεν μετράει, μέσα στη φασαρία στο κλαμπ με τα πιοτά, δε θα κατάλαβε τι της είπες :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Αλλά να μου πεις, για να είμαστε εδώ και να το κουβεντιάζουμε πάει να πει ότι δεν έχεις τα αρχίδια. Όποτε άκου. Πες τις ότι έχεις μερικά περίεργα γούστα στο σεξ….Τι, θα σου πει αυτή. Πες τις ότι γουστάρεις τρίο και παρτούζες με λεσβιακά μέσα. Εκεί δύο τινά παίζουν. Ή θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια η τύπισσα ή θα ξεσκιστείτε στα τριο και τις παρτούζες….   :2on1: :fuck2: :knockinb: :pipa1: :pipa3:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε μαστορα  :think:αμα γαμιέται καλα  :zfuck: :2on1: :fuck1:και τηνε βρίσκεις με τη γκομενίτσα :tits: και εχετε και καποια επικοινωνία τουλάχιστον 78%, :rockon:
θα σου λεγα να αραξεις μαζί της!! :dancing:
ειναι δυσκολο την σημερον ημερα να βρεις μονακιον για σχέση :S :think: :helpplea:(γκαλο γκαμισι - εμφανίσημη- και διανοητική επικοινωνία) :think:
χαλάρωσε αμα περνάς καλα και αυριο εχει πουλενε ναοθμ!!!  :rockon: :rockon: 

Είναι πρέπον;  :think:

για μενα η ειλικρινεια δειχνει αντρισμο.

Ναι, αλλά με την ειλικρίνεια δε γαμάς...
Αφού γουστάρετε παραμύθια και δράκους και σούξου μούξου, τί του λες του ανθρώπου;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πες της ρε παιδί μου ότι θες μόνο πήδημα, τι φοβάσαι, μη σου φάει το κεφάλι?  :2funny:

καλά το ότι σου έπιασε το χέρι δε σημαίνει κι ότι σε θεωρεί και γκόμενό της... αλλά απέφευγε τα πολλά πολλά, να βρισκόσαστε μόνο για πήδημα για να το χωνέψει κι αυτή  :sunglasses:

Απλά είναι τα πράγματα...
Θα της λέει ότι έχουν σχέση μόνο κατά τη διάρκεια του πηδήματος...
Τόσο δύσκολο είναι πια;  :tickedoff:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Αρχισε να της λες για 100 πρωτες μερες , πρασινη αναπτυξη σχεσεων , μειωση ελλειματος κατω απο 3% , αναδιανομη πλουτου , φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας , πρασινα τελη !!!

Αν δεν πιασει το υπονοουμενο πες της οτι εισαι ΠΑΣΟΚτζης !!!!!!!!!!

ΥΓ πες της οτι εισαι αφραγκος ή πες της οτι μολις σου ηρθε το χαρτι για φανταρος  :badair: :badair: :badair:

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απο την οποια εμπειρια εχω,εχω διαπιστωσει οτι αμα πλησιασεις μια γυναικα(Ελληνιδα)λεγοντας οτι θελεις να γαμησεις κτλ απλα παιρνεις το μπουλο.Εχω παρομοια εμπειρια,οπου αργοτερα εμαθα οτι για την ιδια κοπελα που εγω ξηγηθηκα σταρατα οπως γραφετε πολλοι εδω μεσα(εχεις αρχυδια και καλα)ενας αλλος τυπος εριξε τα φιδια του αιωνα,γαμαγε  1 μηνα απο ολες τις τρυπες και μετα χωρισανε και αυτος δε ξερω πως αλλα τη βγηκε και απο πανω πως δε φταιει αυτος που χωριζουνε κτλ.
Η γυναικα θελει να της πεις αυτο που θελει να ακουσει,κομπλιμεντα,ευγενεια κτλ αλλιως αντε γεια
Αν καποιος ειναι Brad Pitt και γαμαει χωρις να ανοιξει το ρημαδι το στομα του εγω παω πασο.
Τη λυση της καφριλας που λετε να μη σηκωνω κινητα,email κτλ την ηξερα και εγω.Εγω ενδιαφερομαι αν υπαρχει καποια λυση ωστε να γινει οσο το δυνατον ομαλα η μεταβαση στο την  κανω με ελαφρα,απο καποιον συναδελφο που εχει κανει κατι και εχει πιασει κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom